20:27 - 30/01/2019

Αν σου το προτεινα ξανα μετα απο χρονια τι θα μου ελεγες ..;

Διαφημίσεις

Περασαμε πολλα τα τελευταια χρονια , αλλοι πιο πολλα αλλοι πιο λιγα και αλλοι εφαγαν πολυ στυλιαρι για να μπορουν να υποστηριζουν ακομα τις μοναδικες λυσεις και την ιδεολογια τους ..!

Βλεπεις δεν ειναι ολα προς τροφη για το κοινο , δεν ειναι ολα ιστοριες που μπορουν να μοιραστουν η που καποιος με Τιμη μπορει να διαμοιρασει …δεν ειναι ολα προς βρωσην και κουτσομπολιο οσο και να ξεχασαν οι πιο πολλοι απο εμας την περηφανια και την αξιοπρεπεια τους !

Πριν χρονια , 9 χρονια και ξεκινησαμε να σου δειξουμε οτι αυτος ο πολιτισμος της χεστρας στηριζεται περισσοτερο στο ψεμα και την εξαπατηση παρα στην αληθεια και την δημοκρατια …!

Με γνωμονα το στυλιαρι , τον κρυφο πολεμο , τις σκιες , της ιντριγκες και ολα τα δολια μεσα που βρηκαμε μπροστα μας τοσα χρονια γνωριζουμε οτι καταφεραμε σε πολυ μεγαλο ποσσοστο να σου αποδειξουμε την αρχικη μας θεση !

Αυτη την στιγμη που σου γραφω ειμαι κατηγορουμενος ως υποκινητης βιας και σχεδιασμου να καταλυσω την δημοκρατια και να εισβαλω στην βουλη !!>… Για κατι που τελικα υπογραφθηκε και δεν ανοιξε ρουθουνι, για ενα ξεπουλημα που εγινε λες και υπογραφαμε για τα επομενα κονδυλια αγορας κολοχαρτου στο υπουργειο υγειας ..εγω κατηγορουμε οτι σχεδον ειμαι ενας πραξικοπηματιας …τουλαχιστον ετσι το εδειξε η τηλεοραση , ετσι εδωσε σαν απαντηση η αστυνομια για να δικαιολογησει την βια απεναντι σε παιδια και γερους με ληγμενα χημικα σε ενα ειρηνικο συλλαλητηριο ..που οργανωσαν πανμακεδονικες οργανωσεις ..οι οποιες την μερα της ψηφισης και της προδοσιας ..ειχαν παει για ψαρεμα σολωμου !!!

Αυτος ειναι ο πολιτισμος της χεστρας, στηριζεται στο δηθεν και στην ψευδη πληροφορια και εχει εκατομυρια δουλους που απο συμφερον τον στηριζουν…! Δουλοι που αν δεν τους δωσεις την ευκαιρια να σπειρουν την αρωστια και το ψεμα , να μπολιασουν με τον ιο της δουλικοτητας και τους γυρω τους ..σε λενε φασιστα και οτι κανεις λογοκρισια !

Αλλα μακρυγορω και θα περασω στο ζουμι της αναρτησης ,…!

Οταν ξεκινησαμε σου μιλησαμε και σε καλεσαμε με ενα μονο σχεδιο και λυση , σου ειπα τοσα χρονια οτι ..οτι και να γινει σε αυτη την λυση θα φτασουμε μονο και σε καμια αλλη ..!

Τοσα χρονια ειδαμε πλεον οτι οι φωνες , οι λεονταρισμοι και οτιδηποτε αλλο προσφερει αυτος ο εντεχνος διαχωρισμος της μαζας αλλα και της ψυχης μας δεν οδηγει πουθενα …ειδαμε μαζι σωτηρες να γινονται προδοτες και πριγκηπες να γινονται βατραχοι … και οσο και να περιμενουμε θα βλεπουμε τα ιδια … οσο θα ανακυκλωνουν την προπαγανδα της πληροφοριας τους παντα θα βρισκουν νεο κοπαδι να τους πιστευει…και ειναι ολα νουμερα αδερφε ..σε διοικουν οι λιγοι μεσα απο τον επηρεασμο των ηλιθιων χρησιμων την καταλληλη στιγμη !

Ξεκινησαμε με την μοναδικη λυση του Σχεδιου Αχιλλεας και μας πλησιασαν οι αλιγατορες με της ποδιες να μας αποδομησουν και να μας εμπλεξουν σε σεναρια φαντασιας , ξεκινησαν σελιδες αλλα και ανωνυμοι πληρωμενοι σχολιαστες να μας αποδομουν οπου και οπως μπορουσαν , ομαδες δηθεν επανασταστικες και αντι νεας ταξης μας εδειξαν ξεκαθαρα σε εμας που γνωριζουμε τι ειμαστε και τι πρεσβευουμε ποσο στημενοι ειναι απο το συστημα φυλακης μας..!

Αλλα τα γραπτα μενουν , η πληροφορια μενει , η αληθεια μενει και ο χρονος μονο να μας δικαιωνει συνεχως μπορουσε .. !

Σταμτησαμε τον ΕΜΦΑΝΗ σχεδιο αχιλλεας για να προστατεψουμε την πληροφοριαπου σκοπος ηταν να γινει ιος σε ολους τους ελληνες , δημιουργησαν δικες τους ομαδες εκ εξωτερικου με νεους σωτηρες που λογοεκλεψαν ολη την πληροφορια που μοιραζε το Σχεδιο Αχιλεας …και την μοιρασαν στα καφενεια για να δημιουργησουν πολιτικο φορεα και κοπαδι ..ετσι ωστε να εμποδισουν την κρισιμη μαζα να εχει μια ξαφνικη αφυπνηση ..!

Επρεπε να σταματησουμε να δινουμε πληροφορια ελευθερα και να σχοληθουμε στο πως να εμποδισουμε την νεα λαιλαπα απο πρακτορες της σια που πλεον εκαναν πλυση εγκεφαλου στους ελληνες της επαρχιας … καναμε αυτο που επρεπε και νικησαμε κατα κρατος !

Προσπαθησαμε να ενωσουμε τους Ελληνες σε ενα δικτυο χρυσου ωστε μεσα στον οικονομικο πολεμο ο ελλην πολιτης να δημιουργησει αντιμετρα και να κανει της τραπεζες να πονεσουν … γιατι εκει χτυπαει το εγχειρημα στην στερηση απο το λαδι τους ..που ειναι δικο μας και αυτοι μας το ανακυκλωνουν και μας φυλακιζουν …!

Η μαχη αλλα και το συμφερον απο λαμογια ελληνες μας εκαναν να ξανακανουμε πισω ..ενω ταυτοχρονα χαρισαμε πανω απο 100.000 που προσωπικα θα μπορουσα να εχω κερδισει αν εκανα το εγχειρημα για κονομα …!

Ξεκινησαμε να κλειδωσουμε το θεμα ελληνικο κρυπτονομισμα την καταλληλοτερη στιγμη ..και το πληρωσαμε με αιμα …αλλα καταφεραμε να το κλειδωσουμε την στιγμη που επρεπε …η ιστορια θα σας δειξει την αληθεια !

Με αιμα και με ελευθερια …και οσο και να σου ακουγετε περιεργο ποτε δεν κλαψαμε ουτε μια στιγμη για την χαμενη υλη !!

Δημιουργησαμε ομαδα ευθυνης , κρυφα οσο δεν παει , με ολους τους τροπους προστασιας , ακομα και με την χρηση τυχαιας επιλογης … και στην πρωτη μας συναντηση του ορκου …μεσα σε λιγες ωρες μας ενημερωσαν οι φυλακες της ελευθεριας μας οτι γνωριζαν ποιοι , πως , που και γιατι ..!!

Μια περιληψη λοιπον πολυ μικρη , μια εικονα τι εχει συμβει μεχρι ωρας για να καταφερουμε να προφυλαξουμε την μοναδικη λυση…η οποια στηριζεται σε μια μονο προταση επι της ουσιας ..στερηστε το λαδι της μηχανης τους …χτυπηστε εκει που ποναει το θηριο ..γνωρισε επιτελους τον εχθρο σου !!

Ειμαι φανατικα αντινεο ταξιτης και εχω 1000 τομους πληροφορια να αναλυσω γιατι ειμαι αυτος που ειμαι , μπορω να επηρεασω ακομα και τον πιο φανατικο της νεας ταξης αν μιλησω μαζι του …γιατι γνωριζω σε βαθος και δεν μασαω οτι μου δινει η προπαγανδα τους !..Γνωριζω σε τοσο μεγαλο βαθος που σχεδιασα και εκτελεσα αγνωστους προς ολους σχεδιασμους που εμποδισαν πολλα ιστορικα γεγονοτα προγραματισμενα να τα ζησεις …! ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΤΑ ΔΕΙΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ !

Και την ιστορια σου εχω ξαναπει δεν θα την πω ολη ..γιατι εχω αξιοπρεπεια και πληρωνω τα ζαρια που ριχνω παντα !

Φτασαμε στο τωρα λοιπον ..που εσυ θα κρινεις αν ολα οσα σου ειπωθηκαν απο πριν εχουν ηδη συμβει , εσυ θα κρινεις αν εχουμε αισθηση του τι και του ποιος μας πολεμα , με ποιον τροπο το κανει …!

Αν ανηκεις σε αυτους που η πληροφορια της προπαγανδας σε εχει κανει μια ακομα μαριονετα χανεις τζαμπα το χρονο σου και μεσα στο κατοχικα νεα και σε αυτο το αρθρο…αν μπορεσες μεσα στα χρονια να αφυπνισεις την κριση σου ξανα και να δεις το πεπλο να σηκωνεται τοτε σου εχω μια ερωτηση …αλλα περιμενε εχω και αλλα να πω !!!

Δεν ψαχνω την λυση στην εχω δωσει εδω και 9 χρονια την λυση , θα μου επαιρνε σελιδες επι σελιδων να σου εξηγησω την διαφορα να δηιουργησεις μονος σου ενα πεδιο πληροφοριας οπου εκει μεσα θα βαλεις συνειδησης που θα εχεις καταφερει να ξεπλυνεις την υπνωση τους και να δημιουργησεις ενα νεο πεδιο μαχης ..απο το να εισαι μια μαριονετα πολιτικος που τα μεσα υπνωσης εχουν εντολη να αναδειξουν σαν τον επομενο γνωστη και ηγετη κοκ κοκ …!

Εμενα δεν προκειτε ποτε κανενα μεσο ενημερωσης να με προωθηση γιατι δεν ειμαι πιονι των δικων τους συμφεροντων…αρα το να δημιουργησεις απο το μηδεν μια πλατφορμα κατανοησης και επικοινωνιας πιστεψε με ειναι τεραστια δυσκολο και επι πονο,..!

9 χρονια δεν εχω φυγει απο τον σκοπο μου και την αποστολη μου ουτε ενα χιλιοστο , καθε μερα επι 9 χρονια μιλαω για το ιδιο πραγμα , ουτε διακοπες ,ουτε σκ ..9 χρονια …!

Η μαχη της Τροιας κρατησε δεκα χρονια …η μαχη της τροικας ποσο θες να διαρκεσει;

Σημερα λοιπον μετα απο ολα οσα περασαμε , με ολα οσα εχεις καταλαβει οτι θα ζησουμε συντομα … ποσο ετοιμος εισαι να σπασεις σαν γραναζι εκει που πρεπει με τον τροπο που πρεπει ωστε πραγματικα να εχεις κανει αντισταση στα σχεδια της νεας ταξης πραγματων ;//

Δεν μπορω αλλο να αναλωθω στο αν καταλαβες η οχι τι συμβαινει στην πραγματικοτητα μας , δεν μπορει να χαθει αλλος χρονος να σε κανουμε να δεις …οτι εγινε εγινε οσοι δεν τους εκαψαν δεν τους εκαψαν ..οσοι ειναι ακομα ορθιοι συνειδησιακα και με την κριση πλεον αφυπνισμενοι ειναι….!

Η ερωτηση μου ειναι απλη και η απαντηση σου θα ειναι η αποφαση της αρχης , προσωπικα πιστευω οτι ολα αυτα τα χρονια καναμε ολα οσα χρειαζοταν η ελληνικη συνειδηση ωστε να ενωσουμε τους καταλληλους κατω απο μια ομπρελα νεας πληροφοριας και κατανοησης …

Σε ρωτω λοιπον ..αν σημερα σου ελεγα οτι το Σχεδιο Αχιλλεας ξεκιναει το καλεσμα του στο να σταθεις εμποδιο στην Νεα Ταξη Πραγματων με το να ξαναδιεκδικησεις τον χρονο σου απο τον πολιτισμο της χεστρας ..θα μου απαντουσες οτι εισαι ετοιμος η οχι ακομα;

Η απαντηση σου θα ειναι και ο λογος εναρξης της πλατφορμας οπου εκει θα μπορουν να ενωθουν ολοι οι αφυπνισμενοι ελληνες και να ανταλλαξουν μεταξυ τους χρονο , υπηρεσιες και αγαθα χρησιμοποιωντας ενα νομισμα κοινης συμβασης μεταξυ μας οπου με αυτον τον τροπο θα στερησουμε στο μεγιστο δυνατο το λαδι της μηχανης που μας εχει κατακτησει (ζωγραφιστο χαρτακι και τραπεζα) , θα κανουμε για πρωτη μας φορα αντισταση στην Νεα Ταξη Πραγματων , θα κανουμε για πρωτη φορα εμπρακτη αντισταση στον οικονομικο πολεμο , θα ειμαστε για πρωτη φορα Ελληνες αφυπνισμενοι που η καθε μερα τους θα ειναι μια μικρη τιμωρια στους Τραπεζιτες , στους Επικυριαρχους , στους βολεμενους δουλους τους πολιτισμου της χεστρας ..!

Τωρα να μην περιμενεις μετα απο πανω απο 14.000 αρθρα μου να σου εξηγησω γιατι ειναι η μονη λυση , εμπρακτη , πραγματοποιησιμη και αναγκαια αμεσα …!

Για μενα κλεινει αυτος ο πολεμος και δινω αυτο που ξεκινησα απο την πρωτη μερα ..αν το θελησεις , αν μπορεις να το δεις σαν μοναδικη λυση…δεν ειμαι πωλητης ελπιδας ουτε πωλητης ονειρων…..ειμαι απολυτα συνειδητοποιημενος αντι νεο ταξιτης και γνωριζω πως να αντισταθω ….για αυτο δημιουργω το πεδιο που θα δωσεις την μαχη σου !

Ειναι στην δικη σου αποφαση ….

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (34)

  1. Κωνσταντίνος 01/30/2019 @ 8:41 ΜΜ

    Έτοιμος και μαζί θα τους νικήσουμε! Ότι γνώρισα προστατευω, κατακτώ ότι με απειλεί!

  2. κασσανδρα 01/30/2019 @ 8:44 ΜΜ

    ΠΕΡΙΜΕΝΕΙς ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΚΤΟ.; ΜΑΚΑΡΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

  3. Ξεκινάμε όλοι μαζί. Αυτό που είχες πει για τα 10 Ευρώ για αυτάρκεια;

    • Κατοχικά Νέα 01/30/2019 @ 9:08 ΜΜ

      οχι αυτο ειναι το επομενο βημα … πρεπει να καταλαβουμε κατι ..ταυτοχρονα οσο εμεις κανουμε κανουν και οι αλλοι αρα παντα πρεπει να εισαι ενα βημα μπροστα πορετοιμασμενος …

    • Μαζί σου Νικόλα όλοι μαζί μια γροθιά.

  4. ΄Ετοιμη!

  5. ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΕΥΚΟΙ 01/30/2019 @ 9:25 ΜΜ

    Αγαπητέ Νίκο έχεις την δυνατότητα να το καταφέρεις για τον εξής λόγο: ή κάποιος θα σε υποστηρίζει με επίγνωση και σταθερότητα αλλά και με προσμονή στο τί θα γράψεις ή θα σκαρφιστείς να κάνεις ή θα σε μισήσει θανάσιμα γιατί θα σε θεωρήσει εχθρό του επειδή πιστεύει ότι θα του χαλάσεις την καλοπέραση ή θα έχει πληρωθεί αδρά από τους γνωστούς αγνώστους για να το κάνει. Επομένως νομίζω ότι είναι εφικτό να κάνεις το νέο σου τόλμημα. Εγώ από το δικό μου μετερίζι μπορώ να σε βοηθήσω και είμαι ανοικτός σε πρότασή σου. Το θέμα με την συλλογική καλλιέργεια δεν έχει προχωρήσει όπως θα το ήθελες να υποθέσω. Εν πάσι περιπτώσι θεωρώ ότι όλα είναι ζήτημα χρόνου και ωρίμανσης!! Στο μεταξύ μπορείς να προχωρήσεις στις ιδέες σου.
    Ελπίζω και εύχομαι ειλικρινά να μην ξεσπάσουν οι άχρηστοι του συστήματος επάνω σου….. ήμαρτον τελικά, ο ορισμός μας φταίει ο γαϊδαρος βαράμε το σαμάρι.
    Αυτά τα ολίγα και με θετική ενέργεια σε ότι κάνεις!!!

  6. γιαννης 01/30/2019 @ 10:11 ΜΜ

    μέσα!!

  7. Μέσα με τα μπούνια

  8. Είμαστε μαζι σου!

  9. Ναι Νικολα προχωρα ειμαι μεσα !
    Αλλωστε στο τελος δεν θα υπαρχει αλλη επιλογη.. Το παιχνιδι της ζωης μεσα στον πολιτισμο της χεστρας ειναι τελειωμενο!

  10. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΦΑΝΕΙΑΣ!!
    Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ..
    ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΑΥΤΟΙ
    ΝΑ ΕΛΕΞΟΥΝΕ ΤΟ 90%
    ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

  11. Κι εγω μαζι σας!!!

  12. Και εγω ειμαι μεσα γιατι δεν παει αλλο με την απραξια.

  13. Γιωργος... 01/31/2019 @ 1:09 ΠΜ

    Εχθες…στην, Αριθμοσοφια κάποιος είχε γράψει…επίθεση των κρονιων,στον….κτλ…= το τάγμα του σχεδίου Αχιλλέας…σκέφτηκα ότι ει ταν τυχαίο, όλο αυτό, που είδα…αλλά απόψε, που διαβάζω αυτά που γράφεις, δεν ξέρω τι να πω…κάτι με έσπρωχνε να γράψω τους αριθμούς, ‘εκεί’… ένστικτο ,μήνυμα ,σιγή ασυρμάτου. Είμαστε μαζί σου… αν θέλεις το δημοσιεύεις.

  14. Σε περιμενω ειμαι ετοιμη https://www.youtube.com/watch?v=50A5kScq6VE αυτο για να θυμασαι πως ειμαστε ρομαντικες ψυχες και οι ρομαντικες ψυχες δεν χανονται εχουμε ηδη νικησει

  15. O KAKOS O LYKOS 999 01/31/2019 @ 1:52 ΠΜ

    ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΛΟ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ

    ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΖΩΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ

    Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΕΡΑΤΩΝ ΕΙΔΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΕΧΡΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΑΠ’ΑΚΡΗ Σ’ΑΚΡΗ ΜΙΚΡΟ ΣΑΡΑΚΙ ΣΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΝΕΙ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ

  16. Όλοι μαζί ναι

  17. Βανέσσα 01/31/2019 @ 5:38 ΠΜ

    ναι!

  18. Ξεκίνα και ακολουθώ. Πόλεμο όπου και όπως μπορούμε στη Ν. Τ. Π.

  19. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 01/31/2019 @ 7:29 ΠΜ

    Είμαι μέσα !

  20. Κι εγώ μαζί σας….

  21. ΣΩΤΗΡΗΣ 01/31/2019 @ 8:03 ΠΜ

    Ότι γνώρισα προστατεύω, κατακτώ ότι με απειλεί!Μαζί.

  22. Να σας ενημερωσω οτι ετοιμαζετε νεο φιασκο απο τις οργανωσεις Μακεδονομαχων σχετικα με το δικαιωμα αυτοπροσδιορισμου, το οποιο ασφαλως και δεν αφαιρει η συμφωνια και αντιθετα μαλιστα ειναι τα συλλαλητηρια και αυτες οι οργανωσεις που στοχευουν στο να καταργησουν αυτο το δικαιωμα στους κατοικους της Βορειας Μακεδονιας, που οι προγονοι τους μαλιστα ηταν η πλειοψηφια της Μακεδονιας του Αιγαιου.

    Καποια κυρια Κικη Κλιαρα ισχυριστηκε οτι υπαρχει αποφαση του δικαστηριου ανθρωπινων δικαιωματων υπερ της προσφυγης της την οποια δεν εχει παρουσιασει και μας λεει οτι θα την παρουσιασει στο μελλον, εκει οπου στα αρχεια του ΕΔΑΔ για παραδειγμα δεν υπαρχει καμια τετοια αποφαση και μαλιστα καλει ολους τους Ελληνες να καταθεσουν προσφυγες με οτι αυτο συνεπαγεται και σε οτι αφορα το ζητουμενο των συλλαλητηριων που ειναι η αρνηση του δικαιωματος αυτοπροσδιορισμου.

    Σχετικα εδω:

    Εγω απο την πλευρα μου δεν πιστευω οτι ειναι συνομωσια και εσεις αναλογα θα το διαχηριστειτε οπως οριζει ο Χρονος και θυμηθειτε οτι μιλαμε για καθρεφτες 11 και για ΚΑΡΜΑ. Αμα θελετε δηλαδη να γινουν περισσοτερες προσφυγες και το θεμα να παρει μεγαλυτερες διαστασεις οπως η απατη του Σωρρα για παραδειγμα, τοτε να κανετε αυτο που σας λεει το καρμικο θηριο η αλλιως ο Δρακων και να μην ποσταρετε αυτο το μηνυμα.

    Σκεφτειτε το αμα θελετε δηλαδη να δειτε μεχρι που θα σας παει το καρμικο τρενο, καθως εκ των πραγματων η οποιαδηποτε συμφωνια πανω στην βαση της συνθετης ονομασιας δεν αφαιρει ασφαλως το δικαιωμα αυτοπροσδιορισμου, εκει οπου δηλωνετε επι της ουσιας η υπαρξη και της νοτιας Μακεδονιας.

    Θα μπορουσατε ασφαλως να σκεφτειτε ξανα και αυτα που σας ελεγα αναφορικα με το δικαιωμα αυτοπροσδιορισμου, που παραχωρηθηκε για πρωτη φορα απο τον Κυρο τον Μεγα τον Χρισμενο (Μεσσιας = Χριστος συμφωνα και με την αντιληψη των Εβραιων και της π.δ) Βασιλεα και συνεπως και Αρχιερεα του Μαρδουκ, που ηταν το ινδαλμα του Μ. Αλεξανδρου η μπορειτε να συνεχισετε το ταξιδι σας απο την αναποδη για να δουμε μεχρι που θα σας παει το καρμικο τρενο.

  23. Να σας ενημερωσω οτι ετοιμαζετε νεο φιασκο απο τις οργανωσεις Μακεδονομαχων σχετικα με το δικαιωμα αυτοπροσδιορισμου, το οποιο ασφαλως και δεν αφαιρει η συμφωνια και αντιθετα μαλιστα ειναι τα συλλαλητηρια και αυτες οι οργανωσεις που στοχευουν στο να καταργησουν αυτο το δικαιωμα στους κατοικους της Βορειας Μακεδονιας, που οι προγονοι τους μαλιστα ηταν η πλειοψηφια της Μακεδονιας του Αιγαιου.

    Καποια κυρια Κικη Κλιαρα ισχυριστηκε οτι υπαρχει αποφαση του δικαστηριου ανθρωπινων δικαιωματων υπερ της προσφυγης της την οποια δεν εχει παρουσιασει και μας λεει οτι θα την παρουσιασει στο μελλον, εκει οπου στα αρχεια του ΕΔΑΔ για παραδειγμα δεν υπαρχει καμια τετοια αποφαση, και μαλιστα καλει ολους τους Ελληνες να καταθεσουν προσφυγες με οτι αυτο συνεπαγεται και σε οτι αφορα το ζητουμενο των συλλαλητηριων που ειναι η αρνηση του δικαιωματος αυτοπροσδιορισμου στους Βορειο Μακεδονες λογω της γλωσσας τους και των φυλετικων προσμιξεων κατι που σε τελικη αναλυση θετει υπο ανφισβητηση την νομιμοτητα του νεοελληνικου εθνους με βαση τα ιστορικα δεδομενα.

    Καθως δεν υπαρχει ασφαλως πολιτισμικη και φυλετικη συνεχεια μεσα σε ενα πλαισιο οπου για 2000 χρονια δεν υπηρχε Ελληνικη συνειδηση, αλλα αντι-Ελληνες μαλιστα Ελληνοφωνοι Βυζαντινοι ανεξαρτητως καταγωγης, που ειναι μαλιστα αυτοι που εξαφανισαν απο τον πολιτισμικο χαρτη την αρχαια Ελλαδα και για αυτο αλλωστε σε αυτο το θεμα οπου οι Νεο-Βυζαντινοι ισχυριζονται αποκλειστικα κληρονομικα δικαιωματα απο τους αρχαιους δεχονται την απαντηση απο το ΚΑΡΜΑ και απο το ΕΓΩ του ΟΝΤΟΣ και οχι απο το δικο μου εγω για παραδειγμα η απο τον Σορος, που ειναι απλα ενας ακομα θνητος μεσα σε μια καρμικη πραγματικοτητα και οχι θεος οπως επι της ουσια πιστευουν διαφοροι συνομωσιολογοι που μπλεκουν το μεταφυσικο μεσα σε ολα αυτα νομιζοντας οτι επι της ουσιας το εγω των θνητων μπορει να υπερβει το ΕΓΩ του ΟΝΤΟΣ και απλα βασικα ενδυναμωνουν αυτη την πραγματικοτητα, που σχετιζεται με αυτους που τρεφονται απο την σκια και το αρνητικο καρμα, οπως για παραδειγμα οι ναζι και τα αδελφια τους.

    Σχετικα εδω:

    Με λιγα λογια αυτο που σας λεω ειναι οτι υλοποιειται τους φοβους σας και αυτο που προβλεπει ο αρνητικος χρονος = ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΡΜΑ και γα αυτο αλωστε τα “σχεδια” σας οδηγουν εκ τους ασφαλους στο διαμελισμο της Ελλαδας μεσα σε ενα πλαισιο οπου αμφισβητειτε επι της ουσιας την υποσταση των εθνων αλλα και το δικο σας δικαιωμα να αυτοπροσδιοριζεστε γιατι την ειδατε “απογονοι” και “κληρονομοι” οπως και η ελιτ αλλωστε…11

    Εγω απο την πλευρα μου δεν πιστευω οτι ειναι συνομωσια και εσεις αναλογα θα το διαχειριστειτε οπως οριζει ο Χρονος και θυμηθειτε οτι μιλαμε για καθρεφτες 11 και για ΚΑΡΜΑ. Αμα θελετε δηλαδη να γινουν περισσοτερες προσφυγες και το θεμα να παρει μεγαλυτερες διαστασεις οπως η απατη του Σωρρα για παραδειγμα, τοτε να κανετε αυτο που σας λεει το καρμικο θηριο η αλλιως ο Δρακων και να μην ποσταρετε αυτο το μηνυμα.

    Σκεφτειτε το αμα θελετε δηλαδη να δειτε μεχρι που θα σας παει το καρμικο τρενο, καθως εκ των πραγματων η οποιαδηποτε συμφωνια πανω στην βαση της συνθετης ονομασιας, δεν αφαιρει ασφαλως το δικαιωμα αυτοπροσδιορισμου, εκει οπου δηλωνεται επι της ουσιας η υπαρξη και της νοτιας Μακεδονιας.

    Θα μπορουσατε ασφαλως να σκεφτειτε ξανα και αυτα που σας ελεγα αναφορικα με το δικαιωμα αυτοπροσδιορισμου, που παραχωρηθηκε για πρωτη φορα απο τον Κυρο τον Μεγα τον Χρισμενο (Μεσσιας = Χριστος συμφωνα και με την αντιληψη των Εβραιων και της π.δ) Βασιλεα και συνεπως και Αρχιερεα του Μαρδουκ, που ηταν το ινδαλμα του Μ. Αλεξανδρου η μπορειτε να συνεχισετε το ταξιδι σας απο την αναποδη για να δουμε μεχρι που θα σας παει το καρμικο τρενο.

  24. Μεσα εναντια σε ολους και σε ολα!!!!!!!!!!

  25. Είμαι καιρό έτοιμη για αυτό!! περιμένω πως και πως

  26. ΓιωργοΣ 01/31/2019 @ 3:55 ΜΜ

    εσω ετοιμοΣ

  27. χρήστος 02/01/2019 @ 1:20 ΜΜ

    Νικόλα μέσα και βοήθειά μας η Παναγιά και ο Χριστός

  28. ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ…
    μόνο έτσι θα
    κλείσει το μαγαζί…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*