Διαφημίσεις

Την άμεση ανάγκη να ενωθούμε όλοι μαζί για το καλό της πατρίδας, τόνισε ο Γιώργος Τράγκας μέσα από την εκπομπή, τονίζοντας ότι πρέπει να υπάρξει ένα αντιμνημονικό πολιτικό μέτωπο στην Ελλάδα, χωρίς μαρκίζες, που θα λειτουργεί για το καλό της πατρίδας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος έκρουσε το καμπανάκι τονίζοντας πως ενώ όλοι οι «γείτονές» μας αμφισβητούν κατά μήκος των συνόρων τα κυριαρχικά δικαιώματά μας, ο Τσίπρας έχει κλείσει συμφωνία για συνδιαχείριση του Αιγαίου.

Συγκεκριμένα τόνισε:

«Αν καταλαβαίνω καλά δεν υπάρχει ελληνικό έδαφος που να μην είναι αμφισβητούμενο. Αμφισβητούν την ελληνική κυριαρχία κατά μήκος των συνόρων. Το Αιγαίο, τα κυριαρχικά δικαιώματα στην Αν. Μεσόγειο και η Θράκη, που θέλουν να γίνουν Κόσσοβο, αμφισβητούνται από την Άγκυρα. Από την άλλη τα Τίρανα αμφισβητούν την Ήπειρο. Αμφισβητείτε η κυριαρχία μας ως χώρα και σε αυτό ο εθνομηδενιστές ο Ιωαννίδης της Αριστεράς, έχει κλείσει συμφωνία για συνδιαχείριση του Αιγαίου. Ωσαννά φωνάζουν οι γείτονες.»

makeleio.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Aποκάλυψη ΜΠΑΜ από τον Γ.Τράγκα: Αυτό είναι το σατανικό σχέδιο Τσίπρα για συνδιαχείριση του Αιγαίου με τους Τούρκους”
  1. Αυτά τα λίγα οι τωρινοί πολιτικοί νεκροθάφτες και εν προκειμένω της Ελλάδας, συντασσόμενοι απόλυτα με τον Μαυροψύχη και τους εκπροσώπους του, χωρίς ίχνος ήθους της ελληνικής λέξης “φιλότιμο”, της λέξης “Ανδρείας” που πολλές φορές έχει δείξει ο ελληνικός λαός, παραδίνουν βορά στον Μαυροψύχη αυτή τη μαρτυρική χώρα του πλανήτη σας που λέγεται “Ελλάδα”.
    Μάλιστα, γνωρίζετε πολύ καλά ότι η γεωγραφική θέση της Ελλάδας στη Μεσόγειο, τόσο από καιρικές όσο και από γεωλογικές συνθήκες, έχει τη δυνατότητα όχι μόνο να είναι αυτόνομη στα πάντα (τροφή – ενέργεια), αλλά και να έχει τη δυνατότητα να τα προσφέρει αυτά και σε κατοίκους έξω απ’ τον ελλαδικό χώρο.
    Μόνο που ο Μαυροψύχης με τους πολιτικούς του πράκτορες – προβοκάτορες, έχουν εφαρμόσει τον στραγγαλισμό της Ελλάδας και όχι μόνο.
    Φυσικά εδώ πρέπει να σας συμπληρώσουμε ότι και οι θρησκευτικοί ηγέτες έχουν κάπου χαθεί μεταξύ του πλανήτη γαία και του τεχνητού δορυφόρου του πλανήτη σας, σελήνης…….
    Μάλιστα, από τη μεριά τους, σας λένε ότι τάχα για νας σας κοιμήσουν ακόμα περισσότερο στο πόλεμο που πρόκειται να γίνει (3ος παγκόσμιος) η χώρα που αρχίζει από το 17ο γράμμα της ελληνικής αλφαβήτου δηλαδή της Ρωσίας, θα δώσει στην Ελλάδα την Κωνσταντινούπολη και η Ελλάδα δεν πρόκειται να εμπλέκει σ’ αυτό το πόλεμο. Αυτό μάλιστα το χουν ονομάσει και προφητεία.
    Δηλαδή, θρησκευτικοί κάφροι, δίνετε τις μπούρδες “μην ανησυχείτε γι’ αυτά που γίνονται” καλύπτοντας τους πολιτικούς κάφρους για το παιδομάζωμα της Ελληνικής κοινωνίας (έχει σχεδόν μεταναστεύσει όλη η παραγωγική γενιά των Ελλήνων) και ταυτόχρονα κοιμίζετε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες.
    Κι έτσι, χέρι – χέρι, πολιτικοί και θρησκευτικοί νεκροθάφτες της Ελλάδας, οδηγείτε με έντεχνο τρόπο την Ελληνική κοινωνία στον αφανισμό και την πλήρη δουλοποίηση, ώστε να αναγκάσετε τους εναπομείναντες εξαθλιωμένους Έλληνες και Ελληνίδες να δεχθούν το χάραγμα (τσιπάκι) για να μπορούν τουλάχιστον οι Έλληνες πολίτες να έχουν τη στοιχειώδη τροφή τους.
    Φυσικά, αν δεχθεί ο ατίθασος Ελληνικός λαός το χάραγμα, οι υπόλοιποι λαοί που είναι ήδη μόνιμα εδώ και χιλιετίες σε εξαθλίωση (Ασία, Αφρική, Νότιος Αμερική) για το Μαυροψύχη και τους νεκροθάφτες του τα πράγματα θα ναι πολύ πιο εύκολα.
    Εννοείται πως αυτή η αναφορά που σας κάναμε για τον Ελλαδικό χώρο είναι ίδια για όλο τον υπόλοιπο πλανήτη. Επειδή όμως έχουν πέσει τελείως οι μάσκες, και έχετε κατανοήσει όλοι σας από αυτό το ξεμπρόστιασμα των εξουσιών στην παρούσα χρονική συγκυρία, είναι ένα παράδειγμα για να καταλάβετε πλέον μέσα από αυτή την αποσφράγιση της γνώσης που έχετε πάρει ότι το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να
    ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ.
    Επειδή τα πάντα έχουν πάρει το δρόμο τους και το μόνο που μένει είναι η υλοποίηση όσων σας έχουμε προαναφέρει, αφού σας ευχηθούμε ολόψυχα την απόλυτη αυτογνωσία – φώτιση, σας λέμε ξεκάθαρα και θα πιστείτε πολύ σύντομα γι’ αυτό ότι ο πλανήτης σας οδηγείτε από το ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ στη νέα χρυσή εποχή.
    http://kataklusmosnoe.blogspot.com/2015/08/blog-post_6.html

  2. Δεν είναι κανενός Τσίπρα εννοείται (& οιουδήποτε άλλου αρχηγού κομματος εντος βουλης) κανένα απολύτως σχέδιο.
    Αυτό ΈΛλειπε στους επικυριαρχους του αφανους τραπεζιτικοδιαολικου κατεστημένου να επέτρεπαν στον Τσίπρα και στον κάθε τσίμπλα να κάνουν οιοδήποτε σχέδιο χωρίς την εντολή τους,
    την διαταγή τους.
    Τα σχέδια ανήκουν σε αυτούς αποκλειστικά οι δε κορυφαιοι των κομματων (συν πεντε- εξη γυρω- γυρω απο καθε αρχηγο που ειναι ο τακτοποιημενος απο το κατεστημενο πυρήνας) κατι τσιπρηδες, κατι κουληδες, κατι σαμαραδες, κατι βενιζεληδες, κουτσουμπες, μιχαλολιακαιους, λεβέντες θεοδωρακαιους κ.ά. ειναι για να χαμε να λέγαμε.
    Όλο το πολιτικό προσωπικό είναι από εξαγορασμενο μέχρι σάπιο (εως μεδουλι).

    Στρατηγος Γεώργιος Αυφαντης (παντού στο you tube βρίσκεις ομιλίες, διαλέξεις, συγκεντρωσεις του ανά την ΕΛλαδα)
    Όλους τους παραπάνω αν & 95 ετών ο ίδιος περαν του ότι τους βάζει γυαλια θΈΛουνε πολύ ακομη να τον φτάσουν.
    Ο ΘΕΟΣ τον έστειλε να μας ξεστραβωσει.

  3. https://youtu.be/UNs7CJ3Wpq0
    ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 249 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΑΣ.
    ΗΤΑΝ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟ 1770 ΣΤΟ ΡΑΜΑΒΟΥΝΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.
    ΚΑΙ ΕΦΥΓΕΣ ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟ 1843 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 73 ΕΤΩΝ.
    ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ,
    ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ 3 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕΣ 4 ΤΟΥ ΜΗΝΑ.
    ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ.

  4. Οι προφητείες υπάρχουν πριν από την άλωση και μετά την άλωση της Βασιλεύουσας και δεν υπάρχουν για να καλύψουν κανενός είδους κατεστημένο, αλλά για να αφυπνίσουν συνειδήσεις. Το ότι οι Τούρκοι θα έλθουν, δηλαδή θα ξαναέρθουν μέχρις εξαμιλίων, το έχει προφητεύσει ο Πατροκοσμάς, ο οποίος έζησε και μαρτύρησε πολύ πριν την επανάσταση του 1821, αυτό είναι γεγονός, αλλά και άλλοι Γεροντάδες έχουν προφητεύσει γεγονότα που έχουν γίνει, όπως τα προφήτευσαν και οι πιο πολλές προφητείες του Πατροκοσμά έχουν επαληθευθεί. Όσο για το χάραγμα του αντιχρίστου, η ορθοδοξία, η πραγματική ορθοδοξία, όπως εκφράζεται από τον Ευαγγελιστή, Άγιο Ιωάννη το Θεολόγο και τους Πατέρες, δεν πήρε ποτέ θέση υπέρ του χαράγματος. Αντίθετα από τον Άγιο Ιωάννη το Θεολόγο γνωρίζουμε ότι το χάραγμα είναι οριστικός θάνατος και χωρισμός από το Θεό. Από αυτόν γνωρίζουμε τον αριθμό ονόματος του θηρίου. Το πια έκταση όμως θα πάρει η καταστροφή που έρχεται για την Ελλάδα, εξαρτάται από την ειλικρίνεια της μετάνοιας μας και αυτό το έχει πει και ο Άγιος Παΐσιος. Πριν από την επίθεση των Τούρκων θα γίνει μεγάλος σεισμός και αυτό δεν το αποκλείει κανένας. Μάλιστα ο Τσελέντης δήλωσε ότι ο σεισμός των 5, 3 ρίχτερ που έπληξε την Αθήνα μπορεί και να μην είναι ο κύριος σεισμός, επειδή υπήρχε πρόβλημα στη μετασεισμική ακολουθία. Τα γεγονότα έρχονται. Ο καιρός γαρ εγγύς.

  5. άμεση ανάγκη να ενωθούμε όλοι μαζί για το καλό της πατρίδας, τόνισε ο Γιώργος Τράγκας……

    Γιωργακη , εσυ να πας να ενωθεις με το συναφι σου και τους πατρωνες σας….

    Οι 300 ειναι παντα ενωμενοι, και μαζυ τους οι μικροπροδοτες του λαου που ταιζονται απο αυτους με διαφορα ανταλλαγματα ( το παιδι μου διωρισε για την ψηφο μου )

    Γιαυτο φτασαμε εδω που φτασαμε…. Και ο κατηφορος εχει συνεχεια, πιο φριχτη…. Μολις αδυνατησουμε να βγαλουμε ενα νεο Προθυπουργοπροδοτη, για να υπογραφει οτι θενε οι Ξενοι, θα ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΝ Β, ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩ…….

    Και οσον αφορα τον υπολοιπο λαο, και αυτος ενωμενος ειναι….

    λοιπον Γιωργακη, μην ζητας απο τον κοσμακη να ενωθει με τους επι 44 χρονια δημιους του…. Η πεινα ξυπναει…..

    Γιωργακη, 50 μερες πριν τις εκλογες, μας εδειξες το ρολο που παιζεις : Μαχητικος Επαναστατης για 5 χρονια, και λιγο πριν τις Εκλογες, ” ΕΜΠΡΟΣ, ΝΑ ….. ΕΝΩΘΟΥΜΕ” ……

    Με ποιον να ενωθουμε ρε Γιωργακη ???
    Ποιος να ενωθει με ποιον ???
    Ποτε και ποιοι θα τιμωρηθουνε για τις 10.000 αυτοκτονιες ???
    Ποτε θα αρχισουν τα Δικαστηρια ρε Γιωργακη ???
    Εσυ δεν βλεπεις κανενα Αδικημα ρε Γιωργακη ???
    Ποτε θα τιμωρηθουνε οσοι καταστρεψαν αυτη τη Χωρα ???
    Kαι με ποιο τροπο ???
    Με κυβερνηση ” Εθνικης Σωτηριας ” ???
    Με ” Κυβερνηση Ευρεως Πελματος ” ???
    Με Κυβερνηση Οικουμενικη ???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *