ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Ο Εισαγγελέας να εκδόσει απαγόρευση εξόδου από τη Χώρα του Γιωργάκη και…

· Κατοχικά Νέα

Γράφει ο Πέτρος Α.


Μπράβο στον Γιωργάκη. Το ‘πε και το ‘κανε.
Για το καλό της πατρίδας, παραχώρησε την περίφημη “καρέκλα” (έμοιαζε και με ηλεκτρική) στον επόμενο, τον πιό ικανό. Απέδειξε οτι δεν είναι εξαρτημένος από την εξουσία, οτι υπερισχύουν μέσα του τα πατριωτικά αισθήματα, ζητάει το καλό του λαού.

Το ζήτημα ομως έχει και την άλλη όψη του. Μήπως χρησιμοποιεί αυτόν τον εύσχημο τρόπο, για να …την κάνει; Αφού τα έκανε όλα μπάχαλο, να εξαφανισθεί, και να πληρώσουν άλλοι τη νύφη (προπαντός ο λαός).


Αν έχουμε Δημοκρατία και Ευνομία, πρέπει άμεσα, κατεπειγόντως, ο Εισαγγελέας να εκδόσει απαγόρευση εξόδου από τη Χώρα του Γιωργάκη και όλων των… μελών της οικογενείας του.


Οι Χουντικοί έκαναν ό,τι έκαναν, αλλά τουλάχιστον είχαν την εντιμότητα να μείνουν στην Ελλάδα και να δικαστούν και να πληρώσουν. Πέθαναν στη φυλακή.


Οι Δημοκρατικοί;;

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΚΑΤΟΧΙΚΑ

Τα καταφέραμε: Τα Κατοχικά Νέα πέρασαν σε καθαρό νέο server – Τώρα αρχίζει η μέτρηση της πραγματικής ζημιάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *