20:35 - 16/03/2019

Θα τα Χάσετε με ΑΥΤΟ που Αιωρείται Πάνω από το όρος Fuji και με ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ. Θα το Βλέπετε και Δεν θα το Πιστεύετε!

Διαφημίσεις

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Αυτό που θα δείτε είναι, ίσως, από τα πιο εντυπωσιακά που σας έχουμε παρουσιάσει έως τώρα. Μία παρατήρηση ή θέαση η οποία συνέβη κοντά στο όρος Fuji, στην Ιαπωνία.

Είναι ένα φακοειδές σύννεφο ή ένα διαστημόπλοιο καμουφλαρισμένο ως σύννεφο; Πρέπει να το δείτε για να κάνετε τις δικές σας εκτιμήσεις, καθώς οι απόψεις διίστανται στον διαδικτυακό χώρο.

Αυτό που αιωρείται, στέκει ακίνητο. Στο κάτω μέρος του φαίνεται σαν να έχει κατεβάσει μία σκάλα από σύννεφα ενώ στο εσωτερικό του μοιάζει να αναδεύει μία κάποια ενέργεια μέσα του. Ολόγυρα ο ουρανός αλλάζει, τα άλλα σύννεφα κινούνται, αλλά αυτό δεν πτοείται, ούτε κινείται, ούτε αλλάζει σχήμα όπως όλα τα φυσιολογικά σύννεφα, μόνο περιστρέφεται…

Όπως αναφέρει και το strangesounds.org, φαίνεται να είναι ένα εξωγήινο διαστημικό σκάφος που περιμένει την τέλεια στιγμή για να ανεφοδιαστεί ή να ανεφοδιάσει το ηφαίστειο του Mount Fuji!

Θα μπορούσε, όμως, να κατεβάζει ή να παραλαμβάνει αλλοδαπά όντα…

Υποστηρίζεται γενικότερα ότι οι εξωγήινοι επισκέπτονται τη γη εδώ και εκατοντάδες χρόνια, και τις περισσότερες φορές χρησιμοποιούν σύννεφα για να κρύβονται από τα γήινα όντα. Επιπλέον, οι επισκέπτες από αλλού, φαίνεται να αγαπούν πραγματικά τα ηφαίστεια, όπως για παράδειγμα στο Popocatepetl του Μεξικού.

Κάποιοι, υποστηρίζουν ότι αυτή η παρατήρηση θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα ολογραφικών εικόνων που ακτινοβολούνται στον ουρανό ως μέρος του «Project Blue Beam».

Ή, ίσως, αυτή η περίεργη παρατήρηση θα μπορούσε να συνδεθεί με προγράμματα ελέγχου του καιρού. Σύμφωνα με συνωμοσιογράφους, οι κυβερνήσεις εκτελούν προγράμματα μυστικού ελέγχου toy καιρού στον ουρανό και τα περίεργα σχήματα των σύννεφων δείχνουν ότι το πρόγραμμα συνεχίζεται σταθερά.

Πιθανόν να είναι μόνο απλά ένα φακοειδές σύννεφο… Αλλά να έχετε κατά νου ότι το Όρος Fuji είναι ένα «σημείο ισχύος», είναι μια περιοχή που περιέχει υψηλή φυσική ενέργεια, λόγω ισχυρών αποκλίσεων στο μαγνητικό πεδίο της Γης.

Είναι, επίσης, ιδιαίτερα ενδιαφέρον, ότι η πλειοψηφία των παρατηρήσεων UFOs συμβαίνουν σε περιοχές όπου υπάρχουν μαγνητικές αποκλίσεις!

Παρακολουθήστε αυτό το ιδιαίτερα εντυπωσιακό βίντεο που καταγράφηκε στις στις 10 Μαρτίου 2019.

UFO型吊るし雲と富士山 UFO suspended cloud and Mt. Fuji

diadrastika.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. παιδια ειδατε στο 0,38 του βιντεο???
    αριστερα και πανω απο το αντικειμενο??
    εχει μια ασπρη γραμμη αν προσεξεται αυτη κινειται ασυνηθηστα γρηγορα
    εχω την εντυποση οτι δεν πρκειται για αεριωθουμενο γηεινο
    η ταχυτητα μου φαινεται υψηλη….

    • Νέρια πρώην ανώνυμη 03/17/2019 @ 1:28 ΜΜ

      Είναι σε γρήγορη κίνηση όλο το βίντεο που βλέπουμε επομένως το αντικείμενο με την ουρά που είδες είναι αεροπλάνο.
      Θα πειστείς αν προσέξεις τα λεπτά σύννεφα στον ορίζοντα του ουρανού πίσω από το ασυνήθιστο μανιτάρι, θα δεις ότι κινούνται πολύ γρήγορα.

  2. γιωργος 03/17/2019 @ 12:42 ΠΜ

    με ποιο προγραμμα το κανατε ρε σεις

  3. περικλης 03/18/2019 @ 5:37 ΠΜ

    Για νεφελες δεν εχει ακουσει κανεις τιποτα;;;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*