15:56 - 05/05/2019

Το αν ακουσετε ληστες καντε οτι κοιμαστε το εννοουσες τελικα Αλεξη εε..;;

Διαφημίσεις

Μαστορα μεσα στο χωραφι Ελλαδα τα μεμετια βαρανε για πετρελαιο και αμα πεσουν σε καμια φυσουνα εκει κατω με εκατομυρια βαρελια θα τρεχεις και δεν θα φτανεις …που εισαι κανεις οτι κοιμασε;

Μπορω να πω οτι περιμενα και περιμενω πολλα απο αυτο το παιδι και το πολιτισμο της χεστρας , πριν καμια εβδομαδα ελεγα σε φιλο μου οτι ειναι τοσο μεγαλοι απατεωνες που μπορει να σχεδιασουν απο κοινου κανα θερμο επεισοδιο ωστε να τους δωθει η ευκαιρια να μην πανε σε εκλογες …!

Μην σεκφτεσαι οικονομικα σε παρακαλω αναγνωστη μου γιατι θα χαθεις ..σκεψου απλα ποσο κανει μια γη με 500 εκατομμυρια δουλους και θα καταλαβεις οτι ειναι ικανοι να κανουν τα παντα ωστε το κοινο που ειναι δις να δει αυτο το εργο και να το αποδεχτει !

Τωρα για σενα δεν ξερω αλλα εμενα μου κανει καπως μια ανοχληση να εχουν μπει στο οικοπεδο μου οι ξενοι και να σκαβουν …και κανεις να μην λεει κατι να μην υπαρχει καμια ανακοινωση ..ενα αισιχτιρ τουλαχιστον !

Νοιωθω δηλαδη καπως σαν να μου εχουν πιασει ηδη τον κωλο ..!..Αλλα ..αλλα…η υπομονη ειναι μεγαλη αρετη και θα περιμενω να δω που θελει να το παει ο σεναριογραφος αυτο το κρεσεντο στην ταινια !

Εσεις ολα καλα; .. Εχουμε καμια στεναχωρια σημερα ; Καμια ασχολια ;.. Δεν θυμαμαι και με ποιον παιζει η παναθηναικος σημερα….!

Α ρε Καιτη τη βυζαρες ειναι αυτες.. ρε ΚΑΙΤΗΗΗ ;;!!

Stranger…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Κάτι σχεδίασαν από κοινού για να αποφύγουν κάτι!
    Μας το λέει ο “Καμένος”
    https://youtu.be/sSA_FEaTScc

  2. Ο Αναμάρτητος. 05/05/2019 @ 8:16 ΜΜ

    …. ειναι τοσο μεγαλοι απατεωνες που μπορει να σχεδιασουν απο κοινου κανα θερμο επεισοδιο ωστε να τους δωθει η ευκαιρια να μην πανε σε εκλογες …!…

    …. πράγμα – πραξη που είναι και το πιθανότερο να συμβει ενώ ίσως να ηταν ακριβως αυτό το θέμα συζήτησης που είχαν οι δύο τους αποκλειστικά,
    κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο κεκλεισμένων των θυρών εννοείται,
    οταν ο τσιφ-τσιπ επισκέφθηκε τον απέναντι πρόσφατα.
    Το ιερατείο πάντα συλλαμβάνει και προσπαθεί στη συνέχεια να προωθήσει σχέδια του και σενάρια τα οποία γυρίζει εφ όσον βρεθούν οι κατάλληλοι ηθοποιοί.
    Βρέθηκαν και πάλι,
    βρίσκονται διαρκώς.

    ΈΛα όμως που είναι κακιστοι στους ρόλους και η παράσταση αναγκαστικά κατεβαίνει πριν την ώρα της !

    Σχεδιάζουν, ξανασχεδιαζουν, κόβουν- ράβουν, ψάχνουν λύσεις και ενω γίνονται όλα αυτά σχεδον παντα στο τΈΛος αποτυγχάνουν.
    Γιατί;

    Επειδή οι ανόητοι ξεχνούν, προσπερνούν,
    ειτε παραβλέπουν λόγω άγνοιας το εξής απλό:
    – – ” Η Ζωή δεν είναι πρόβλημα. Η ΖΩΉ ΕΊΝΑΙ ΜΥΣΤΉΡΙΟ ! “.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*