Διαφημίσεις

Λευκό γαλάζιο όνειρο με σπίθες από ήλιους, στην Κρήτη βιτσιλαετοί ψυχές πολλές μαυρίζουν.
Δύναμη, φως ,ανάσταση λαμπρή και ελπίδα ήρθε. Δεν σβήνει ο Φάρος που έφεγγε στο μαύρο σας σκοτίδι.

Ελλάδα μου αθάνατη ,στοές σε κυβερνούνε, φίδια ζωσμένα αντί φως ,στον ύπνο τους θα βρούνε. Παιδιά μην χάσουν μα ψυχή ο μίδας του Ναυπλίου την έχασε μα έσβησε την διαδρομή του πλοίου.

Πάμε πεζά τώρα..

Μισάνθρωποι που ναι ικανοί, ανθρώπους να ελέγχουν ,να σβήνουν νου από το φως ,στο πόνο να τσι τρέφουν. Έχουν Αγγελική μορφή και λόγο που ορίζει, σε εξαπατούν, μαθαίνουνε μετά σε εξοστρακίζουν.
Μην τους κλουθάς ούτε ποτέ απάντηση να δώσεις, άλλαξε λόγο και ματιά το φως θα τσι λαβώσει. Πίστη ,αγάπη, Σταυρός και υπομονή μεγάλη ,θέλουν να χάσεις το αύριο μην πας στην ίδια ζάλη.

Αν αισθανθείς επίθεση τα μάθια σου να κλίσεις, μην χάνεις από μέσα σου το φως ούτε την κάθε λέξη. Μάζεψε της δυνάμεις σου, πρόσεχε ήντα καταναλώνεις γλυκό οοοπ προσοχή το νου σου χαλαρώνει. Πρόσεχε όταν σε ρωτούν τι θα απαντήσεις, θέλουν να μάθουν τι σκέφτεσαι για να σαι εύκολη λεία χειρισμού ,στην επίθεση χειρισμού σε θέλουν στον δικό τους, ρυθμό και συχνότητα.

Πρόσεχε λένε λέξεις με τρόπο που δεν τσι κατανοείς ,οοοοπ ρώτα τιιι?? Κώψε την φόρα ,κλείστους την φόρα. Πρόσεχε κάνε τον σταυρό σου να χεις άρμα στο πλευρό σου.

Ο Stranger λευκό κουκούλι με φως και δυνατό τζάμι σαν ατσάλι με πάχος να χεις στο κέλυφος σου Φυλάξου, πίστεψε, δημιούργησε άμυνες ,η βρωμιά δεν σε ακουμπά ,κράτα απόσταση βγες στο φως, εκειά ζουν οι φάροι της ζωής και οι ανθρώποι μας.

Προστάτεψε Θεέ μου την οικογένεια του κάθε ενός και την δικιά μου ,με την προστασία σου από το κακό. Θεέ μου βοήθα μας εμάς και όλο τον κόσμο να μην βρούμε στην ζωή μας το κακό συναπάντημα.

Τέλος να πεις για γκόμενες ,μα και για ποδόσφαιρο μην πεις για αυτά που τους ενδιαφέρει. Γιατί?

Για να μην ξέρουν και να μην μπορούν να έρθουν τα μάτια τους απέναντι στα δικά τους. Ρίχνουν ακόμη και κόρακα οι βιτσιλαετοί. Πρόσεχε άγιες μέρες διαβαίνουμε με νηστεία και δίχως αλκοόλ να διαβείς.

Στα εννιάμερα να βγουν τα όνειρα σου όλα και οι εντολές σου σκουπίδια που θα σας πνίξουν…

περί της στοάς ο λόγος, Σε θέλουν σκλάβο το νου σου.

Δεν θέλουν μυστικά όπλα ούτε ιδιαίτερες τεχνολογίες, σε κοιτάζουν σου μιλάνε κι εσύ κάνεις ότι θέλουν ετούτοι. Πίστεψε έχεις ισχύ και την δύναμη φίλε πατριώτη ,μπορείς να είσαι όρθιος δυνατός δίχως να είσαι σκλάβος και γυρολόγος ενός χαμένου ονείρου.

Η μάνα μας, πατρίδα Ελλάς φέρει φως ολόγιομο σαν το άστρο. Είσαι εσύ το δέντρο που βγάζει άνθη και καρπούς, υπομονή ,δούλεψε αργά, σταθερά με σχέδιο και υπομονή. Τίποτα δεν έχει χαθεί αυτοί είναι λεφτάδες δίχως ψυχή. Εσύ ζεις αληθινά, ζω υπάρχω γιατί είμαι αληθινός.
Άνοιξε τα φτερά σου…

Σας γατέουμε και είμαστε απέναντι σας, ο κινέζος ελληνική γη και τσι μάνας Την πηγή δεν θα βρει. Το φιλμ έχει ταυτότητα και διαλέγει ήντα θα φωτοσυνθέσει, τα Έντομα τα τυφλώνει…
Το χτες μας έκανε πιο δυνατούς δίχως θυμό, μίσος, ούτε κακία αλλά με περισσότερη αγάπη και σοφία.

Ο Φάρος



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *