21:52 - 19/08/2018

Και στο πεδιο ο μαλ@κας ειναι χρήσιμος ..

Διαφημίσεις

Μπορω να πω οτι μπαιλτισα….χωρις να εχω φαει ιμαμ…!

Βαρεθηκα την αγνοια και πανω απο ολα βαρεθηκα να προσπαθω να βρω τον τροπο να επικοινωνησω με λεξεις και εννοιες που δεν δωθηκαν ποτε στα γκογιμ ..!

Ειδηση σημερινη οπου ο Βερυκιος σηκωσε εικονα της Παναγιας με μορφη αρουραιου … !

Το πεδιο ασχολειτε με αυτο το αρθρο …και θα διαμοιραστει αυτο το αρθρο…! Συνειδησεις θα δουν αυτο αρθρο …και μεσα θα περασει αυτο που θελουν…!

Λεει μεσα το αρθρο αυτο ..

..Ο Δημος Βερύκιος δημοσιογράφος και Αντιπροέδρος του ALPHA σε μια προσπάθεια να υποστηρίξει την κυβέρνηση, ανέβασε μια εικόνα με την Παναγία και τον Ιησού με πρόσωπα από αρουραίους που είναι άκρως βλάσφημη και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Φυσικά η ανάρτηση του κατέβηκε από τον ίδιο αλλά οι χρήστες του twitter δεν την άφησαν ασχολίαστη και την κατέγραψαν.

Δείτε τη προβλέπει o ποινικός κώδικας σε μια τέτοια περίπτωσή: Άρθρο 188 Προσβολή συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας. Ενότητα: ΕΒΔΟΜΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ Ισχύον Άρθρο: 1. Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του ή ηχητικά παρεμποδίζει τη δημόσια ανάκρουση του εθνικού ύμνου, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο έτη ή χρηματική ποινή. 2. Με την ίδια ποινή τιμωρείται όποιος τελεί πράξεις βανδαλισμού σε τόπους ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας καθώς και σε χώρους φύλαξης νεκρών ή νεκροταφεία ή αφαιρεί αυθαίρετα νεκρό ή μέλη του ή την τέφρα του από εκείνους που έχουν δικαίωμα να τα φυλάξουν, αν δεν τιμωρείται βαρύτερα κατ’ άλλη διάταξη.

..την φωτο οπως ειναι λογικο κανεις δεν θα την σηκωσει .. και το ολο θεμα στοχευει τελικα μονο σε εναν αριθμο ..Άρθρο 188 Προσβολή συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας!

Εγω γενικα ειμαι μ@λακας και το εχω αποδεχθει χρονια τωρα .. και δεν το λεω για να το παιξω καπως και δηθεν ..ειλικρινα η απελευθερωση στο πνευμα μου ξεκινησε απο την στιγμη που δεχθηκα οτι ειμαι μαλακας , σε τεραστια ληθη με μηδενικη διαθεση ενθυμησης στο τι ,ποιος , τι δυναμεις κοκ …ειχα η εχω !

Αυτος ο μ@λακας ο Βερυκιος πως του ηρθε σημερα …μια μερα απο το 8/18/218 … να κανει αυτη την αναρτηση ;..Πως του ηρθε η ποιος του ειπε ..η ποιος του εβαλε την ιδεα …ποια ενεργεια τον κουνησε να το κανει … εμφανη ενεργεια η αορατη … τα λεω αυτα μηπως και αυτος ο καημενος το διαβασει να καταλαβει οτι τα περισσοτερα που κανουμε .. δεν ειναι δικες μας επιλογες αλλα ειτε εντεχνα φυτεμενες απο μερες πριν απο συγκεκριμενους “ειδικους”…ειτε απο ενεργειες που εχουμε παραδωσει την συνειδηση μας!..

Τι εχουμε σαν πραγματικη εξελιξη …το σηκωσε και το κατεβασε αρα μια πραξη μη πραξη …τι εμεινε … αυτο ολο που τωρα συζηταμε ..!

..188 ξανα στο πεδιο επειδη υπαρχουν μαλακες σαν τον βερυκιο …και εγω ειλικρινα δεν εχω αντοχες να κανω τον μαλακα αλλο! Κουραζομαι στην επιπονη αλλα και επιμονη μαλακια σας κυριοι !

Για τα τρολλ τωρα και οχι μονο .. κυριοι δεν με ενδιαφερει να ειμαι κατανοητος ..εκει που ηθελα να ειμαι κατανοητος καταφερα να γινω με τον δικο μου κωδικα… τα ραδιοφωνακια εχουν συνδεθει … αν χρειαστω μεγαλυτερο μερος τους περισσοτερους αριθμους ..να ειστε σιγουροι οτι θα βρω τροπο να εκπαιδευσω και αλλες συνειδησεις χωρις ποτε να το παρετε χαμπαρι ..αρα ριξτε οσο αποδομηση γουσταρετε στα σοσιαλ μιντια και στα σχολια .. και μαλιστα σας προκαλω να ειστε μανιασμενοι απο εδω και περα !

Παμε τωρα λιγο ακομα χαοτικα… ο Κοφι Αναν μας αφησε χρονους .. στο 818.. Ωρες μετα το 818 ειχαμε εναν σεισμο που πρωτα ανακοινωθηκε ως 8ρις και μετα ως 8,2 … και αυτο το αναφερουν μεσα στην ειδηση …

Στην καταστροφη της γεφυρας στην Ιταλια ειχαμε στο πεδιο πληροφοριας την εξης σειρα στα αρθρα … στην αρχη 11 οι νεκροι ,..μετα 22 οι νεκροι ..και μετα 44 οι νεκροι …και ποιητες αριθμων να ηταν τα διαφορα σιτε που επαιξαν τα αρθρα με τα νουμερα τετοια ομορφη αναπτυξη απο τυχη δυσκολα θα την εβρισκαν ..!!

Τωρα τα μμε στην κηδεια των θυματων επιλεγουν μεσα στην μεση να βγαλουν αυτη την φωτο ..οπου υπαρχουν δυο σημαιες της αλβανιας ..!! Ενω εχουμε να κανουμε με ιταλικη καταστροφη οι τυποι των ΜΜΕ…και κατα αληθεια και επεκταση οι τυποι του σχεδιασμου της πραγματικοτητας μεσα απο την επιβολη της πληροφοριας και με εσενα δημιουργο…επελεξαν αυτη την φωτο!!!!!!!!!….

Και μεχρι στιγμης εχουμε τον Βερυκιο .. που αποφασιζει να σηκωσει κατι αλλα μετα το μετανιωνει …(ΧΑΡ) ..και φερνει στο πεδιο πληροφοριας το νουμερακι ..!!

Ακομα ακου ατακα …Δεν ηταν ακριβως σοδομισμος απλα καποιοι μαυροι μου εβαζαν βαζελινη…Ωχ συγνωμη … με παρεσυρε το κυμα…Η κυρια που δηλωσε οτι δεν ηταν ακριβως βανδαλισμος αλλα καποιες κυριες εβαζαν λαδακι στα αγαλματα … πρεπει επιτελους να αναρωτηθει ..(αν δεν γνωριζει πολυ καλα ) ..τι λεξεις δονουν αυτο το λαδακι και απο ποια καστα μαυρων εχει αυτο ξεκινησει …!

Επειδη δεν θα σταματησουν αυτα τα @ρχιδια την επιθεση ..και επειδη δεν εχουμε ουτε εναν σε θεση κλειδι να γνωριζει πως να αντιμετωπισει την κατασταση ..εχετε τα ματια σας ανοιχτα ..θα εμφανιστουν αμεσα και αλλα σημαδια και βαλτε στην συνειδηση σας οτι η αθηνα ..ΜΑΓΕΥΤΗΚΕ ..και γινετε μαχη οι κωδικες και οι υπογραφες των φυλακων της να αποδεσμευτουν ..πριν φαμε κανα κουνημα 7,6 !!!Αρα το νερακι που ειναι σαν καθρεφτης δεν θα ηταν κακο να πλεει μεσα στην συνειδηση μας …να εχουμε μια συνειδηση που μπορει να παρει ολες τις μορφες … που μπορει να ειναι δυνατη και με θεληση να προστατεψει !

Και κλεινω λιγο ακομψα και να με συγχωρησετε αλλα πρεπει να ειπωθει ..στα αρχιδια μου κυριοι της γραμμικης κοινωνιας αν με θεωρειτε γραφικο και αστειο….επιλογη σας ειναι !

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (17)

  1. Ιωαννης 08/19/2018 @ 10:20 ΜΜ

    21/8 με νεο ημερολογιο == 8/8 με πατριο(παλιο) ημερολογιο…== 8.8.18!!!

  2. Ανωνυμος 08/19/2018 @ 10:23 ΜΜ

    Εγραψα στο αρθρο του σεισμου στην Τουρκια …ενα σχολιο σε παρακαλω ριξε αν θες μια ματια stranger….Τα πουλια ξαφνικα τρελαθηκαν ….και ο ουρανος ειχε προβατακια …..

  3. Το 7,6 το κρατώ!! … και ο σώζων εαυτό σωθείται ! Η επαρχία ζωντανεύει…

  4. όσο πιό δυσνόητος γίνεσαι τόσο περισσότερα γρατσουνάμε… λές να την έκανες εσύ την ζημιά;

  5. Αίσωπος 08/19/2018 @ 10:35 ΜΜ

    Είσαι σωστός stranger άσε να λένε.
    Ρε τον Δήμο δεν άντεξε να την κάνει την μλκια του ξανά.
    Για τις σημαίες…ίσως γίνει κάτι αμμεσα,ίσως είναι η αρχή για αυτό που ακολουθεί.
    Όσο για το σεισμό… πολλοί θυμήθηκαν αυτόν στην Τουρκία που είχε γίνει πριν χρόνια.Αλλες χρονιες γιατι δε λεγαν τίποτα?Ετσι ξαφνικά…με όλα αυτά που γίνονται με τις ΗΠΑ,με DEW έννοιες που παίζουν τελευταία συχνότερα,με ηλιακές εκλάμψεις δυνατές, μακριά από μας και απ’όλους

  6. Οταν η ψυχη σου ειναι παραδομενη στους μαυρους τοτε μπορουν και την ελενχουν οτι ωρα θελουν, σαν του ποντικομουρη Βερυκιου ,αυτος δεν χρειαζεται φυλακη ηδη ζει σε μια φυλακη η αθλια ψυχη του που δεν εχει γυρισμο.Εχει την εντυπωση αυτη η δημοσιογραφικη ποντικομαμη που δεν μπορει να εξουσιασει τον εαυτο της οτι μπορει να εξουσιαζει συνειδησεις αλλων;Οι πραξεις και τα λογια του ειναι σκοτεινα αλλα μεσα στο σκοταδι ,εσυ,εγω αυτος παντα θα βλεπει το φως,το φως που ειναι η αληθεια.Ακους το ονομα του πλεον και ξερεις……….Τιποτα δεν ειναι τυχαιο ,ολα για καποιο λογο γινοντε την ωρα που γινοντε……

  7. Δεχομάστε δεκάδες μαρτυρίες με εφιαλτικά ονειρα ..!


    Στην ανάρτηση αυτη εχουν γινει κάμποσες αναφορές για αρουραίους…..
    Η διαίσθησή μου μού χτυπάει ενα καμπανάκι για το σύμβολο αυτό, χωρίς να ξερω γιατί…..Μες τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ, “τυχαία” ξανάπεσα στο σύμβολο αυτό σε κάποια απο τις αναζητήσεις μου….εκεί που δεν θα το φανταζόμουν με τίποτα!!!!! Κι άλλο καμπανάκι….
    Τώρα διάβασα εδω για τον Βερύκιο, δεν το ειχα ακούσει καθόλου….
    ´Εκατσα και το έψαξα λοιπόν…..νομίζω οτι, μπορεί τα ποντίκια να πιάσουν εγκαίρως την ενεργειακή υποδαύλιση ενός επικείμενου σεισμού, και να πεταχτούν ολα μαζί μερα-μεσημέρι στην επιφάνεια, εγκαταλείποντας μια ολόκληρη περιοχή ……νομίζω οτι η περιοχή αυτη θα ειναι γύρω απο τους Δελφους……το δεύτερο 15μερο του Σεπτέμβρη….ίδωμεν….

  8. Ο τρελός του χωριού 08/20/2018 @ 12:27 ΠΜ

    Σωστός είσαιstrainger. Θέλω να ρωτήσω όμως μήπως ξέρει κανείς ή αν έχει κάποιος μια παρόμοια εμπειρία με αυτήν βπου μου έτυχε σήμερα. Σε έναν καταγάλανο ουρανό σε μια ήρεμη παραλία που κολυμπούσα βλέπω λίγο βαθύτερα εγώ αλλά και κάποιοι που ήταν εκεί μια δέσμη φωτός από τον ουρανό να σχηματίζει μια λαμπερή στρογγυλή κηλίδα λίγο βαθύτερα . Νομίζαμε πως είχε κάποιο λαμπερό αντικείμενο και κολυμπησαμε για να το βγάλουμε. Όταν φτάσαμε εκεί βηταν μια λαμπερή κηλίδα. Βουτήξαμε γιατί πιστέψαμε πως είχε κάτι από κάτω. Τίποτα . Έπειτα από λίγο σιγά σιγά συρρικνώθηκε και εξαφανίστηκε. Κανείς ωδεν κατάλαβε τι ήταν . Αν έχει κάποιος καμία ιδέα να μου πει. Τριγύρω δεν υπήρχαν λέιζερ και γνωστά αντικείμενα τέτοιου φωτός. Λίγο άσχετο με το θέμα αλλά εξίσου περίεργο, για αυτό ρωτάω.

  9. Ευχαριστώ τους κατοχικους φίλους , και εσένα Νίκο προσωπικά για τη πληροφορία που έχω από σπηλαιωτη γέροντα για καταστροφικό σεισμό στην Ελλάδα 28/8/2018 να τη καταθέσω στη σελίδα των κατοχικων νέων.Εύχομαι ολόψυχα η πληροφορία που έχω να μη γίνει και να δοξασουμε το όνομα του Ιησού Χριστού που έδειξε έλεος ακόμη μια φορά.

  10. Βαγγέλης 08/20/2018 @ 12:40 ΠΜ

    Γεια σου Stranger! Ποσο δικιο εχειs φιλε .Κραταω το πιο σημαντικο .Αυτο που εγραψεs στο τελοs.Οντωs εχει μαζευτει μεγαλη αρνητικη ενεργεια στην Αθηνα .Εχει μαυρισει εντελωs.Τα ζωντανα ειναι πολυ ανησυχα εδω και μερεs. Ειθε ο Θεοs να βαλει το χερι του!! Αν και δεν πιστευω οτι το αξιζουμε.Ταπεινοτητα μετανοια και προσευχη απ’ολουs.

  11. Αν…Θα μπορούσαμε να δούμε την αντίθεση δύο κόσμων ……..μέσα από καθρέφτη π.χ άπειρο καθρέφτης απειρο…αν το μετατρέπεται σε αριθμό πως θα το βλέπαμε…… αναρωτιέμαι??????

  12. Συντονιστειτε την καρδια σας με την συχνοτητα του Ροδου 888 Fm και αδειαστε το μυαλο σας απο αυτα που νομιζετε οτι καταλαβαινετε και απομακρυθειτε απο το κρυο 666 Fm.

    Οι καταστροφες συμβαινουν για πολλους κα διαφορους λογους. Υπαρχει ασφαλως το Geoengeneering και οι τεχνητες καταστροφες. Υπαρχουν και οι φυσικες καταστροφες που ειναι ενα αποτελεσμα της εναλλαγης των αστρολογικων κυκλων οπου αδειαζει απο την αρνητικη ενεργεια το πλανητικο grid και αυτο μπορει να προκαλεσει καταστροφες. Υπαρχουν και τα τελετουργικα που εχουν σαν στοχο να κατυεθυνουν ενεργειες που μπορει και να προκαλουν αλλα και να αποτρεπουν φυσικες καταστροφες, αναλογα με την στοχευση που προβλεπει την διοχετευση αρνητικης ενεργειας. Υπαρχει η διαδικασια εγκαταστασης του νεου ματριξ που μπορει να προκαλεσει καταστροφες και αυτο σχετιζετε με το αδειασμα της αρνητικης ενεργειας του πλανητικου grid.

    Το αδειασμα της αρνητικης ενεργειας του πλανητικου grid που ειναι ενα παραγωγο της συλλογικης συνειδησης, ακολουθει ασφαλως καποια συγκεκριμενα μοτιβα και εχει σχεση ασφαλως και με την ανεγερση της ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ του Οσιρι/Μαρδουκ/Δια στην πλανητικη συνειδηση και αυτη η διαδικασια ασφαλως σχετιζετε με την Ιερη Γεωμετρια και την εγκατασταση του νεου ματριξ. Also BEWARE THE CUBE in Mekka.

  13. Θα πρεπει να εισελθετε στο DIVINE MATRIX = 888 απο την πυλη του DIVINE MATRIX GATE = 1086 = MORNING STAR GATE = ROSE STARGATE = THE DIVINE MATRIX = INTERDIMENSIONAL, καθως οπως καταλαβαινετε, το ματριξ του προηγουμενου αιωνα καταρρεει και εχουμε μπει στην διαδικασια της υλοποιησης του βασιλειου των θεων (Shamballa) που αναδυεται απο το βαθος της πλανητικης συνειδησης, που φτανει μεχρι την Ατλαντιδα.

    Θα πρεπει επισης να κατανοησετε γιατι εχετε/εχουμε σαλεψει μαζικα καθως μιλαμε και για: 1086 = THE HELLENIC GATE OF GOD = THE HELLENIC ENTRANCE.

    Μιλαμε ασφαλως για το vortex/σπιραλ του Νεου Αιωνα NEO AEON VORTEX = 1086 που ειναι ενα INTERDIMENSIONAL = 1086 = MAGNETIC WORMHOLE.

    Μιλαμε επισης ασφαλως και για το POLE STAR SPIRAL = 1086 καθως μεσα απο αυτη την διαδικασια θα συνδεθουμε με την κοσμικη συνειδηση και ολη αυτη η προσπαθεια που γινεται για επικοινωνια με τα αστρα επι της ουσιας δεν ειναι “παιχνιδακι”.

    Προσανατολισμός τη νύχτα

    Θα μπορουσατε ασφαλως να ψαξετε για περισσοτερες πληροφοριες αναφορικα με τις αντιληψεις του εσωτερισμο για το POLE STAR = 636.

  14. Εμείς που υποτίθεται ξυπνήσαμε από τον λήθαργο.τι κάνουμε τώρα; Γιατί δεν το σταματάμε αυτό; Αφού έχουμε το ένστικτο και την πληροφορία τί περιμένουμε;Εγώ θέλω να αποτρέψω την καταστροφολογια τους!!! αλλά….. συνέχισε την πληροφορία, ότι είναι να γίνει θα γίνει.Το περιμεναμε ούτως συ άλλως.Οσων αφορά στην κατάληξη θα δείξει.ο νοων νοητω

  15. Α να Δ ω Ν 08/20/2018 @ 11:01 ΠΜ

    ΑΘΗΝΑ’

  16. Α να Δ ω Ν 08/20/2018 @ 11:24 ΠΜ

    ΑΘΗΝΑ 69
    ΑΕΝΑΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 69
    ΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 741
    Ο ΕΧΩΝ ΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ..
    ΘΥΣΙΑ 47
    ΜΟΝΟΣ 14-41
    720
    1273
    64
    7750
    4307
    1768

  17. Ιωαννης 08/22/2018 @ 7:10 ΜΜ

    818==8+1+8=17==8…..να περιμενουμε μετα απο γεγονος με ΑΡΙΘΜΟ 4 γεγονος με ΑΡΙΘΜΟ 8??

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*