Διαφημίσεις

Χωρίς πολύ διαφήμιση και χωρίς να ακουστεί στα ΜΜΕ, η Ινδία έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμο, στην οποία έχει εφαρμοστεί η λεγόμενη αχρήματη κοινωνία.

Λίγα λόγια για την αχρήματη κοινωνία

Όπως υποδηλώνει και το όνομα, τα μετρητά δεν έχουν καμία αξία και με την χρήση τους δεν μπορείς να αγοράσεις το παραμικρό. Η αντικατάσταση των χρημάτων έγινε ήδη στην Ινδία, όπου οι άνθρωποι δεν μπορούν να αγοράσουν τίποτα με μετρητά.
Όλες οι συναλλαγές γίνονται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ηλεκτρονικά ή με χρήση βιομετρικών.

Οι αρχές σκανάρουν τα πρόσωπα, τα μάτια και τα δάχτυλα των πολιτών, ώστε οι πολίτες να εγγραφούν στο σύστημα Άντχαρ.

Τι είναι το σύστημα Άντχαρ

Είναι ένα έργο της Ινδικής κυβέρνησης, το οποίο αντικαθιστά τις κλασσικές ταυτότητες και περιέχει τα βιομετρικά στοιχειά των πολιτών.

Πρόκειται δηλαδή, για ένα υπερανεπτυγμένο βιομετρικό σύστημα!

Όλες οι υπηρεσίες του Κράτους και όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί, συνδέονται υποχρεωτικά με το Άντχαρ και όταν το σύστημα ολοκληρωθεί, οι πολίτες δεν θα μπορούν ούτε να πουλήσουν αλλά ούτε και να αγοράσουν χωρίς αυτό (χωρίς να είναι εγγεγραμμένοι στο Άντχαρ).

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες:

Βλέπουμε λοιπόν, ότι τα πράγματα έχουν προχωρήσει πολύ και το μόνο που μένει, είναι να δούμε το Άντχαρ, να εφαρμόζεται σε όλο τον πλανήτη.
Βλέπετε λοιπόν, ότι όλα αυτά τα..περίεργα, μόνο περίεργα δεν είναι αφού υπάρχουν στην πραγματικότητα.

Ζούμε ήδη στο μέλλον, το οποίο δεν φαίνεται να είναι φωτεινό!!!

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Ελευθερία τέλος: Η αχρήματη κοινωνία, είναι ήδη ΕΔΩ!!”
  1. A..mprabo οπως ηταν η κατασταση στην αρχαια Περσια και οπως ηταν η κατασταση στους σκηνητες του Σινα. Τοτε , ετσι για σημερα …

  2. Ισως δεν εχετε παρατηρησει οτι τον τελευταιο καιρό υπάρχει εντονη ελλειψη μικρων χαρτονομισματων 10 και 5 ευρώ παρα την εισοδο εκατομμυριων τουριστων τους καλοκαιρινους μηνες. Αυτό λεει πολλα για το που πανε το συστημα συναλλαγών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *