Διαφημίσεις

Μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε περίπου στις 12 το μεσημέρι στο Χαλάνδρι.

Πατέρας ηλικίας 27 ετών πυροβόλησε με καραμπίνα τον 4χρονο γιο του μέσα στο διαμέρισμα που ζούσαν. Αφού δολοφόνησε το σπλάχνο του, ο παιδοκτόνος έστρεψε την καραμπίνα πάνω του και αυτοκτόνησε.

Τρομοκρατημένοι οι γείτονες που ζουν κοντά στο διαμέρισμα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τυμφρηστού και Μεσσηνίας στο Χαλάνδρι, ειδοποίησαν την Ελληνική Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο διαμέρισμα βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα του δολοφονηθέντος τετράχρονου αγοριού και του αυτόχειρα.

protothema.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Πατέρας σκότωσε τον 4χρονο γιο του και αυτοκτόνησε”
  1. Οι αυτοκτονιες στην Ιταλια λογω της οικονομικης κρισης …Τουλαχιστον 10 αυτοκτονιες σημειωθηκαν…
    Παρομοιες τραγικες περιπτωσεις παρουσιαζονται και στη χωρα μας.Ασφαλως οι δυσκολιες ειναι η φαινονται ανυπερβλητες και προκαλουν πανικο.Η απελπισια σκοτιζει το νου και οδηγει στο απονενοημενο διαβημα.Αλλα οι αυτοκτονιες δεν ειναι ποτε η λυση.Στο βαθος φανερωνουν δειλια ελλειψη εμπιστοσυνης στην πατρικη προνοια και προστασια του Θεου.Ο ανθρωπος της πιστεως δεν κοιταζει μονο τα κυματα που προκαλουν ιλιγγο.Υψωνει το βλεμμα στον ουρανο και ελπιζει.Και κανενας που στηριχτηκε στο Θεο δεν διαψευτηκε.Προπαντων οχι ηρωοποιση η δικαιωση τετοιων διαβηματων που δεν δινουν λυσεις αλλα βυθιζουν στο πενθος και στη δυστυχια ολοκληρες οικογενειες.

  2. Να πούμε όμως και την αλήθεια ότι πρόκειται για Ρομά. Είναι οικογένεια Ρομά και η μάνα του παιδιού επίσης είναι Ρομά. Γύφτικο έγκλημα λοιπόν.

  3. Τι γίνεται τον τελευταίο καιρό, όλο τα 4χρονα σκοτώνονται και μάλιστα από τους ίδιους τους γονείς τους.
    Τώρα αυτός μάλλον ξένος θα είναι ή Ρομά γιατί ποιος νεαρός άντρας κάνει σήμερα παιδί στα 23;

    1. Η φωνή του Χριστού τον έβαλε να το κάνει. Έχετε γενικά παρατηρήσει ότι όλα αυτά τα εγκλήματα γίνονται από χριστιανούς; Ο χριστιανισμός είναι καταστροφική και επικίνδυνη θρησκεία και ορίστε τώρα τα αποτελέσματα. Δείτε λογικά το θέμα! Κάθε μέρα κι ένας χριστιανός σκοτώνει άλλους ή αυτοκτονεί. Αν μπει η αστυνομία στα σπίτια τους, όλοι έχουν κάποιο χριστιανικό βιβλίο ή την καινή διαθήκη. Αυτά δεν είναι σωστά πράγματα κι αν δεν σώσουμε τα νέα παιδιά από τα πλοκάμια του Ιησού, αυτά και άλλα χειρότερα θα βλέπουμε να συμβαίνουν. Δεν τρολλάρω, μιλάω πολύ σοβαρά. Στην κοινωνία μας έχουν αντιστραφεί τα πάντα, το κακό το βάπτισαν καλό και το αντίθετο. Λατρεύουν τον Ιησού που είναι λύκος ντυμένος πρόβατο. Σε κάθε τέτοιο ειδεχθές έγκλημα παρακαλώ να αναγράφεται το θρήσκευμα των εγκληματιών και να φωτογραφίζεται η αγία γραφή που έχουν όλοι αυτοί στα σπίτια τους.

  4. Η φωνή του Χριστού τον έβαλε να το κάνει. Έχετε γενικά παρατηρήσει ότι όλα αυτά τα εγκλήματα γίνονται από χριστιανούς; Ο χριστιανισμός είναι καταστροφική και επικίνδυνη θρησκεία και ορίστε τώρα τα αποτελέσματα. Δείτε το λογικά το θέμα! Κάθε μέρα κι ένας χριστιανός σκοτώνει άλλους ή αυτοκτονεί. Αν μπει η αστυνομία στα σπίτια τους, όλοι έχουν κάποιο χριστιανικό βιβλίο ή την καινή διαθήκη. Αυτά δεν είναι σωστά πράγματα κι αν δεν σώσουμε τα νέα παιδιά από τα πλοκάμια του Ιησού, αυτά και άλλα χειρότερα θα βλέπουμε να συμβαίνουν. Δεν τρολλάρω, μιλάω πολύ σοβαρά. Στην κοινωνία μας έχουν αντιστραφεί τα πάντα, το κακό το βάπτισαν καλό και το αντίθετο. Σε κάθε τέτοια ήδη παρακαλώ να αναγράφεται το θρήσκευμα των εγκληματιών και να φωτογραφίζεται η αγία γραφή που έχουν όλοι αυτοί στα σπίτια τους.

  5. Τι να πει κανείς ετσι που μεινανε λιγότεροι στο γυφταριο δεν ξέρω.
    Να θλίβεται για ένα δράμα απο τη μια ή να πετάει απ’ τη χαρά του από την άλλη.

  6. ” Μωραινει Κύριος ον βούλεται απωλέσει “.
    Πράγματι παίζει να μην σε λυπηθεί ουδείς ετσι χαμένα όπως τα χεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *