Διαφημίσεις

Η Ελλάδα βυθίζεται όλο και πιο βαθιά στον διεθνισμό.
Εκατοντάδες κουκολοφόροι από όλο τον κόσμο επισκέπτονται τα τελευταία χρόνια την περιοχή των Εξαρχείων!

Αποκαλείται μάλιστα «Μέκκα της αναρχίας».
Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους
Όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης που αναδεικνύουν το θέμα, σκοπός της επίσκεψής του να βιώσουν από κοντά, «μάχες σώμα με σώμα» με αστυνομικούς αλλά και να αποκτήσουν μια πρώτη επαφή με το αντάρτικο πόλης, όπερ και σημαίνει πως οι πόλεμοι των πόλεων είναι ante portas.

Οι ξένοι κουκουλοφόροι που επισκέπτονται τα Εξάρχεια είναι δύο κατηγοριών:
Smiley face Smiley face

Επισκέπτες συγκεκριμένων ημερομηνιών, σημαντικών για τους κουκουλοφόρους (πχ17 Νοέμβρη). Έρχονται στοχευμένα για συμμετοχή σε επεισόδια.
Εκείνοι που έρχονται τις υπόλοιπες μέρες για να εκπαιδευτούν, με εκπαιδευτές τους Ρουβίκωνες!!!
Αν συλληφθούν αφήνονται ελεύθεροι, ενώ στις χώρες τους αυτό δεν θα ίσχυε.

Η Νέα Τάξη εκμεταλλεύεται ή μάλλον έχει ορίσει το καθεστώς «Αβάτου» στα Εξάρχεια και εκπαιδεύει στρατιώτες, οι οποίοι αργά ή γρήγορα θα θελήσουν να προκαλέσουν το απόλυτο τρομοκρατικό χάος σε πόλεις της Δύσης, προκειμένου μετά να επιβληθεί «τάξη» από τα αφεντικά τους,

Οι «μπαχαλάκηδες» εκμεταλλεύονται το καθεστώς του «Αβάτου» και της ανομίας που έχει δημιουργήσει η παθητική στάση που επιδεικνύει η φυσική και πολιτική ηγεσία της αστυνομίας στα φαινόμενα αναρχίας και παραβατικότητας που υπάρχουν στην περιοχή και κάνουν κυριολεκτικά, ό,τι θέλουν.

Οι τρομο- τουρίστες που φτάνουν στα Εξάρχεια από κάθε μήκος και πλάτος της γης, διαμένουν είτε σε υπό κατάληψη κτίρια είτε σε δωμάτια και διαμερίσματα που ενοικιάζουν μέσω πασίγνωστη ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Δεν θα πούμε κάτι άλλο! Τα σχόλια δικά σας:

grothia.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Παγκόσμιο κέντρο κουκουλοφόρων η Αθήνα: Ξένοι έρχονται και εκπαιδεύονται ΕΔΩ για τους πολέμους των πόλεων”
  1. Προφανως η…υποτιθεμενη “ομαδα υψηλης αστυνομευσης” δεν τολμα να κανει ενα ντου και να τους πετσοκοψει – διοτι δεν υπαρχει τετοια ομαδα ικανη να κανει οτιδηποτε..
    Συζητουσα προ ημερων με δυο φιλους το θεμα των υποτιθεμενων αναρχικων ομαδων και τις συστημικες μυθπλασιες τρομοκρατησης των γιδοαστων γυρω απο δαυτους . Λογω του οτι ζουμε στην Αθηνα απο παιδια , γνωρισαμε ολες τις περιοχες της απο την Πεντελη μεχρι τον Πειραια , κι απ`το Μενιδι ως το Σουνιο τις 3 δεκαετιες που καβαλουσαμε μοτοσυκλετες . Ξερουμε καθε αδιεξοδο και σοκακι , καθε κακοφημο στεκι και υπογειο..Καταληξαμε λοιπον, οτι :

    Δεν υπαρχουν συγκεκριμενοι χωροι εκπαιδευσης των ηλιθιων αυτων μισθωτων του Σορος , αλλα μονο ευκαιριακα σημεια σκοποβολης – κατασκευης βομβων , μολοτωφ κλπ οπως π.χ. μερικοι λοφοι στα δυτικα , καποια εγκαταλελειμμενα κτιρια στο κεντρο , οι παραλιακες παρατημενες εγκαταστασεις των ολυμπιακων ακινητων , και μερικες ακομη τοποθεσιες καταλληλες – μακρια απο περιεργα βλεμματα.

    Στο λοφο του Στρεφη οι “αναρχικοι” εξαρχειωτες , στη δυτικη πλευρα του Φιλοππαπου οι κουκακιωτες , στο ρεμα Μοσχατου και λοφους της Δραπετσωνας/ Σχιστου/Περαματος οι των νοτιων περιοχων , στα νταμαρια Βυρωνα /Καισαριανης και τις πλαγιες της Ηλιουπολης οι των ανατολικων – μαζευονται τα βραδυα και συζητουν (ως “αρχηγοι” αναρχοβλαμμενων ομαδων της νεας ταξης) το πως θα εκφοβισουν στις γειτονιες οποιον εχει ελληνικη σημαια στο σπιτι του , οσους πηγαινουν στην εκκλησια , και κυρως το πως θα εξουδετερωσουν σε σχολεια , καφενεια , και διαδυκτιακα καθε πατριωτικη φωνη !

    Δυστυχως ετσι υπουλα που το πανε θα θρηνησουν οι γονεις τους θυματα , διοτι μεγαλο μειονεκτημα των απλυτοπρακτορων αυτων ειναι οτι δεν ξερουν ποσοι και απο ποιες μεριες θα τους συντριψουν οταν ελθει η ωρα..
    Οπως αγνοουν επισης και το τι γνωριζουν οι αντιπαλοι γι`αυτους , τις γιαφκες τους και τα μερη που συχναζουν.
    Ειναι τοσο μικρη η Αττικη , που δε μπορουν πλεον να κρυφτουν πουθενα..

    Κατεληξα με τους φιλους μου στο βεβαιο επικειμενο γεγονος που λεει οτι – οι αφανεις – ακομη – ανα τοπους / γειτονιες πατριωτες περιμενουν τους αναρχοβλακες να κανουν την πρωτη τους κινηση η οποια θα σημανει το τελος ολης αυτης της χολεριασμενης αντεθνικης κι αντιχριστης πλεμπας τους.

    Υστερα , η ευθυνη για οσα κουφαρια δουν οι αδαεις φοβισμενοι αστοι ψοφοφοροι πεταμενα στους δρομους , θα βαραινει μονο αυτους και τους πατρωνους τους . Κανεις δεν περναει καλα για παντα εις βαρος των υπολοιπων..

    Μεγαλο ατου των αμυνομενων πατριωτων ειναι ενα . Ουδεις γνωριζει ποσοι και ποιοι ειναι , που κατοικουν , τι γνωσεις , τι οπλισμο και μεσα μεταφορας διαθετουν , τι ποσα δαπανησαν και τι υλικα ειναι διαθεσιμοι να αναλωσουν απεναντι στον εσωτερικο εχθρο.

    Η λογικη λεει οτι προκειται για εγρηγορα μοναχικως δρωντα ατομα ανω των 35 ετων, που διαθετουν λογικη-μεθοδικοτητα-μυστικοτητα-κι ειναι αγνωστων στοιχειων δλδ ουδεποτε ειχαν συναλλαγες με κρατικο η οπαδικο φορεα..

    Το χειροτερο για τις αναρχοκοτες θα ειναι εαν αυτοι οι πατριωτες ειναι εκπαιδευμενοι και χειριζονται καλα την πολεμικη τεχνη και τις ποικιλλες εφαρμογες της..(και δε μιλαμε για τα ειδη του καρατε)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *