Διαφημίσεις

Σε μια αδιανόητη κίνηση – που παραπέμπει σε άλλες εποχές -προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Είναι πρωτοφανές, πρωτάκουστο και σίγουρα δεν έχει προηγούμενο. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης, λίγη ώρα πριν συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή της ΤτΕ, που είχε καλέσει τη διοίκηση της Attica Bank για να δώσει εξηγήσεις για το καταναλωτικό δάνειο των 100.000 ευρώ, πήρε τηλέφωνο τον διοικητή, κ. Γιάννη Στουρνάρα.

Μάλιστα, αφού μαγνητοφώνησε την ιδιότυπη αυτή συνομιλία που είχαν οι δυο τους, στη συνέχεια έδωσε την απομαγνητοφώνηση στον Κ. Βαξεβάνη, ο οποίος με τη σειρά του την ανέβασε αυτούσια στο site του.

Από τη δημοσιευθείσα συνομιλία γίνεται σαφές πως ο κ. Πολάκης εκβιάζει τον κ. Στουρνάρα πως, αφού εξετάζει το δικό του δάνειο, πρέπει να εξετάσει και μια σειρά από άλλα δάνεια των πολιτικών του αντιπάλων. Τον απειλεί μάλιστα πως, αν δεν το κάνει, θα πάει στο γραφείο του και δεν πρόκειται να φύγει μέχρι να διατάξει ελέγχους!

To να ηχογραφείς κάποιον χωρίς την έγκριση του είναι παράνομο
Συντάκτης του makeleio.gr με άρθρο βόμβα αναλύει πόσα χρόνια φυλακή μπορεί να «φάει» το σημερινός υφυπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης.
Σας δίνουμε μια μικρή γεύση. Δέκα χρόνια

makeleio



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

11 σχόλια στο “EKTAKTO! ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΠΟΛΑΚΗ! ΟΙ «ΛΟΥΓΚΡ#Σ» ΣΤΑ ΝΤΟΥΖ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ”
  1. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ”; Η “ΦΤΙΑΞΙΑ ΤΟΥ” ; ΑΣΕ ΠΟΥ Η “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ” ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!

  2. Ε ρε μακάκες, το να ηχογραφεί κάποιος (φυσικό πρόσωπο) είναι παράνομο. Το να σε κρατάνε από τα ΑΡΧΙΔΙΑ facebook, google, instagram κλπ κλπ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;;;;;;;

  3. Ο νεοέλληνας νεοραγιάς, γιατί αυτό είναι τελικά, αξίζει να τον κυβερνούν ο κύριος Πολάκης και η παρέα του. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε την σοφή παροιμία των ιμπεριαλιστών Κινέζων που αναφέρει ῾οι πολιτικοί που σε κυβερνούν την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, είναι αυτοί που επακριβώς σου αξίζουν῾ …

    Το είδος ῾νεοελληναράς καφεδογηπεδομπουζουκόπληκτος῾ είναι αναγνωρίσιμο παγκόσμια πλέον. Τα χάλια στα οποία εχει περιέλθει η Ελλάδα είναι πέραν πάσης φαντασίας του κάθε νοήμονως ανθρώπου. Το τραγικότερο δε είναι πως, κανείς δεν ενδιαφέρεται πλέον να αντιδράσει στους κατακτητές και το κυρίαρχο συνάισθημα είναι η ηττοπάθεια και ο ψευτοκαταναλωτισμός, δύο πράγματα που έχουν φροντίσει επιμελώς να τους τα βάλουν βαθειά μέσα στον ανεγκέφαλό τους τα ξένα κέντρα αποφάσεων… και ο νοών ανοήτω, δυστυχώς!!!

  4. Εσυ που εγραψες αυτο το αρθρο τι ρολο βαρας;;ας παει μεσα ο πολακης οκ.τι προβλημα εχεις μ αυτα που ειπε;;;εχεις θεμα αν εξετασθουν και αλλα 1000 δανεια υπουργον και βουλευτων;;γιατι σε βλεπω κοπτεσε για τον πολακη μονο

  5. Ο/Η ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. λέει:

    ΕΝΑ ΕΡΠΕΤΟ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ, ΕΝΑ ΕΡΠΕΤΟ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ, ΕΝΑ ΕΡΠΕΤΟ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ, ΕΝΑ ΕΡΠΕΤΟ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ.
    ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ, ΩΣ ΜΕΣΟ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΕΝΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΩΜΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΣΚΩΤΟΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΣΚΥΛΙ ΘΑ ΠΡΩΤΟΦΑΕΙ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΓΙΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΕΙΝΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ.

  6. Μάλιστα, για πείτε μας και αυτοί που παρακολουθουν τοσα χρόνια τα fb μας, τις ιστοσελίδες μας, τα κομπιούτερ μας, τα κινητά μας, τις κινήσεις στους τραπεζικους μας λογαριασμους.. και δεν μας έχουν ενημερώσει…, πόσα χρόνια είναι σε ισόβια; Ο Πολάκης ούτε τον απείλησε, ούτε τον εκβίασε ουτε τίποτα! Και σε τελική ανάλυση, θα ήταν ο λόγος του απέναντι στου τραπεζίτη. Τα μαγνητοσκόπησε για να έχει στοιχεία πως αυτά είπε, και να μην του χρεώσει άλλα. Και είπε σε απλά Ελληνικά αυτα που λέμε όλοι μας καθε μερα και δεν αντιδραει κανεις Εισαγγελέας! Γιατί δεν τιμωρούνται οι πολιτικοι νδ-πασοκ για ολα τα σκανδαλώδεις εγκλήματα κατά της χώρας που εκαναν εδω και 30χρόνια, αλλά αν δεν δηλώσει ενας πολίτης τα δέκα μεροκάματα που έκανε ανευ αποδοχών, θεωρείται απο τον “νόμο” απόκρυψη περιουσιακων στοιχειων και κλοπη δημοσιου χρήματος! Ποιός είναι ο ρόλος του Προέδρου της Δημοκρατίας, γνωρίζετε; Έπρεπε λοιπον, εδω και χρόνια ο Π.Δ. αφου έβλεπε πως δεν βγαίνουν αυτόνομες κυβερνησεις και υπηρχαν καταγγελιες για σκανδαλα προηγουμενων, όχι να τους επιτρέπει να ξαναβάζουν υποψηφιοτητα, όχι να αποδεχεται δυκομματική και τρικομματική συγκυβέρνηση, αλλά να καλέσει τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ ή κάποιον Συνταγματάρχη για να αναλάμβαναν αυτοί να τους περνούσαν απο Δικαστήρια για να τιμωρηθουν, ετσι ωστε και ο λαος να έβλεπε πως υπάρχει Δικαιοσύνη, και οι επόμενοι που θα έβαζαν υποψηφιοτητα θα ήξεραν πως αν κάνουν κατι τούς περιμένει μεγάλη τιμωρία. Αφου λοιπον δεν τιμωρηθηκαν οι προηγουμενοι, ολοι οσοι θα συνεχίσουν να βγαίνουν θα λενε μια απο τα ιδια! Δεν φταιμε εμεις, έτσι τα βρήκαμε, οι προηγούμενοι τα έφαγαν. Ε, μεχρι πότε θα συνεχιστεί αυτό; Και πού θα τους βρούμε σε δέκα είκοσι χρόνια αν πεθάνουν; Θα πούνε τα παιδιά τους πως δεν ευθύνονται αυτα; -μα, γι αυτά έκλεβαν! Για να ζήσουν καλύτερα!

    Αφού λοιπον, τον Π.Δ. τον ψηφίζουν αυτοί οι ίδιοι οι κλέφτες, πώς ονομάζεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Και αφού αυτα τα κόμματα δεν βγαίνουν με το 51% έτσι ωστε να δεχτω πως η πλειοψηφια του λαου τούς θέλει, πώς υποχρεώνομαι να τηρω τους νόμους που ψηφίζουν; Ολιγαρχία, δεν έχουμε;; πού την είδατε την Δημοκρατία; Πρόεδρος των κομμάτων τους είναι!

    Απο εκεί ξεκινήσαν όλα. Απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατιας.

    Α, και αν θέλει ο Χιος ή οποιοσδήποτς άλλος να μου κάνει μήνυση γι αυτά που έγραψα ονομάζομαι Σταυρούλα Επαμεινώνδα Μπουλούκη, (για να μην χάνετε χρόνο και ψάχνετε με τους δορυφόρους για να με βρείτε). Αυτά τα γράφει το Σύνταγμα της Ελλάδος. Τώρα, το πως τα εννόησαν οι συνταγματολόγοι του πασοκ όταν βγήκαν.., το καταλάβαμε όλοι! Καλά τα είπε ο Γιώργος Παπανδρέου. Ήμουν 14 χρονών όταν το έμαθα και απόρησα πώς μπόρεσε ενας πατέρας και είπε τέτοια φριχτά λόγια για τον ίδιο του τον γιο! “αν ποτέ κυβερνήσει ο Ανδρέας, θα καταστραφεί η Ελλάδα”.

    Και για την ιστορία, μάθετε και αυτο. Τότε που υπήρχε Βασιλιας στην Ελλάδα ο ρόλος του ήταν αντίστοιχος με του Προέδρου της Δημοκρατιας. Όταν λοιπον στην Ελλάδα γίνονταν τότε, κάθε μηνα εκλογες και κατασπαλιόντουσαν τα χρήματα σε εκλογες, μισθους βουλευτων και υπήρχε ακυβερνησία στην χωρα για πολλά χρόνια, ο ίδιος ο Βασιλιας έδωσε την άδεια στους Συνταγματάρχες να αναλαβουν την εξουσία! Πού το είδαν οι “έγκριτοι” ιστορικοί το πραξηκόπημα; Ήταν επιβεβλημένη ανάγκη που την παραδέχτηκε μέχρι και ο ίδιος ο Βασιλιας! Είπε, πως έκανε αυτό που επιβάλει το… Σύνταγμα τής Ελλάδος!

    Ας υποθέσουμε πως την άλλη Κυριακή γίνονται εκλογες. Και το 51% δεν πατάνε καν να ψηφίσουν. Υπάρχει περίπτωση να γίνει κυβέρνηση; θα πανε την επόμενη Κυριακή σε δεύτερη αναμέτρηση και θα την.. εννοήσουν ως.. πλειοψηφία; Τι λέει το Σύνταγμα γι αυτό; (έτσι λοιπον δώσατε και το παράδειγμα στις άλλες χώρες, με 80% αποχή απο το δημοψήφισμα για την ονομασία, ο Ζάεφ να το εννοήσει αυτό, ως.. δημοκρατία). Ας μας απαντήσει ο Πρόεδρος τής Δημοκρατιας. Θα το εκτιμήσω να μάθω τι γράφει το Σύνταγμα, μόνο, να μιλήσει στη λαική γλώσσα σαν να απευθύνεται στον Ελληνικό λαο.

    …και κάτι ακόμη, πώς θα ξέρω εγω ο πολίτης πως δεν έχει παραποιηθεί το αποτέλεσμα απο τα… συστημικά προγράμματα των κομπιούτερ; Αυτό σας ρωτάω.
    Ποιός ελέγχει τους πολιτικούς;
    Ο Εισαγγελεας δεν έχει το δικαίωμα να επέμβει,
    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατιας ψηφίζεται απο κόμματα που δεν ψήφισε ο λαος,
    και αν επέμβουν οι Συνταγματάρχες χωρις την άδεια απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατιας, θα τους πούνε φασίστες…οι.. “δημοκράτες” πολιτικοί(!). Έλεος, πια με την ανισορροπία σας! Δεν μπορούμε πια να συννενοηθούμε μεταξύ μας γιατί ο καθένας εχει δώσει στις λέξεις την έννοια που συμφέρει αυτον. Ολιγαρχία, έχουμε, πλουσιοκρατία, οικογενειοκρατία! Για ποιά Δημοκρατία μιλάτε!

    1. Και για να το ολοκληρώσω,
      ..πριν πολλά χρονια ειχα μια αλληλογραφια με εναν φιλόλογο τον κυριο Γιώργο (δεν θυμαμαι επώνυμο και την αλλ/φια αυτή την έσβησαν οι “απο πάνω” μαζι με το email), έγραψε λοιπον το εξης,

      … ποιούς ισχυρισμούς αποδέχτηκαν ως πειστήρια εναντίον τους οι Δικαστές που δίκασαν τους Συνταγματάρχες; Διότι οι ισχυρισμοί πως καταλήθηκε η Δημοκρατία στην Ελλάδα απο το πραξηκοπημά τους ήταν το λιγότερο γελοίοι και αστοχοι απο την βάση τους. Μα, δεν υπήρχε Δημοκρατία, αγαπητή μου! Διότι, αν υπήρχε, δεν θα χρειάζονταν να επέμβουν! Μεχρι και ο πιο αγράμματος πολίτης το είχε καταλάβει αυτό, δεν μπόρεσαν να το καταλάβουν σπουδαγμένοι Δικαστές; Κάθε μήνα ο Βασιλιάς έχριζε κυβερνήσεις! Για να μην σου γράψω οτι υπήρξε και κυβέρνηση τής μιας βδομάδας! Το φρέσκο γάλα διαρκεί περισσότερο! Κατασπαταλούσαν το δημόσιο χρήμα σε μισθούς βουλευτών, εκλογές, ζούσε μέσα στην χλιδή και την σπατάλη η Βασιλική οικογένεια, και ο λαος πεινούσε!

      ..

      Το αντιπαραλληλίζω με την τωρινή πολιτική αναρχία, ασυδωσία και ψεύτικη δημοκρατιά που συνεχίζουμε και ζούμε!
      Τι θέλω να πω… αν αυτη την στιγμή αναλάμβαναν οι Στρατιωτικοί, ακόμη και χωρις έγκριση απο τον Π.Δ., ποιός λογικός πολίτης θα τους κατηγορούσε ως φασίστες;

      Δείτε το αυταπόδεικτο..
      ..Θα τους κατηγορούσαν όμως ως φασίστες αυτοί οι ίδιοι πολιτικοί που έκλεψαν και δεν θέλουν να τιμωρηθούν!

      Και ποιοί άλλοι θα συμφωνούσαν μαζί τους..;
      -μα, φυσικά, οι ευρωπαίοι εταίροι μας, νεοι επιχειρηματίες που επένδυσαν εδω τα λεφτά που μας έκλεβαν με άλλους τρόπους…, όλοι αυτοί που συμμετείχαν στην εξαπάτηση τής Ελλάδας!

      ..και μετα, αυτοί, (οι ευρωπαιοι, αμερικάνοι, ρώσοι, κινέζοι..) θα τους έδιναν και πολιτικό άσυλο στις χώρες τους, θα έλεγαν απο τις τηλεοράσεις στους δικους τους πολίτες πως.. “τούς κακόμοιρους Έλληνες τούς έχει φυλακίσει ενας φασίστας, τύραννος και τους κρατάει φυλακισμένους.. στην Ελλάδα… και δεν μας δίνει και τα λεφτά απο τα δάνεια που τους δώσαμε για να τους βοηθήσουμε εμεις οι καλοι…και μπλα μπλα θεατρινίστικες ψευτιες..” και οι πολίτες αυτοί θα νόμιζαν πως αυτή είναι η αλήθεια και θα τους βοηθούσαν κιόλας, ( όσοι κατέφυγαν για προστασία στην χώρα τους) να φτιάξουν οργανώσεις για να ρίξουν εκείνους, που έπιασαν επιτέλους, τούς προδότες και τους τιμώρησαν !
      Η πλήρη διεστρεύλωση τής αλήθειας!

      Και έτσι θα ξαναζούσαμε την γνωστή ρήση: ο λαός που ξεχνά την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει.

      σημείωση: τα καταθέτω γραπτώς δημόσια και ονομαστικά, για να γραφτεί στην Ιστορία πως εγώ δεν τα ξέχασα, ούτε παραμυθιάστικα απο τα ψέμματά τους και ούτε υπέκυψα στους εκβιασμούς και στις παγίδες τους για να κρατήσω το στόμα μου κλειστο. Δεν φτιάχνω βόμβες, ούτε βρίζω, ούτε απειλώ κανέναν, ούτε τάζω νέα χρηματιστηριακά κόλπα.., χρησιμοποιώ μόνο την μέθοδο των ερωταποκρίσεων με λογικούς ισχυρισμούς για να αποδείξω την αλήθεια και να με διαψεύσουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο! Με γραπτά στοιχεία και αποδείξεις.

      Ευχαριστώ την ιστοσελίδα “κατοχικά νεα” για την ανάρτηση των σκέψεων και των ισχυρισμών μου.

      Σταυρούλα Επαμεινώνδα Μπουλούκη – Συγγραφέας, Ερευνήτρια, Έμπορος

        1. Καλύτερα με την σιωπή σου να κάνεις τους άλλους να αναρωτιούνται αν είσαι έξυπνος, παρά με τις ανοησίες σου να τους επιβεβαιώνεις.
          Επίκτητος

  7. Αφήστε τα κοπροσκυλα να φαγωθούν μεταξύ τους και έτσι θα γήινη,τα ερπετά ,τα έχουν αναλάβει άλλοι ,οι Δρακοι μας αποκαλούν μαϊμούδες για φάγωμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *