Διαφημίσεις

ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ!!!
Ποῦ κρύβονται, ἀλήθεια, τὰ βοθροκάναλα, τὰ ὁποῖα εἶναι μαζικῶς παρόντα σὲ κάθε ἀσήμαντο γεγονός, τὸ ὁποῖο γιὰ κάποιους λόγους παράγει τηλεθέασι;

Γιατί ἀπουσιάζουν ΟΛΑ ὅταν πρόκειται γιὰ γεγονότα, τὰ ὁποῖα συνεπάγονται ποινικὲς εὐθῦνες γιὰ πολιτικὰ πρόσωπα, ὅπως δήμαρχοι, περιφερειάρχες, ὑποῦργοι (ὅπως κακοῦργοι, ραδιοῦργοι, πανοῦργοι καὶ ΟΧΙ ὑπουργοί), μηδὲ ἐξαιρουμένου καὶ τοῦ προϊσταμένου τους Τσίπρα;

Αὐτοὶ οἱ λαλίστατοι δημοσιογραφίσκοι μὲ τὰ 1000 € ἡμερησίως, ποὺ μᾶς δουλεύουν κανονικώτατα μὲ τὴν ψεύτικη ἐνημέρωσι (νεοταξίτικη προπαγάνδα, ἂν προτιμᾶτε), δὲν ἔμαθαν τίποτε;

Γιατί δὲν μιλάει κανείς τους γιὰ τὸ πτῶμα, ποὺ ξέβρασε προχθὲς ἡ θάλασσα στὴν περιοχὴ τοῦ Σχοινιᾶ, στὸν Μαραθῶνα;

Θὰ σᾶς τὰ ποῦμε λοιπὸν ἐμεῖς ἀπὸ πρῶτο χέρι!

Μᾶς ἐνημέρωσε φίλος ἀπὸ τὴν περιοχή, ὅτι γνωστός του μὲ σκάφος ἀναψυχῆς ἐνετόπισε προχθὲς στὴν θαλάσσια περιοχή, ποὺ προαναφέραμε, ἕνα ἐπὶ πλέον (ἕνα ἀκόμη, δηλαδή) ἐπιπλέον (τὸ ὁποῖο, δηλαδή, ἐπέπλεε) πτῶμα ἀπὸ τὴν τραγῳδία τῆς Ἀνατολικῆς Ἀττικῆς καὶ εἰδοποίησε ἀμέσως τὸ Λιμενικὸ Σῶμα.

Καὶ ρωτᾶμε:
Γιατί δὲν ἀκούσθηκε πουθενὰ ἡ εἴδησις;
Ποιός ἔδωσε τὴν ἐντολὴ νὰ μὴν ἀνακοινωθῆ τὸ τραγικὸ γεγονός;
Ποιοί φοβοῦνται τὶς ποινικὲς εὐθῦνες γιὰ τὴν μὴ συμμόρφωσι πρὸς τὴν εἰσήγησι τῆς Πυροσβεστικῆς γιὰ ἄμεση ἐκκένωσι;
Ἀληθεύει, κύριε Τσίπρα, ὅτι ἀρνηθήκατε νὰ δώσετε ἐντολὴ ἐκκενώσεως;
Ἀληθεύει, κυρία Δούρου, ὅτι ἀρνηθήκατε καὶ ἐσεῖς νὰ δώσετε σχετικὴ ἐντολή;
Κύριε Καμμένε, σᾶς εἶπε τὸ ΝΑΤΟ νὰ μὴ βοηθήση ὁ Ἑλληνικὸς Στρατὸς καὶ ὑπακούσατε;
Γιατί, ἐνῷ εἶχαν ἐκκενωθῆ ὅλες οἱ κατασκηνώσεις τῆς περιοχῆς, ἐγκαταλείφθηκαν οἱ κάτοικοι τῆς περιοχῆς, μὲ συνέπεια νὰ θρηνοῦμε ἄγνωστο ἀκόμη ἀριθμὸ νεκρῶν, μεταξὺ τῶν ὁποίων δεκάδες μικρὰ παιδιά;
Οἱ ἑταιρεῖες «κινητῆς» (φορητῆς εἶναι ὁ σωστὸς ὅρος) τηλεφωνίας, ποὺ στέλνουν «ΔΩΡΟ» λεπτὰ ὁμιλίας καὶ διαδικτυακὸ χρόνο στοὺς ἐπιζήσαντες, γιὰ νὰ πουλήσουν στὴν πορεία κανένα συμβολαιάκι, δὲν μποροῦσαν νὰ στείλουν ἕνα μήνυμα «Φεύγεις τώρα ἢ καίγεσαι!» τὴν ἡμέρα τῆς βιβλικῆς καταστροφῆς;

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!

ΚΑΙ, ΒΕΒΑΙΩΣ, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΗΡΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ!

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!!!

odysseiatv



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΙΣ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ;”
  1. ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ…

    ΜΙΛΑΕΙ Ο ΧΥΔΑΙΟΣ ΓΙΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΕΝΩ ΒΟΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ…

    1. Εγώ δεν θα διαφωνήσω ούτε θα συμφωνήσω αλλά γιατί το λές αυτό? Δεν είναι ερώτηση παγίδα, ούτε είμαι ο αρθογράφος και κρατάω ουδέτερη στάση αλλά γιατί είναι βόθρος? Είναι κανονική ερώτηση. Είναι απορία.

    2. ποιο μεγάλος βόθρος απο τους Συριζαιους δεν υπαρχει .Βρώμικοι αναδροι αχρηστοι ανικανοι ηλίθιοι ψεύτες γελοίοι και γενικα σκουπιδια που τους δωθηκε η ευκαιρια να δειξουν ποσο λιγοι ειναι ως πολιτικοι ως άνθρωποι και ως κυβερνωντες.

  2. σε ενα πραγματικο κρατος θα ειχαν ηδη αρχισει εαν οχι τις συλληψεις τουλαχιστον τις προσαγωγες των νομικως υπευθυνων .Αλλά εδω ειναι η Ελλας της αριστεράς ..Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΕΡΑΣΕ ..ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΕ ΙΣΟΒΙΑ.Μόνο μία παραδοχή μπορεί να γίνει πια και ας το πάρουμε απόφαση!
    ΠΡΕΠΕΙ Ν’ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ
    ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ..
    .ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ..
    …ΜΕ ΣΚΕΡΠΑΝΙΑ ΑΞΙΝΕΣ ΦΤΥΆΡΙΑ ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΕΣ …ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΉΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

  3. ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ 100.
    ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ.
    ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΟΙ.

  4. Εγώ δεν θα διαφωνήσω ούτε θα συμφωνήσω αλλά γιατί το λές αυτό? Δεν είναι ερώτηση παγίδα, ούτε είμαι ο αρθογράφος και κρατάω ουδέτερη στάση αλλά γιατί είναι βόθρος? Είναι κανονική ερώτηση. Είναι απορία.

  5. ποιο μεγάλος βόθρος απο τους Συριζαιους δεν υπαρχει .Βρώμικοι αναδροι αχρηστοι ανικανοι ηλίθιοι ψεύτες γελοίοι και γενικα σκουπιδια που τους δωθηκε η ευκαιρια να δειξουν ποσο λιγοι ειναι ως πολιτικοι ως άνθρωποι και ως κυβερνωντες.

  6. Οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 100, αλλά δεν τους εμφανίζουν διότι δεν θέλουν να υπάρχει τριψήφιος αριθμός. Φοβούνται τους αριθμούς. Δεν ξέρω τι κάνουν οι ιλλουμινάτι ή οι άλλοι μασόνοι με τους αριθμούς, αλλά αυτοί τους φοβούνται και για αυτό προτιμούν τις στημένες δημοσκοπήσεις. Όχι για να καθησυχάζουν τις συνειδήσεις τους, επειδή δεν έχουν, αλλά για να πείθουν τους εαυτούς τους ότι δεν θα φθάσει ποτέ η μέρα να χάσουν την εξουσία που είναι ότι χειρότερο μπορεί να τους τύχει, αφού είναι κολλημένοι μαζί της. Προσωπικά πιστεύω ότι η Ρωσία γνώριζε πολύ καλά για την επίθεση, όπως γνώριζε και ενημέρωσε τον Καραμανλή. Αλίμονο αν δεν γνωρίζει επακριβώς τι γίνεται στη Μεσόγειο. Εδώ φιλοδοξεί να γίνει η μοναδική παγκόσμια υπερδύναμη και δεν μας ενημέρωσε διότι ο Τσίπρας έπαιζε το παιχνίδι των κατασκόπων. Κυνήγαγε τάχα τους κατασκόπους, επειδή του το είπαν οι ΗΠΑ, για να μη μάθουν ποτέ οι Έλληνες τι σχέδια υπήρχαν εναντίον τους και βέβαια εξακολουθούν να υπάρχουν αυτά και άλλα, που επίσης γνωρίζει η Ρωσία. Είναι πολύ σκληρό το παιχνίδι και ο Τσίπρας το μόνο για το οποίο ενδιαφέρεται είναι να μη χάσει την εξουσία και φαίνεται ότι τα καταφέρνει, αφού τον θέλουν ΗΠΑ και Ισραήλ.

  7. ΟΥΤΕ 1 ΝΕΚΡΟΣ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 90. ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΡΑΤΕ (ΚΙ ΕΛΠΙΖΕΤΕ) ΝΑ ΞΕΒΡΑΣΤΟΥΝ 200 ΠΤΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΨΕΤΕ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΕΣΤΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΚΑΘ’ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΑΡΡΩΣΤΟΙ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΛΟΓΙΑ, ΠΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.
    ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΩΣΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΕΙΣΓΓΕΛΕΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΡΑΣΕΙ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ(ΝΑΙ) ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΟΜΙΚΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ!
    ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ.
    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΟΔΟ.
    ΑΝΤ’ΑΥΤΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΑ ΞΥΝΕΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΝΑ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ(ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΙΩΠΟΥΝ) ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΛΟΥΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝΕ ΤΑ ΦΑΝΤΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ.
    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΓΚΡΑΝ ΓΚΙΝΙΟΛ ΠΟΥ ΕΡΕΘΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΤΩΜΑΤΟΛΑΓΝΟ ΗΛΙΘΙΟ ΧΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙ ΤΙ ΧΩΡΟ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΣΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *