Διαφημίσεις

Update On 3rd Temple In Jerusalem

SANHEDRIN | Prepare to Build Third Temple (R$E)

This is The End Game! Trump is Part of Their Plan! (Satan has little time left)

Pompeo Tour In Israel Included The Third Temple Plans and the Underground Sanhedrin Synagogue

Passover Sacrifice could GO LIVE on Temple Mount after Elections!!!

Is Jared Kushner the Jewish Messiah or Sudden Destruction is waiting ahead?

Donald Trump to bring final fulfillment to Bible Prophecy?.. (2019)

Εβραίος Ραβίνος-Για να έρθει ο Αντίχριστος πρέπει να καταστραφεί η Ευρώπη!!

Bibi Is In The 33 Boys Club!

A Note On The First of Two Messiahs Expected In Israel

The Second Coming of the Lord is at Hand! Expect Him Now

I Cannot stop Listening to this Message || Biggest Roar Ever Made || Lion of Judah

Lord’s Prayer in Aramaic ( Abun d-bashmayo ܐܒܘܢ ܕܒܫܡܝܐ )

Greek Orthodox Christian Byzantine Music in AgSofia Kabarnos βυζαντινή μουσική

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ; ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ”
  1. Ενας καλος Μεσιας παντοτε κατεβαζει το επιτοκιο και χαιρεται η μαζα…Μεγαλα σφαλματα τετοιου τυπου εκανε ο λεγομενος αγιος πετρος που ετρωγε τα χωραφακια των φτωχων και μετα την εκανε στο εξωτερικο στην Ρωμη και τοπαιξε δεκα επτα νοεμβρη σε δολοφονιες ,ακομη δε και του Νερωνα….

    1. Μήν αναπαράγεις ράδιο σανδάλια αγαπήτέ.9 Ιουνίου 68 μ.Χ. απεβίωσα ως γνωστόν μετά τον θάνατο του Πέτρου ,ο οποίος απεβίωσε μαρτυρικά μὴ ἔχων ποῦ τὴν κεφαλὴν κλίναι μεταξύ 64-67 μ.χ.

  2. Ο Αρθρογραφος εχει δικη του αποψη επι του θέματος , η” μας εχει αραδιασει ενα σωτο videos χαριν εντυπώσεων και ….. τα συμπερασματα δικά μας ;
    Αν γνωριζει ο ιδιος ας μας το πει .

  3. ΟΜΙΛΕΙ Ο ΤΖΕΙΣΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ. ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙ “ΠΡΙΓΚΗΠΑ”;

  4. Εντάξει εγώ στην αρχή μόλις είδα το άρθρο νόμιζα ότι το είχε γράψει το πεντανόστιμα αλλά πάνω κάτω ίδιοι είναι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek