19:59 - 03/02/2019

Απίστευτη προπαγάνδα σε μικρά παιδιά: Το πρότυπο της Νέας Τάξης – Θα «παγώσετε» από την…υπερθέρμανση με αυτά που θα διαβάσετε

Διαφημίσεις

Στην Σουηδία των μικροτσίπ, μια 16χρονη αποτελεί το πρότυπο της Νέας Τάξης.

Η 16χρονη Σουηδέζα Γκρέτα Τούνμπεργκ είναι η εικόνα ενός νέου κινήματος νεολαίας, γράφει το γερμανικό περιοδικό SPIEGEL. «Το πρόσωπο αυτού του παιδιού αποτελεί το νέο αντικείμενο μίσους των αρνητών της κλιματικής αλλαγής, αλλά και το πρότυπο για χιλιάδες νέους ανθρώπους σε όλον τον κόσμο»

Πρόσφατα η Γκρέτα έφτασε μέχρι το Νταβός για να μεταφέρει στο γνωστό Φόρουμ το μήνυμά της.

Κάθε Παρασκευή η Γκρέτα Τούνμπεργκ δεν πηγαίνει στο σχολείο, αλλά στέκεται επί ώρες μπροστά στο σουηδικό κοινοβούλιο στη Στοκχόλμη. Έλληνες κάτοικοι στη σουηδική πρωτεύουσα λένε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ότι βλέπουν κάθε Παρασκευή τη μικρή Γκρέτα έξω από τη Βουλή .Είτε χιονίζει, είτε βρέχει είτε έχει λιακάδα. Η μικροσκοπική κοπέλα με τα κοτσιδάκια φαίνεται πολύ νεότερη από 16 ετών. Κρατά στο χέρι της ένα μεγάλο πλακάτ που γράφει στα σουηδικά: «Skolstrejk för Klimatet», «Σχολική απεργία για το κλίμα».

Η 16ΧΡΟΝΗ έχει γίνει γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο επειδή στηρίζει τα πρότυπα που προφανώς της δίδαξαν οι καθηγητές της ή ακόμα χειρότερα, οι γονείς της.

Σημείωση: Δεκάδες χιλιάδες νέοι στην Αυστραλία, τη Γερμανία και στο Βέλγιο κάνουν σχολική απεργία για την δήθεν κλιματική αλλαγή. Μας λέγανε και για την υπερθέρμανση αλλά δεν τους βγαίνει….μάλλον επειδή χιονίζει στις ερήμους και επειδή αυτές τις ημέρες στις ΗΠΑ, από την…υπερθέρμανση ΠΑΓΩΣΑΝ τα πάντα.

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Σοβαρα το λεω βα χεσω ολα αυτα τα παιδακια παγκοσμιως 02/04/2019 @ 4:41 ΠΜ

    Ο πλανητης δεν εχει ελπιδα με ολα αυτα τα ηλιθια υβριδια που απλως ειναι ανεγκέφαλο ρομποτακια που τους φορτωνουν το προγραμμα που θελει η Νεα Ταξη αναλογα το σχεδιο που θελει να επιβαλλει

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*