21:51 - 10/04/2019

Σατανιστική επικαιρότητα

Διαφημίσεις

Τις τελευταίες ημέρες, τρώμε απ’ τις ειδήσεις καταπρόσωπα έναν εμετό κακίας καί αρνητικότητας· τέτοιας, που σπάνια επιτυγχάνει το -τρομάρα του!- ανθρώπινο είδος. Καί εδώ στην Ελλάδα, καί αλλού.

Νά, γιά παράδειγμα…

…Κόσμος καί κοσμάκης αυτοκτονεί στην Ελλάδα, καί δή με τραγικό τρόπο. Μανάδες σαλτάρουν απ’ τα μπαλκόνια, αφού μερικές πρώτα ρίξουν κάτω τα παιδιά τους. Άντρες διαφόρων ηλικιών αυτοκτονούν με κυνηγετικά όπλα, κατά κύματα. Άλλοι, πάλι, σαλτάρουν καταμεσής του Αιγαίου από πλοία της γραμμής. (Ενώι οι αυτοκτονίες της οικονομικής κρίσης είχαν κοπάσει.) Καί διάφορα άλλα τέτοια, σημαντικώτερο των οποίων είναι η εμφάνιση στα ΜΜΕ δημοσιευμάτων περί σατανισμού καί σατανιστών, συνδεδεμένων με ανεξιχνίαστες δολοφονίες. (Αλλά καί υπαινιγμών, ότι οι λεβέντες αυτοί έχουν πάρε-δώσε καί με πωλητικούς.)

Στο εξωτερικό, πάλι (στη Βραζιλία), ένα σκατένιο ανθρωποειδές σκότωσε το πεντάχρονο αδελφάκι του, αφού πρώτα το υπέβαλε σε φρικιαστικά βασανιστήρια. Εμετός, λέμε.

(Μόνο μην περιμένετε να δώσω συνδέσμους γιά όλ’ αυτά.)

Τί γίνεται, λοιπόν; Τί συμβαίνει;

Υπάρχουν δύο εξηγήσεις της ζοφερής αυτής πραγματικότητας των ημερών: η κακή, κι η χειρότερη. Όμως, αντίθετα από τις συνήθειες του σινεμά, όπου έχουμε το «ευτυχισμένο τέλος» (χάππυ έντ), εδώ θα ξεκινήσω απ’ την «ήπια» εκδοχή.

α. Μερικά ιστορικά στοιχεία

Πρίν ξεκινήσουμε, θεωρώ μία (κατά προσπάθεια) «τηλεγραφική» ιστορική αναδρομή επιβεβλημένη – κι όποιος θέλει περισσότερα, να το ρίξει στο διάβασμα. Εδώ θα δώσω λίγα στοιχεία, «γιά την όρεξη» που λένε.

Λοιπόν, στην αρχαία εποχή (προχριστιανικοί αιώνες) το Κακό, η δύναμη του Κακού δεν ήταν ούτε προσωποποιημένη, ούτε συγκεντρωμένη σ’ ένα (ανώτερο του ανθρώπου) πρόσωπο. Εμφανιζόταν οι κακοί της υπόθεσης (πχ Σέτ, Τυφών), αλλά είχαν κι ήσυχες περιόδους, κυρίως όταν στο τέλος έτρωγαν φάπες κι αναγκαζόντουσαν να συνθηκολογήσουν με τους καλούς. Άλλως τε, κι οι καλοί είχαν τις ανάποδες στιγμές τους! (Δίας που κατακεραυνώνει, κτλ.) Ή, οι κακοί κάποτε πιό παλιά ήταν καλοί έως ουδέτεροι θεοί, που αργότερα εξέπεσαν σε κακές φυσιογνωμίες (πχ Κρόνος της Ατλαντίδας με τις …«χρυσές αυγές» γιά τον λαό του, αν με πιάνετε πού το πάω! – καί Κρόνος της Ελλάδας).

Όμως, στους χριστιανικούς αιώνες ολόκληρο το Κακό συγκεντρώνεται («συνοψίζεται» / προσωποποιείται) σ’ ένα πρόσωπο, τον Διάβολο (ή Σατανά, κτλ). Ο οποίος μετά το 1095 απέκτησε τη μορφή που ξέρουμε σήμερα – φτερά νυχτερίδας, κέρατα, μυτερή (φαλλοειδή, γιά την ακρίβεια) ουρά, πόδια κατσίκας, κτλ κτλ. (Τώρα, γιατί μετά το 1095, μέγιστο θέμα – καί δεν θα το καλύψω εδώ. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει, αν θέλετε απαντήσεις. Πάντως, οι οποιουδήποτε είδους απεικονίσεις ενός ερυθρόδερμου τύπου με κέρατα κτλ δεν υφίστανται πρό του 1095. Τελεία.) Ο δε σατανισμός, υπό μορφή οργανωμένου κινήματος παύλα παραθρησκείας, εκδηλώνεται καναδυό αιώνες μετά – μέχρι σήμερα.

Δεν γνωρίζω πότε ακριβώς ξεκίνησε, αλλά το ιστορικώς εξακριβωμένο είναι ότι στην Αναγέννηση (κάπου γύρω στα 1500) υπήρχε καρδινάλιος (ο Φιτσίνο), ο οποίος στα ίσα δήλωνε σατανιστής!!! Μέχρι σημείου, που ο πάπας αναγκάστηκε να βγάλει διατάγματα, γιά να συμμαζέψει την κατάσταση.

Στις αρχές των χριστιανικών χρόνων, όμως, υπήρχε κι ένα άλλο (παράλληλο, θα λέγαμε) φιλοσοφικό ρεύμα, ο εωσφορισμός. Ο οποίος (πολύ) αργότερα ενώθηκε με τον σατανισμό, καί σήμερα θεωρούνται αδιαίρετοι. Τί ήταν αυτό, τώρα; Πολύ απλά, η φιλοσοφική προσπάθεια να εξηγηθεί το γιατί ο (απόλυτος ένας) Θεός επέτρεπε το κακό να υπάρχει. Μην ξεχνάτε ότι τότε ακόμη (στα πρώτα χριστιανικά χρόνια) διανύαμε τους Ελληνιστικούς χρόνους, άρα ακόμη έπαιζε δυνατά η φιλοσοφία – η οποία προσπαθούσε να δώσει λογικές απαντήσεις.

Οπότε, οι εωσφοριστές (εωσφόρος = αυτός που φέρνει την αυγή, συνεκδοχικώς: αυτός που φέρνει το φώς) καταλήξανε στο συμπέρασμα ότι, εφ’ όσον ο Ύψιστος Θεός είναι πανάγαθος, πρέπει να υπάρχει κι ένας κατώτερος θεός, που κάνει τα δικά του – όθεν η ύπαρξη του Κακού. Αυτός ο κατώτερος υποθεός, τώρα, έχει μείνει ανεξέλεγκτος γιά κάποιους λόγους… αλλά τέλος πάντων, δεν κάνουμε θεολογία! Το τελικό συμπέρασμα είναι πως ο υποθεός = ο σατανάς. Στις εποχές της παρακμής της, όμως, η πνευματική αυτή κίνηση κατέληξε στο να δίνει δικαιολογίες στην ελευθεριότητα του οπαδού της – εφ’ όσον ο «Εωσφόρος» είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει, ακόμη καί εγκλήματα, άρα παρομοίως ελεύθερος είναι κι ο οπαδός του εωσφορισμού.

Αυτό το φιλοσοφικό ρεύμα είχε κατά καιρούς διάφορα ονόματα, όπως πχ (τα χρόνια εκείνα, των απαρχών του) Γνωστικισμός.

Επιστρέφουμε, όμως, στο θέμα μας.

β1. Η κακή εξήγηση των «μαύρων» φαινομένων

Εφ’ όσον η πατρίδα μας σήμερα βάλλεται πανταχόθεν καί σε κάθε τομέα (οικονομικό, στρατιωτικό, κοινωνικό, ιστορικό, κτλ κτλ κτλ), γιατί να μή φάει ακόμη ένα χτύπημα καί στον θρησκευτικό;

Οπότε βλέπεις αφ’ ενός να επιτίθενται οι πάντες εναντίον ειδικά της Ορθοδοξίας (κι όχι εναντίον πχ του Ισλάμ), όχι μονάχα σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά καί σε πρακτικό – πχ πετώντας μπογιές σε εκκλησίες, ή διακόπτοντας τη λειτουργία. Κι αυτοί οι «πάντες» φοράνε διάφορες μάσκες, πχ αναρχικοί, άθεοι, σατανιστές, κτλ – αλλά όλοι μαζί συμπλέουν στον κοινό στόχο, που είναι η επίθεση εναντίον της πίστεως του μεγάλου ποσοστού των σημερινών Ελλήνων. Φυσικά, στην περίπτωση των αθέων, πρόκειται γιά άθεους γιαλαντζή· διότι ποτέ δεν πήγανε σε (μαχαιροβγάλτες) μουλλάδες, να τους πούν ότι είναι κατάπτυστη ηλιθιότητα να λατρεύεις τον Θεό, δείχνοντάς Του τον κώλο σου.

…Πράγμα, που μας φέρνει το επόμενο λογικό συμπέρασμα, ότι όλα αυτά τα άτομα είναι υποκινούμενα καί χρηματοδοτούμενα. (Τα περί «αυθορμητισμού» καί «νεανικής τρέλλας», που πάνε μερικοί -κυρίως αρδ- να πετάξουν ως αιτολόγηση της συμπεριφοράς των «αθέων» αυτών, όχι σε μένα.)

Από πού;

Έ, όχι καί «- Από πού;»! Στα σοβαρά σας κάνετε τέτοιες ερωτήσεις;

Από τα ίδια σκοτεινά κέντρα αποφάσεων, που απεργάζονται την καταστροφή της Ελλάδας καί τον βιολογικό θάνατο όλων των Ελλήνων με τους άλλους τρόπους «ασυμμέτρου πολέμου» που αναφέραμε (παραστρατιωτικό, οικονομικό, κτλ).

Λοιπόν, αν το οργανωμένο σατανιστικό κίνημα μπορεί όντως να κάνει πράγματα (πχ με εξορκισμούς καί επικλήσεις του Οξαποδώ, ή αστρικές προβολές), καί μάλιστα χωρίς να διστάζει (είπαμε παραπάνω το γιατί), τότε γιατί να μην το χρηματοδοτήσουν τα προειρημένα «κέντρα» να επιτεθεί κατά του συνόλου των Ελλήνων; Γι’ αυτό ακριβώς έχουμε τα άσχημα αυτά φαινόμενα των ημερών με τις αυτοκτονίες κτλ. Στην πιό ήπια εκδοχή, πολλά άτομα που ξέρω μου παραπονέθηκαν αυτές τις μέρες γιά νυχτερινό ανήσυχο ύπνο με εφιάλτες, που περιλαμβάνανε μέχρι καί τον Ακατονόμαστο σε «ραντεβού» φάτσα-κάρτα.

Άρα, μπορεί κάποιοι που αυτοκτόνησαν να είδαν μπροστά τους τον εν λόγωι κύριο… καί να υπάκουσαν σ’ «εντολή του».

Φυσικά, ο …»θεωρητικός» σατανισμός (σε επίπεδο απλής τελετουργίας κάθε τόσο) δίνει καί παίρνει συνεχώς, με τις τελετουργικές δολοφονίες μικρών αγοριών, κτλ. Πάντως, δύναμη ΔΕΝ δίνει – διότι όλοι αυτοί οι σατανιστές ΔΕΝ είναι παντοδύναμοι. (Αν ήταν, την είχαμε πολύ άσχημα.)

Παρεμπιπτόντως, μπορεί αυτές οι σατανο-ιστορίες με τον Φιτσίνο και κάποιους (πρόσφατους) πάπες (ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε) να «κόλλησαν» -δίκην συναχιού- καί σε μερικούς ρασοφόρους κατά ‘δώθενες… Διότι ένα πουλάκι μου είπε ότι σ’ ένα …φανάρι στρώθηκε κάποτε ένα τραπέζι με μαύρο τραπεζομάντηλο, διαβαστήκαν διάφορα (καθόλου κολακευτικά), καί σε λίγο καιρό ένας «μακαριστός» έγινε …μακαρίτης! Δεν ήμουν εκεί, δεν το είδα, αλλά μ’ όποιον δάσκαλο καθήσεις… Καί οι αλληλοασπασμοί με τον Μπεργκόλιο δεν είναι καθόλου καλό πράγμα.

Τελειώνοντας την ενότητα, ειρητέον ότι όλα αυτά τα νεαρά άτομα, που τρέχουν στις σατανιστικές ομάδες, το κάνουν επειδή κυνηγάνε τη Δύναμη. («- Μαίϋ δε φόρς μπή γουΐθ γιού!» – τυχαία η παραίνεση στις συγκεκριμένες ταινίες του Σπήλμπεργκ; Κι η σοφία, πού βρίσκεται; γιατί δεν τη ζητάει κανένας; ) Το δέ παλαβό είναι πως αυτά τα παιδιά ήδη τα έχουν όλα, δεν τους λείπει τίποτε! Νά, γιά τη φοιτήτρια της πρόσφατης ειδησεογραφίας, που βρέθηκε δολοφονημένη, υπάρχουν έντονες ενδείξεις πως είχε ανακατευτεί με τέτοια κυκλώματα – που τελικά τη δολοφόνησαν. Μιά κοπέλλα σαν τα κρύα νερά, με τη ζωή μπροστά της… τί σκατά γύρευε με τους σατανιστές;

Πολύ φοβάμαι πως δεν μπορώ ν’ απαντήσω. Ίσως μονάχα κανένας ψυχολόγος με μεταπτυχιακό.

β2. Η χειρότερη εξήγηση των «μαύρων» φαινομένων

Προ ετών, σε (κρασο)συζήτηση επί παντός επιστητού με φιλαράκια, διατυπώθηκε η ερώτηση του γιατί να παιδευόμαστε να κάνουμε διαλογισμούς, νηστείες, καί τα ρέστα, τη στιγμή που με μιά μικρή ποσότητα κάποιας ψυχοτρόπας ουσίας, ή μιάς ακτινοβολίας, το μυαλό τρώει ένα βζίννν!!! καί φτάνουμε στα ίδια ακριβώς αποτελέσματα; (Πχ οραματισμούς, εξωσωματώσεις, κτλ κτλ κτλ.) Άρα, καί τί να τους κάνουμε τους γκουρού καί τους λοιπούς παρεμφερείς;

Βρίσκω απόλυτα λογικό το ερώτημα!!! (Άλλως τε, ακόμη κι εγώ σχολίασα κάτι παρόμοιο γιά το dna.) Γιατί, όμως, το θυμήθηκα;

Διότι, μιά προσεκτικώτερη ματιά στην «ειδησεογραφία θανάτου» των ημερών δείχνει πως πιθανόν ο «σατανισμός» των ΜΜΕ:

είτε είναι το δέκα τοις εκατό (καί λιγώτερο) της αιτίας των προσφάτων αυτοκτονιών,
είτε, ακόμα χειρότερα, χρησιμεύει ως προκάλυψη σε άλλες μεθόδους – γιά τις οποίες δεν πρέπει να πολυψάχνουμε.

Αν θέλετε τη γνώμη μου, ισχύει το δεύτερο «είτε». Κι αυτή ακριβώς είναι η «χειρότερη» αιτιολόγηση, που υπαινίχθηκα παραπάνω.

Αλήθεια, κι ενώ αναφέρθηκε σε «εναλλακτικά» μπλόγκια καί sites ότι οι αεροψεκασμοί είναι τίγκα καί στα μικρόβια (γιά τις καλλιέργειες αυτό ισχύει 100%, γιά τους ανθρώπους ίσως σε μικρότερο ποσοστό), ποιός μας βεβαιώνει ότι δεν είναι τίγκα καί στο ναρκωτικό;…

Βάλτε, τώρα, συνδυασμό με υπέρηχους καί υπόηχους, βάλτε καί συνδυασμό με ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες, συν αστρικές προβολές καί σατανάδες καί τα ρέστα, καί το γλυκό δένει! Σ’ αυτή την περίπτωση, οι σατανιστικές ομάδες είναι πολύ απλά το «φύλλο συκής» γιά τα διάφορα χαάρπια, κτλ. (Άρα, αν αναζητήσουμε ενόχους να τους κάνουμε μαύρους στο ξύλο, να ξεσπάσουμε στα κωλόπαιδα τους σατανιστές! Κι όχι στους ηπαπαραίους «επιστήμονες» καί πρακτοράντζες.)

Η προσεκτικώτερη ματιά στις ειδήσεις συνίσταται στο ότι πχ το τέρας της Βραζιλίας απέκοψε τα γεννητικά όργανα του μικρού αγοριού (Κρόνος, λέμε…), αλλά σε μιά φωτογραφία έχει μιά έκφραση, που δείχνει ότι κατάπιε μεγάλη ποσότητα σίσα – το ναρκωτικό που κάνει τους ανθρώπους καννίβαλους. Επίσης, όλοι αυτοί οι εγχώριοι αυτοκτονήσαντες δεν έδειξαν την τυπική συμπεριφορά ενός που σκοπεύει ν αυτοκτονήσει. Αρκετοί δεν άφησαν κάν σημείωμα! Αρκετοί, πάλι, φέρθηκαν σαν «κουρδισμένοι», σα ν’ άκουγαν «φωνές» μέσα στο κεφάλι τους. (Αυτή η συμπεριφορά σας θυμίζει το Μάρκ Ούλτρα, μήπως; )

Το πλέον ανησυχητικό (γιά μένα), εντοπίζεται σε συνδυασμό μ’ αυτά, που έγραψε ο Παλαιός γιά την προέλευση των Ελλήνων, ότι είμαστε σύνολο από πολλές φυλές. (Υποφυλές, γιά την ακρίβεια.) Δεν γνωρίζω το (φυλετικό, ή άλλο – πχ ταξιδάκια στο Αμέρικα σε μικρή ηλικία) παρελθόν κάθε θύματος (κι ούτε είναι δυνατόν να το γνωρίσω), αλλά έκανα τη σκέψη πως τα σκοτεινά κέντρα αποφάσεων βρήκαν τον εγκεφαλικό «συντονισμό» κάποιων Ελλήνων κι Ελληνίδων, καί τους μακέλεψαν. (Διότι εμείς οι υπόλοιποι δεν πάθαμε τίποτε.)

Όθεν, στο επόμενο βήμα, θα ψάξουν καί θα βρούν τον εγκεφαλικό συντονισμό κάποιων άλλων συμπατριωτών μας, καί ούτω καθ’εξής – μέχρι να μας αποτελειώσουν όλους.

Μπορεί… αλλά δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια μέχρι τότε.

γ. Τί κάνουμε;

Όσοι πιστεύετε στον Θεό, στον Θεό της Ελλάδας, κάντε προσευχές. Επίσης, παρακινήστε γνωστούς σας ιερείς να ξεκινήσουν λειτουργίες εξορκισμών – ξέρουν αυτοί! (Καί χίλια μπράβο στον Κώστα-Ταύρο, που πρώτος έγραψε την παραίνεση αυτή!) Εφ’ όσον μας επιτίθενται (καί) οι σατανιστές, εφ’ όσον έχουμε πόλεμο, η απουσία των ορθοδόξων ιερωμένων από τον πόλεμο αυτόν είναι σκέτη λιποταξία. Αδικαιολόγητη πέρα γιά πέρα!

Κι ασυγχώρητη!!!

Όσοι, πάλι, δεν πολυπιστεύετε, αλλά αγαπάτε το Αγαθό, κάντε ό,τι μπορείτε. Διαλογισμό, ή δεν ξέρω τί άλλο. Στο πιό καθημερινό επίπεδο, αγκαλιάστε τον πάσχοντα συν-Έλληνα. Καί βελτιώστε τους χαρακτήρες σας! Ευκαιρία είναι!

Υγ 1: Αφορμή γιά το αρθράκι αυτό, εδώ καί μέρες, είναι οι ειδήσεις που κυκλοφόρησαν γιά τη δολοφονία της Δώρας Ζ. (Στο μεταξύ, ξεκίνησε καί το νέο κύμα αυτοκτονιών.) Ο δολοφόνος λέει πολλά κι αντιφατικά (πχ στην προανάκριση είπε πως ήταν μόνος του, ενώι τώρα λέει άλλα), αλλά δεν λέει ότι η δολοφονία αυτή ήταν σατανιστική ανθρωποθυσία.

Γνώμη μου, βέβαια, αλλά τα τέσσερα άτομα (δύο άντρες, δύο γυναίκες – νεαρής ηλικίας καί τα 4) που του είπαν να σκοτώσει, καί κατά τη δολοφονία «κρυβόντουσαν» παραπίσω στα κυπαρίσσια του νεκροταφείου, ήταν μέλη σατανιστικού κυκλώματος. Μπορεί να κάνω καί λάθος, μπορεί απλά να είμαι φαντασιόπληκτος, αλλά το «αστρικό» ίχνος που άφησαν ήταν εντονώτατο, ακόμη καί μετά από μέρες.

Φυσικά, όπως γράφει κι ο Μάρκο ντέΣάντ (γιά τα ναρκωτικά, που πουλάνε οι Βρωμά), αν κάνουμε δυό-τρία βήματα προς τα πάνω, ψάχνοντας την εγχώρια σατανιστική ιεραρχία, θα φτάσουμε σε …μεγαλόσχημους. Γι’ αυτό καί στο όλο θέμα πέφτει σιγή ιχθύος από τους αρδ, καί τα όποια σχετικά ευρήματα θάβονται ως «απλές υποψίες».

Υγ 2 – όχι απόλυτα άσχετο: Δεν ψηφίζω στην Αθήνα, αλλά άντε καί γ@μήσου …Αντιγόνο!!! Να πας να κοροϊδέψεις τη νοημοσύνη της μάνας σου, καραγκιοζάκι, όχι των ψηφοφόρων.

ergdhmerg



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (51)

  1. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/10/2019 @ 10:30 ΜΜ

    Οι προσευχές στον “Θεό” της Ελλάδος Ιησού (Ιησούς εβραϊκό όνομα που σημαίνει ο Γιαχβέ Σώζει) δεν ωφελούν. Ούτε οι Ιερείς του μαύρου Ιερατείου με τους χαζοεξορκισμούς τους.

    Επειδή οι εν λόγω Κύριοι έχουν κλέψει την πελατεία μου, προσφέρω χημικό εξορκισμό σε άνετη κλιματιζόμενη αίθουσα με αιθέριες υπάρξεις (πιπίνια).

    • Ο αναμάρτητος 04/10/2019 @ 11:51 ΜΜ

      Αυτουνού ΕΣΥ αποκλείεται να τους κλέψεις πΕλατεία.
      Κοίτα μονάχα μην είσαι ΗΔΗ πΕΛάτης του, απλά δεν το έχεις εμβαθύνει ούτε φυσικά εμπεδώσει.
      Ελεγξέ το !
      Όσο το αργείς εκείνος εν τω μεταξύ θα σου στΕΛνει τον λογαριασμό.
      Άμα πάλι δεν έχεις δώσει διεύθυνση κατοικίας σου,
      πάλι μην ανησυχείς.
      Θα σε περιμένει η αλληλογραφία σου στην…κόλαση.
      Δικό του το ακίνητο.

    • ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ 04/11/2019 @ 8:54 ΠΜ

      τραβα ρε βλακα στο Αρεταιειο να σου πουν οι επιστημονες για τα θαυματα του Αγιο Νεκταριου πανυβλακα… επιστημονες αθεοι που κανανε τσισακια απο τον τρομο μολις τα ειδαν ΒΛΑΚΑΑΑΑΑΑ

      • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/11/2019 @ 1:40 ΜΜ

        Ο διακορευτής Άγιος Νεκτάριος. Διακορεύεις κι αγιάζεις! Μάλιστα μάλιστα! Και λίγο ιστορία τώρα. Το 1918, σε ηλικία 72 ετών, οδηγήθηκε στην Δικαιοσύνη, με την κατηγορία τής ασέλγειας και τής ανηθικότητας.

        Ο ανακριτής Πειραιά, ο οποίος εξέταζε την υπόθεση, συμπτωματικά πέθανε λίγο αργότερα από καρκίνο. Ο θάνατος του δικαστή, ερμηνεύτηκε (όπως ήταν φυσικό) από τους σαπιοκοιλιάδες κληρικούς, ως θεία τιμωρία για την «άδικη» κατηγορία και δίκη, του διακορευτή «αγίου».

        Βεβαίως, το ότι και ο ίδιος ο «άγιος», πέθανε δυο χρόνια αργότερα από καρκίνο τού προστάτη, δεν έτυχε ανάλογης «ερμηνείας» από τούς «αντιπροσώπους» τού Θεού επί γης. Απεναντίας, ο «άγιος» θεωρείται μάλιστα και «προστάτης» όσων πάσχουν από…ανίατες ασθένειες!

        Είθε ο τριαδικός Θεός να μην σταματήσει ποτέ να τροφοδοτεί με αλκοολικές φαντασιώσεις την πίστη σας. Είθε να επεκτείνει ακόμα περισσότερο το εύρος της, ώστε να λάβετε το βραβείο της Θέωσης, και γίνετε όμοιοι με τον πρωτόπλαστο Νεάντερταλ Αδάμ. Η προσφορά σας στην ψυχαγωγία είναι ανεκτίμητη. Οι Νέες γενιές πλέον γελάνε με τα χάλια σας, και ο Θεός ξύνει το κεφάλι του, και αναρωτιέται τι δεν πήγε καλά.

        • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 04/11/2019 @ 6:38 ΜΜ

          Τί γράφεις πάλι σατανιασμένε ?
          Για τον Αγιο Νεκτάριο?Ξέρεις ταλαίπωρε γιατί είναι πανίσχυρες οι πρεσβείες του ?Διότι σε όλη την ζωή υπέμενε συκοφαντίες με αγία καρτερία και υπομονή.
          Ο Άγιος Νεκτάριος θεωρείτο από τους ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ του νησιού της Αίγινας ΕΝ ζωή ΑΓΙΟΣ.(απόδειξη της αγιότητας του)
          Τα γεγονότα που περιγράφουν οι μοναχές, ο Κωστής Σακκόπουλος, φίλοι, ιερείς, νησιώτες είναι πραγματικά αξιοπερίεργα και ΕΞΗΓΟΥΝ τη σημερινή ΛΑΟΦΙΛΙΑ. Όπως λέγεται στο διπλανό κρεβάτι που νοσηλευόταν ο Άγιος νοσηλευόταν και ένας παραπληγικός, ο οποίος αδυνατούσε να περπατήσει. Όταν ομως ακούμπησε τη φανέλα του κεκοιμημένου Αγίου πάνω του θεραπεύτηκε. Κατά τη μεταφορά του λέγεται ότι δεν είχε βάρος, ενώ το μέτωπό του ανάβλυζε ΜΥΡΟ. Το μεγαλύτερο όμως μυστήριο είναι ότι το λείψανο του Αγίου παρά τις 3 ταφές και εκταφές παρέμεινε ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟ για περισσότερο από 30 χρόνια. Το λείψανό του πρώτη φορά εξετάφη 3 έτη μετά την κοίμησή του και σήμερα βρίσκεται στον νέο ναό του αγίου στην Αίγινα.
          Στο Αρεταίειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύθει ανηγέρθη και ΝΑΙΣΚΟΣ προς τιμήν του.
          https://www.vimaorthodoxias.gr/theologikos-logos-diafora/agios-nektarios-to-domatio-sto-aretaieio-opou-ekoimithi-o-agios-foto-2/
          Σε πονάει,σε καίει η αλήθεια:
          ”Ουδέν ανίατον διά τον άγιον Νεκτάριον”
          Δημήτριος Παναγόπουλος
          ”Σηλυβρίας τον γόνον καὶ Αἰγίνης τὸν ἔφορον, τὸν ἐσχάτοις χρόνοις φανέντα, ἀρετῆς φίλον γνήσιον, Νεκτάριον τιμήσωμεν πιστοί, ὡς ἔνθεον θεράποντα Χριστοῦ· ἀναβλύζεις γὰρ ἰάσεις παντοδαπὰς, τοῖς εὐλαβῶς κραυγάζουσι· δόξα τῷ σὲ δοξάσαντι Χριστῷ, δόξα τῷ σὲ θαυμαστώσαντι, δόξα τῷ ἐνεργοῦντι διὰ σοῦ, ΠΑΣΙΝ ΙΑΜΑΤΑ.”

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/11/2019 @ 9:22 ΜΜ

            Ο εβραιοέλληνας με τα μυαλά στα κάγκελα σαν και σένα φίλε μου Άσχετε Αδαή, δεν έχει να επιδείξει καμιά αρετή καθώς βασικό χαρακτηριστικό της αμορφωσιάς και του χαμηλού πνευματικού επιπέδου είναι η θρησκοληψία από την οποία πάσχεις. Η βλακεία, όταν συνοδεύεται και με μια ελάχιστη δόση θρησκοληψίας δεν είναι καθόλου δύσκολο να οδηγήσει στην αυθυποβολή, καθώς ο θρήσκος έχει ανάγκη να πιστέψει, ακόμη και σε πράγματα, με τα οποία θα γελούσε κι ένα μικρό παιδί.

            Είναι γνωστό ότι από το κεφάλι των θρησκόληπτων απουσιάζει ο μηχανισμός της διανόησης καθότι ο εγκέφαλος τους κλειδώνει καθορίζοντας τα όρια λειτουργίας του μέσα στα πλαίσια του φανατισμού ορίζοντας επιλεκτικά τα στοιχεία δόμησης του εικονικού τους κόσμου. Μέσα στο κεφάλι σου υπάρχει χώρος για διανόηση η είναι γεμάτο με σκουπίδια;

            Η μόνη αλήθεια είναι ότι ο διακορευτής «άγιος» Νεκτάριος τα κακάρωσε στο Αρεταίειο Νοσοκομείο από καρκίνο του προστάτη. Όσον αφορά τις αλκοολικές φαντασιώσεις που παράγει το μαντρί του Γιαχβέ κράτησε τες για εσωτερική κατανάλωση. Σε τέτοιου είδους φαντασιώσεις έχετε τα πρωτεία.

            Για να πάρουμε μια γεύση από τα παραμύθια της Αγίας Αικατερίνης. Η Αγία κατατρόπωσε 50 η 150 κατ΄ άλλους περίφημους ρήτορες (χρησιμοποιώντας τους ψευδο σιβυλλικούς χρησμούς.) Εδώ ακούγεται γέλιο όπως στις αμερικάνικες κωμικές σειρές. Ως μέσο θανάτωσης χρησιμοποιήθηκε ο τροχός ο οποίος όταν πλησίασε το σώμα της Κατερίνας διαλύθηκε. Έτσι αποφάσισαν να της κόψουν το κεφάλι, και όταν συνέβη αντί για αίμα έτρεχε γάλα (κατσικίσιο;) κτλ.

            Αυτή η ελαφρότητα που έχετε στο κεφάλι σας είναι μεγάλο βάρος για την κοινωνία.

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/11/2019 @ 9:59 ΜΜ

            Τώρα θυμήθηκα την Θαυματουργή εικόνα που χτυπιόταν μόνη της σε πανηγύρι στην Καβάλα. Όργιο είχα λιώσει στα γέλια. Τέτοια καραγκιοζιλίκια δεν έκαναν ούτε οι αρχαίοι ημών πρόγονοι του 12θεου. Θαυματουργά βραστά κάστανα, ιερές παντόφλες, και θαυματουργές πέτρες.

            Ο χρυσοπύρινος ήλιος ΑΩ σας έκαψε τα μυαλά και τα κατέστησε ανίκανα να λειτουργήσουν. Οι νέες γενιές αποφεύγουν συστηματικά την έκθεση τους σε αυτόν φορώντας αντιηλιακό και γυαλιά ηλίου μπλοκάροντας τις θανατηφόρες ακτίνες του. Οι αλκοολικές φαντασιώσεις σας, βλάπτουν σοβαρά την υγεία. Είστε καρκινοπαθείς στο τελευταίο στάδιο και εντός ολίγου θα βρεθείτε στην αγκαλιά των προγόνων σας Αβραάμ Ισαάκ Ιακώβ με τους 144.000 Ισραηλίτες να απαιτούν την υποταγή σας φωνάζοντας όλοι μαζί μπροστά στον θρόνο του Θεού Αλληλούια (Αινείτε τον Γιαχβέ). Αποκάλυψη 19.1-6

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/11/2019 @ 10:03 ΜΜ

            Άσχετε Αδαή αν μπορείς απάντησε.

            Οι Άγιοι είναι αναμάρτητοι;
            Ναι ή Όχι;

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/11/2019 @ 10:42 ΜΜ

            Όλες αυτές οι βλακείες που λέτε έχουν θεραπευτικές ιδιότητες. Τις ακούει ο άλλος ξεκαρδίζεται στο γέλιο και έτσι του φεύγει το άγχος. Άσε που βλέπει το χάλι σας και παίρνει τα πάνω του. Εμ μα σου λέει υπάρχουν και χειρότερα. Για φαντάσου να είχα και καμένο μυαλό τι χάλι θα ήμουν;

            Κάπως έτσι πάει. Και αν συνεχιστεί αυτό το βιολί οι ψυχίατροι θα μείνουν άνεργοι. Όχι γιατί ο άγιος Νεκτάριος θεραπεύει, αλλά γιατί η βλακεία σας σπάει τζάμια.

            Η φωτιά της ορθοΛοξίας που έκαψε τον Ελληνισμό είναι έτοιμη να σβήσει. Τα Ελληνόπουλα αρκετά την ανέχτηκαν και εντός ολίγου θα την σβήσουν χρησιμοποιώντας το ανεπανάληπτο υγρό που θα σβήσει ακόμα και την κόλαση. Τον Φραπέ!!

            Το μόνο που χρειάζεται είναι συντονισμός. Θα πρέπει όλα μαζί τα Ελληνόπουλα ταυτόχρονα να σας μπουγελώσουν με τους φραπέδες τους και να σας στείλουν στον αγύριστο Αγύρτες.

            Ο καιρός γαρ εγγύς. Προς το παρόν εγώ με τον πυροσβεστήρα της αλήθειας σβήνω ότι μπορώ. Και τώρα που το σκέφτομαι δηλαδή εσείς δεν χαμπαριάζετε από αλήθεια. Θα γεμίσω τον πυροσβεστήρα μου με φραπέ και θα σας ψεκάσω.

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/11/2019 @ 10:55 ΜΜ

            Λέει ο αρθρογράφος: «Όσοι πιστεύετε στον Θεό, στον Θεό της Ελλάδας, κάντε προσευχές.»

            Και ποιος είναι ο Θεός της Ελλάδος δηλαδή; Για να δούμε τι λέει ο Άγιος Ρωμανός ο Μελωδός.

            ➡️ «Μέγαν έχομεν πόθον προς Θεόν των Εβραίων» (Κοντάκιον προεόρτων τών Χριστουγέννων)

            Ο Θεός των Εβραίων Εβραιοέλληνα Άσχετε Αδαή είναι ο Θεός σου.

            Αλληλούια (αινείτε τον Γιαχβέ) τον Θεό των Εβραίων «Έλληνες».

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/11/2019 @ 11:01 ΜΜ

            Βιβλική μπαρουφολογία:

            Από τους τρεις γιους του πατριάρχη των Εβραίων Νώε (τον Σημ, τον Χαμ και τον Ιάφεθ) κατάγονται σύμφωνα με τη Βίβλο όλοι οι σημερινοί λαοί της Γης.

            Άσχετε Αδαή είσαι απόγονος των Εβραίων.

        • ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ 04/12/2019 @ 9:38 ΠΜ

          εισαι πιο χαζος και απο το ραδικι …θελεις να εχεις και εναλλακτικη ενημερωση γιδι… που ο ιδιος ο Χριστος να κατεβει θα νιμιζεις οτι εχεις κουμπωσει τρυπακι …τοσο μαλλλαααααααακκκααας εισαι ανοιξε ρε τα στραβα σου και κοιτα μαρτυριες ανθρωπων επωνυμων με χαρτια γιατρων οτι ψοφαγανε και τωρα ζουν… γιδι

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/12/2019 @ 11:57 ΠΜ

            Τι έκανε λέει; Θα κατέβει ο Χριστός; Ωραίο γέλασα! Το εγώ του πέθανε πάνω στον σταυρό και μαζί και οι ψευτοΥποσχέσεις του. Τα εβραϊκά παραμύθια, οι Μύθοι, οι κατασκευασμένες προφητείες, και οι πλαστογραφίες της “Αγίας Γραφής” προκαλούν το Γέλιο και πρώτος εγώ σας δίνω φύλλο πορείας για το μουσείο.

            Απόδειξέ μου ότι η επιστημονική συναίνεση αξιολογεί αυτές τις «μαρτυρίες» ως θαύματα που έκανε ο Άγιος Νεκτάριος.

            Αυτή η ελαφρότητα που έχετε στο κεφάλι σας είναι μεγάλο βάρος για την κοινωνία.

    • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 04/11/2019 @ 9:16 ΠΜ

      ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΓΙΑΤΡΟΣ………………«Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν. Αμήν.»
      ……..ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ…+++
      ἑνός προσκυνητοῦ”, εἶναι ἡ ἱστορία ἑνός ἀνθρώπου, πού ἤθελε νά μάθει νά προσεύχεται ἀδιάλειπτα (Α’ Θεσ. 5, 17). ῾Ο ἄνθρωπος, τοῦ ὁποίου ἡ ἐμπειρία ἐξιστορεῖται, ἦταν προσκυνητής. Γι᾿ αὐτό πάρα πολλά ἀπό τά ψυχολογικά χαρακτηριστικά του καί ὁ τρόπος μέ τόν ὁποῖο ἔμαθε καί ἐφάρμοσε τήν προσευχή, ἐξαρτήθηκαν ἀπό τό γεγονός ὅτι αὐτός ἔζησε “κατά ἰδιάζοντα” τρόπο.https://www.imaik.gr/?p=3725

      • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/11/2019 @ 1:54 ΜΜ

        Χρήστο (χ) φαντάζεσαι τον Χριστό να λέει στους ακροατές του «πόσο μαλάκες είστε» και να τους κάνει κωλοδάχτυλο; Αυτός είχε πει στους μαθητές του ότι από τα έργα τους θα βλέπουν οι άνθρωποι ότι είναι δικοί του. Εσύ ποιανού είσαι μπρε;

        Είσαι του διαόλου ή του Ιησού του οποίου το όνομα σημαίνει ο Γιαχβέ σώζει; Την επόμενη φορά που θα αρρωστήσεις πήγαινε στην εκκλησία, και αν χρειαστείς εγχείρηση θα στην κάνει ο Παπαφώτης το δεξί χέρι του Γιαχβέ.

        • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 04/11/2019 @ 8:56 ΜΜ

          ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΓΙΑΤΡΟΣ………………«Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν. Αμήν.»
          ……..ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ…+++ ΟΚ +++

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/11/2019 @ 10:29 ΜΜ

            Με αυτή την φράση «Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν» ο Ιωάννης Χρυσόστομος (βρωμόστομος) άφησε την τελευταία του αναπνοή και ξεβρώμισε ο τόπος.

            Δόξα στον Θεό Γιαχβέ που από Έλληνες σας έκανε εβραιοέλληνες!

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/11/2019 @ 10:31 ΜΜ

            Χριστιανικός μαζοχισμός.

            «Σε όλα τα δυσάρεστα που συμβαίνουν πρέπει να λέμε: Δόξα στον Θεό (Γιαχβέ Ιησού) για όλα»

            Δεν πρέπει να τον δυσαρεστήσουμε τον Γιαχβέ Ιησού διότι από αυτόν προέρχονται όλα. Και το καλό και το κακό.

            «Εγώ είμαι ο Κύριος και δεν υπάρχει άλλος. Εγώ σχηματίζω το φως και δημιουργώ το σκοτάδι. Εγώ κάνω ειρήνη και δημιουργώ το κακό. Εγώ, ο Κύριος, τα κάνω όλα αυτά.» (Ησαΐας 45:6-7)

            «Ποιος διέταξε και κάτι ήρθε για να παρέλθει, αν ο Κύριος δεν το όρισε; Δεν είναι απ’ το στόμα του Ύψιστου που έρχεται το καλό και το κακό;» (Θρήνοι 3:37-38)

            «Δύναται να ηχήση σάλπιγξ εν πόλει και ο λαός να μη πτοηθή; δύναται να γείνη συμφορά εν πόλει και ο Κύριος να μη έκαμεν αυτήν;» (Αμώς 3:6)

        • Ανωνυμος 04/12/2019 @ 1:06 ΠΜ

          Εχω πεθανει απο τα γελια ,γιατρε , τα σχολια σου ειναι απο τα καλυτερα και απολαυστικοτερα αναγνωσματα αυτης της σελιδας

        • ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ 04/12/2019 @ 9:40 ΠΜ

          εγω ρε σατανοπουστα δεν ειμαι καλος χριστιανος και κατι σαν και εσενα του ξεκολλαω το κεφαλι και τους το καταχωνιαζω στον ορθρο τους …γιδιιι.. αλλα μην ανησυχεις το ταμειο ειναι στο τελος μωρη λινατσα..

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/12/2019 @ 12:07 ΜΜ

            Ιησούς Χριστός says: «όποιος πει: Ρακά (Βλάκα) θα είναι ένοχος στο συνέδριο• και όποιος πει: Μωρέ, θα είναι ένοχος στη γέεννα της φωτιάς.» (Ματθαίος 5:21-22)

            Τώρα τίθεται το ερώτημα. Αν το να θυμώνει κάποιος με τον συνάνθρωπο, ή να τον αποκαλεί «βλάκα» ή «μωρό» θεωρούνται αμαρτήματα αρκετά μεγάλα ώστε να ενοχοποιήσουν κάποιον την ημέρα της κρίσης, πόσο μάλλον οι πολύ χυδαιότερες και βαρύτερες βρισιές.

            Οι ύβρεις είναι ακάθαρτες αμαρτωλές πρακτικές που ο Χριστός απεχθάνεται.

            Μετανόησε τέκνον μου Βρούτε διότι σε περιμένει η κόλαση.

    • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/11/2019 @ 2:10 ΜΜ

      Νικόλα, αν αρρωστήσεις πάρε το διαγαλαξιακό σου όχημα και πήγαινε για θεραπεία σε κάποιο άλλο μάτριξ. Μακριά από μένα. Εγώ είμαι σκατοέλληνας ψευτογιατρός και πρέπει να πληρωθώ για να ζήσω.

      Θα το κάνεις ή θα τρέχεις κλαψουρίζοντας στους σκατοέλληνες ψευτογιατρούς ζητώντας την βοήθεια τους;

  2. Μάλιστα. Κλασική περίπτωση σχιζοφρένειας είναι ο συγγραφέας του κειμένου. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί η οικογένειά του τον αφήνει ελεύθερο να γράφει τις ψυχώσεις και τις φαντασίες του. Μπορεί να είσαι ψυχικά ασθενής, αλλά θα πάρεις την απάντηση που σου αρμόζει. Να είσαι σίγουρος κύριε Συγγραφέα του χαζού, πρόχειρου και άκυρου άρθρου, ότι θα σε βρούμε και θα σε στείλουμε στο ψυχιατρείο, εκεί δηλαδή που ανήκεις. Έχεις να φας αντιψυχωσικές ενέσεις με το κιλό. Μην φοβάσαι, δεν θα σε πονέσει η βελόνα! Στην Νέα Εποχή θα μπει Τάξη μια και καλή σε όλα αυτά. Μέσα σε λίγες ώρες θα δηλώνεται ως Fake News, ως ψυχωσική σκέψη που μιλάει για συνωμοσίες και θα κατεβαίνει το κείμενο από κάθε σελίδα. Ο ψυχικά ασθενής αρθρογράφος θα εντοπίζεται άμεσα και θα οδηγείται στο πλησιέστερο ψυχιατρικό νοσοκομείο για να αρχίσει την υποχρεωτική του θεραπεία με ενέσεις. Προσωπικά είμαι της άποψης να τους χορηγούνται ενέσεις εφόρου ζωής. Αυτή η θεραπεία θα τους ηρεμεί και θα τους κάνει χρήσιμα άτομα για την κοινωνία.

    • ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ 04/11/2019 @ 8:56 ΠΜ

      τοσα λογια αδεια… σατανομπεης και εσυ

    • γιατί άραγε ασχολήθηκες τόσο με έναν σχιζοφρενή και δεν τον αγνόησες κύριε
      Risperdal Consta;

      • ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ 04/12/2019 @ 9:42 ΠΜ

        γιατι το αφεντικο του, αν δεν ασχοληθει να ριξει την μαλακισμενη αποψη του θα του δωσει μανελα μεχρι μελανιασματος …για αυτο

  3. Το οτι ταχα μου η ορθοδοξια ειναι ο σωστος δρομος γιατι το τσαμπουνατε τοσο φανατικα? Οσο γιδια ειναι οι σατανιστες αλλο τοσο γιδια ειναι και οι χριστιανοι… ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.
    Δεν κουραστηκατε με αυτη την καραμελα ακομα? Mind control to its finnest. Organized religions.

    • ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ 04/11/2019 @ 8:58 ΠΜ

      ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΓΙΩΝ…….ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΕΛΑΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ …….. ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΩΡΕΕΕΕΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΓΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΓΙΑΤΡΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΑΝ…ΣΑΝ ΚΑΙΝΕ ΡΕ ΣΑΤΑΝΟΠΟΥ.ΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ Ο ΓΚΡΟΒΕΡ ΣΑΣ . ΠΟΥΣΤΡ…..ΚΙΑ

    • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 04/11/2019 @ 9:18 ΠΜ

      «Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν. Αμήν.»
      Inept……..ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ…+++
      ἑνός προσκυνητοῦ”, εἶναι ἡ ἱστορία ἑνός ἀνθρώπου, πού ἤθελε νά μάθει νά προσεύχεται ἀδιάλειπτα (Α’ Θεσ. 5, 17). ῾Ο ἄνθρωπος, τοῦ ὁποίου ἡ ἐμπειρία ἐξιστορεῖται, ἦταν προσκυνητής. Γι᾿ αὐτό πάρα πολλά ἀπό τά ψυχολογικά χαρακτηριστικά του καί ὁ τρόπος μέ τόν ὁποῖο ἔμαθε καί ἐφάρμοσε τήν προσευχή, ἐξαρτήθηκαν ἀπό τό γεγονός ὅτι αὐτός ἔζησε “κατά ἰδιάζοντα” τρόπο.https://www.imaik.gr/?p=3725

  4. Άνθρακας 7 04/10/2019 @ 11:41 ΜΜ

    Αντιστοιχα έτσι ακριβως ισχυουν για ολα τα δεινα που ακολουθει κάθε ένας από εσας ξεχωριστα. Ολα αυτά τα δαιμονια είναι αρνητικες οντοτητες, είναι πρωην ενσαρκωμενες ανθρωπινες πνευματοψυχες, οι οποιες όπως και σεις, εχασαν τελειως το δρομο τους και σε ασαρκη μορφη δεν ανεβηκαν καθολου πμευματικα πεδια, αλλα εμειναν να κινουνται περιξ της γης, με την ονομασια “προσγειες ψυχες”. Μοναδικη τους εργασια είναι να βρισκουν συνεχως ανθρωπους και να τους καταλαμβανουν σε οποια ιδιαιτεροτητα ο άνθρωπος έχει εφεση (ψευτια, κλοπη, κατακριση, λαγνεια, σεξουαλικες ιδιαιτεροτητες, φονοι, ασελγια πασης μορφής, ξυλοδαρμους και πασης μορφης ασκηση βιας εμποριο ναρκωτικων η όπλων, αλαζονεια απληστεια λαιμαργια κ.α).
    Έτσι, αυτες οι προσγειες ψυχες, μοναδικη τους εργασια είναι να καταλαμβανουν ανθρωπους ενσαρκωμενους και αντιστοιχα να ασκουν αυτή την αρνητικη επιρροη τους μεσα από ένα ανθρώπινο σωμα.
    Επειδη καταλαβαινετε ότι όλες αυτες οι αρνητικες οντοτητες είναι δημιουργημα του μαυροψύχη με τον τροπο που σας φυλακισε σ’ αυτό τον πλανητη, η επιρροη αντιστοιχα που ασκουν πανω στους ανθρωπους είναι ιδιαιτερα σοβαρη.
    Αφου πρωτα οι εξουσίες σας οδηγησαν μεσα από την αμαθεια σε οποιοδηποτε δεινο, αυτοματα σας καταλαμβανουν αυτες οι προσγειες ψυχες.
    Μια αλλη ονομασια τους είναι και η λεξη “μουρμουλικια”.
    Μάλιστα καποιοι από εσας ισως έχετε λαβει γνώση από καποιους εξορκισμους ανθρωπων που η καταλυψη τους από αυτά τα δαιμονια είναι σε υπερθετικο βαθμο.
    Φυσικά, και ο ίδιος ο διδασκαλος Ιησούς χριστος, είχε αφαιρεσει τετοιας μορφης δαιμονια όταν κατεβηκε να σας διδαξει.
    Αν κατανοησετε τι πρέπει να κανετε, δεν έχετε να φοβηθειτε απολυτως τιποτα.
    Οσο εσείς θα οδηγηστε προς το φως και θα το αγγιζετε, τοσο ποιο πολυ αυτες οι οντοτητες θα εξαφανιζονται από εσας ή το περιβαλλον σας.
    Ισως στο δρομο σας προς το φως δεχτειτε ομαδικη επίθεση από αυτές τις οντότητες. Πιστέψτε όμως πως αν πραγματικά θέλετε να γίνετε φως, ούτε μια τρίχα από το κεφάλι σας δεν θα μπορουν να αγγιξουν.
    http://kataklusmosnoe.blogspot.com/2015/08/blog-post_67.html

  5. η Ελλας ειναι η μονη χωρα που στο εσωτερικο λεγεται ελλας και στο εξωτερικο
    hell-as
    hell= κολαση
    λεγεται και Greece και Greecheland γιατι???
    η ιστορια εχει αρχισει εδω και κατονταδες χρονια
    μεσα ελλας και εξω αλλο ονομα δεν γινεται με τα αλλα κρατη αυτο γιατι???
    απλα ετσι δαιμονοποιητε η Ελλαδα απο οποιονδηποτε εκτος συνορων
    τωρα βαλτε και τους εντος συνορων δαιμονοποιητες παμε ολοταχως εκτος της φυσικης εξωντωσης και για απομονωση και καθως το παπαδαριο δεν δινει σημασια και στους ενχωριους δαιμονοποιητες ΜΜΕ και βεβαιως τις αναφορες περι εωσφοριστων [εωσφορος ο φερων το φως δαιμονοποιηση του απολωνα] κλπ παμε ολοταχως να μας αλαξουν και την πιστη που θα ειναι το τελειωτικο….

  6. Κι εγώ πιστεύω ότι το κακό δεν εξαντλείται σε ένα άτομο, αλλά είναι ολόκληρη ομάδα, με εραρχία και οπαδούς. Και δεν είναι λογικό όποιος πρεσβεύει το κακό να ασχημονεί; Δηλαδή τι κάνει; φιλανθρωπίες; Γιατί να είνα περίεργο ότι κάνει και αθρωποθυσίες; Και γιατί να περιμένουμε αυτές να γίνουν με τον πατροπαράδοτο τρόπο; Γιατί να μην γίνονται με ναρκωτικά, χειραγώγηση, εκμετάλλευση αδυναμιών κοκ; Δηλαδή πρώτη φορά τα ακούτε όλοι εσείς που χολιάζετε αρνητικά το κείμενο; Αγνοείτε τα στοιχεία ρε αδέλφια που αποδεικνύουν ανθρωποθυσίες μικρών παιδιών; Γιατί τα αγνοείτε; Δεν τα αντέχετε; Ή μήπως τρολλάρετε με προφανείς σκοπούς; και αν είστε τρολλ δεν πάτε σε κάποιο άλλο σάιτ να τα πείτε; Αφού βλέπετε ότι εδώ, σε αυτό το σάιτ, ο”Δικός σας” τρώει μια πόρτα νααααααααα. Τελικά, μήπως είστε λιγότεροι έξυπνοι από όσο νομίζετε; Για ψάξτε το………

  7. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 04/12/2019 @ 9:14 ΠΜ

    Καλημέρα ξέρεις υπάρχουν και όρια.Εσύ Τα προσπερνας συνέχεια για επίδειξη.
    Επειδή πτώχευσες προ πολλού από επιχειρήματα κατάληξες να κάνεις προσωπικές επιθέσεις.Κοιτα ποιος ομιλεί.Δεν υπάρχει φανατικός χριστιανός τόσο όσο εσύ είσαι αντίχριστος.Αν δεν το αντιλαμβάνεσαι αυτό πως θα προχωρήσεις?Δεν έχω να πώ τίποτα αλλο σε κάποιον που για να τραβήξει την προσοχή έφθασε στο σημείο να υβρίσει χυδαία τον Αγιο Νεκτάριο.Εύχομαι ο Αγιος Νεκτάριος να σε συγχωρέσει.
    Τ Ε Λ Ο Σ

    • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/12/2019 @ 12:19 ΜΜ

      Αυτός που δεν έχει επιχειρήματα είσαι εσύ.

      Οι Άγιοι είναι αναμάρτητοι;
      Ναι ή Όχι; Για να σε δω;

      Απόδειξε μου ότι οι εν λόγω μαρτυρίες περί θαυμάτων αποτελούν πραγματικά γεγονότα.

      Απόδειξέ μου ότι η επιστημονική συναίνεση αξιολογεί αυτές τις «μαρτυρίες» ως θαύματα που έκανε ο Άγιος Νεκτάριος.

      Από τους τρεις γιους του πατριάρχη των Εβραίων Νώε (τον Σημ, τον Χαμ και τον Ιάφεθ) κατάγονται σύμφωνα με τη Βίβλο όλοι οι σημερινοί λαοί της Γης.

      Άσχετε Αδαή είσαι απόγονος των Εβραίων;

  8. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ 04/12/2019 @ 9:48 ΠΜ

    ΓΙΑΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΟΡΝΙΟ?? Η ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΟΣ?? ΠΙΟ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ?? Η ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΣΤΗΣ?? ΔΙΑΒΑΣΕ ΡΕ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ …ΟΥΤΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΑΚΜΗ ΜΑΣ….ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ…. ΓΙΔΙ… Η ΕΙΣΑΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΗΣ??? ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ…..ΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ

    • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/12/2019 @ 12:24 ΜΜ

      Ας είναι καλά η εβραιοεκκλησιά Α.Ε που μας απομάκρυνε από τους διαβόλους πρόγονους μας, και μας έριξε στην αγκαλιά του Αβραάμ του Ισαάκ και του Ιακώβ. Έγιναν οι Έλληνες παιδιά του Γιαχβέ, και μεθούν με τις αλκοολικές του φαντασιώσεις αιώνες τώρα. Αλληλούια (ο Γιαχβέ σώζει) εβραιοέλληνα!

      Από τους τρεις γιους του πατριάρχη των Εβραίων Νώε (τον Σημ, τον Χαμ και τον Ιάφεθ) κατάγονται σύμφωνα με τη Βίβλο όλοι οι σημερινοί λαοί της Γης.

      Είσαι απόγονος των Εβραίων! Εβραιόσπερμα που λέμε.

    • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/12/2019 @ 1:07 ΜΜ

      Φιλαράκι να κάνεις παρέα με τον Άσχετο Αδαή. Κι εκείνος κακός χριστιανός είναι. Δεν σου κάνω πλάκα.

      Παραθέτω από δικό του σχόλιο.
      ➡️ «Ποιός σου είπε άνθρωπε ,ότι είμαι καλός χριστιανός? Είμαι κακός χριστιανός.» (6 Δεκεμβρίου 2018 at 11:24)

      Θα κάνετε καλή παρέα και στην κόλαση.

    • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/12/2019 @ 1:23 ΜΜ

      Όταν ο Θεός είπε Γεννηθήτω το Φως, ο Τσακ Νόρις του είπε: Πες παρακαλώ. Η Ελλάδα που ονειρεύεται και εξάγει πολιτισμό στα πέρατα του κόσμου, Το Κάστανον ημών το επιούσιον. Εικόνα επιδίδεται σε πολεμικές τέχνες.

      ➡️ https://katohika.gr/ellada/vinteo-thaumatourgi-eikona-xtipietai-moni-panigiri-stin-kavala-prosoxi-sklires-eikones/

      Τσακ Νόρις vs Θαυματουργή εικόνα, (θα την ξεσκίσω) Η νέα γενιά είναι πιο έξυπνη από εσάς και είναι θέμα χρόνου να σας πάρουν χαμπάρι και να σας αφήσουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

    • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/12/2019 @ 1:27 ΜΜ

      Και τώρα η ψυχανάλυση σου. Εντελώς δωρεάν, για να μην έχεις να λες.

      ➡️ Διάγνωση: Ο άνωθεν ασθενής διαπιστώθηκε ότι πάσχει από θρησκευτική παπαρολογία.

      ➡️ θεραπεία: Προς το παρόν δεν υπάρχει. Σίγα μην σε κάνουμε και καλά. Η κάθε κοινωνία έχει και τα φυτά της, και εσύ είσαι ένα από αυτά.

      Συνδυάζεις τον αλκοολισμό με την Τρέλα. Είσαι Τζασλός και μεθυσμένος απ` το κρασί του Γιαχβέ. Κλασική περίπτωση βλάβης δηλαδή. Που θα μου πας. Θα στονε φορέσω τον ζουρλομανδύα, και το κρασί του Γιαχβέ θα κοπεί μαχαίρι. Θα τρως μόνο από τα πνευματικά μου καρβέλια, και θα πίνεις μόνο φυσικό μεταλλικό νερό Όλυμπος. Τίποτα άλλο. Άρτο και ύδωρ μέχρι οι αλκοολικές σου φαντασιώσεις να εξαφανιστούν.

    • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/12/2019 @ 1:30 ΜΜ

      Αν ο Θεός σας ήθελε όλους καλά, τότε εμείς οι Γιατροί θα ήμασταν άνεργοι. Δοκιμάζει την πίστη σας, αφήνοντας τον Διάολο να σας αρρωσταίνει κάνοντας μας πλούσιους. Δεν θυμάσαι τον καημένο τον Ιώβ; Πάντως εγώ αν ήμουν κοντά του δεν θα του έλεγα να βλαστημήσει τον Θεό όπως οι φίλοι του, αλλά θα του έλεγα να προσεύχεται ακόμα πιο πολύ και θα του πούλαγα κούτες τα μπεταντίν και τα οξυζενέ.

  9. ΝΕΜΕΣΙΣ ΑΤΙΣ 999 04/12/2019 @ 3:33 ΜΜ

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΚΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΔΑΙΜΟΝΟΠΛΗΚΤΑ ΤΡΥΠΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ . ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΦΑΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΑ ΓΚΕΙ ΑΝΩΜΑΛΑ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΘΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΤΕ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΗ ΤΝΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΣ. ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΛΥΚΑΝΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΥΔΩΘΕΟ ΣΑΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΚΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΛΟΥΤΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΤΕΣΠΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΚΡΙΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΚΩΤΕΙΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣΟΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ 666 ΚΑΙ 777 ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΜΠΙΡΙΣΜΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΕΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΙΝΔΙΑΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΖΗΜΙΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΩΛΑΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.

    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΩΦΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΑ ΤΟΥΣ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ ΕΥΧΗ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΕΞΑΛΟΥ ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕΤΕ .

    • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/12/2019 @ 4:20 ΜΜ

      Ιησούς του οποίου το όνομα σημαίνει ο Γιαχβέ σώζει Νικά;
      Ωραίο αυτό γέλασα!

      Το Εγώ του πέθανε πάνω στον σταυρό και μαζί και οι ψευτοΥποσχέσεις του. Τα εβραϊκά παραμύθια, οι Μύθοι, οι κατασκευασμένες προφητείες και οι πλαστογραφίες της “Αγίας Γραφής” προκαλούν το Γέλιο και πρώτος εγώ σας δίνω φύλλο πορείας για το μουσείο.

      Σκοτεινοί δούλοι της ανθελληνικής εβραιοεκκλησιάς Α.Ε θα εκλείψετε σαν τους δεινόσαυρους. Είστε είδος προς εξαφάνιση.

    • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/12/2019 @ 9:08 ΜΜ

      Όσον αφορά την ατόφια αλήθεια που και καλά προμήθευσε ο Χριστός για την σωτηρία των ανθρώπων, δεν είναι τίποτα άλλο από ατόφια μέθεξη στην πιο βαθιά ουσία των αλκοολικών φαντασιώσεων των ανώνυμων συγγραφέων των ευαγγελίων και λοιπών παραμυθολόγων αγυρτών με τα μυαλά στα κάγκελα του Γιαχβέ.

  10. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/12/2019 @ 9:14 ΜΜ

    Άσχετε Αδαή έχεις την αλήθεια;

  11. ΝΕΜΕΣΙΣ 999 04/12/2019 @ 10:04 ΜΜ

    ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΣΑΤΑΝΟΓΙΑΤΡΕ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙ ΚΟΚΟΒΙΕ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΕ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ ΕΙΣΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ.ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.

    • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/12/2019 @ 11:43 ΜΜ

      Μου άρεσε πολύ το «Ιησούς Χριστός Νικά» που είπες. Ωραίο αυτό γέλασα! Αν το τιμόνι της Νέμεσις το κρατάει ο Ιησούς, τότε καμιά θεία δίκη δεν θα συμβεί. Ο Ιησούς είναι ουσιαστικά ανύπαρκτος. Ζει μέσα στις αλκοολικές φαντασιώσεις ανθρώπων με τα μυαλά στα κάγκελα.

      Εκφράζεις την ανθρώπινη κατάντια σε όλο της το μεγαλείο. Είσαι το όνειδος μιας γενιάς που αιμορραγεί. Εσύ και οι όμοιοι σου σε λίγο θα είστε παρελθόν. Έτσι δεν θα χρειαστεί ο Θεός να καταστρέψει τον άνθρωπο.

      Παρ`το χαμπάρι. Άνθρωποι του είδους σου προκαλούν δυσφορία στον Θεό και δεν θέλει πολύ να ξανακάνει επανεκκίνηση. Το είδος σας είναι υπεύθυνο για κάθε καταστροφή που έχει συμβεί. Συγκεκριμένα εσύ είσαι ένα καμένο χαρτί που ενώ έχεις καεί, συνεχίζεις να αποτελείς ρυπογόνο παράγοντα μπλοκάροντας την άνοδο της συλλογικής συνείδησης σε αυτό ενός ανώτερου επιπέδου.

  12. ΝΕΜΕΣΙΣ 999 04/13/2019 @ 2:26 ΠΜ

    Για να φτάσουμε σε αυτο το ανώτερο επίπεδο που λές σαν γαία όλοι οι δούλοι του σατανά μαζι και εσύ πρέπει σιγά σιγά να την κάνετε απο εδώ με ελαφριά πηδηματάκια που είδει συμβαίνει γι’αυτό και οι σπασμωδικές κινησεις απελπισίας που βλέπουμε παντού με τα χαμηλού επιπέδου κατορθώματα σας καιμένοι κοκοβιοί καλικάτζαροι.Δεν γίνεται να ασχολείστε με χαμηλές συχνότητες και να περιμένετε να φτάσετε στις υψηλες όλα αυτα που σου μάθανε είναι μια πλάνη είσαι ένας ακόμα πλανεμένος παγιδευμένος στην Σατανική Μήτρα Μάτριξ τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.Πόσο κουτόχορτο έχετε φάει εάν νομίζεται εκει στα μπουντρούμια και στοές που μαζέυεσται σαν τους αρουραίους οτι θα αποκομίσετε δύναμη και γνώση χαχα ποσο χαζοί μπορεί να είστε.Την πραγματική γνώση την έχει μόνο ο Θεός και αγγέλοι και την δίνουν μόνο στους εκλεκτούς όχι πουλημένα ανθρωπάκια σαν εσένα.
    Οι άνθρωποι του είδους μου σύντομα θα σας ποδοπατήσουν όπως οταν πατάς κάτω μια κατσαρίδα και βγαίνουν τα ζουμιά καταλάθος έτσι και εμείς καταλάθος θα σας πατήσουμε οι συχνοτητες έχουν ξεφύγει τοσο ψιλά που εσείς τα ερπετά που σέρνεστε δεν θα μπορείτε αλλο να τραφείτε απο αρνητικές ενέργειες γιατι σας έχει πάρει πρέφα όλος ο κόσμος και απλά θα σβήσετε.Ευτυχώς σε λίγα χρόνια η σάπια γενεά σου δεν θα υπάρχει πλέον σε αυτό τον κόσμο και επιτέλους θα πάρει ανάσα τούτος ο κόσμος.Καλά τάρταρα Σατανιασμένε Γιατρέ καλα θα περάσεις στην επόμενη πίστα.
    Τα δαιμόνια που τόσα χρόνια προσκυνάς θα σε γλεντίσουν καλά κακμίρ!!!!

  13. ΝΕΜΕΣΙΣ 999 04/13/2019 @ 2:30 ΠΜ

    Εκεί με τους δαίμονες δεν έχει βύσματα και γνωστούς όπως εχεις μάθει εδώ πέρα στο μάτριξ εκει στα Τάρταρα πιπα κώλο θα σε πάνε καλή τύχη πλανεμένε.

    • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/13/2019 @ 11:39 ΠΜ

      Καλημέρα 999.
      Σε λίγα χρόνια η σάπια γενεά σου δεν θα υπάρχει πλέον σε αυτό τον κόσμο και επιτέλους θα πάρει ανάσα τούτος ο κόσμος.

      Θα στο αποδείξω αμέσως.

      ➡️ Από τις δημοσκοπήσεις προκύπτει ότι το 45,9% των Ελλήνων δηλώνει πως δεν είναι θρησκευόμενοι. Το 45.6 δεν πιστεύει στη μετά θάνατο ζωή. Το 55.3 δεν πιστεύει στη Δευτέρα Παρουσία και την τελική κρίση ζωντανών. Το 56.9 δεν πιστεύει στην ύπαρξη παράδεισου και κόλασης. Το 62.8 δεν πιστεύει στις μεγάλες προφητείες.

      ➡️ Από έρευνες που έγιναν σε ότι αφορά τη σχέση των νέων με την εκκλησία: «Οι Έλληνες δεν βλέπουν κανένα λόγο γιατί θα πρέπει να σηκωθούν την Κυριακή νωρίς το πρωί για να πάνε εκκλησία, τόνισαν οι νεαροί. Ο λαός είναι τόσο εκκοσμικευμένος ώστε δεν τους ενδιαφέρει ο Χριστός και η Εκκλησία του σκέφτεται ο Νίκος. Κατά την γνώμη τους η Εκκλησία μπορεί να πάει άσχημα όταν τα παρόντα ενεργά μέλη, οι συνταξιούχοι, πεθάνουν.»

      Ναι, ο Έλληνας και ιδιαίτερα η νέα γενιά, βαρέθηκε τα Εβραϊκά παραμύθια και τον Εβραίο μεσσία με τις ψευτο-υποσχέσεις του.

      Ιησούς Χριστός Νικά; Η νέμεσις έρχεται και θα τον αποκαθηλώσει από Θεό.

      Ιησούς Χριστός νικήθηκε! Έτσι για να σε φτιάξω λίγο πωρωμένε με τις ταμπέλες. ? 666 ✡️ ? ? ? ? Βγάλε αφρούς που παντού βλέπεις σατανιστές.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*