Διαφημίσεις

Νεότερες πληροφορίες για το θρίλερ στο Πόρτο Χέλι όπου βρέθηκαν νεκροί ένας αστυνομικός και η φίλη του το πρωί της Πέμπτης (10.1.2019).

Ο αστυνομικός και η φίλη του, ηλικίας 23 ετών, που εντοπίστηκαν νεκροί στην περιοχή Βερβερόντα, κοντά στο Πόρτο Χέλι, στο σπίτι που διέμενε ο 34χρονος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τις έως τώρα ενδείξεις δεν φαίνεται πιθανό το ενδεχόμενο να έχουν πέσει θύματα εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές, οι γονείς της κοπέλας που ανησυχούσαν, γιατί η κόρη τους είχε να δώσει σημεία ζωής από προχθές (Τρίτη 8 Ιανουαρίου), πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας στην Αργολίδα όπου υπηρετούσε ο 34χρονος, και δήλωσαν την εξαφάνισή της.

Τότε αστυνομικοί, που γνώριζαν ότι ο συνάδελφός τους ήταν φίλος με τη νεαρή γυναίκα, πήγαν στο σπίτι του 34χρονου (φωτογραφίες πάνω & κάτω) και όταν μπήκαν μέσα είδαν το ζευγάρι να είναι νεκρό.

Έπειτα από την ανεύρεση των πτωμάτων κλήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος, μετά την μακροσκοπική εξέταση που έκανε, πιθανολογεί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι ο θάνατος του άνδρα και της γυναίκας δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Τα αποτελέσματα και των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, να προσδιορίσουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 34χρονου και της 24χρονης.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

πληροφορίες & φωτογραφίες: argolikeseidhseis.gr

Πηγή: www.newsit.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Πόρτο Χέλι – Εδώ βρέθηκε νεκρός ο αστυνομικός και η φίλη του.”
  1. Δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια φυσικά… Εεεε ναι!! Είναι απόλυτα λογικό να πέθαναν ταυτόχρονα από παθολογικά αίτια δυο νέοι άνθρωποι, ο ένας μάλιστα αστυνομικός που σημαίνει ότι έχει περάσει στο παρελθόν κάποια σωματικά τέστ και κρίθηκε υγιής. Αν δεν βρεθεί εξωτερική εγκληματική ενέργεια, τότε σκότωσε ο ένας τον άλλο και μετά αυτοκτόνησε! Αυτό λέει η πραγματική λογική. Θανατηφόρα ατυχήματα και στους δύο μαζί είναι απίθανο να συμβούν. Πχ σενάριο να ανέβει η κοπέλα σε μια σκάλα ή καρέκλα για να κάνει μια δουλειά και να πέσει είναι πιθανό κι έτσι να σκοτωθεί, αλλά και οι δύο μαζί;;; Αδύνατον. Ένα σενάριο για συνομοσιολόγους είναι να θέλαν για Χ λόγους να τον βγάλουν από τη μέση κι έτσι πήγαν πράκτορες και έκαναν επαγγελματικά τη δουλειά, οι γνωστοί Άνδρες με τα Μαύρα. Τέλος πάντων, δεν υπάρχουν λόγια για τέτοιες συμφορές… κι εμείς μόνο φανταστικές υποθέσεις κάνουμε. Συλλυπητήρια στις οικογένειές τους!

  2. Πολλοι περιεργοι θανατοι ….!!! Δεν πειθουν οι γνωματευσεις ….η χωρα βρισκεται σε μεγαλο κινδυνο ….καθε καρυδιας καρυδι απο ολο τον κοσμο …βρισκεται εντος τον τειχων ….για να μην πω γι αυτους ….που θα ηθελαν (εγχωριους) να γλιτωσουν απο καποιους μπελαδες ….Προσωπικα πιστευω ….οτι καποιοι εκαναν ….τη βρωμικη δουλεια ….

  3. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΡΗΚΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
    “Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός είχε μετατεθεί από την Αθήνα στην περιοχή για λόγους ασφαλείας.”
    https://www.eleftherostypos.gr/ellada/349532-binteo-ntokoymento-i-teleytaia-emfanisi-toy-astynomikoy-prin-brethei-nekros-sto-porto-xeli/
    ΤΙ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ;;; ΑΠΟ ΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ;;;; ΑΡΑ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝ ΛΑΧΑΝΟ….

  4. Εγώ υποθέτω ότι τους δηλητηρίασαν στο φαγητό. Το έχει σκεφτεί κανένας αυτό; Τους παρακολουθούσαν δηλαδή και περίμεναν να παραγγείλουν κάτι να φάνε. (Στην τελική μπορεί να παρακολουθούσαν ακόμη και τα κινητά τους με τα γνωστά βαλιτσάκια παρακολούθησης). Περίμενε λοιπόν ένας τύπος έξω από το σπίτι και προσποιήθηκε στον αληθινό ντελιβερά ότι είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, που έκανε την παραγγελία! Μπορεί να του είπε ότι χάλασε το κουδούνι και περιμένει έξω ή απλά ότι βγήκε να κάνει ένα τσιγαράκι 5 λεπτά. Ο ντελιβεράς τον πιστεύει, του δίνει το πακέτο με το φαγητό και φεύγει. Μετά ο δράστης ρίχνει δηλητήριο στο φαγητό και προσποιείται ο ίδιος τον ντελιβερά, χτυπάει την πόρτα, δίνει το φαγητό στα παιδιά και φεύγει σαν κύριος. Τρώνε μετά και πεθαίνουν ταυτόχρονα. Αν τους καθάρισαν χωρίς να φανεί ότι κάποιος μπήκε στο σπίτι, έτσι θα έγινε. Είναι καθαρός και εύκολος τρόπος να βγάλεις κάποιον από τη μέση. Ας ψάξουν οι αρχές αν έκαναν παραγγελία από έξω και μετά να βρούνε τον ντελιβερά όσο είναι νωρίς και θυμάται πρόσωπα. Γιατί οι άνδρες σπάνια μαγειρεύουν και οι 23 χρονες επίσης βαριούνται να ασχοληθούν με κουζίνα τη σημερινή εποχή, οπότε το πιο πιθανό είναι να παραγγείλουν delivery.

  5. Νομίζω ότι η υπόθεση έχει λυθεί. Διαβάστε εδώ τι έγινε:
    https://www.protothema.gr/greece/article/854021/thriler-sto-portoheli-ermionidas-nekroi-mese-se-filiko-tous-spiti-astunomikos-me-ti-sudrofo-tou/
    Το γράφουν ξεκάθαρα λοιπόν, βρέθηκαν αντικείμενα τα οποία παραπέμπουν σε χρήση ναρκωτικών!!!
    “Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας δεν θεωρείται πιθανό. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δίπλα στην σορό του άτυχου ένστολου βρέθηκαν αντικείμενα τα οποία παραπέμπουν σε χρήση ναρκωτικών και θα σταλούν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για να εξεταστούν.”
    Ορίστε, το πέπλο του μυστηρίου έφυγε. Ναρκομανείς ήταν τα θύματα. Ναρκομανείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek