Διαφημίσεις

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες Έλληνες και εν Χριστώ αδελφοί, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.

Αν εμείς οι Έλληνες που έχουμε βαπτιστεί Ορθόδοξοι Χριστιανοί, γνωρίζαμε επί της ουσίας τι ακριβώς σημαίνει για μας η Ανάσταση του Χριστού, θα είχαμε κατανοήσει απόλυτα, για ποιον λόγο έχουμε δεχθεί ως Ελλάδα και ως Έλληνες, την επίθεση των αιώνιων εχθρών του ΜΕΣΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Διότι ο λόγος που έχουμε δεχθεί την επίθεση ως Ελλάδα, είναι ακριβώς η πίστη των Ελλήνων στον ΜΕΣΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟ. Και την επίθεση την έχουμε δεχθεί από τον λαό που υπηρετεί τον διάβολο και είναι αυτοί, που ενώ από τις γραφές τους ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ τον ΜΕΣΣΙΑ, τελικά ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ, δεν τον δέχθηκαν και ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ.

Είναι οι ΕΧΘΡΟΙ του ΜΕΣΣΙΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και των Χριστιανών και φυσικά είναι και οι μόνοι στον κόσμο, που ακόμα …. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ τον «Μεσσία».

Αυτός ο πόλεμος κατά των Ορθοδόξων Ελλήνων, δεν είναι τωρινός, αλλά κρατάει αιώνες. Τώρα όμως που τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ έχουν οδηγηθεί στο τελικό τους στάδιο, τώρα τα βλέπουμε πολύ πιο καθαρά, παρά βέβαια την οργανωμένη προσπάθεια των εχθρών του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, που προσπαθούν να μας κρατούν σε άγνοια και μακρυά από την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Και η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι, ότι ζούμε ακριβώς στην εποχή που ο διάβολος «βγήκε από το καβούκι του». (άγ. Κοσμάς ο Αιτωλός) « Κυρίαρχος της γης θέλει να γίνει». (γέρων Ιωσήφ Βατοπαιδινός) «Θα προσπαθήσει να πλανήσει ει δυνατόν και τους εκλεκτούς». (Ιησούς Χριστός) Το «θηρίον» και ο αριθμός του “666” με τον οποίο θα σφραγίσει τους ανθρώπους, ώστε όποιος δεν έχει το σφράγισμα να μην μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει τίποτα. (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ αγίου Ιωάννου Θεολόγου) «Το χάραμα “666” αρχικά θα δοθεί στους ανθρώπους σε μορφή πλακιδίου-(κάρτας) καθημερινής χρήσης. (Αγιος Αρέθας) «Οι άνθρωποι θα βαστάζουν το σημάδι του (666) προ της ελεύσεως του ανόμου…) (Άγιος Ισαάκ ο Σύρος) «ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ “666” ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ» (χειρόγραφο Αγίου Παϊσίου αγιορίτου)

Και όλα αυτά σε συνδυασμό με την δημοσιοποίηση των ετοιμασιών των Εβραίων, για το χτίσιμο του τρίτου Ναού του Σολομώντα, για να υποδεχθούν τον αναμενόμενο «μεσσία» τους (αντίχριστο) και την προσπάθεια της «Ελληνικής» Κυβέρνησης να επιβάλλει στους Έλληνες την ηλεκτρονική ταυτότητα με τον αριθμό του «θηρίου» “666” που ήδη την ξεκινάνε από τον στρατό και τα σώματα ασφαλείας και θα την επεκτείνουν στους δημόσιους υπαλλήλους, με τον εκβιασμό: «αν δεν την δεχθείς …. έφυγες»

Νομίζω πως δεν χρειάζεται να πούμε «τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια» και όποιος δεν το καταλαβαίνει, είναι σίγουρο πως δεν πρόκειται να καταλάβει ότι και να του πούμε.

Υπάρχει όμως και κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει έντονα.

Όλα αυτά που γνωρίζουμε οι Ορθόδοξοι Έλληνες και όλοι οι Ορθόδοξοι ανά τον κόσμο, περί του αντιχρίστου και του σφραγίσματος με τον αριθμό “666”, τα έχουμε πληροφορηθεί από τους αγίους και τους προφήτες του Θεού, που μας ενημερώνουν ακριβώς για να μας κρατούν σε εγρήγορση, ώστε να μην πλανηθούμε και ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ τον Θεό και την πίστη μας.

Στην προσπάθεια λοιπόν να κρατηθούν καταρχήν σε άγνοια οι Έλληνες Ορθόδοξοι, σχετικά, πρώτον με την ουσία της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και την δύναμη της ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ που έδωσε Ο ΧΡΙΣΤΟΣ στους ανθρώπους και κατά δεύτερον, να πλανηθούν οι Έλληνες και να ΑΡΝΗΘΟΥΝ τον Θεό, λαμβάνοντας απόλυτα συνειδητά και ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ μάλιστα με 10-15 ευρώ αυτό το ΠΛΑΚΙΔΙΟ-ΚΑΡΤΑ με τον αριθμό του ανόμου “666”,

τον πιο σημαντικό ρόλο σε αυτό το σχέδιο, φαίνεται να τον «παίζει» η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος, που για ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, την σημερινή εποχή που όλοι ακούμε αυτό το «νιάου νιάου στα κεραμΊδια», οι Αρχιεπίσκοποι και οι Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος, τηρούν επί του θέματος μία «ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ» που είναι τουλάχιστον … παρεξηγήσιμη.

Ακούστε καλοπροαίρετοι Έλληνες και αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί.

Η Ορθόδοξη Εκκλησία μας δεν είναι τι λέω εγώ, ή τι λέει ο κάθε βαπτισμένος Χριστιανός ανεξαρτήτως ιδιότητας, (λαϊκός ή ιερέας) αλλά είναι αυτό που λέει ο ιδρυτής της Εκκλησίας μας ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ όπως έχουν καταγραφεί στα ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ και ότι έχουν πει, οι ΑΓΙΟΙ της Εκκλησίας.

Η Ορθόδοξη Εκκλησία μας επίσης δεν είναι θέμα προσώπων, αλλά θέμα ΣΥΝΟΔΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, όπου διαμέσου των Επισκόπων και των Ιερέων που βρίσκονται ΕΝΤΟΣ του ΣΥΝΟΔΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, μεταφέρεται η Χάρις του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ και μπορεί να φθάσει μέχρι τον τελευταίο πιστό, δίνοντάς του την δύναμη του ΜΕΣΣΙΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. Και την ΕΠΙΓΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ που είχε ο Μεσσίας Ιησούς Χριστός που είπε στους Αποστόλους πριν την Ανάληψή Του: «Όσα εγώ έκανα και εσείς θα κάνετε. Και περισσότερα από αυτά θα κάνετε». Αλλά και την ΔΥΝΑΜΗ της ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ, που μεταφράζεται σε αιώνια ζωή στην ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ όπως προφήτευσε ο Χριστός: «Καί έλεγεν αυτοίς. Αμήν λέγω υμίν ότι εισι τινές των ώδε εστηκότων, οίτινες ου μη γεύσωνται θανάτου έως αν ίδωσιν την βασιλείαν του Θεού εληλυθυίαν εν δυνάμει». (Μάρκ. 9,1).

Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ξεκίνησε για τους ανθρώπους με την Ανάσταση του Χριστού και ήδη την είδαν, την γεύονται και την απολαμβάνουν, οι άγιοι, οι δίκαιοι αλλά και οι μετανοημένοι όπως ο συσταυρωμένος ληστής.

Αντί λοιπόν σήμερα οι Επίσκοποι της Εκκλησίας του Χριστού, να ενημερώνουν τον πιστό λαό με τα λόγια του Χριστού και των αγίων, σχετικά με τα σημεία των καιρών και την προσπάθεια σφραγίσματος των Ελλήνων από τον αντίχριστο, οι Επίσκοποι λένε στον λαό οτιδήποτε άλλο, εκτός από αυτό.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ «ΠΑΙΖΟΥΝ»…. ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ;

Την απάντηση μας την έδωσε χωρίς να το καταλάβει ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος Χατζηνικολάου σε μία «έκρηξη ειλικρίνειας», ομολογώντας εντελώς ΚΥΝΙΚΑ σε μία εγκύκλιο, λέγοντας πως: «η Εκκλησία έγινε ένα με το καταρρέον πολιτικό σύστημα και ΜΟΛΥΝΕ το πνευματικό ΓΑΛΑ του λαού, με αποτέλεσμα, ο λαός να ΑΠΟΣΤΡΕΨΕΙ το πρόσωπό του από το στήθος της ΜΑΝΑΣ του ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. Και αυτό είναι ο,τι χειρότερο υπάρχει».

Και αυτόν τον αδιάφορο και ΚΥΝΙΚΟ Μητροπολίτη, τον προετοιμάζει το σύστημα για Αρχιεπίσκοπο, στην θέση του ήδη αδιάφορου Ιερώνυμου, που αμφισβητεί συνεχώς τον Θεό, όπως και αυτός κυνικα έχει ομολογήσει. http://www.skai.gr/news/greece/article/201559/arhiepiskopos-ieronumos-kai-simera-amfisvito-ton-theo/

Με τέτοιους Ιεράρχες λοιπόν, που έγιναν ένα με το ανθελληνικό πολιτικό σύστημα και έκαναν τον λαό να ΑΠΟΣΤΡΑΦΕΙ την Εκκλησία, έτσι κράτησαν τον λαό σε ΆΓΝΟΙΑ και μπόρεσε ο διάβολος να βρεί ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ για να πλανήσει τους Χριστιανούς και να τους τραβήξει στο μέρος του.

Αφού οι Ποιμένες εγκατέλειψαν τα πρόβατα του Χριστού, τι περίμεναν μετά; Να δείξουν έλεος οι λύκοι;

Να προσεύχεστε γι’ αυτούς τους πλάνους που έγιναν προδότες του Χριστού και του λαού, αλλά να ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ. Διότι αυτοί οι Ιεράρχες, όχι μόνο δεν θα προστατέψουν τους Χριστιανούς, αλλά θα τους προτρέπουν να πάρουν την ηλεκτρονική κάρτα του αντίχριστου με τον αριθμό «666».

Όσα συμβαίνουν σήμερα γύρω σας, είναι όλα μία ΠΛΑΝΗ και σε αυτό το σφράγισμα οδηγούν. Λέτε οι Επίσκοποι της Εκκλησίας, να μην έχουν καταλάβει τίποτα;

Και έχουν καταλάβει και ξέρουν. Αλλά πάνε ΦΑΝΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ και στις συμβουλές και τις προτροπές των αγίων και ειδικά του νεοφανούς αγίου Παϊσίου, αλλά και ΦΑΝΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ στην απόφαση της Ιεράς Συνόδου του 1998, που καλεί όλους τους Έλληνες Χριστιανούς να ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ, επικαλλούμενοι λόγους ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ, που είναι διεθνώς αναγνωρισμένο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

Να μην ΠΛΑΝΗΘΕΙΤΕ και να ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ τον ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΜΕΣΣΙΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ και όλους τους αγίους, που μας έχουν προειδοποιήσει για το σφράγισμα με το “666”. Όπως και για τις ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ που θα υποστούν από τον αντίχριστο όσοι θα τον πιστέψουν και θα σφραγιστούν.

Περιμένω όμως και να περιμένετε και εσείς, την επίσημη ανακοίνωση της ΙΕΡΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, που παραμένει επί αιώνες το ΚΑΣΤΡΟ και ο ΦΑΡΟΣ της Ορθοδοξίας. Και όταν υπάρχει ΟΜΟΦΩΝΗ ανακοίνωση και των 20 Ιερών Μονών, τότε μιλάει ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ στους ανθρώπους, κατά τον ίδιο τρόπο που μίλησε και πάλι, με την ΟΜΟΦΩΝΗ εγκύκλιο 2641 τής ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ (09.02.1998), που αναφέρει περιληπτικά, «πως ο αριθμός “666” δεν είναι ένας κοινός αριθμός αλλά ο αριθμός του αντίχριστου κατά την Αποκάλυψη του αγ. Ιωάννου του θεολόγου και άν επομένως οι νέες ταυτότητες χρησιμοποιήσουν αυτόν τον αριθμό (φανερά ή κρυφά), τότε η Ιερά Σύνοδος θεωρούσα ότι παραβιάζεται η θρησκευτική συνείδηση των Ορθοδόξων πιστών, συνιστά στους Έλληνες πιστούς, να μη δεχθούν τις νέες ταυτότητες»!

Εδώ θα διαβάσετε και θα κατεβάσετε την εγκύκλιο 2641 της Ιεράς Συνόδου, που αναφέρεται στην συνθήκη «Σέγκεν» και στις ηλεκτρονικές ταυτότητες, ΣΥΝΙΣΤΩΝΤΑΣ τους Χριστιανούς να ΜΗΝ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ. https://norfid.wordpress.com/2010/12/04/%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%8D%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CF%85-1998-%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC/

Βλέπετε όμως πως οι σημερινοί Επίσκοποι έχουν πάθει μία ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΜΝΗΣΙΑ και έχουν ξεχάσει ΤΕΛΕΙΩΣ αυτήν την αμετάκλητη εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου, που τελείως Ορθόδοξα και σεβόμενη την ελευθερία μας, ούτε επιβάλλει ούτε απαγορεύει, απλά ΣΥΝΙΣΤΑ.

Την Εποχή που ο πλανήτης είδε τον Θεό, στο πρόσωπο του ΜΕΣΣΙΑ Ιησού Χριστού, οι Απόστολοι ήταν ΕΝΔΕΚΑ και ο προδότης ΕΝΑΣ.

Σήμερα που ο πλανήτης βλέπει το πρόσωπο του αντίχριστου, έχουν γίνει όλοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ψάχνουμε τον ΕΝΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ του Χριστού.

ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε οι ΜΟΝΟΙ που δεν έχουμε λάβει το χάραγμα του «θηρίου» αν και μέχρι τώρα, όλες οι Κυβερνήσεις μας τα τελευταία τριάντα χρόνια, το έχουν στο ….. πρόγραμμά τους….

Βρισκόμαστε εν μέσω των ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ και προς το παρόν επιδιώκουν την εκούσια αποδοχή της ηλεκτρονικής Ταυτότητας, που θα την …. ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ κι’ όλας.

Όλα τα υπόλοιπα που παρακολουθείτε να συμβαίνουν γύρω μας, είναι μία καλοστημένη θεατρική παράσταση, από πολιτικούς απατεώνες, τυχοδιώκτες και υποκριτές, που όλα στοχεύουν να σας κοροϊδέψουν και να αποδεχθείτε τελικά την ταυτότητα του «θηρίου».

Οι παραγωγοί, οι δημιουργοί και οι σκηνοθέτες αυτής της παγκόσμιας ΠΛΑΝΗΣ που μπαίνει στην τελευταία της πράξη, επιχειρώντας το εκούσιο σφράγισμα των ΕΛΛΗΝΩΝ, είναι οι αιώνιοι εχθροί του ΜΕΣΣΣΙΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, που ενώ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ τον αληθινό ΜΕΣΣΙΑ, τώρα θέλουν να επιβάλλουν στην ανθρωπότητα έναν ΨΕΥΤΙΚΟ, που ακούει στο όνομα ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ και έχει αριθμό το “666”.

Tώρα ή αυτά που γράφω είναι ψέμα και η αλήθεια είναι σε αυτά που ζούμε,

Η ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΨΕΜΑ.

Οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ να μην πλανηθείτε από αυτό το ΨΕΜΑ.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2287265481293659&id=979084458778441&__tn__=K-R
Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

Giannis_lampropoulos@yahoo.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ Η ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΩΝ ΤΟΥ. ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΚΟΥΣΙΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ “666””
  1. Αυτά που γράφονται στο άρθρο τα πιστεύω κι εγώ. Όμως, πώς θα αντισταθούμε στη λήψη των ταυτοτήτων αυτών, όταν τίθεται θέμα επιβίωσης. Θα μου πείτε επιλέγεις επιβίωση με το χάραγμα ή μη επιβίωση χωρίς αυτό. Ξεκάθαρο το δίλημμα. Αλλά εγώ σκέφτομαι αν υπάρχει άλλος τρόπος αντίστασης. Να επιβιώσουμε χωρίς αυτό. Προτάσεις;

    1. Εφόσον δε θα μπορεί κανείς να συναλλάσσεται χωρίς έγγραφα το μόνο που του μένει είναι να έχει ένα κήπο, ένα χωραφάκι και να καλλιεργεί αυτά που θα τρώει κι ας είναι και περιορισμένη η ποσότητα και τα είδη. Διαφορετικά πρέπει να διαλέξει ένα σημείο απόμακρο π.χ. στο βουνό που να ευδοκιμούν χόρτα και σαλιγκάρια για να τρέφεται χωρίς να καλλιεργεί.
      Δεν αστειεύομαι ούτε ειρωνεύομαι το λένε διάφοροι άγιοι και προφήτες ότι είναι μία καλή λύση. Μία άλλη ισχυρότερη λύση είναι να εξομολογείται, να κοινωνάει και να προσεύχεται για την αποφυγή τέτοιων καθοριστικών γεγονότων ο καθένας μας ώστε ο Θεός να τον προστατεύει.

  2. Υποκρισιες – θεολογικες αερολογιες. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ η αποδοχη ή μη της ταυτοτητας, ουτε το ΑΦΜ ουτε το ΑΜΚΑ. Oποτε τι σημαινει το “συστηνουμε να μην τις παρετε”. Πες χυμα ρε παπα αγιορειτη οτι δεν θα μεινει κανεις ασφραγιστος και θα ειμαστε και σφραγισμενοι και χριστιανοι οπως ειμαστε και τωρα και αμαρτωλοι και χριστιανοι και οποιος αντεξει. “Η μηπως επειδη το ειπε η οποιαδηποτε συνοδος αποκτατε κυρος και κρατατε την πιστη? αφου θα την παρετε και εσεις ολοι σας την ταυτοτητα για να συνεχιστε να πληρωνεστε και να ζειτε. ‘Η μηπως θελετε να μας κανετε να νιωσουμε ηττημενοι, απογοητευμενοι, αμαρτωλοι, καταδικασμενοι, ολιγοπιστοι επειδη το ειπε ο οποιοσδηποτε οτι ενας αριθμος ειναι κακος’ και εγω αμα τη γυρισω αναποδα την ταυτοτητα και την κανω 999 ειμαι χριστιανος ή Χριστος? Την τελευταια λεξη την εχει η ψυχη του καθενος ή δεν το νιωσατε ακομα αυτο? Αντε κοφτε τις παπα(δ)ιες που τραβηξατε χειροφρενο σαν φοβισμενα (….) και δειτε τι θα κανουμε την επομενη που θα τη φ(ορ)αμε, με το κεφαλι ψηλα.

  3. Το σπουδαιότερο «γεγονός», η απόδειξη της χριστιανικής πίστης ότι ο Ιησούς (Ιησούς, Εβραϊκό όνομα ο Γιαχβέ σώζει) αναστήθηκε, είναι προϊόν πλαστογραφίας.

    Στο αρχαιότερο ευαγγέλιο αυτό του Μάρκου τα εδάφια της Νεκρανάστασης είναι προϊόν Πλαστογραφίας.

    ➡️ «Τα συμπεράσματα του Μάρκου είναι πράγματι πλαστά. Σχεδόν όλο το χωρίο αποτελεί μεταγενέστερη προσθήκη» (Encyclopedia Biblica, vol ii, p.1880)

    ➡️ Παραθέτω από την βιβλική αρχαιολογία: «Tο τέλος 9-20 είναι φανερά ψευδές. Τα αποδεικτικά στοιχεία είναι σαφή. Αυτό το τέλος δεν βρίσκεται στα πρώτα μας και πιο αξιόπιστα ελληνικά χειρόγραφα του Μάρκου.» https://www.biblicalarchaeology.org/daily/biblical-topics/new-testament/the-strange-ending-of-the-gospel-of-mark-and-why-it-makes-all-the-difference/

    ➡️ Οι Westcott and Hort στο κριτικό τους κείμενο «Η Καινή Διαθήκη στην αρχική ελληνική γλώσσα» τοποθέτησαν τα πλαστά εδάφια (Μαρκος 16.9-20) μέσα σε αγκύλες. Επίσης και τον τίτλο «Κατα Μάρκον» στην σελίδα 113. https://archive.org/stream/newtestamentinor01west#page/112/mode/2up

    ➡️ Tο 1990 o Bruce Metzger συμμετείχε στην Επιτροπή Μεταφραστών για τη νέα αναθεωρημένη τυποποιημένη έκδοση (NRS). Τα πλαστά εδάφια (Μάρκος 16.9-20) στην NRS είναι μέσα σε αγκύλες. https://www.biblestudytools.com/nrs/mark/16.html

    ➡️ Ο Bart Denton Ehrman καθηγητής με επίκεντρο την κλασσική κριτική της Καινής Διαθήκης, του ιστορικού Ιησού και της ανάπτυξης του πρώιμου Χριστιανισμού, υπογραμμίζει την ύπαρξη ΠΛΑΣΤΩΝ βιβλίων στην Καινή Διαθήκη που γράφτηκαν στα ονόματα των αποστόλων από χριστιανούς συγγραφείς που έζησαν δεκαετίες αργότερα, και ότι τα χριστιανικά δόγματα όπως ο πάσχων Μεσσίας, η θεότητα του Ιησού και η Τριάδα ήταν μεταγενέστερες εφευρέσεις.

    ➡️ «Οι αφηγηματικές γνώσεις του Ματθαίου και του Λουκά είναι οι πιο ξεκάθαρες περιπτώσεις θρύλων στα Συνοπτικά Ευαγγέλια.» (Sanders, E. P. (1993), The Historical Figure of Jesus, pp. 85–88.)

    Η ιστορία είναι αποτέλεσμα ανθρώπινης δραστηριότητας πραγματικών γεγονότων και όχι εγκεφαλική δραστηριότητα που παράγει μυθικά και σκόπιμα επινοήματα.

  4. Βρισκόμαστε εν μέσω των γεγονότων της Αποκάλυψης;

    ➡️ Η αποκάλυψη αρχίζει και τελειώνει με δηλώσεις που δείχνουν ότι τα γεγονότα που συζητήθηκαν θα γινόντουσαν πολύ γρήγορα, και ότι ο χρόνος ήταν κοντά. Όχι μετά από χιλιάδες χρόνια!

    Εν συντομία:
    Αποκάλυψη 1: 1: « Αποκάλυψις Ιησού Χριστού, την οποίαν έδωκεν εις αυτόν ο Θεός, διά να δείξη εις τους δούλους αυτού όσα πρέπει να γείνωσι ταχέως.» (‘ταχέως’ με ταχύτητα, γρήγορα)

    Αποκάλυψη 22:20: «Λέγει ο μαρτυρών ταύτα· Ναι, έρχομαι ταχέως.»

    Η λέξη ‘ταχέως’ σημαίνει πάντα με ταχύτητα, ταχύτητα και βιασύνη. Ο βιβλικός λόγιος Kurt Aland στα σχόλιά του στην Αποκάλυψη 22:12, λέει: «Στο αρχικό κείμενο η ελληνική λέξη που χρησιμοποιείται είναι ‘ταχέως’ και δεν σημαίνει ‘σύντομα ‘, με την έννοια ‘κάποτε’ , αλλά ‘τώρα, αμέσως’ .

    Ο ίδιος ο Χριστός (σύμφωνα πάντα με το κείμενο) βεβαιώνει τον Ιωάννη ότι όλα αυτά θα συμβούν στις μέρες τους λέγοντας του: «Και λέγει προς εμέ· Μη σφραγίσης τους λόγους της προφητείας του βιβλίου τούτου· διότι ο καιρός είναι εγγύς.» (Αποκάλυψη 22:10)

    Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι στον Ιωάννη λέγεται να μην σφραγίσει τα λόγια αυτής της προφητείας επειδή ο καιρός είναι κοντά. Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον προφήτη Δανιήλ στον οποίο ο Θεός είχε πει να σφραγίσει τα λόγια των προφητειών που του δόθηκαν επειδή θεωρούνται ότι εκπληρώνονται στο μακρινό μέλλον.

    Δανιήλ 8:26: «Και η ρηθείσα όρασις περί των ημερονυκτίων είναι αληθής· συ λοιπόν σφράγισον την όρασιν, διότι είναι διά ημέρας πολλάς.»

    ➡️ Ο συγγραφέας της Αποκάλυψης ο Ιωάννης, ήταν της Γενιάς αυτής για την οποία είχε προφητεύσει ο Χριστός, ότι δεν θα έφευγε πριν εκπληρωθούν ΌΛΑ όσα προείπε στον προφητικό του λόγο και η δευτέρα παρουσία. (Ματθαίος 24:34)

    Ενώ ο Χριστός έλεγε ότι μέλλει να έρθει ο Υιός του Ανθρώπου, ο Ιωάννης 60 χρόνια μετά έγραψε ότι έρχεται ΤΑΧΕΩΣ (γρήγορα και βιαστικά). Αποκάλυψη 22:12

    ➡️ Η προφητεία της Αποκάλυψης έπρεπε να εκπληρωθεί γρήγορα και βιαστικά ‘ταχέως’ εντός της Γενιάς τους για την οποία είχε υποσχεθεί ο Χριστός ότι θα συμβούν όλα «πάντα ταύτα».

    Αυτή είναι η αλήθεια που σας έκρυψαν επιμελώς.

  5. Εχθρός των Ελληνικού πνεύματος ήταν και είναι η Εβραιοεκκλησία Α.Ε.

    ➡️ «Η ελληνική ποίηση, η φιλοσοφία, η φιλολογία και η ιστορία καταπολεμήθηκαν από την εκκλησία.» (Ιστορία του ελληνικού έθνους Τομ 9 σελ 194.)

    ➡️ «Το όνομα των Ελλήνων απογυμνωμένο από την αρχαία ένδοξη σημασία του απέκτησε αυτή του ειδωλολάτρη. Κατά συνέπεια και αυτό και όλα τα παράγωγα του για πολλούς αιώνες αποκρούστηκαν και ΚΑΘΥΒΡΙΣΤΗΚΑΝ από την νέα πίστη.» (Ιστορία του ελληνικού έθνους Τομ 9 σελ 193.)

    ➡️ Ιωάννης Χρυσόστομος:
    «Όλα αυτά τα λόγια της ελληνικής μωρίας, είναι παραληρήματα που προκαλούν το γέλιο. Όταν οι Έλληνες μας αντιμιλούν, είναι καλό να γελάς εις βάρος τους και να κλαις για λογαριασμό τους.» (Εις τον μακάριον Βαβύλαν και κατά Ελλήνων, παρ. 21)

    ➡️ Ευσέβιος της Καισαρείας.
    «Τον πτωχόν και πένητα λαόν σήκωσες από… της κοπριάς των Ελληνικών μυσαγμάτων (βδελυγμάτων) και κάθισες αυτόν μετά των αρχόντων του Ισραήλ, τον όντος λαόν αυτού» Ευσέβιος Ευαγγ. Προπαρ. / Εις τους ψαλμούς / αλληλούια. ριβ΄ (23.1352.34)

    ➡️ Άγιος Ρωμανός ο Μελωδός:
    «Μέγαν έχομεν πόθον προς Θεόν των Εβραίων» (Κοντάκιον προεόρτων τών Χριστουγέννων)

    Ας είναι καλά η εβραιοεκκλησιά Α.Ε που μας απομάκρυνε από τους διαβόλους πρόγονους μας, και μας έριξε στην αγκαλιά του Αβραάμ του Ισαάκ και του Ιακώβ. Έγιναν οι Έλληνες παιδιά του Γιαχβέ, και μεθούν με τις αλκοολικές του φαντασιώσεις αιώνες τώρα. Αλληλούια (ο Γιαχβέ σώζει) εβραιοέλληνες!

    Από τους τρεις γιους του πατριάρχη των Εβραίων Νώε (τον Σημ, τον Χαμ και τον Ιάφεθ) κατάγονται σύμφωνα με τη Βίβλο όλοι οι σημερινοί λαοί της Γης.

    Είστε απόγονοι των Εβραίων! Εβραιοσπέρματα που λέμε.

  6. Ο αιματοβαμμένος Θεός της Αποκάλυψης ⤵️

    Εχθροί του Χριστού είναι όλοι όσοι δεν τον πιστεύουν και δεν αποδίδουν δόξα στο όνομα του. (Αποκ 16:9) Η επιθυμία του είναι να τους κατασφάξει, και σύμφωνα με την Αποκάλυψη που έδωσε στον Ιωάννη, βγάζει ένα σπαθί από το στόμα του (Transformer christ) και τους κατακρεουργεί όλους λερώνοντας τα ιμάτια του με αίμα. Ο λεγόμενος αιματοβαμμένος Χριστός. (Αποκ 19:11-21)

    Το μίσος του όμως είναι τόσο μεγάλο που δεν αρκείται στην σφαγή, για αυτό τους πιάνει και τους ρίχνει σαν σταφύλια στο μεγάλο πατητήρι του θυμού του, και τους πατάει ξεζουμίζοντας τους. Και βγήκε λέει αίμα, που πλημμύρισε την περιοχή σε έκταση χιλίων εξακοσίων σταδίων, και ύψος μέχρι τα χαλινάρια των αλόγων.» (Αποκ 14:19-20) Τίγκα στο αίμα!!

    ➡️ Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτά είναι κείμενα μίσους που περιγράφουν έναν Θεό ο οποίος επιδιώκει την Δόξα, και με το πρόσχημα ότι είναι Πανάγαθος και άλλες τέτοιες βλακείες θέλει να αιματοκυλίσει όσους δεν τον Πιστεύουν και δεν αποδίδουν στο όνομα του την πρέπουσα Δόξα.

  7. Λέει ο αρθογράφος ότι πολεμάνε τον Μεσσία, αλλά δεν ρώτησε την πλειοψηφία των πιστών κατά πόσο θέλουν έναν Μεσσία. Λέει επίσης για ταυτότητες, τσιπάκια κτλ, ενώ γνωρίζουμε πολύ καλά πως από τη μέρα που δηλώνεται ένα παιδί στο ληξιαρχείο, αποκτά αυτομάτως και κάποιους αριθμούς. Τα τσιπάκια και οι ταυτότητες ήταν το πρόβλημα, ενώ που όλοι οι ιερείς και όχι μόνο, κατέχουν κάρτες ΑΤΜ εδώ και 20 τουλάχιστον χρόνια που δεν ήταν επιβαλλόμενη η κατοχή τους, δεν υπάρχει πρόβλημα. Ούτε φυσικά το ηλεκτρικό ρεύμα που έχουν στις εκκλησίες και τα μοναστήρια που είναι εργαλεία του διαβόλου όπως και το ίντερνετ και άλλα πολλά. Μόνο θεωρία και φόβος για να κρατάνε τον πόπολο από τα @@χίδια. Αυτοί οι αγιορίτες είναι μέσα στην τεχνολογία και στη πλέμπα που θα ζήλευε ο κάθε άνθρωπος και νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να μιλάνε και να μαζέψουν τα του οίκου τους για να δώσουν το σωστό παράδειγμα . Για την σημερινή κατάντια που λένε οι ιερείς όσον αφορά στη θρησκεία, είναι αυτοί οι ίδιοι που τα θυσίασαν όλα στο βωμό του χρήματος και της εξουσίας. Όσες μελέτες διαβάζω, ο αθε’ι’σμός αρχίζει στην Ελλάδα και παίρνει μεγάλες διαστάσεις και ειδικά από τις νεότερες γενιές. Τα υπόλοιπα που ακούγονται ότι και καλά είναι γεμάτες οι εκκλησίες, είναι παραμυθάκια για παιδιά, από τη στιγμή που οι ίδιοι οι ιερείς μετά το τέλος της λειτουργίας βγάζουν λόγο και παραπονιούνται για τη μικρή συμμετοχή. Αν άλλωστε παρατηρήσει κανείς στην ανάσταση που μετά το χριστός ανέστη ψάλεται ο Ψαλμός 67:2 και σε 5 λεπτά εκτός από τον παπά το ψάλτη και μερικές ετοιμοθάνατες γριες που μένουν μέχρι το τέλος της λειτουργίας, τότε καταλαβαίνει ότι ο Έλληνας είναι ορθοδοξος χριστιανός κατά παράδοση και όχι κατά συνείδηση.

    1. Καιρος ηταν φιλε μου, να παρει ποδι το καρκινωμα μεσο ελεγχου που λεγεται θρησκεια… Ενα ποσοστο πλυσης εγκεφαλου λιγοτερο.

      1. Πού ‘σαι Inept μέρος του καρκινώματος θα γίνεις κι εσύ που δεν ακολουθείς αυτή τη θρησκεία γιατί κι εσύ θα ελέγχεσαι και τα νεογέννητα παιδιά και εγγόνια σου.
        Νομίζεις ότι μας εκδικείσαι; Νομίζεις ότι εσύ θα γελάς; Νομίζεις ότι σε σένα θα συμβεί κάτι διαφορετικό; Χαχαχαχα

  8. ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΕΤΑΖΜΑ ΚΑΠΝΟΥ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ
    ΠΕΝΤΑΛΦΑ ΣΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΠΟΛΛΩΝ ΜΟΝΩΝ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΣΥΝΑΙΝΕΙ
    ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΕΛ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΤΗΣ ”ΚΑΡΕΚΛΑΣ” ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ (ΜΑΣ) ΤΟΥΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *