Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:01 - 07/08/2018

Μεγάλη επίθεση της Νέας Τάξης Πραγμάτων κατα Αlex Jones

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μέσα σε δώδεκα ώρες το αντιφα , εκτρωτικό, λοατκιπαιδεραστικο , νεοταξιτικο , καμπαλ,  ισλαμοπουστολαγνο fake news κονγκλομερατο διέγραψε από facebook από , youtube, itunes, spotify απο το pinterest!!!

Ααπό παντού (εκτος του twitter [ακομα]) τον  Jones επειδή πολύ άπλα δεν τους άρεσαν αυτά που έλεγε, λογω “ισλαμοφοβιας”!!! , γιατι με ενα κλασμα του μπαντζετ των fake news μεγαλοκαρχαριων cnn κλπ ήταν πολύ ποιο πάνω στην προτίμηση του κοσμου και επειδή ήταν υπέρ του τραμπ, φιμώνοντας έτσι ιντερνετικα κανάλια που είχανε πάνω από 10 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες. αυτή η κίνηση είναι κατά την γνώμη μου ένα άλλο κλοτσιμα πριν το ξεψύχισμα της αντιανθρώπινης καμπαλ πιθανώς θα έχουμε και ντόμινο , το 1984 είναι εδώ…

αναλυση με υποτιτλους εδω

η απάντηση του jones



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ
"AYTOΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ Κ΄ΑΓΑΘΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΦΘΟΝΕΡΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΦΘΟΝΕΡΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ" ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΡΓΑΝΟΝ

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Mirella Zotou 08/08/2018 @ 4:19 ΠΜ

    Μήπως γιατί είναι κάργα συνομωσιολόγος;

    • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 08/08/2018 @ 3:35 ΜΜ

      καταρχάς η ιστορία είναι ενα συνονθύλευμα συνωμοσιών http://popaganda.gr/pop-news/12-theories-sinomosias-alithines/ τι σημαίνει “συνομωσιολόγος” ε ζουδι; και το να είναι κανείς “συνομωσιολόγος” αυτό δίνει το δικαίωμα στο κονγκλομερατο να φιμώνει σταλινικως όποιον γουστάρει επειδή είναι ισλαμοφοβικος και δεν γουστάρει να γίνει αχταρμάς του καλεργι; ;; πάτε καλά σταλινοφασιστακια;

  2. οσο εισαι χρήσιμος εισαι οκ 08/08/2018 @ 5:44 ΠΜ

    ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

    • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 08/08/2018 @ 3:36 ΜΜ

      οπως φαίνεται σοφοκλη ο jones δουλεύει για τον αμερικανικο λαο , οπως και ο τραμπ άλλωστε, για αυτό το σταλινοφασιστικο διεθνιστικό ισλαμοπουστολαγνο κονγκλομερατο τον φίμωσε.

  3. Βρε Νεμεσικέ.. δε με λες. Δηλαδή όποιος δεν πιστεύει σε κούφια Σελήνη είναι ΚΚΕ, gay, και ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι Χριστιανός??
    Απορία έχω. Ίσως είμαι χαζός.. αλλά εξήγησε μου.
    Φιλάκια 🙂

    • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 08/08/2018 @ 9:24 ΜΜ

      μαρακι λες να εισαι χαζός ε; ???? απληροφορητος εισαι σιγουρα φιλος, και τον ποιο εξυπνο ανθρωπο εαν παρεις για να λύσει ένα πρόβλημα και του δώσεις λάθος δεδομένα το σίγουρο ειναι οτι τα συμπεράσματα του θα ειναι λαθος.

      • πάντως για εσένα Νεμεσικέ, το ότι όσοι ΔΕΝ πιστεύουν όλες τις συνωμοσίες, είναι ΚΚΕΔΕΣ, αντιχριστοι κλπ κλπ, δείχνει ότι το επιπεδο σου ειναι του στυλ του οπαδου του ΠΑΟ που αν κάποιος δεν είναι ΠΑΟ είναι 100% Ολυμπιακός ενώ χαλαρά μπορεί και να είναι πχ ΠΑΟΚ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*