Διαφημίσεις

Πλησιάζει το συλλαλητήριο της Κυριακής και το αριστερό παρα-κράτος της Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας έχει στήσει αριστοτεχνικά το παιχνίδι για μια σίγουρη νίκη.

Απ’ τη μια οι εγκάθετοι διοργανωτές ξεσήκωσαν τον κόσμο την λάθος μέρα και απ’ την άλλη το σύστημα φρόντισε να φυτεύσει τα καλοπληρωμένα παιδιά του έτσι ώστε να επιτευχθεί η πολυπόθητη σύγκρουση και στο τέλος να κερδίσουν αυτοί. Αυτοί που θα μας κοιτούν από τις οθόνες των σπιτιών τους και τη Δευτέρα ή την Τρίτη ή αργότερα θα πάνε να ψηφίσουν ανενόχλητοι την Προδοσία, αν δεν σταθούμε και πάλι εκεί!
Smiley face Smiley face

Η παρουσία των Αντιφα είναι το απαραίτητο «τυράκι» και για τις πολυπόθητες συλλήψεις και για την απαραίτητη δόση τρομοκρατίας που θα σπείρουν τα ΜΜΕ (που τώρα σιωπούν) έτσι ώστε να μην αντιδράσει κανείς λίγες μέρες ή ώρες μετά όταν θα έρθει η πραγματική «μητέρα των μαχών».

Όπως όλοι γνωρίζουν, την Κυριακή στο συλλαλητήριο η Βουλή θα είναι κλειστή. Ο εχθρός θα λείπει και στη θέση του θα έχουν βάλει χιλιάδες αστυνομικούς και παρακρατικά σκουπίδια. Το σχέδιο τους γνωστό και χιλιοπαιγμένο. Ας μην επιτρέψουμε να τους βγει.

Τη στιγμή που εκατοντάδες απλοί πολίτες κατακλύζουν το διαδίκτυο με σχόλια προτείνοντας τον αποκλεισμό της Βουλής μια μέρα πριν την ψήφιση, όπως και κατά τη διάρκεια αυτής, κανένας επίσημος φορέας δεν κάνει κάλεσμα για εκείνη την ημέρα παρά στρέφει τον κόσμο σε μια ασφαλή εκτόνωση γιατί: «μας βολεύει η Κυριακή».

Ας μην φανούμε ιστορικά «λίγοι» απουσιάζοντας την κρίσιμη ημέρα της ψήφισης. Ας μη δείξουμε ότι πάνω απ’ το σκοπό βάζουμε το τι μας βολεύει.

Φανταστείτε μόνο αν 2,500 χρόνια πριν περιμέναμε τον Ξέρξη μεσοβδόμαδα, αλλά εμείς να πηγαίναμε να τον «φάμε» -εν τη απουσία του- την Κυριακή (γιατί έτσι μας βόλευε) και μετά φεύγαμε… Όσο σημαντική είναι η παρουσία μας στο συλλαλητήριο της Κυριακής, άλλο τόσο και απείρως περισσότερο επιβεβλημένη είναι την ημέρα της ψήφισης της Προδοσίας.

Η παράλογη λογική όσων κάνουν πως δεν το αντιλαμβάνονται αυτό λέει ότι: «την Κυριακή θα είμαστε περισσότεροι γι’ αυτό και έχουμε πιθανότητες να εισακουστούμε»! Διότι όπως λέει και το σύνθημα της συγκέντρωσης: «για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία», είμαστε Δημοκράτες! Προφανώς οι ανωτέρω βιώνουν κάποιας μορφής μερική απώλεια μνήμης, καθώς μάλλον ξεχνούν το Δημοψήφισμα του 2015 όπου 3.558.450 Έλληνες είπαν ΟΧΙ στην ίδια αριστερή κυβέρνηση που έχουμε και τώρα κι εκείνη όπως όλοι γνωρίζουμε μας έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι… Όπως και πέρυσι, αμέσως μετά τα δύο μεγάλα συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, υπέγραψαν την Συμφωνία στις Πρέσπες.

Αυτό που υπό άλλες συνθήκες έπρεπε να είναι απλά και μόνο μια «πρόβα τζενεράλε», προμοτάρεται ως «η μητέρα των μαχών»! Μόνο που ο εχθρός θα λείπει και στην θέση του θα είναι οι φυτεμένοι «επαναστάτες» του Σόρος για να αποτελέσουν το απαραίτητο και πολύ χρήσιμο «τυράκι» που θα εγείρει τα «πάθη» και θα κάνει το σύστημα να τρίβει τα χέρια του. Φαίνεται πως πολλοί «ξέχασαν» ποιός είναι ο εχθρός, γιατί διαμαρτυρόμαστε και πότε πρέπει να το κάνουμε. Η «βολική Κυριακή» θα φέρει μια ακόμα πιο βολική νίκη για το σύστημα, αν το επιτρέψουμε.

Αν δεν είναι, όμως, αυτό το σενάριο που θέλουμε, ας μην αφήσουμε το σύστημα να κερδίσει και να γελάσει για ακόμα μια φορά εις βάρος μας. Ας μην γίνουμε οι χρήσιμοι ηλίθιοι που ψάχνει. Ας οδηγήσουμε το λαό στην σωστή κατεύθυνση και όχι εκεί που θέλουν αυτοί. Ας ξεσηκώσουμε τον κόσμο με μια δυναμική παρουσία και ας δώσουμε το σύνθημα για την πραγματική «μητέρα των μαχών» την ημέρα της ψήφισης της Συμφωνίας.

Ο πραγματικός αγώνας δεν δίνεται όποτε μας βολεύει, αλλά οπότε πρέπει! Μάχη χωρίς εχθρό, μόνο ως προπόνηση μπορεί να νοηθεί.

Ας μην επιτρέψουμε να ψηφίσουν την Προδοσία με μια άδεια πλατεία. Ο κόσμος πρέπει να ξεχειλίζει εκείνη τη μέρα, να νιώθουν την ώρα που ψηφίζουν την ανάσα μας στον σβέρκο τους.

Εκατομμύρια Έλληνες παρακολουθούν αγανακτισμένοι τις εξελίξεις. Ασφυκτιούν για λύσεις, για μια διέξοδο από το σκοτάδι της παρακμής. Αναζητούν ένα φωτεινό οδοδείκτη να τους βγάλει απ’ τη «σπηλιά». Πλέον δεν είναι ολοι «δεμένοι», υπάρχουν χιλιάδες που παρακολουθούν εθελούσια τις σκιές αναμένοντας καρτερικά για ένα σύνθημα Αντίστασης. Την σάλπιγγα που θα γεννήσει το ρεύμα της καταστροφής!

Πόλεμος ένδοξος, ειρήνης αισχράς αιρετώτερος. Ένας ένδοξος πόλεμος έχει μεγαλύτερη αρετή από μια αισχρή ειρήνη. Δημοσθένης 385-322 π.Χ.

grothia.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Να μην τους αφήσουμε να κερδίσουν! Όλοι έξω απο τη Βουλή την ημέρα της ψηφοφορίας”
  1. Πολυ αωστη προταση.Την ημερα της ψηφισης να αποκλεισθη η Βουλη και οσοι επιχειρησουν να μπουν για να ψηφισουν κατο απο τα καθισματα να υπαρχει βομβα και να τους τηναξη στον αερα να ησυχασει αυτη η κοινωνια που πλεον εχει βρωμισει τον κορμο της Ελλαδος και εχει περιφρονησει το αιμα που χυθηκε για την απελευθερωση του τοπου. Δεν χρειαζεται αλη ανοχη διοτι πλεον δεν θα υποαρχουμε ως Ελληνικη κοινωνια διοτι ολοι αυτοι οι πολιτικοι μας και ας μην εξαιρεσουμε τον πρωτο ενοχο του προβληματος που μας φορτωσε τον Αθεο κομμουνιστη που δεν ειναι αλος απο την ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εκτελουν το προγραμμα ΚΙΣΙΓΓΕΡ που ειμαι οτι Ελλαδα δεν θα υπαρχει το 201.Αυτο ειναι το προγραμμακαι σαυτο πανω βαδιζουν οι εντολοδοχοι τους.

  2. Τα σχεδια της καμπαλας έχουν αποτύχει ,όλα !έχουν έλθει τα πανω κάτω για αυτους και το ξέρουν πολύ καλά,είναι τελειωμενοι και το ξέρουν και αυτό,όσοι έχουν παραμείνει ζουν στιγμές τρόμου,εμείς δεν το ξέρουμε,.Η αρχηγία της μέσω της Γερμανίας ,είναι οικτρά καταδικασμενη ,τα σχεδια της για τα Βαλκάνια είναι ηδη ακυρωμενα,είναι θέμα χρονου ,πότε θα ουρλιαζουμε απο την χαρά μας,ενα μέρος του σχεδίου,είναι να τους δουμε,να τους μάθουμε ,να το ζησουμε ,να μας κανει εγρηγορους ,να μας ενεργοποίηση, απο αυτους που βλέπετε τώρα ,άλλοι θα μείνουν ,εντελώς περιφρονημένου και καταπτυστοι και άλλοι θα φύγουν τσακισμενοι,δεν υπάρχει καμμία περιπτωση ,ουτε μια στο τρισεκατομμύριο εις την νιοστή ,να γίνουν τα σχεδια τους, ομως και εμείς πρεπει να τους το δειξουμε με οτι τροπο μπορούμε,θα είναι βάρβατη η σφαλιαρα στα κεφάλια τους,σφοδρή ,δεν τους φοβόμαστε ουτε κατα διάνοια αυτό και τους αγνοουμε ,άλλωστε τους κοβετε και απο την φάτσα ,είναι για τα μπάζα ,εμείς βλέπουμε μπροστά απο την κουρτίνα ,απο πίσω….τους διαλύουν τις κολοτρυπες τους,τους κολοδορυφορους τους ,τα τσογλανια καθάρματα υπαλλήλους τους ,θα τρίβουμε τα ματια μας με αυτά που θα μαθαίνουμε.ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ !

  3. Σαφώς και πρέπει να μαζευτεί ο Ελληνικός λαός την ημέρα της ψηφοφορίας στη βουλή,και να τους κρεμάσουν εκεί και τους 300….καθώς και τους εργαζόμενους της βουλής… εκτός και αν προλάβουν και κάψουν την βουλή την Κυριακή….

  4. 4. H τήρηση του Συντάγματος ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ στον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ των ΕΛΛΗΝΩΝ, που ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ και ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ με ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.» [ οι λεξεισ κλειδια με κεφαλαια γραμματα ] μηπωσ και καταλαβεισ

  5. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΚΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΠΕΜΤΗ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ [ ΟΠΛΟ ΠΑΡΑ ΠΟΔΑΣ ]

  6. Την κυριακη θα γινει οτι γινει. αΝ φυγουμε ολα τελειωσαν, κανενας δεν θα μπει σε δευτερο κοπο να μπει στα λεωφορεια απο υπολοιπη ελλαδα για να ξανακατεβει Αθηνα. Την ημερα της ψηφισης θα εχουν μονο οι Αθηναιοι την ευχερια να ειναι στη βουλη, οι αθηναιοι ειναι κουραδομηχανες (τους ειδαμε στην προταση μομφης, ηταν καμια 5 χιλιαδες ατομα απεξω-πραγματικοι λεβεντες ομως , οι υπολοιποι κουραδομηχανες) Την Κυριακη περικυκλωνει και καταλαμβανει το πληθος τη βουλη ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ που θα ειμαστε 1 εκατομυριο κοσμος . ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. Προδιδουν την Ελλαδα μας, εχουμε σταλινικη δικτατορια κ πρεπει να ενεργοποιηθει το αρθρο 120 του συνταγματος. Τα ΜΑΤ ειναι εχθροι μας , ας παρουμε και εμεις ματσουκια κ να τους στειλουμε με τα φορεια στις μανες τους, αντιασφυξιογονες μασκες να εχουμε. Οταν οι προδοτες αγνουν τη θεληση της πλειοψηφειας του 80% του Ελληνικου λαου, πρεπει με οποιοδηποτε τιμημα να αποκατασταθει η λαικη κυριαρχια κ η Δημοκρατια (περι αυτου προκειτε , δεν εχουμε δημοκρατια) να σωσουμε το Εθνος μας.

  7. Σαν να μου φαίνεται οτι το αρθρο το δημοσίευσαν τρολακια του τσιριζα (δηθεν πατριώτες) για να προβοκάρουν το συλλαλητηριο την Κυριακή. Μην ψαρώνετε γράψτε τους στα μέζεα σας και πάμε να βουλιάξουμε το Σύνταγμα την Κυριακή.

  8. καλα τα λες -ολα σωστα αλλα αν γινει η ψηφοφορια μια εργασιμο -που μαλλον ετσι θα το κανουν -πως διαλο θα αφησουν τις δουλιες τους και θα οργανωθουν σε χρονο μηδεν για να κατεβουν στην Αθηνα?ενα καλο ερωτημα -ΜΗΝ ΑΜΦΗΣΒΗΤΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ 100% ΔΙΚΙΟ

    1. Για τον μισθό όμως, εύκολα γίνονται απεργίες για χρονικό διάστημα που πολλές φορές ξεπερνά τις εβδομάδες…
      Για κάτι τόσο σημαντικότερο, ακόμα και ο εργοδότης θα ψαρώσει και θα σε διώξει απ την δουλειά.
      Βλέπεις, τα συνδικάτα το ΠΑΜΕ και όλος αυτός ο κύκλος, για το τίποτα, έχει μεγαλύτερη αξία από την Ελλάδα…
      ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ!

      Ακούς εκεί Κυριακή…
      Πότε ρε Έλληνα όλους αυτούς τους αυτόκλητους αρχηγούς θα τους στείλεις στοδιάολο;
      Οι μισοί απ αυτούς είναι στην ΝΔ και στον Καρατζαφέρη ρε! Έλεος πια! Αυτούς εμπιστεύεστε; Τους καιροσκόπους;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *