Διαφημίσεις

Ξανά κλιμάκωση με άγριες συγκρούσεις Ινδίας-Πακιστάν με χρήση πυρών πυροβολικού ενώ σοκ προκαλεί το διάγγελμα με το οποίο ο πρωθυπουργός του Πακιστάν απείλησε με πυρηνικό ολοκαύτωμα εάν η Ινδία προχωρήσει σε μαζική επίθεση κατά πακιστανικών στόχων.

Tαυτόχρονα έθεσε σε ετοιμότητα τους πυρηνικούς πυραύλους “Shaheen-III”. Είναι η πρώτη φορά που οι δύο πυρηνικές δυνάμεις φτάνουν τόσο κοντά στον όλεθρο! Αν οι χτεσινές συγκρούσεις συνεχιστούν και κλιμακωθούν και σήμερα τότε όλα είναι ανοιχτά!

Για το λόγο αυτό, το Πακιστάν έκλεισε ξανά τον εναέριο χώρο του μέχρι 4 Μαρτίου καθώς αμέσως μετά την παράδοση του Ινδού πιλότου, ινδικές δυνάμεις σφυροκοπούν πακιστανικές στο Κασμίρ!

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άγριες συγκρούσεις με χρήση βαρύ οπλισμού που κανείς δεν ανέμενε. Αντίθετα όλοι περίμεναν αποκλιμάκωση ειδικά μετά την απελευθέρωση του Ινδού πιλότου.

Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν, Ιmran Khan, είπε:

“Προς την ινδική κυβέρνηση θέλω να πω, μπορούμε να αντέξουμε σε λάθος υπολογισμούς με τα πυρηνικά όπλα που έχουμε;

Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αυτό το γεγονός;

Αν η κλιμάκωση ξεκινήσει από εδώ που θα οδηγήσει;

Τίποτα δεν θα είναι υπό τον έλεγχο μου ούτε υπό τον έλεγχο του Ινδού πρωθυπουργού.

Γι αυτό κάνω προσφορά στην Ινδία να ξεκινήσει έρευνα για ότι θέλουν.

Αν οποιοσδήποτε Πακιστανός βρεθεί μπλεγμένος, τότε το Πακιστάν είναι έτοιμο να συνεργαστεί πλήρως.

Δεν είναι προς το συμφέρον του Πακιστάν να χρησιμοποιούν το έδαφος μας τρομοκρατικές οργανώσεις και ούτε θέλουμε κανείς απέξω να χρησιμοποιεί την γη μας.

Γι αυτό είμαστε έτοιμοι για πλήρη συνεργασία.

Δεν υπάρχει αμφιβολία σε αυτό.

Γι αυτό σας καλώ για μια ακόμη φορά καθώς είμαστε έτοιμοι για συνεργασία.

Θα σας εκφράσω την λύπη για την τραγωδία με την τρομοκρατική επίθεση στο Pulwama.

Aν θέλετε διάλογο για την τρομοκρατία είμαστε έτοιμοι”.

Από την πλευρά της, η Ινδία απέρριψε οποιαδήποτε μεσολάβηση στην κρίση με το Πακιστάν ενώ χτες το βράδυ έλαβαν χώρα οι πιο άγριες συγκρούσεις των τελευταίων ετών με χρήση πυρών πυροβολικού, MLRS, ATGM, 214mm Pinaka MBRL, ελεύθερων σκοπευτών κατά μήκος 8 τοποθεσιών στο LoC.

Υπάρχουν νεκροί και τραυματίες και από τις 2 πλευρές με τα νοσοκομεία στο Κασμίρ να εκδίδουν ανακοίνωση για ανάγκη αίματος.

Ινδικές δυνάμεις συνέλαβαν πακιστανό κατάσκοπο που όπως ισχυρίζονται ήταν ο σύνδεσμος με τρομοκρατική οργάνωση.

Στον τομέα Nakyal και Kotli σκοτώθηκαν 6 πακιστανοί στρατιώτες ενώ οι ιμάμηδες καλούσαν τον κόσμο να σβήσει τα φώτα για να αποφύγουν ινδικά πυρά πυροβολικού.

Ταυτόχρονα ξεκίνησαν ξανά περιπολίες πακιστανικών μαχητικών F-16 & JF-17 ακόμη και πάνω από την πρωτεύουσα Ισλαμαμπάντ.

Δείτε βίντεο από τις χτεσινές συγκρούσεις.

https://twitter.com/sotiridi/status/1101622450331230209

https://twitter.com/sotiridi/status/1101568160313028608

https://twitter.com/sotiridi/status/1101548905806872576



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Αγριες συγκρούσεις Ινδίας-Πακιστάν: Διάγγελμα για πυρηνικό ολοκαύτωμα – Εκλεισε ξανά ο εναέριος χώρος”
  1. ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΤΙΜΗ ΦΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΤΡΩΝΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ!ΤΟΥΣ ΞΕΘΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΩΝΕ.Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΛΑΣΗ!ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΚΤΗΝΟΒΑΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ…ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙ;ΔΕΣ,ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΤΟΝ ΕΛΓΑΝΤΟΥΡ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΑΡΑΦΛΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ’ΠΙΑΣΕΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!ΒΑΡΒΑΡΟΙ,ΥΠΟΥΛΟΙ,ΣΦΑΓΕΙΣ,ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!
    ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!
    ΨΑΧΤΕ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΈΡ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΙΝΔΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ!

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΡΕΠΕ ΧΤΕΣ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ’ΧΟΥΜΕ ΚΑΚΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ.ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *