21:50 - 02/05/2019

Προσοχη στα νεα αιτηματα φιλιας στα κοινωνικα δικτυα ιδιως αν…

Διαφημίσεις

..εχετε κατι να πειτε και κοινο που σας διαβαζει!!

Μαλλον το εχετε παρατηρησει οτι το τελευταιο διμηνο εχει ξεκινησει ενας ξεφρενος χωρος νεων αιτηματων φιλιας , τωρα αν εισαι σαν και μενα που εργαζεσαι μεσα στο ιντερνετ και διαχειριζεσαι πολλους κωδικους και σοσιαλ και ο χρονος πολλες φορες σε πνιγει ..συνηθως κανεις μια απλη αποδοχη …λαθος μεγα μην το κανεις γιατι μπαινεις σε μπελαδες !

Πολλοι θα πουν οτι υπερβαλω αλλα ακουστε με και δεν θα χασατε , ενας απο τους καλυτερους τροπους να αποδομησεις τον λογο καποιου ειναι να στηθεις σαν ακριατης του και να του αλλαξεις τα φωτα στης καταγγελιες … σε οτι λεει και κανει , αλλος ενας τροπος ειναι τα πονηρα σχολια ..αποδομητικα του στυλ λεω την αποψη μου …βρωμικα και πονηρα αποπροσανατολισμου στηριγμενα παντα στην επιφανεια ..οτι ο χρηστης θα δει το σχολιο και δεν θα διαβασει τι και πως !

Τους τελευταιους 5 μηνες καπια καλοπαιδα μας βαρανε με καταγγελιες στης διαφημισεις λεγοντας παραπονουμενοι στην κυρια γκοογλε οτι το κατοχικα νεα εχει σεξουαλικο περιεχομενο… μην δουμε αρθρο που μιλαει για τον συριζα η για κατι εξω απο το πολιτικως ορθο της χεστρας …μπαμ καταγγελια σεξουαλικο περιεχομενο…η αλλη η κυρια γκοογλε με τον ογκο πληροφοριας που διαχειριζεται μπορει μονο να στηριχτει σε τεχνητη νοημοσυνη και να εμπιστευτει την καταγγελια μεχρι ο κατηγορουμενος να κανει αιτημα επανελεγχου…καθε μερα λοιπον τους τελευταιους μηνες τα καλοπαιδα κανουν καταγγελιες και εμεις κανουμε ενστανση …!

Τους τελευταιους δυο μηνες στα δεκα αιτηματα φιλιας την ημερα οι 8 λογαριασμοι ειναι λογαριασμοι χωρις κανενα περιεχομενο μεσα τους ..απλα ερχονται εκει με το δικαιωμα να εχουν αποψη αυριο και ψηφο κατα …οταν χρειαστει!

Αν δεν θελεις λοιπον να εχεις αυριο εναν στρατο απο στημενους λογαριασμους που τους διαχειριζονται συγκεκριμενα λομπυ αποδομησης και αποπροσανατολισμου με σκοπο να σε σβησουν και να σε λασπωσουν τουλαχιστον σε καθε αιτημα φιλιας απλα ρωτα τον λογο που σου εγινε το αιτημα..το εχω ξεκινησει και εχει πολυ πλακα η διαδικασια και οι απαντησεις !!

Παραπανω ειπα ολα οσα μεχρι σημερα γνωριζω ως εμπειρια πολεμου μεσα στο ιντερνετ…η μαζικη ομως διαθεση που εχει δημιουργηθει με κανει να πιστευω οτι κατι ακομα εχουν βρει και ετοιμοζονται για καλο χτυπημα την ωρα που πρεπει …ισως επειδη ερχονται και οι εκλογες να ετοιμαζονται να σβησουν οσο μπορουν στην ματια της ΑΙ .. αλγοριθμος τεχνητης νοημοσυνης το δικαιωμα καποιοι ανθρωποι να μπορουν να πουν ελευθερα την γνωμη τους !!

Ενας πολιτισμος της χεστρας ειναι αδυνατον να υπαρχει αν δεν υπαρχουν δισεκατομυρια σκατα !

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. ΑΛΑ'Ι'ΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 05/02/2019 @ 10:37 ΜΜ

    ΑΔΕΛΦΕ STRANGER,
    ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ,ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΝ….

  2. χρήστος 05/03/2019 @ 12:23 ΠΜ

    Καλά τα λες ας ανοίξουμε τα αυτιά και τα μάτια μας να καταλάβουμε τι συμβαίνει και που μας οδηγούν οι νεοταξίτες μαζί με τούς πρόθυμους υπαλλήλους τους.

  3. Ο Αναμάρτητος. 05/03/2019 @ 2:09 ΠΜ

    Συμμερίζομαι την πίστη σου ομως οταν γραφεις:

    “….η μαζικη διαθεση που εχει δημιουργηθει με κανει να πιστευω οτι κατι ακομα εχουν βρει και ετοιμάζονται για καλο χτυπημα την ωρα που πρεπει ….
    …ισως επειδη ερχονται και οι εκλογες να ετοιμαζονται να σβησουν οσο μπορουν
    …το δικαιωμα καποιοι ανθρωποι να μπορουν να πουν ελευθερα την γνωμη τους !!…”

    …..οτι έχουν (απο πού- ποιον;) δικαίωμα όλοι αυτοί οι τζιτζιφιογκοι να στερήσουν ΕΛευθερίες ατομου ειτε ατόμων αναρωτιέμαι άραγε δεν υπάρχει μπόγιας να τους μαζέψει οπως μαζεύουν τα αδεσποτα σκυλια;

    Κι όχι εμεις οι αλλοι τι κάνουμε;
    Μόνο για να λέμε καλημέρα, καληνύχτα, χαίρετε, γεια σας είμαστε μοναχα;
    Μεσα σ’ αυτόν το θώρακα δεν χτυπάει καρδιά;
    Δεν σκιρτιζει η ψυχη;
    Για την ΕΛΛΗΝΙΚΉ μιλάω.
    Γι όλους τους άλλους δεν με νοιάζει.
    Για εμάς εδώ με νοιάζει.
    Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε ώστε αφού φανερωθούν όλα αυτά τα μπουμπούκια,
    αφού τους μαθουμε τι μετά πρέπει να κάνουμε αφού όλα τα μπορουμε;
    Να τους πάμε σηκωτους στη Δικαιοσύνη ή να την αποδώσουμε οι ιδιοι;
    Γιατί η τιμωρία τους επιβάλλεται να εφαρμοστεί το θέμα είναι έχουμε διάθεση;
    Γιατί και σθένος έχουμε μπόλικο.
    Όσο για την διάθεση…
    Αυτό είναι που με προβληματίζει περισσότερο.
    Εχουμε ή μήπως ειμαστε “ψόφια κέφια- νάιλον ντέφια” που παιζαν οι της “Σπυριδουλα” ;

    • αμπελοφιλοσοφίες 05/23/2019 @ 3:27 ΜΜ

      ότι νά’ναι…. τι λες καημένε τώρα; με “νόμιμες” διαδικασίες γίνονται όλα αυτά. Πριν γραφτείς σε οποιοδήποτε site κλικάρεις ότι συμφωνείς με τους όρους τους. Αυτό σημαίνει σε πληροφορώ ότι και νόμιμοι να μην είναι οι όροι τους και δικαστικά να πας εφόσον είσαι ενήλικας, έχεις σώας τας φρένας και συμφώνησες. Τι αμπελοφιλοσοφείς σαν να σηκώνεις το λάβαρο της επανάστασης; Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Ξεγράψου από εκεί μέσα αν θες να κάνεις κάτι. Έχουν δικαίωμα να κάνουν εναντίον σου όσα γράφει στο άρθρο και εσύ σε αυτούς. Έτσι συμφωνήσατε όλοι στους όρους που αποδεχτήκατε. Εμένα μου έχουν ρίξει 2 προφίλ. Με ονοματεπώνυμο αληθινό, με διαφημίσεις που έχω πληρώσει επανηλειμμένα με στοιχεία μου τραπεζικά και το κατήγγειλαν ως “ψεύτικο”. Και ζητάει τώρα το fb στοιχεία ταυτότητας και διαβατηρίου καθώς και φορολογικά για να τους πείσω ότι είναι δικό μου! Που τα έχει! τα έχω δώσει για διαφημίσεις!! Έφτιαξα και εγώ ένα άλλο με ένα όνομα ότι νά’ ναι και κάνω την πλάκα μου. Τέλος. Μπαίνω σε άλλα φόρουμς να λέω ότι θέλω. Όπως εδώ π.χ. και αλλού

  4. https://www.minds.com/Kbug68 ολοι φευγουν απο το facebook και πανε στο minds δεν σου μπλοκαρουν τιποτα ολα ελευθερα καθολου λογοκρισια,ξενοι και ελληνες ειναι δυσαρεστημενοι απο τα μπλοκαρισματα και τον φασισμο του facebook ειδικα τωρα απο εδω και περα οι λιμπεραλς δημοκρατικοι αριστεροι της αμερικης ριχνουν συνεχως προφιλ απλου κοσμου και κυριως ριχνουν οσους υποστηριζουν τον τραμπ, ακομα και εβραιους φιλοτραμπιστες τους ριχνουν τα προφιλ χωρις δικαιωμα επαναφορας,δηλαδη σε πετανε εξω κυριολεκτικα,μαλλον επειδη σε ενα χρονο πλησιαζουν εκλογες στο αμερικα και δεν θελουν να ξαναβγει ο τραμπ με τιποτα τους χαλαει τις βρωμοδουλειες στα νεοταξικα σκατα,και τα εχουν δει ολα ολαααα οι φασιστολιμπεραλς – αντισταθειτε οσο μπορειτε – και που ειστεεεε στο facebook ποτε ξανα απο δω και περα αληθινα στοιχεια,ουτε ονοματα,ουτε στο messenger να λετε την ιστορια της ζωης σας προπαντων μην ανεβαζετε την ζωη σας και αληθινες φωτο ολα παρακολουθουνται στο messenger και αυριο θα βγαλουν απολυταρχικα στοιχεια και κυβερνησεις και αν ξερουν ποιοι ειστε που δουλευετε που μενετε τους φιλους και συγγενεις θα σας βρισκουν ευκολα για να σας κανουν κακο η να χρησημοποιησουν αρμοδιες αρχες και υπηρεσιες για τον εντοπισμο σας,ολα καταγραφονται προσοχη, τουλαχιστον στο minds σου δινει το δικαιωμα να χρησιμοποιεις username καμια σχεση με την αυστηροτητα και τον ελεγχο του κωλοfacebook το τελευταιο εξαμηνο εχει διαγραψει οριστικα εναμιση δις χρηστες και ανακοινωσε ο ζουκερμπεργκ οτι δεν τον νοιαζει να χασει εσοδα απο τις διαφημισεις και τον αριθμο χρηστων,θελουν τεχνητη νοημοσυνη και οργουελικη κοινωνια αρνιων ετοιμα προς σφαγη.

    • δεν είναι τόσο απλό..... 05/23/2019 @ 3:38 ΜΜ

      φίλε, αν είναι να γίνει όπως λες, που είμαι σίγουρος και εγώ πως για εκεί πάμε και έτσι θα γίνει, δε σε σώζει τίποτα και το minds χέστηκε να σε προστατέψει στεγνά θα σε δώσει αν πάρει εντολή από αστυνομία ή δικαστική εντολή. Ξεχνάς άλλωστε ότι υπάρχει το αποτύπωμα του υπολογιστή σου. Με αυτό σε ψάχνουν και σε βρίσκουν όχι με τα στοιχεία που εσύ κοινοποιείς εδώ και εκεί…. σιγά μη ψάχνουν. Και η Ασφάλεια (αστυνομία κάθε χώρας) με τα αποτυμώματα δουλεύει. Είναι μάταιο να προσπαθείς και να νομίζεις ότι “κρύβεσε” ή ότι θα τη γλιτώσεις στην εποχή μας. Αυτό είναι δεδομένο με τις πολύ λίγες γνώσεις που έχω περί τεχνολογίας. Εκτός και ζήσεις μακριά από τον σημερινό πολιτισμό με βασικές μόνο ευκολίες της καθημερινής ζωής, π.χ. ρεύμα για τις οικιακές συσκευές σου και για τίποτα άλλο, τηλέφωνο μόνο για επικοινωνία κι ίσως ούτε αυτό, τροφή που θα παράγεις και ρούχα που θα ράβεις, κ.λ.π. πολύ δύσκολο και μπράβο σε όσους το καταφέρουν. Μόνο έτσι θα σωθείς. Εντασσόμενος σε τέτοια κοινότητα ή ζώντας μόνος. Αυτές οι κοινότητες των ανθρώπων όμως να ξέρεις ότι θα είναι και παράνομες και περιθωριοποιημένες… θέλει δηλαδή πολύ δύναμη ψυχής και σώματος επίσης…..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*