01:11 - 03/05/2019

Στην Ιαπωνια θα ειχε κανει χαρακιρι ολη η κυβερνηση ..αλλα εδω ειναι Ελλαδα …!

Διαφημίσεις

Απο τις πρωτες ωρες φωναζαμε οτι γνωριζουν ολοι οτι υπαρχουν νεκροι στο Ματι , φωναζουμε να ακουσει ο κοσμος και να καταλαβει το υψος του εγκληματος αλλα και την τεραστια εξαπατηση του λαου απο τουςμεγαλυτερους προδοτες που γνωρισε ποτε η ελλαδα !

Τις πρωτες ωρες οταν ακομα και η τηλεοραση δεν ελεγε τιποτα για νεκρους ανακοινωσα στο Φεισμπουκ οτι οι νεκροι ειναι πανω απο 80 … !!…

Μετα βγηκαν αυτοι οι εγκληματιες και κοριοδευαν τον ελληνικο λαο οτι δεν τρεχει τιποτα ..ενω τα γνωριζαν ολα απο την πρωτη στιγμη … το φωανζουμε ενα χρονο αυτο το εγκλημα..!

Σημερα ..ισως και για πολιτικοςυ λογους επιτελους μιλανε και οι πιστοποιημενη δημοσιογραφοι … γιατι μετα απο σχεδον ενα χρονο …ρωτηστε τους …!

Σημερα ολοι μπορουμε να δουμε και να προσπαθησουμε να μην ξεχασουμε την στιγμη που ο ελληνας ηγεετης και επαναστατης που θα εσωζε την Ελλαδα ελεγε …οτι προσπαθουν να θεσουν υπο ελεγχο την φωτια και οτι υπαρχουν εγκλωβισμενοι …. !Ενω γνωριζε και αυτος και ο πολακης και ο αλλος ο σκατος ..οτι υπαρχουν δεκαδς νεκροι !Εκανε εκληση να μην ριψοκινδυνευσουν λεγοντας και αξια για την ανθρωπινη ζωη ..και για προστασια της ανθρωπινης ζωης και οχι της περιουσιας ..ενω ηδη ειχαν καει εκαντονταδες και το Γνωριζε !!!!>…

… Δεν αηδιαζεις με αυτο το βιντεο πες μου αληθεια …την ωρα που μιλανε δηδεν για το τι συμβαινει …ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ !!

Θυμησου ακομα την στιγμη απολογιας απο πυροσβεστες …οπου και εκει δεν ειπανε ποτε οτι γνωριζαν για τους νεκρους …απλα εριχναν το μπαλακι στο μεγαλο φαινομενο και ποτε δεν δεχθηκαν οτι εγινε λαθος χερισμος της καταστασης !!Αναλυσεις περι μετρων και θεμικων πεδιων…αναλυσης επιστημονικες του κολου …και κανεις δεν ειπε ποτε την αληθεια απλα ολοι μαζι χειραγωγησαν την κοινη γνωμη ,την αποπροσανατολισαν για να μην υπαρξει ποτε καμια ευθυνη για κανεναν!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Δυστυχως εγινε θυσια τοσος κοσμος.

  2. Japan is Here 05/03/2019 @ 1:24 ΠΜ

    Όντως εδώ στην Ιαπωνία είναι υψηλό το αίσθημα της ευθύνης και πράττουν ανάλογα. Για αυτό φύγαμε από τον Ελλάδα κάποτε και αναζητήσαμε εδώ εργασία.

  3. ………………..

  4. ΠΟΙΜΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΩΓΥΓΟΥ 05/03/2019 @ 8:23 ΠΜ

    …ola ta temaxia αυτα einaι πτυχιουχοι !!! και μορφωμενοι!!!!!και γραμματιζουμενοι!!!!!!!! αλλα ενα πραγμα -εννοια δεν μπορουν να αντιληφθουν τις λεξεις ”’ανθρωπος-ευθυνη”’ . Δηλαδη να μην σκοτωθει καποιος διοτι υπαρχει ευθυνη .Ενω αντιθετως αφνοι της κρατικης ”’μηχανης της ρεταρουζας”’-κακη λειτουργια- στα ουμπαλα τους , ενω ακουμπουν τον φραπε τους νοιωθοντας ανετα μεσα απο το γραφειο – κρεβατοκαμαρα τους- με νοοτροπιες ημιαγριου αλβανου , ανθρωποφαγου βουλγαρου , και φυσικα εγκληματια τουρκο-λεηλατη.ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ !!! ΟΠΟΥ ΤΑΧΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ !!!! ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΙ!!!!!! Σ Ι Γ Ο Υ Ρ Α ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΟΙΝΟΥ ΒΑΡΒΑΡΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΥΝΤΣΩΝ {ΦΩΚΑΔΩΝ}ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

  5. Αφού όταν μαζεύτηκαν για σύσκεψη θα σκεφτόταν ο καθ’ένας απο τους “αρμόδιους”, αφού θα τους έπαιρνε και η κάμερα, πως θα είναι όπως στις αμερικάνικες ταινίες που συσκέπτονται για σοβαρά θέματα και θα ήταν στραμμένη η προσοχή τους στο πως θα φαίνονται, οτι είναι σαν τους ηθοποιούς(που είναι δηλαδή) του σινεμά, και στο πως θα αποποιηθούν ευθυνών. Έως εκεί. Δεκάρα τσακιστή για την υπαρκτή τραγική κατάσταση της πυρκαγιάς. Θα σκέφτονταν:”ώωω, συμμετέχω σε κάτι μεγάλο όπως στις ταινίες”!!! Μόνο που άμα σκέφτεσαι έτσι, όπως και για το πως θα πετάξεις το μπαλλάκι, δεν μένει σκέψη για τα σοβαρά, ΑΝ κάν υπήρχε και γνώση για την αντιμετώπισή τους… Μιλάμε για Ελλάδα. Την χώρα της κουτοπόνηρης χαιρέκακης κακεντρεχούς φαντασμένης ανευθυνότητας.

  6. χρήστος 05/04/2019 @ 8:37 ΜΜ

    Όντως είναι αηδιαστικοί, το χειρότερο όμως είναι για αυτούς που τούς ψηφίζουν και πηγαίνουν και παρακολουθούν τις ομιλίες τους. Πλέον δεν είναι κανένας άμοιρος ευθυνών.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*