14:17 - 23/01/2019

Ωραια η στοχοποιήση γκεμπελίσκοι αλλα στερειστε σοβαροτητος …

Διαφημίσεις

Ιστοσελιδες προσκειμενες προς το καθεστως του Συριζα ανερτησαν αρθρα οπου δινουν την απαντηση της Αστυνομιας για τους λογoυς που αυτη χρησιμοποιησε ωμη βια σε μια ειρηνικη διαδηλωση … ! Ιστοσελιδες οπως το newsbeast, pronews, tribune,huffingtonpost.gr και δεν ξερω ποιες ακομα …

Τα αρθρα λιγο πολυ στοχοποιουν το Κατοχικα Νεα και εμενα προσωπικα οτι ημουν η αιτια που η αστυνομια ειχε σοβαροτατες ενδειξεις και πληροφοριες οτι υπηρχε σχεδιο εισβολης μεσα στην βουλη ..!

Παρακατω μια φωτο με το αρθρο απο το newsbeast

Το huffingtonpost.gr μαλιστα αναφερει οτι διναμε και συμβουλες-προτροπες να συμβει …και οτι ολο αυτο εκανε κοτζαμ ελληνικη αστυνομια να ειναι ετοιμη ..!

Ειναι ντροπη και συναμα αστειο η Ελληνικη αστυνομια να εχει δωσει αυτη την απαντηση , προσωπικα δεν ειμαι στην θεση να γνωριζω οτι η Ελληνικη αστυνομια εδωσε αυτη την απαντηση και σκεφτομαι οτι η πενα απο συγκεκριμενους δημοσιογραφους εγινε ενα νεο οπλο αποδομησης και στοχοποιησης των ιδεων μου και του εργου μου !!

Ειναι αστειο οι ιδιοι που μεχρι χτες μας αποδομουσαν χρησιμοποιωντας λεξεις οπως , γραφικοι , συνωμοσιολογοι , ψεκασμενοι …σημερα να μας δειχνουν σαν αυτους που εχουν την δυναμη να οργανωσουν …αλλα και την ηλιθιοτητα να το δηλωσουν στο Ιντερνετ ενα σχεδιο εισβολης στην βουλη !

Φυγαμε απο τα πληρωμενα αγνωστα τρολλ του facebook και περασαμε σε επαγγελματιες της πληροφοριας για να κανουμε το εργο μας ..αυτο παει να πει οτι ανεβηκα λεβελ , μπηκα σε νεα πιστα ..η οτι πλεον δεν εχετε με ποιον τροπο να δικαιολογησετε τις πραξεις σας και βρηκατε να πιαστειτε απο τα μαλια σας ;

Αν η αστυνομια εκανε αυτη την δηλωση και θεωρει οτι με αυτο τον τροπο θα κοροιδευσει τους Ελληνες πολιτες πρεπει να πω οτι ταυτοχρονα με την ντροπη που νοιωθω …μου βγαινει και ενας τρομος …αν εσεις ειστε που μας προστατευτε και με διαβαζετε για να σας πω δημοσια τα σχεδια μου στο ιντερνετ …τοτε ενα τεστ iq για τον καθενα σας θα πρεπει να μπει οπωσδηποτε σαν ορος μεσα στις εισαγωγικες εξετασεις σας μεσα στην αστυνομια !

Δεν μου κανει τοσο εντυπωση βεβαια το οτι ολο αυτο συμβαινει τωρα , χτες εκανα ενα καλεσμα που γνωριζω ποσο σημαντικο ειναι , γνωριζω αν ειναι η λυση η οχι ..ασχετα αν ο Ελληνας το δεχθει η το δει η το πιστεψει ….

Χθες με αυτο το αρθρο …Το Καλεσμα του Stranger.. σου εδωσα την λυση οπως κανω δεκα χρονια τωρα … βεβαια αργουν να κατανοησουν οι εξουσιαστες μας οτι ..μαλλον τους ενοχλω περισσοτερο απο οτι με ακους εσυ πατριωτη μου … αλλα αυτο δεν τους εμποδισε ποτε σε ολα οσα σε προετρεψα να κανεις αν σημαδευαν ακριβως στο ματι …να κανουν τα παντα να τα σταματησουν!

Η αποδομηση μολις εμαθα οτι εφτασε και στην τηλεοραση και στις ειδησεις με αναφορα οτι το κατοχικα νεα ειναι μια περιθωριακη ιστοσελιδα , αυτο σημαινει οτι η στοχοποιηση εχει λογο μεγαλυτερο και ο σκοπος ειναι να γινει η αποδομηση μεγαλυτερη ..γιατι κατι σας ενοχλει πολυ !!…!

Η απαντηση μου προς ολους και κλεινω γιατι δεν σκοπευω να σπαταλησω αλλο χρονο στις σκιες …

Ειστε τυχεροι που ο Ελληνας δεν με ακουει ακομα στο ιδιο ποσσοστο που εσεις με φοβαστε , οταν αυτη η αναλογια ερθει σε ιση κατανομη τοτε η ελλαδα θα γινει ξανα ελευθερη και με δημοκρατια αληθινη !

Με συκοφαντησατε σε ολα τα μεσα της Ελλαδας , αυτος ειναι ο πολεμος που γνωριζετε, εγω θα συνεχισω αυτο που γνωριζω …μεχρι την στιγμη που θα κατανοησουν ολοι αυτα που λεω ! Στον δικο μου πολιτισμο δεν υπαρχει ο δρομος τον δικων σας νομων , δεν πεφτω χαμηλα στο επιπεδο σας να διεκδικησω το δικαιο μεσω της δικης σας πλατφορμας δικαιου …

Ζητω την αλλαγη του πολιτισμου της χεστρας , γνωριζω ποιος ειναι ο εχθρος μας , γνωριζω πως μπορουμε ολοι μαζι να τον νικησουμε …αλλα παντα η αποφαση θα ειναι των Ελληνων ..!

ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ , ΚΑΤΑΚΤΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙ

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (25)

  1. Πρακτωρ 01/23/2019 @ 2:40 ΜΜ

    Νίκο για αυτό είμαστε εδώ χρόνια πολλά…
    Μπορεί να το υποθέτεις … όμως με το έργο σου και το έργο των αρθρογράφων – σχολιαστών έχει έρθει πολλή καθυστέρηση….
    Έχουν αλλάξει κυβερνήσεις, πρόσωπα, ανδρείκελα και έχουν αναρωτηθεί αρκετές φορές αν υπάρχει ….χάρισμα,,,, η πληροφορία …….
    Μα πως είναι δυνατόν ….. έχουν αναρωτηθεί !!
    Τα μοτίβο λοιπόν έχουν επαναληφθεί η τα βλέπουν να έχουν πιθανότητες επανάληψης και έχουν δώσει βάση διότι υπάρχει ο φόβος ….
    ΚΑι να ξέρεις ο ΦΟΒΟΣ φυλάει τα έρημα…….
    Πολλές φορές έχουν προσπαθήσει να αλλάξουν θεματολογία ….. έχουν νιώσει κάποιοι ότι την ώρα που πληκτρολογούν επί μισθώματος απο τους ορόφους μόνοι τους ότι κάποιος θα τους χτυπήσει την πόρτα … κ.λ.π κ.λ.π
    Αγαπητά Τρολλ
    Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει !!!!
    Κι αν θεωρείται Ελλάδα το ευκαιριακό βόλεμα και την συνέχεια σας σε μια κοινωνία με σβησμένη μνήμη …….. Είστε γελασμένοι …..

    Εδώ ¨ενας φεύγει δέκα ξεκινούν….

    Καλή δύναμη …. αδέλφια
    υ.γ…. για τρολλ
    ΤΟ σχέδιο του 12 έβλεπε δύο ταυτόχρονες πτώσεις ( με μικρή διαφορά )!!! και απο εδώ και απο απέναντι !!!
    Αυτό να κοιτάτε … για να γνωρίζετε τον χρόνο της άτακτης φυγής σας …..

    Μαζί θα φύγετε να καθαρίσει ο Τόπος ….. και μετά θα έρθει το Μέγα Έλεος ….
    Αμην .

  2. Πανικό έπαθαν Νίκο. Προσπαθούν να βρούνε θύματα. ΔΔΕν θα τους περάσει είμαι μαζί σου!

  3. πιονια του συστηματος πιστευω πως αρχισαν την οποια βια για να μην ακουστουν και για πολυ οι ανησυχες προσωπικοτητες (την εξεδρα που το επαιζε συγχρονιστης δεν την περιλαμβανω στους ανησυχους ΦΥΣΙΚΑ). ενα στημενο εργο για να μην ακουγονται παντου τα παραπονα στις καμερες οι οποιες παρουσιαζουν οτι και οπως θελουν. εσενα απλα σε βρηκαν πατημα τωρα γιατι ετσι τους βολευει ενω εσυ ισως ειχες απο πριν τις πληροφοριες που λεγαν οτι θα στησουν βια για να ξεστησουν την οποια διαμαρτηρια

  4. ΕΛΛΗΝΑΣ 01/23/2019 @ 2:47 ΜΜ

    Aαπειλούν έμμεσα.
    Είναι οι δοσίλογοι που ξεπουλούν Ιερά και Όσια για να παραμένουν δουλικά ανθρωπάκια του συστήματος.
    Δυστυχώς οι περισσότεροι Έλληνες δεν ξεχωρίζουν το μαύρο από το άσπρο και το καλό από το κακό.

  5. Αφιερωμενο σε μια Κατερινα.
    https://www.youtube.com/watch?v=SMjPB59x9WU

  6. “Να φοβαστε ΑΥΤΟΥΣ που δεν φοβουνται” ειναι η ρηση μου. ειμαι μαζι σου σε οτι χρειαστει.

  7. Ειναι αυτονοητο μεσα απο την πηγαια λογικη του αρχετυπου οτι θα καταρρευσουν και οι δυο πυλωνες δηλαδη δεξια και αριστερα και αυτο δεν εξαρτατε απο το τελετουργικο στις 9/11 που ειναι απλα μια τεχητη αναπαρασταση αυτης της πηγαιας πραγματικοτητας, που συνιστα οτι η Ζωη ξεκιναει απο τον ΣΤΑΥΡΟ. Κατι σαν ενα τεχνητο “big bang” δηλαδη που τελικα κατεληξε που?

    https://en.wikipedia.org/wiki/World_Trade_Center_cross

    Αυτο προβλεπει ο τεχνητος προγραμματισμος των κλονων θα ελεγα με το αρνητικο καρμα του πλανητη καθως τρεφονται απο το καρμικο δηλητηριο ομω για οσους εχουν ΜΝΗΜΗ θα επρεπε να ειναι αυτονοητο οτι θα τους απαντησουν οι Jedi με την ΔΥΝΑΜH που ειναι γνωστη ως Σ-Οφια και Αγιο Πνευμα αναλογα με την κωδικοποιηση του καθε ματριξ εκει οπου για παραδειμα για τους ανατολιτες μυστικστες ειναι η Kundalini. Αυτα μπορω να τα αναλυσω σε βαθος και να τα εξηγησω σε βαθος και να τα αποδειξω με μαθηματικα, καθως οι εκπορευσεις του αρχετυπου εχουν μαθηματικη δομη. Αλλα εσεις μπορειτε ασφαλως να ακολουθησετε τον “γιατρο” για να συναντησετε το αδιεξοδο του υλισμου.

    May the FORCE be with you and God Bless.

    BANG!

  8. Δεν μπορουν να καταλαβουν καποιοι ρουφιανοι,δοσιλογοι,νενεκοι προδοτες,προσκυνημενοι,οτι υπαρχουν και θα υπαρχουν ανθρωποι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ με ΑΡΧΕΣ με ΑΞΙΕΣ με ΙΔΑΝΚΑ με ΑΓΑΠΗ για τον συνανθρωπο και Μεγιστη ΑΓΑΠΗ για την ΠΑΤΡΙΔΑ του που δεν μπορουν να αγοραστουν οχι μονο με μια βαλιτσα αργυρια αλλα με ολα τα πλουτη και αγαθα του κοσμου……..Δεν υπαρχει καλυτερη διαφημισει για τα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ απο τα τρολ που νομιζαν για δυσφημιση ,μιλαμε για πολλα level πανω.Υ Σ…..Η ΕΛ.ΑΣ ειναι για να κλαις η να γελας οπως το παρει κανεις.

  9. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 01/23/2019 @ 3:33 ΜΜ

    Ποιά η αλήθεια για τους Ελληνες?Μην τρέφουμε αυταπάτες.
    Ποτέ στην ιστορία δεν ήταν οι Ελληνες ενωμένοι/Μα ποτέ/
    Πάντα υπήρχαν. όχι λίγοι που δεν επιθυμούσαν την ένωση και ήταν απέναντι.
    Ακόμα και την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου αρκετοί πολεμούσαν με τους Πέρσες.Να είναι καλά η κυβέρνηση.Κατάφερε με την Μακεδονία,μια μια εντυπωσιακή συσπείρωση Ελλήνων,μοναδική μεταπολεμικά.Οσο για τους συνωμοσιολογισμούς,που σπέρνουν ανεύθυνες παραφράσεις, στα μέσα ,φανερώνουν φόβο.Τι είδους Φόβο άραγε?Τον φόβο του χαρτοκλέφτη που παίζει με σημαδεμένη τράπουλα ,μήπως τον κλέψουν…Δεν κατανοούν οι ταλαίπωροι ,τους προσπέρασε το καλύτερο , εκείνο που φυσικά δεν ανήκει σε πολιτικά κόματα η παλαιονεοπόχητικα παραμύθια/

  10. Ποτε κανενας δεν μπρουσε να νικησει με το μυαλο του μονο αυτες τις ηλιθιες επι της ουσιας σκετπομορφες, που ειχαν φορτιστει με αυτες τις απιστευτες ποσοτητες αρνητικης ενεργειας. Το μονο που εβγαζε νοημα ειναι να ελπιζεις οτι εχουν σχηματιστει πυρηνες αντιστασης μεσα απο αυτο το περασμα μας στο χρονο απο αυτους που συνελεξαν τις ανολογες εμπειριες και τις κρατησαν στην μνημη τους ισως και κρυμμενες και σε στοες κλπ για το οταν ερθει αυτη η μερα που θα πρεπει να σηκωσουν κεφαλι εναντια στην πανουκλα του ακραιου υλισμου, που παρηγαγε απιστευτες ποσοτητες ηλιθιοτητας και ανοησιας σε αυτο ταξιδι του αρρωστου εγω, που ειναι θα ελεγα το μεγαλυτερο ταξιδι που εκανε ποτε το κατωτερο εγω του ανθρωπου και ηταν απλα θεμα χρονου να συνθλιβει απο την πραγματικοτητα που οριζει η Φ-υση και ο Χρονος

    Απο την αλλη πλευρα και δηλαδη οχι στο πεδιο του αποκρυφισμου που ξεκιναει παντα απο αριστερα υπηρχαν και ολα αυτα τα μηνηματα, τα crop cirlces και ολα αυτα και για αυτο ΟΛΑ αυτα θα επρεπε να εξαταστουν συνολικα για να αποκτησεις μια σφαιρικη εικονα για το τι πραγματικα συμβαινει. Ομως υπαρχει μια οργαγνωμενη προσπαθεια ειδικα απο την αθειστικη αριστερα και σε συνεργασια μαλιστα με την ανοησια και το σκοτος που εσπειραν τα ιερατεια να υπονομευθει οτιδηποτε μπορει να ειναι εξω απο τον μηχανισμο νοητικου ελεγχου που προσπαθουν να υλοποιησουν με ψεματα και εξυπναδες και ειδικα οτιδηποτε μπορει να θεωρηθει divine-θειο και να προερχεται δηλαδη απο το ΠΝΕΥΜΑ και απο μια ανωτερη συνειδηση και για αυτο αλλωστε εχουμε και αυτη την γελοιοτητα με τους ουφολογους που καταληγουν στο ανεδαφικο συμπερασμα οτι οι αρχαιοι θεοι ειναι εξωγηινοι. Αυτο βασικα θα επρεπε πρωτοι οι Ελληνες να το καταρριψουν και οχι αυτο που συμβαινει και με τους Εψιλον και τους Ανδρομεδιους κλπ που εχει ξεπερασει καθε οριο γελοιοτητας.

  11. ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΕΥΚΗ 01/23/2019 @ 4:02 ΜΜ

    Όταν λείπει ο Γάτος χορεύουν τα ποντίκια. Στην περίπτωση μας τα ποντίκια έχουν γίνει αρουραίοι απ’την καλοπέραση και το φαγοπότι.
    Να φροντίσουμε να είμαστε στο σωστό σημείο τη σωστή ώρα την σωστή ημέρα. Θα πρέπει να σταματήσουν τον χορό και το τραγούδι και να καταλάβουν ποιος είναι το πραγματικό αφεντικό!! Όσο για την προσπάθεια να σε φιμωσουν…… να περιμένεις ότι μπορεί να διαβαστεί σε κανένα τσοντοκαναλο και καμιά επιστολή που θα την έχει στείλει κάποιος καλός άνθρωπος για την προστασία βέβαιος του κράτους από τους γραφικούς τύπους όπως εσύ….. Έχει ξαναπαίξει το έργο.
    Καλή δύναμη και δεν ξέρω εάν θα βρεθούμε να τα πούμε και από κοντά!!

  12. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 01/23/2019 @ 4:34 ΜΜ

    Οι αριστεροστροφοι φασίστες είναι χειροτεροι όλων έκαψαν 100+ αθώους ανθρώπους στο μάτι έπνιξαν 30+ στην μάνδρα κατέστρεψαν περιουσίες διέλυσαν οικογένειες η χώρα καταστρέφετε με 335 δις χρεος επί τσιπρα δίνουν ελληνικό έδαφος δίνουν γλώσσα δίνουν ιστορία και μας λένε ότι είναι δημοκράτες. τέλος δεν έχουμε δημοκρατία ο τσιπρας είναι ένας φασίστας ΝΑΖΊ και η βουλευτές του είναι τα SS που ρίχνουν χημικά σε γυναικόπαιδα σκοτωνουν την Ελλάδα και τους Έλληνες γιατί αυτοί πολύ απλά ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    • Εκει που γραφεις ΝΑΖΙ , καλυτερα αντικατεστησε το με το ΣΤΑΛΙΝ , διαφορετικα εισαι πλανεμενος και γραφικος .
      Και μην ξεχνας οτι ο Ασσαντ της Συριας μαζι με τον Πουτιν πλασαρονται ως “πολεμοχαρεις αιμοδιψεις δολοφονοι παιδιων” απο τους καλους ανθρωπους των λευκων κρανων , οπως ακριβως πλασαρονταν και οι κακοι ναζι την εποχη που ο καλος θειος Σταλιν ειχε ηδη εξουδετερωσει εκατομμυρια ουκρανους και αντιφρονουντες Ρωσους

  13. Στράτος 01/23/2019 @ 4:55 ΜΜ

    Χρειάζεστε δικηγόρους από εκείνους που δεν σε πουλάνε!!!

  14. ΟΣΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙ…
    ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ….
    ΝΑ ΤΟΝ ΤΥΛΙΞΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙ !!!!
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

  15. ΝΟΣΦΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΤΟΝ ΛΟΦΟ ΚΑΣΤΑ Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΤΑΥΡΟΠΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ
    ΒΑΡΒΑΡΕ ΜΑΣΟΝΕ ΨΕΥΔΟΠΑΘΗ ΥΒΡΙΣΤΗ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΤΡΟΜΕΕΙΣ ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΙΖΕΣΑΙ
    ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ΤΟΥ ΜΕΝ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΩΝ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ …….

  16. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 01/23/2019 @ 6:14 ΜΜ

    οκ τώρα έχει λογική το ξυράφι που λέγαμε…, Η καλλίτερη άμυνα είναι η επίθεση Νίκο .

  17. Δεν έχουν καταλάβει ότι το θηρίο ξύπνησε και τα κουκιά είναι μετρημένα .Κανενας προδότης δε γλίτωσε από τη θεία δίκη .Η αδικία είναι η μεγαλύτερη αμαρτία και εδώ έχει αδικηθεί ένας λαός ολόκληρος ,οι ώρες τους είναι μετρημένες υπομονή και πίστη .

  18. Χρήστος 01/23/2019 @ 7:20 ΜΜ

    Νικόλα τι περίμενες από δημοσίους υπαλλήλους και λοιπούς υπαλλήλους το μισθουλάκο τους προστατεύουν όσο για μέσα μαζικής εξαπάτησης εσύ τα ξέρεις καλύτερα παραμύθι και προπαγάνδα.

  19. Νικόλα τιμή σου και καμάρι σου το ότι σε φοβούνται και μάλιστα τόσο πολύ. Οι ιδέες είναι πιο επιζήμιες και ανθεκτικές από οποιοδήποτε όπλο/στρατό/στρατηγική/μηχανορραφία . Να σου θυμίσω τι είπε και ο τυπάς του οποίου την βασική ιδέα της ειρηνικής αντίστασης είδα πίσω από το κάλεσμά σου σε καθιστική/ειρηνική διαμαρτυρία: ” First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.” Mahatma Gandhi. Καλά κουράγια σε όλους.

  20. Ο γιος της Μερκελ και του Σταλιν 01/23/2019 @ 8:51 ΜΜ

    Βγες μια βόλτα, μονος σου λαοπροβλητε ηγέτη Τσιπραλεξη .ΝΑ ΝΟΙΏΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ….ΆΝΤΕ ΝΤΕΕΕΕΕ

  21. Kyrie astynome 01/23/2019 @ 8:52 ΜΜ

    KAI O LAOS THA MOIRASEI THN AGAPI TOY STON ALEKSI KAI TOYS SYRIZAIOYS .OPOY TOYS BREI .STOUS DROMOUS STIS PLATEIES STIS ALANES STA AERODROMIA …STA ORH KAI STA AGRIA BOYNA .OPOY TOYS PETIXEI…

  22. Να είσαι περήφανος που σε φοβούνται Ξένε! Γιατί αυτό σημαίνει ότι σε υπολογίζουν για αντίπαλο! Το συστηματάκι τους με τους αλγόριθμους ξέρει ποιος είναι ο άξιος σημασίας και ποιος το ασήμαντο ανθρωπάκι που το έχουν για πέταμα και δεν του δίνουν καμία σημασία! Επίσης, ξέρουν πολύ καλά ότι ανάμεσα στους 1.000 υπάρχει ένας και ανάμεσα στο 1.000.000 100, και τρέμουν γιατί γνωρίζουν ότι αυτοί εκπροσωπούν τις Δυνάμεις του Καλού που θα είναι αδυσώπητες στην ώρα που πλησιάζει! Ναι, τους χαλάς τη συνταγή, γιατί τα ανθρωπάκια τα θέλουν κοιμισμένα από τη γέννηση ως το θάνατο του σώματός τους, να σκέφτοναι μόνο το φαί τους, τα λάικς του φέισμπουκ και το σαρβάιβορ, άντε και καμιά χολιγουντιανή ταινία με τέρατα και εξωγήινους. Αλλά, η συνταγή θα χαλάσει, τελειώνει ο καιρός της ανοχής των Δυνάμεων και σε λίγο ξεκινά να διαχωρίζεται η ήρα από το στάρι… Συνέχισε να αφυπνίζεις, είναι μη αναστρέψιμο και προαποφασισμένο, δεν μπορούν να το εμποδίσουν (και το ξέρουν)!

  23. Μολοσσός 01/24/2019 @ 10:56 ΜΜ

    Stranger μου σε ακούω από όταν πήγαινα τρίτη λυκείου!! Είμαι πλέον 22 ετών και ανά τα χρόνια έχεις γίνει για εμένα κάτι παραπάνω από σύμβουλος και ειδήμων σε σημαντικά θέματα… Έχεις γίνει για εμένα ένας φωστήρας ελπίδας και γνώσης απέναντι στη γνώση του βούρκου που προσπαθούν και προάγουν όλοι οι εφιάλτες της σύγχρονης κοινωνίας μας…!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*