Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:36 - 06/04/2019

Η ΑΓΓΛΊΑ ΖΗΤΆ ΑΝΑΒΟΛΉ ΤΟΥ BREXIT ΜΈΧΡΙ ΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΊΟΥ, ΕΆΝ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΎΕΤΕ ΚΟΝΣΈΡΒΕΣ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η Αγγλία ζητά αναβολή του Brexit μέχρι τις 30 Ιουνίου, εάν βγουν να μαζεύετε κονσέρβες

KORAKS

Η βρετανίδα πρωθυπουργός Theresa May ζητά από την Ευρωπαϊκή Ένωση την αναβολή του Brexit το αργότερο μέχρι τις 30 Ιουνίου. Το Λονδίνο προετοιμάζεται επίσης να συμμετάσχει στις φετινές ευρωπαϊκές βουλευτικές εκλογές, σύμφωνα με επιστολή που απευθύνθηκε στον Πρόεδρο της ΕΕ Ντόναλντ Τουσκ.

Δεν σας φαίνεται περίεργο ότι θέλουν να βγουν από την ΕΕ ενώ θα συμμετέχουν στις φετινές ευρωπαικές βουλευτικές εκλογές; Γιατί άραγε να μπλεχτούν σε κάτι το οποίο το αποβάλλουν με τόση έντονη αντιπαράθεση μέσα στην βρετανική βουλή τους;
Μέχρι στιγμής φαινόταν ότι οι μεγαλύτεροι αποικιοκράτες του πλανήτη των οικονομικών δούλων, δεν θα έβγαιναν ποτέ από το βάζο με το μέλι, γιατί πολύ απλά το βάζο έπρεπε να είναι γεμάτο. Μέχρι κάποιο όριο.

Στον κόσμο της τέλειας υποκρισίας και της καθημερινής παρα-πληροφόρησης, με το μονοπώλιο και δημιουργία του εικονικού χρήματος το βάζο είναι τόσο μεγάλο όσο θελήσει ο ιδιοκτήτης. Εάν βγουν, και μάλλον περιμένουν την κατάλληλη στιγμή να βγουν, σύμφωνα με τα άστρα και την θέση των πλανητών γιατί έτσι λειτουργούν οι κανόνες, να περιμένετε μεγάλη πείνα.

Η στιγμή που θα πρέπει να έχετε “μερικές” κονσέρβες και μάσα για 2-3 μήνες, όλο και πλησιάζει. Το πότε ακριβώς θα κλείσουν οι τράπεζες και τα σούπερ είναι άγνωστο, εσείς φτιάξτε μια αποθήκη και γεμίστες την με ότι κρατάει για περισσότερο από 6 μήνες. Η Αντζελα το έχει ήδη δηλώσει στο λαό της, φαγητό για 10 ημέρες να κρατάτε στην βαυαρία, στα μυστικά αυτοί μαζεύουν αποθέματα και τροφή για πολλούς μήνες.

Η καθυστέρηση για να βρουν μια διέξοδο μέσα από το αδιέξοδο του Brexit είναι μια από τα ίδια. Παραπληροφόρηση, απάτη, δοκιμασίες της αντοχής και ανάπτυξη της ροής της βίας που έχουν πλήξει οι νεκροθάφτες της ανθρωπότητας τους λαούς. Μιλάνε όλο για δικαιώματα και απο την άλλη αρπάζουν τα σπίτια των πολιτών. Αυτή είναι η πραγματικότητα του αδιεξόδου με βάση την απορρόφηση των περιουσιών των λαών και την ψυχική τους υγεία.

Το χάος έχει μόνο μια αρχή, η αρχή του ψήνετε επάνω στα κάρβουνα των ιδιοκτητών των λαών, το τέλος του χάους θα εμφανιστεί μέσα από την ΤΑΞΗ…όπως έχει δηλωθεί από τους αντί-χριστους…

ΚΟΡΑΚΑΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Γιωργος 04/06/2019 @ 2:31 ΜΜ

    Αφου καταφεραν οι χαζαροι να κρατανε υπο κατοχη τους λαους με αερα κοπανιστο και ατελειωτα ψεμματα απατες και οτι αλλο δεν υπαρχει,ειναι πραγματικα αξιοι.
    Βεβαια αξιοι μονο για απατες και μπουρδες που δεν εχουν κανενα αποτελεσμα στο τελος.
    Παλι θα φανε την πικρα και θα πανε στις τρυπες τις στοες αν βεβαια δν τις κλεισουμε εμεις και θα κυρβωντε για το επομενο ηλιθιο σχεδιο τους.
    Πιο ηλιθιος περιουσιος λαος δεν υπαρχει χιλιαδες χρονια τωρα.

  2. το ειπε και ο τραμπ στους αγγλους να φυγουν γρηγορα
    πολιτικοι που δεν ξερουν την τυφλα τους νομοι που τρι-χαζουν τους λαους
    λαθροκουβαλητοι να κλεβουν να βιαζουν και να σκοτωνουν περαστικους
    τεχνητες κρισεις φτωχια και δυστυχια δεν ειναι αυτη η λιμνουπολη που ξεραμε καποτε μικροι!!!!
    κοραξ θα ετοιμασω κατι τις και θα την βγαλω εντος συνορων φετος [ειχα σκοπο να παω ενα ταξιδακι Αγ. πετρουπολη] αλλα με εμποδιζει η νεα ταξη μη χεσω…εκτος αν παω κι ερθω απο βουλγαροσερβια θα δω φιλε…

  3. ΜΟΛΟΣΣΟΣ 04/06/2019 @ 3:20 ΜΜ

    ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΙΝΑΙ.

  4. Καὶ εἶπέ μοι· γέγονεν. ἐγὼ τὸ Α καὶ τὸ Ω, ἡ ἀρχὴ καὶ τὸ τέλος. Ἐγὼ τῷ διψῶντι δώσω ἐκ τῆς πηγῆς τοῦ ὕδατος τῆς ζωῆς δωρεάν.
    Ὁ νικῶν, ἔσται αὐτῷ ταῦτα, καὶ ἔσομαι αὐτῷ Θεὸς καὶ αὐτὸς ἔσται μοι υἱός.
    Τοῖς δὲ δειλοῖς καὶ ἀπίστοις καὶ ἐβδελυγμένοις καὶ φονεῦσι καὶ πόρνοις καὶ φαρμακοῖς καὶ εἰδωλολάτραις καὶ πᾶσι τοῖς ψευδέσι τὸ μέρος αὐτῶν ἐν τῇ λίμνῃ τῇ καιομένῃ ἐν πυρὶ καὶ θείῳ, ὅ ἐστιν ὁ θάνατος ὁ δεύτερος.

    https://www.youtube.com/watch?v=08_Ow4ck414

  5. Ο αναμάρτητος 04/06/2019 @ 4:16 ΜΜ

    Προτείνω να πάρουν το χρόνο τους.
    Μέχρι το 2464 μ.Χ. σας φτάνει ωρέ σαξόνια;
    Μπαααα.
    Έτσι βλάκες που απογίνατε κι άλλα 100 ακόμη χρόνια “παίζει” να ζητήσετε αβάντα/παράταση σαν ΕΛθει ο καιρός αφού περάσουν τα χρόνια.

    Είστε καλοί μόνο για τουρίστες.
    Κατά τα άλλα παντού τα έχετε κάνει πουτάνα.

  6. κορακα τοσες φορες μας εχεις βαλει να αγορασουμε κονσερβες και παθαμε σκορβουτο ολο λιγουνε και ολο κονσερβα τρωμε

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*