Διαφημίσεις

Ράγισαν καρδιές την Κυριακή, κατά την παρέλαση της Προεδρικής Φρουράς μπροστά από τη Βουλή η οποία ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του άτυχου 24χρονου Εύζωνα, Σπύρου Θωμά, ο οποίος έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή την Πέμπτη, λίγες μόλις ώρες μετά τη βάρδια του μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη.

Ο πατέρας του Σπύρου Θωμά έλαβε θέση δίπλα στην Προεδρική Φρουρά και παρέλασε μαζί τους, αντικαθιστώντας τον γιο του.

Μετά το πέρας της παρέλασης και ενώ οι Εύζωνες επέστρεψαν στο λόχο τους, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ στο άκουσμα του ονόματος του Σπύρου Θωμά, ήχησε η λέξη «Αθάνατος».

Πηγή: skai.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Ράγισαν καρδιές: Ο πατέρας του άτυχου Εύζωνα παρέλασε στη θέση του γιου του”
  1. Εμαθε κανείς το αίτιο θανάτου? Ειναι παράλογο και τραγικό
    αυτό με το παληκάρι. Μας πόνεσε όλους.
    Δύναμη εύχομαι και προσεύχομαι για τους γονείς…
    Καλό του ταξίδι…

    1. ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΟΥ ΦΑΝΤΑΡΟ ΠΟΥ ΣΥΝΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ. ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΚΑΛΑ, ΕΠΕΣΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩ’Ι’ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ.
      ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΗΤΑΝ ΑΝΕΥΡΥΣΜΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.
      ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΝΕΟΥΣ.

    2. υπήρχε ενα θέμα σε αρτηρία καρδιάς (μαλλον εκ γενετής) το οποίο ηθελε ειδική εξέταση να το βρει κάποιος (στα 24 δεν κάνεις τέτοιες εξετάσεις) αλλά πάνω από 30 δεν θα ζούσε άλλο. αυτό έδειξε η νεκροψία…..

    3. Δεν βρήκαν κάτι. Πέθανε απολύτως υγιής! Ήταν αθλητικός τύπος, χωρίς προβλήματα υγείας. Για να του δώσουν τη θέση του τσολιά ήταν Ι1, άρα πέρασε τα τεστ του στρατού και ήταν κρίθηκε ότι δεν έχει κανένα θέμα. Ένας μπασκετμπολίστας κι ένας στρατιώτης έχουν περάσει πολλές φορές από εξετάσεις καρδιολόγων. Στα ιατρικά χρονικά συνεχώς εμφανίζεται το ζήτημα του αιφνίδιου θανάτου χωρίς να βρεθούν αίτια. Απλά ο “Ανώτερος Εαυτός” του γούσταρε να πεθάνει κι έγινε. Ο ίδιος επέλεξε τη μοίρα και το τέλος του. Το πνεύμα του σκηνοθέτησε το θάνατό του.

    4. Δεν βρήκαν κάτι. Πέθανε απολύτως υγιής! Ήταν αθλητικός τύπος, χωρίς προβλήματα υγείας. Για να του δώσουν τη θέση του τσολιά ήταν Ι1, άρα πέρασε τα τεστ του στρατού και κρίθηκε ότι δεν έχει κανένα θέμα. Ένας μπασκετμπολίστας κι ένας στρατιώτης έχουν περάσει πολλές φορές από εξετάσεις καρδιολόγων. Στα ιατρικά χρονικά συνεχώς εμφανίζεται το ζήτημα του αιφνίδιου θανάτου χωρίς να βρεθούν αίτια. Απλά ο “Ανώτερος Εαυτός” του γούσταρε να πεθάνει κι έγινε. Ο ίδιος επέλεξε τη μοίρα και το τέλος του. Το πνεύμα του σκηνοθέτησε το θάνατό του.

  2. vasoula2908 αφού ξέρεις τι παίζει με τα εμβόλια! Ψάξε απλά για τα εμβόλια του Στρατού και θα βρεις την άκρη. Έτσι αιφνίδια δεν πέθαναν πόσα κορίτσια που έκαναν πχ το εμβόλιο για τα κονδυλώματα; Κάτι αντίστοιχο παίζει να έγινε και με το παλικάρι που έσφυζε από υγεία! Οι παρενέργειες ενός εμβολιασμού μπορεί να εμφανιστούν μάλιστα και με χρονοκαθυστέρηση, μετά από μήνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek