Διαφημίσεις

Λέγοντας τα πράγματα με τ’ όνομά τους – 3α

Κάθεστε ;;

καθίστε που να πάρει … μη πάθετε τίποτις κι έχουμε ιστορίες !!

Παλαιός

Σαν πολλοί να μαζευτήκαμε εδώ … άντε λοιπόν να πέσει και η συνέχεια της δόσεως, για να προγκίξουν ακόμα μερικοί και ν’ αραιώσουμε … να φύγει το στριμωξίδι και ν’ ανασάνουμε ελεύθερα ρε παιδίμ’ !! … χάχά !!

Λοιπόν μιάς και ο Γιάννης, σε προηγούμενη ανάρτησή του, ξεκίνησε με κάτι που είχα ‘πεί εγώ … λέω να του ανταποδώσω … την χάρη (χάχά !!) … αν και μ’ αυτό που θ’ ακολουθήσει «θα του πέσει ο ουρανός στο κεφάλι», (για προφύλαξη ας βάλει κράνος … μιά κατσαρόλα … ότι τέλος πάντων του βρίσκεται πρόχειρο) ελπίζω όμως ότι δεν θα μου θυμώσει, αλλά θα έχει να βλέπει τα πράγματα από μιάν άλλη οπτική.

Λέει λοιπόν … ο Γιάννης … «Έλληνες … τρώγονται με Έλληνες» !!

Αλλά έχω και τον Εργολάβο … που το πάει λάου-λάου και γύρω-γύρω … και δεν πιάνει το πράγμα από το κεφάλι … δεν ξεκαθαρίζει μιά και καλή τα πράγματα [[αφήνει εμένα να βγάλω τον «φίδη» από την τρούπα !! … καλά ρε Εργολάβε, που θα πάει … θα σ’ αφήκω και ‘γώ ρε να τραβάς κουπί μοναχός σου … να δείς !! … χάχά !! ]] … αλλά εντάξει μην είμαι και απόλυτος … μιά φορά (του ξέφυγε; ) την έκανε την κουτουράδα … και είπε κάτι σ’ ενα σχόλιο … αλλά δεν το πήγε παραπέρα !! … τώρα βέβαια αν συμφωνήσει ή όχι με το πώς θα το τοποθετήσω το πράγμα και με το που το φτάσω … είναι μιά άλλη ιστορία.

Όλοι μπούρου-μπούρου … λένε και λένε … ένα σωρό σκατά λένε !! … αλλά στο ζουμί δεν μπαίνουν !! … και τα Ζά, είναι που είναι κλούβιο το κεφάλι τους … με κάτι τέτοια, συνεχίζουν να μαλακίζονται και παραγίνεται το κακό.

Και … όπου να ‘ναι … δεν την γλιτώνει … ο Παλαιός … θα λωλαθεί στα σίγουρα, μ’ αυτά και μ’ αυτά … π’ ακούει και βλέπει !!

Καλά ρε … τι σας έκανα και βαλθήκατε να με ξεκάνετε ;; … τί ;;

Γελάσατε ;;

…όχι ;; … καλά δεν πειράζει !!

Καθίστε είπαμε !! … όλοι σας !! … και ‘σύ εκεί στην γαλαρία … σε βλέπω … μην κρύβεσαι !! Καλύτερα κατάχαμα … μην υπάρξει κάνα ατύχημα !! … και καλού-κακού πάρτε να ‘χετε δίπλα σας πρόχειρα τα χάπια σας (ξέρετε εκείνα για τα εγκεφαλικά … την αποπληξία ντέεε !!) κι ένα μπουκάλι νερό … θα σας χρειαστεί !! … γιατί εγώ σας προειδοποίησα, και ως εκ τούτου δεν αποδέχομαι καμμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί … τελεία και παύλα.

Και να ‘πώ ότι, αυτά που θ’ ακολουθήσουν, δεν τα ξέρατε ;; … δεν σας τα ‘χω ‘πεί ;; … τότε ‘ντάξ’, θα ‘χατε μιά δικιολογία !! … αλλά σας τα έχω ‘πεί !! … άσχετα αν εσείς δεν τα είδατε, ή κάνατε πώς δεν τα είδατε, ή ακόμα χειρότερα όπου κι αν τα είδατε τα γράψατε σε ‘κείνα που δεν έχετε !! … οπότε τώρα λέω να σας τα ρίξω κατάμουτρα … μπάμ και κάτω, κι όποιον πάρει ο χάρος … και θα δούμε πόσοι τελικά θα «επιζήσουν» !! … διότι είδατε τι έγινε μετά από τα «Λέγοντας τα πράγματα με τ’ όνομά τους … 1 & 2» … λάκισε το σύμπαν !! … ούτε τρείς κι ο κούκος δεν μείναμε !! … και όσοι δεν την έκαναν οριστικά … το πάνε στην λούφα και στα μουλωχτά !! Τι να κάνουμε μανάριαμ’ … δεν γινόταν να συνεχίσει έτσι που πήγαινε το πράμα … έπρεπε κάποιος να σας τα τρίψει στην μούρη … όλα τα σκατά που κάνα(ε)τε … και που επιπλέον έχετε το θράσος να μιλάτε και να βγάζετε και γλώσσα από πάνω.

Για πάμε λοιπόν … να ρίξουμε κάμποσα εγκεφαλικά !! … για πάμε !!

Είπανε … αφού τους είπανε

Έλληνες !!

Άααχάχά !! … Αυτό τους είπανε ότι ’ναι !! … και τα ζωντόβολα αυτού του τόπου το πήρανε τοις μετρητοίς … το κάναν’ κόμπο και το δέσανε !!

Αλλά για να τους ρωτήξουμε … ξέρουνε γιά μπά ;;

Έλληνες είπατε μανάριαμ’ ;; … και τι είν’ εντούτο ‘δώ ;; … τρώγεται ;;

Τι ;; … μπούρου-μπούρου … ρε ξεκάθαρα πράματα είπαμε … μ’ αποδείξεις και λογικούς συσχετισμούς … όχι ότι και όπως να ‘ναι !!

Έεεπ τι έγινε … ψώφος έπεσε ;;

Ώχ ακόμα δεν αρχίσαμε και βλέπω τις πρώτες απώλειες !! … με το μαλακό ρέ !! … ούλοι θα μπορέσετε να λακίσετε … μην φοβάστε κανείς δεν θα σας αμποδίκει !! … μόνο μην μου τα τινάξετε τα πέταλα και με βάλετε σε κόπο να σας παγαίνω γιά τα μπάζα.

Γιά να το βάλουμε όμως στο τραπέζι και να το κόψουμε κομματάκια … να το κάνουμε πενηνταράκια ρε παιδίμ’ … για να το κάνουμε !! … αλλά είπαμε καθίστε !! απαγορεύονται οι όρθιοι … κατα-χαμού ρέ … κατα-χαμού … λέμε !! … άντε να μην έχουμε … ιστορίες !!

Λένε το λοιπόν οι διάφοροι:

α). Αφού το δήλωσε (δικαιωματικά !! … καινούργιο φρούτο είναι τούτο … τσιριζάνικο) και το γράφουν τα χαρτιά και τα κιτάπια (να να πούμε … κάτι σαν αυτά που θα δώκει λέει ο σβίτσιος … και που δώκανε και οι προύτεροι από δαύτονα … σε κάθε κοπρίτη που μπούκαρε για να μας επεντύσει) … και είναι … έγινε … τον κάνανε … λέει πλέον … γ-ελαδέληνα … δεν μας φτάναν τα ντόπια γελάδια θέλουμε και εισαγόμενα!!

Άκου εκεί … και «έληνες» εισαγωγής … κάτι να ούμ’ σαν τα κρεμμύδια, τις πατάτες και τις πουτάνες !! … αυτοί δηλαδής τι διαφορετικό έχουνε από τις πατάτες και τις πουτάνες ;; … είπαμε … απαγορεύονται οι δια-κρίσεις … το είπανε δεν το είπανε ;; … το είπανε !! … έεε αφού το είπανε … φάτε το και σκάστε !!

Καλά … ούτε τα σκατά του δεν χρειάζεται να χαλάσει κάποιος για κάτι τέτοια … πολλώ δε μάλλον ν’ ασχοληθεί ουσιαστικά με δαύτο.

Πάμε παρακατούλια …

β). Γεννήθηκε από τα λογής-λογής παρτάλια που κάποιοι φέρανε !! … κάπου … σιαδώ … σιακεί … τέλος πάντων κάπου στην ψωροκώσταινα !! … και αφού έφαγε και λάδωσε τ’ αντεράκι του … το βρήκε καλό να ‘μας επ-αυξήσει δει(η)μιογραφτικά !! … και ‘μείς αφού είμαστε (;) καλά πιδιά … και χαρτήρια δεν χαλάμε … είπαμε, τι διάολο … αφού να ‘μας εμ-πλουτίσουν θέλουν οι άντρωποι … εμείς θα ‘πούμε όχι ;;

Αυτούνο εδωνά … αν υπάρχει ενσωμάτωση … το συζητάμε !! (υπομονή και θα καταλάβετε γιατί) … αλλιώς από εμπλουτισμούς χορτάσαμε δεν χρειάζεται άλλο … σε λίγο θ’ αναρωτιόμαστε όχι σε ποιά χώρα αλλά σε ποιόν πλανήτη ζούμε …

γ). Στην συνέχεια έχουμε και τα «μούλικα» … όχι δεν το λέω με κακιά έννοια (τα μουλάρια που λέν’ στο χωριό μου) … με κάποιον/α από ‘δώ και κάποιον/α από ‘κεί … είτε εδώ σιαμέσα είτε εκεί σιαόξω. Μουλάρι είπαμε το βλαστάρι … και σαν μουλάρι πρέπει να το ψάξεις, αν είν’ τσινιάρικο, βασταγερό, αλαφιάρικο κλπ. κλπ. … να ‘δείς τα χούγια του, και τα μαθησιακά του … να ‘δείς τι σκατά κουβαλεί στο τσερβέλο και στ’ αστήθι του. Αλλά ‘νταξ’ τούτο το βλαμμένο κουβαλάει ενά κομμάτι από κάποιον/α που στους προγόνους του είχανε ‘πεί ότι είν’ Έλληνας/ίδα … οπότενες ντικαιωματικά και τούτο το καψερό μπορεί ν’ απαιτήξει να το λέμε Έλληνα … και με το δίκιο του δηλαδής … εκεί κάναμε «έληνα» τον κάθε ουαγκάγκου … τον κάθε μαυροπρασινοροζοκίτρινο πίθηκο … σ’ αυτούνους θα κολλήσουμε τώρανες ;; … όχι !! … δεν γίνεται … του στραβού (και του κάθε ανώμαλου και μισερού) το δίκιο να λέγεται … είπαμε εμείς είμαστε υπερκλάνω τέτοιων διασκύψεων.

δ). Έχουμε και ‘κείνους που χρόνια και ζαμάνια, γενιές και γενιές, εδώ την βγάζανε (τώρα αν έπεσε και κάνα μπαστάρδεμα στο δρόμο, κάμμια επ-ακούμβηση κατά πώς λέγεται … βέβαια ούλο και κάτι έγινε αλλά ‘νταξ’ άντε ψάξε τώρα και βρές άκρη) και ούλοι τούτοι υποθέτουν και λένε (αφού και τα χαρτιά το γράφτουνε) ότι είναι Έλληνες.

Να κι ο γάτος μου το γίδιο λέει … θες γυρεύεις κάμμια μέρα (να ‘δεί κάνα στραβό όνειρο) και να σηκωθεί να μου ζητήσει δικαιώματα … έεε είναι τότενες να μην την κάνεις γι’ άλλη γή, και γι’ άλλα μέρη … για γαλαξίες μακρινούς ;;

Και οι μουτσούνες … και οι μουτσούνες ;;

Καλά κι ωραία ούλ’ αυτά … αλλά πώς γίνεται ρε παιδίμ’ οι μουτσούνες που βλέπουμε γύρω μας να είναι χίλιων λογιών ;; … τι διάολο εκείνοι οι Έλληνες μαζωχτήρι ήντανε ;;; … στην γύρα είχανε βγεί και μάζωξαν ότι βρήκαν μπροστά τους ;;

…Σαν κάτι να μην παγαίνει καλά !! … ότι και αν λένε προφεσιοφόροι και σκατηγητάδες … εμένανε που λέτε ούλα τούτα τα παρτάλια που’ χουνε μαζωχτεί εδωνά δεν μου γεμίζουν το μάτι, για τουλάχιστον καθαρή ράτσα, περισσότερο μου κάνει το πράμα για σκουπιδοχωνευτήρι που πέταξε κάποιος ότι σκουπιδαριό είχε (καλά ρε ‘σύ τι διάολο ζώα είναι και λές για ράτσα ;; … τα άλογα … τα σκυλιά … τα … τα … έχουν ράτσες, οι άνθρωποι ανήκουν σε φυλές !! … καλά καλά να με σχωρνάτε … το ξέρω … αλλά νά … ξέρετε τα δίποδα Ζωντόβολα και Ζά … δεν ήξερα αν πρέπει και πώς να τα ονοματίσω …) … δεν ξέρω λοιπόν για ‘σας, αλλά να, εμένα Δεν … οπότε όσο και να καμώνεστε, όσο και να σκούζετε και να μην σας αρέσει … πρέπει να ‘δείτε επιτέλους χωρίς παρωπίδες, χρωματιστά γυαλιά και φανατισμούς το πράγμα. Εντάξει δεν λέω … μέσα σ’ όλο το πλήθος μπορεί να υπάρχουν και 100% καθαροί απόγονοι των πρώτων-πρώτων Ελλήνων … αλλά πώς λέμε … φέξε μου και γλίστρησα … να κάπως έτσι !! … άντε λοιπόν και βρείτε τι και ποιός. Τώρα κάποιοι που λένε κάνανε έρευνα και βρήκαν αυτό … εκείνο … το άλλο … και τόσο τοις% συμφωνεί το DNA των τωρινών κατοίκων με τα δείγματα … έχω να ‘πώ ότι αυτά είναι κολοκύθια τούμπανα, (που λένε στο χωριό μου) … διότι τα δείγματα που χρησιμοποίησαν για την έρευνα άντε στην καλύτερη περίπτωση (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήταν «καθαρά») ήταν του 5ου-6ου αιώνα πρότερης εποχής, δηλαδή εκεί στην εποχή των Περσικών [[ εποχής Μαραθώνος ας πούμε … καλά ‘κείνα του Τύμβου μην τα είδατε … βγάλανε φτερά και πετάξανε λέει … να σαν εκείνο με τον γάϊδαρο … τι δηλαδής εκείνος γιατί πετάει ;;]] και αργότερα … αν υποθέσουμε ότι το δείγμα ήταν σίγουρα και 100% γνωστού προσώπου και όχι υποθετικά και μόνο κάποιου (ακόμα και μαϊμούς … να σαν εκείνο που μας δείχνουνε εκείνης της θεσσαλικής αποβολής … που θένε να μας πείσουν ότι να κάπως έτσι μοιάζανε οι παλαιοί κάτοικοι αυτού του τόπου) … άντε λοιπόν μέχρι εκεί να δεχτούμε ότι είμαστε απόγονοι εκείνων … ποιών εκείνων όμως ;; … εκείνοι πώς θα σιγουρέψουμε ότι ήταν απόγονοι των πραγματικών πρώτων Ελλήνων … που στο διάολο θα βρούμε τέτοια σίγουρα δείγματα ώστε να αποφανθούμε ;;

Αρκετά λοιπόν … μην κοροϊδευόμαστε !! … άλλωστε είπαμε … οι φάτσες δίπλα μας, άλλα λένε !! … ξεκάθαρα τουλάχιστον για κάποιο ποσοστό !! … έτσι θα λέγαμε ότι το πράγμα πάει από 90τόσο% και κατεβαίνει … και κατεβαίνει … και κατεβαίνει … μέχρι που φτάνει εκεί που μάλλον δύσκολα θα ανιχνεύσουμε κάποιο ποσοστό Ελληνικού DNA (οι απόλυτα ξεκάρφωτες φάτσες που λέγαμε) … και όλοι οι υπόλοιποι βρισκόμαστε ανάμεσα από αυτούς … με μικρό ποσοστό DNA μέχρι ένα πολύ μεγάλο, του 90 … 95 … 98 κλπ. %. Οπότε DNAϊκά (ως σωματική κατασκευή) είμαστε ο καθένας μας περισσότερο ή λιγότερο … Έλληνας !!

Αν λοιπόν δεν είμαστε 100% καθαροί DNAϊκά, τότε ουσιαστικά είμαστε μπαστάρδια-μουλάρια κατά πώς λέμε … και αφού ξέρουμε ότι και η ελάχιστη πρόσμιξη δημιουργεί κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό … τότε δεν μπορούμε πραγματικά να μιλάμε για ένα συγκεκριμένο πράγμα (εν προκειμένω … φυλή-Έθνος Ελληνικό) αλλά για κάτι της ίδιας ομάδος, προτού να μεταπέσει λόγω ποσοστού πρόσμιξης σε κάποια άλλη.

Στην πραγματικότητα δηλαδή -εάν και εφ’ όσον δεν είμαστε 100% καθαροί DNAϊκά- τότε απλά θα λέγαμε ότι δεν είμαστε DNAϊκά Έλληνες αλλά Ελληνογενείς, μέχρι του ορίου που δεν μεταπίπτουμε λόγω ποσοστού πρόσμιξης σε μιάν άλλη Φυλή-Έθνος.

Εγώ δεν είμαι σε θέση να μπορώ να ‘πώ ότι υπάρχει κάποιος από ‘μας 100% καθαρός DNAϊκά Έλληνας … αλλά ότι ένα μέρος των κατοικούντων εδώ, αλλά και αλλού στην υδρόγειο, ως Ελληνογενείς !! … ΌΜΩΣ … όμως … μην βιάζεστε … έχει βάθος η τρούπα του κουνελιού … και θα μπούμε να την δούμε !!

Είναι ΌΜΩΣ το αίμα-DNA (το γονιδίωμα), αυτό που καθορίζει το τι είναι και τι θα γίνει κάποιος (εν προκειμένω Έλληνας ή μή) ;; … θα το δούμε !!

Όμως τι διάολο είναι αυτό που λέμε DNA ;;

Είναι απλά μιά μεγαλομοριακή αλληλουχία χημικών ενώσεων ή και ένας ιδιότυπος φορέας πληροφορίας ;; Αν και προ ώρας, δεχόμαστε ότι είναι και τα δύο, μάλλον φαίνεται ότι, κάτω από το πρίσμα των νέων επιστημονικών θεωριών, τείνει να γίνει δεκτόν ότι είναι απλώς η έκφραση του δευτέρου. Πληροφορία όμως που ορίζει και καθορίζει το φυσικό και μόνο, ή πάει και παραπέρα ;; … και μέχρι ποίου σημείου ;;

Το σίγουρο πάντως είναι ότι το DNA, καθορίζει την φυσική δομή … άρα ο απόγονος θα είναι έτσι (σωματικά) όπως λέει το γενετικό υλικό… και καμμία αμφιβολία δεν χωράει επ’ αυτού ότι τα πράγματα θα συνεχίσουν να πηγαίνουν κατ’ αυτόν τον τρόπο … εάν παραμείνουν αλώβητα από προσμίξεις ή και εξωτερικές μεταλλακτικές επιδράσεις.

Βέβαια τα γονίδια εκτός από τα παραπάνω κουβαλούν και «μνήμες» από διάφορα άλλα … κάτι σαν τάσεις και προδιαθέσεις, που η εκδήλωσή τους όμως θα εξαρτηθεί από πολλούς και ποικίλους παράγοντες

Στην ουσία θα λέγαμε ότι το γονιδίωμα μιλάει για δυνατότητες … το οποίο όμως δεν λέει ότι αυτό θα είναι και το αποτέλεσμα.

Σαν παράδειγμα ας πούμε ότι το ποσοστό άνθρακα στον σίδηρο δίνει δυνατότητες να υπάρξει ατσάλι … αλλά αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι το παραγόμενο όσο και να έχει το σωστό ποσοστό άνθρακα, ότι θα αποσκωριστεί, θα βαφτεί και θα επαναδιπλωθεί σωστά ξανά και ξανά ώστε να καταλήξει υψηλής ποιότητος δαμασκηνό ατσάλι.

Έτσι ακόμη και αν κάποιος είναι 100% καθαρός γενετικά, αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι αυτό που λέμε και υψηλής ποιότητος, αλλά ούτε και «Έλληνας» !!… χρειάζεται να συμπέσουν πολλά πράγματα ώστε να επιτευχθεί το ζητούμενο !! … το περιβάλλον, οι συνθήκες, ο οικογενειακός και κοινωνικός ιστός, η μόρφωση και λοιπά είναι αυτά που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα !! … εάν αλλάξουμε κάτι απ’ όλα αυτά τότε το κράμα θα μεταβληθεί και θα αλλάξει !!… και τέλος κάτι διαφορετικό θα προκύψει σαν αποτέλεσμα.

Κόπτονται κάποιοι ότι οι Έλληνες είναι κάτι το ιδιαίτερο και μοναδικό !! … ας μείνουμε σ’ αυτά και ας αφήσουμε τα διάφορα άλλα στολίσματα, τους φιόγκους και τις κορδέλες … από τον τάδε ή τον δείνα αστερισμό, από το «υλικό» του ενός ή του άλλου θεού, από αυτό ή εκείνο το γενετικό πείραμα κλπ. κλπ. και ας επικεντρωθούμε στην ουσία.

Το αναμφισβήτητο είναι ότι είναι μέρος της ΛΕΥΚΗΣ φυλής.

Τώρα αν αποσχίστηκαν και διαφοροποιήθηκαν απ’ αυτήν στην συνέχεια ή απ’ αρχής ήταν κάτι το διάφορον δεν νομίζω ότι είναι αυτό το θέμα … ούτε η προέλευση και η καταγωγή αλλά η συνέχεια του πράγματος.

Για την πορεία της συζήτησης μπορώ να δεχτώ ότι απ’ αυτά θέλετε, καθώς οτιδήποτε από αυτά δεν αποτελεί το μείζον αλλά το έλασσον.

Βέβαια κάποιοι υλικοποιούν πολύ το θέμα, σε σημείο τέτοιο που να προσδένουν απολύτως το καθετί με το DNA, πράγμα, τουλάχιστον, μικρονοϊκόν και βλακώδες.

Δεν θα μείνουμε όμως σε τέτοιες χαζομάρες.

Ισχυρίζονται επίσης ότι το Ελληνικό DNA έχει κάτι το ιδιαίτερον, κάτι σαν ιδιότυπος καταλύτης όπως εκείνος της φιλοσοφικής λίθου, όπου άσχετα από το ποσό μείξεως αυτός πάντα υπερισχύει και καταλυτηκοποιεί την σύνθεση, μετατρέποντάς την σε ‘κείνη που ορίζει αυτός … εν προκειμένω του Ελληνικού στοιχείου … πράγμα απολύτως βλακώδες, αφού κάθε καταλύτης έχει ένα όριο το οποίο δεν δύναται να υπερβεί … οπότε η υπέρβαση καταλήγει σε αποτυχία του καταλύτου … άρα και το Ελληνικό DNA, όσο ισχυρό και να είναι, πέραν κάποιου ορίου δεν μπορεί να λειτουργήσει υπέρ του και θα αποτύχει.

Άλλωστε την αποτυχία του … την βλέπουμε καθημερινώς δίπλα μας !! … και τις βλακοηλιθιότητες που εκτοξεύουν διάφοροι όπως «όταν έρθει η ώρα θα φανούν και θα μετατραπούν» … ελπίζω να ξέρουν μόνοι τους που να τις βάλουν, και να μην χρειάζεται να τους το ‘πώ εγώ. Το φυσικό μέρος του πράγματος δεν γίνεται να αλλάξει με τέτοιες μπαρούφες … από την στιγμή που επήλθε αλλοίωση … πάπαλα … τουλάχιστον επ’ αυτού του τομέως !!

Οπότε το θέμα ανάγεται πλέον στο ερώτημα · είναι το βιολογικό-γενετικό στοιχείο αυτό που καθόριζε το Ελληνικό Έθνος αρχαιόθεν ή κάτι άλλο διάφορον ;;

Εάν δεχτούμε, όπως βλακωδώς κάνουν πολλοί, ότι ναί το βιολογικό-γενετικό στοιχείο είναι αυτό που καθόριζε το Ελληνικό Έθνος … τότε θα πρέπει να δεχτούμε ότι το Ελληνικό Έθνος έχει πρό πολλού μπασταρδευτεί, ίσως και εκλείψει ολωσδιόλου, εάν το μπαστάρδεμα ήταν μεγάλο, όσο και αν εμπλέξουμε μέχρι εκεί που μπορούμε, να το πάμε με, το Πελασγικό … διότι δυστυχώς θέλουμε δεν θέλουμε να το δεχτούμε ως γεγονός, όσο και να κλείσουμε τα μάτια μας και να επιλέξουμε να αγνοήσουμε γεγονότα και καταστάσεις … επιμειξίες συνέβησαν !! … ηθελημένα ή αθέλητα … και το αποτέλεσμα χωρίς να χρειάζεται να το ψάξουμε, (φορώντας γυαλιά, καβουράκι και κρατώντας μεγεθυντικό φακό … ως άλλοι Σέρλοκ Χόλμς) … το βλέπουμε καθημερινά δίπλα μας !! … στην φάτσα του γείτονα, του συγγενή, του χωριάτη και του συμπολίτη … άρα δεν μπορούμε να μιλάμε για συνέχεια του Ελληνικού Έθνους πάνω σ’ αυτήν την λογική και κάτω απ’ αυτό το πρίσμα … αν χρειάζεται να το δούμε … πρέπει να το ψάξουμε σε άλλα κανάλια και πλευρές.

ergdhmerg



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Λέγοντας τα πράγματα με τ’ όνομά τους – 3α”
  1. Θα συμφουνισω κι θα πω επισης οτι ουυυυ πρι πουλα χρονια ειχαν πει ουτι η Ευρωπ γερνα κ θα πρεπει να γινει προσμυξη για να αναγεννηθη..και οτι η αλλοιωση εχει ξεκινησ απο παρα πουλιιι παλιαααα με τσ τουρκους ντεε μην σου πω και ιταλους ρωμαιους

  2. Αν ο θεος επιτρεψει σε 50 χρονια δεν θα υπαρχει ελληνας,με τους προδοτες που υπαρχουν. Γιναμε μπανανια τουρλου σκατου. Καληνυχτα ελλαδα, εκτος αν…….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *