Διαφημίσεις

Ελεεινέ, όχι Νόμπελ Ειρήνης για το ξεπούλημα της Μακεδονίας θα πάρεις!!!

KORAKS

Αλλά θα δικαστείς από τον ελληνικό λαό για όλα τα ψέματα παγκοσμίου επιπέδου και εμβέλειας…για όλα όσα πρώτα δήλωσες υπέρ του λαού για να μας πουλήσεις αργότερα σε τραπεζίτες, σε γερμανούς, σε Αλβανοσλάβους με την Βουλγαρική διάλεκτο και την βουλγαρική γλώσσα, φτιάχνοντας μια ανύπαρκτη Μακεδονική. Οι κατηγορίες εναντίον σου είναι δεκάδες, κάθε μία και μια νέα τιμωρία στην τεράστια λίστα με κατηγορίες.
Το συνολικό έπαθλο για την προδοτική πολιτική σου εναντίον της Ελλάδας και των Ελλήνων θα είναι η φυλάκιση σου με την κατηγορία της Εσχάτης Προδοσίας της χώρας που κατάστρεψες εσύ μαζί με όλους τους δωσίλογους απατεωνίσκους. Λαδωμένα και βρωμερά τομάρια που όχι βραβείο Νομπέλ θα προλάβουν να σου δώσουν…γιατί ο ελληνικός λαός άλλο έπαθλο σου έχει έτοιμο!

ΚΟΡΑΚΑΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

5 σχόλια στο “ΕΛΕΕΙΝΈ, ΌΧΙ ΝΌΜΠΕΛ ΕΙΡΉΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΘΑ ΠΆΡΕΙΣ!!!”
  1. Τελικά κόρακα εισαι πιο χαζός και απο τα τούβλα. Κανεις δεν θα τον πειράξει ούτε αυτόν ούτε τον επόμενο ούτε τον προηγούμενο. Είδες να αγγίξουν το Σημίτη;;;; το γιωργακη ;;;; η ελστατ με τα ψεύδη στοιχια . Για κατέβα απο το σύννεφο που βρίσκεσαι , και δες τα πραγματα ως έχουν . Αλληλοκαληψη φιλε.
    Απο την Αγία γραφή το αγαπάτε αλλήλους το ξέρεις φαντάζομαι !!!!!

    1. Στην λογική σου στόλισες με επίθετα, στην δική μου λογική στολίζω με επίθετα αλλά γνωρίζω τους νομοτελειακούς κανόνες…όλα αλλάζουν μέσα σε λίγες ώρες… υπάρχει μια σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας που αρνείται να διδαχθεί πώς θα γίνεις καλύτερος. Εκεί είναι το πρόβλημα μας και για αυτό τον λόγο πολεμάω την σκοτεινή χαζή πλευρά μου κάθε μέρα που περνάει…

      1. Και πατριωτική κυβέρνηση όπως σας αρέσει να την λέτε να βγει αυτοί που τους προστατεύουν τωρα θα ειναι οι ίδιοι που θα ελέγχουν την κυβέρνηση τότε. Άρα ;;; Τίποτα δεν θα συμβεί, απλως θα παει ένας δυο φυλακή. για να ικανοποιηθεί το δημόσιο αίσθημα βλέπε περίπτωση Τσοχατζόπουλου.
        Βέβαια αν εχω φάει όσα και αυτοί δεν με πειράζει να κάτσω και λίγο στην φυλακή, στις γυναικίες παρακαλω , μέχρι να κοπάσει το κακό να την γλυτώσουν και αυτοί που πρέπει και μετα διακοπουλες πολυτελείας εις υγείαν των κορόιδων.Παντα το σύστημα εχει εναλλακτικές και αχυράνθρωπους για να βγάλουν τα κάστανα απο την φωτιά.
        Πάμε και στον δράκο τωρα. Αν γνώριζες το νομοτελειακό σύστημα θα μπορούσες να κανεις και αλλαγές, άρα εισαι απλά αναζήτητης και σκεπτόμενος, τίποτα Παραπάνω.
        Πιες και ενα καφεδάκι με ολίγη τωρα να πανε τα φαρμάκια κάτω και μείνε παρατηρητής. Υπάρχουν άλλοι που θα κάνουν τις αλλαγές, οταν πρέπει. Θα το καταλάβεις οταν γίνει αφού θα επέλθει ησυχία. Αν χαμπαριασες εχει καλός, αν όχι μην ανησυχείς, coming soon.

  2. Θα τους δωςουν το Νόμπελ Ειρήνης γιατι;;; Ειχαμε πολεμο με τα Σκοπιά και μας εφεραν αυτοι οι δυο γελοίοι την Ειρήνη;;; Ποτε ειχαμε πολεμο ρε παιδια και δεν το πήραμε είδηση;;;;

  3. Α, και Οςο για την τιμωρια που του πρεπει, δεν προκειται να την βρει απο τον Ελληνικό λαο. Απο αλλου ιςως;;; Ισως σε κατι που λέμε Θεία δικη η Νέμεσις που έλεγαν οι πρόγονοι μας;;; Ιςως. Εγω παντως σε αυτο ελπιζω, οχι στον Ελληνικό λαο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *