08:23 - 31/07/2018

Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ “ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Διαφημίσεις

ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γράφει ο Σάββας Καλεντερίδης

Ιδιαίτερα μετά τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Αν. Θράκης, του Πόντου και της Μικράς Ασίας, που ολοκληρώθηκε με τη Μικρασιατική Καταστροφή, είναι σε εξέλιξη μια διαδικασία αποδυνάμωσης ή και εξάλειψης πληθυσμιακά, οικονομικά και πνευματικά ισχυρών ελληνικών κοινοτήτων από διάφορες περιοχές της Μεσογείου και του Εύξεινου Πόντου, που ονομάζεται συρρίκνωση του ελληνισμού.

Το φαινόμενο αυτό το είδαμε να εξελίσσεται, και στο πλαίσιο αυτό να χάνεται ο ελληνισμός της Βόρειας Θράκης (Αν. Ρωμυλίας), της Ανατολίας, της Γεωργίας, της Ρωσίας, της Ουκρανίας, του Λιβάνου, της Παλαιστίνης, της Αιγύπτου καθώς και άλλες μικρότερες κοινότητες.

Τελευταία απώλεια είναι η Κύπρος, ενώ σημάδια συρρίκνωσης παρουσιάζει και ο ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου (ας τον χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον όρο, όσο μπορούμε να τον χρησιμοποιούμε ακόμα).

Ένας από τους σοβαρούς λόγους που επηρεάζει αυτό το φαινόμενο είναι η ίδρυση των κρατών εθνών, που δείχνουν ελάχιστη ανοχή στις ξένες κοινότητες, αλλά και οι γεωπολιτικοί και λοιποί ανταγωνισμοί στους οποίους εμπλέκεται και η Ελλάδα ως κράτος.

Χαρακτηριστικό, πάντως, είναι το γεγονός ότι το ελληνικό κράτος, ο πληθυσμός του οποίου μέχρι το 1923 ήταν λιγότερος από τους Έλληνες της Οικουμένης, όχι μόνο δεν προσπάθησε να αποτρέψει τη συρρίκνωση, αλλά πολλές φορές με τις καταστροφικές επιλογές των κυβερνώντων την επέτεινε.

Όμως, όσο φθάνουμε στην ολοκλήρωση αυτής της ιστορικής φάσης, αφού μόνο μερικές ελληνικές κοινότητες έχουν μείνει στην Ουκρανία και τη Ρωσία, οι οποίες κινδυνεύουν κι αυτές με εξαφάνιση λόγω της ανυπαρξίας πολιτικής αλλά και εγκληματικών λαθών της Αθήνας, θα πρέπει να περιμένουμε τη μετάλλαξη του φαινομένου για να περάσουμε σταδιακά στη διάλυση της ίδιας της Ελλάδας.

Η υπογραφή της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, η επικείμενη ταφόπλακα στη Βόρειο Ήπειρο, τα παζάρια με τους μουφτήδες και τα βακούφια στη Θράκη και η επανέναρξη των συνομιλιών για την επίλυση του Κυπριακού, δηλαδή την κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, έχουν ήδη σημάνει τη διάβαση στην επόμενη φάση.

Οι λόγοι είναι πολλοί, όμως θα σταθούμε στον εξής έναν, ο οποίος μπορεί να αποτρέψει την καταστροφή. Αυτό λέγεται πολιτικό σύστημα.

Το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα δεν κάνει τίποτε άλλο από το να καταστρέφει τον ελληνισμό και την Ελλάδα, και αν δεν αλλάξει, μπορεί κανείς να προβλέψει με σχετική ακρίβεια και το τέλος αυτής της χώρας.

Αυτό που ζει η Ελλάδα τις τελευταίες μέρες δεν είναι καθόλου τυχαίο. Είναι νομοτελειακό.

Τι πρέπει να αλλάξει; Οι πολίτες πρέπει επειγόντως να διαβουλευθούν μεταξύ τους, να αναζητήσουν τρόπους να ψηφιστεί από τους πολίτες –και όχι από τα κόμματα– ένα σύνταγμα που θα εξασφαλίζει πρώτα και πάνω απ’ όλα την διάκριση των εξουσιών.

Μόνο αν γίνει αυτό θα έχουμε ένα υγιές λειτουργικό κράτος, που θα το κατευθύνει η εκάστοτε κυβέρνηση χωρίς κανέναν κομματισμό, το οποίο θα λειτουργεί με βάση τους νόμους που θα ψηφίζει ένα νομοθετικό σώμα που δεν θα έχει καμία σχέση με την κυβέρνηση και το κράτος, και όλοι αυτοί θα ελέγχονται από τη ανεξάρτητη δικαστική εξουσία.

Έτσι απλά.

Αν δεν γίνει αυτό, θα συνεχίσουμε να έχουμε μια Δικαιοσύνη υποταγμένη στα κόμματα και τις διάφορες παρέες κομματικών παραγόντων, που έχουν όλα τα χαρακτηριστικά της συμμορίας.

Αν δεν γίνει αυτό, θα συνεχίσουμε να έχουμε ένα κράτος κομματικοποιημένο, όπου οι άξιοι θα περιθωριοποιούνται και θα το διοικούν οι πιστοί στο κόμμα και όχι στην πατρίδα, θα το διοικούν οι χιλιάδες μετακλητοί –αυτή η σύγχρονη ντροπή της Ελλάδας–, θα το διοικούν οι Καρανίκες, οι Νεφελούδηδες, Τσούπρες και άλλες τραγικές φιγούρες που μόνο οίκτο προκαλούν.

Αν δεν γίνει αυτό, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε στη Βουλή –εκτός από τους κλασικούς γιατρούς, δικηγόρους και μηχανικούς– τραγουδιστές, ηθοποιούς και ποδοσφαιριστές, τα κατακάθια της ελληνικής κοινωνίας, κομματικούς συνδικαλιστές, αποτυχημένος διαιτητές, ποδοσφαιριστές και ό,τι μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου. Τι να σας θυμίσω τώρα, εκείνο το ανεκδιήγητο «φρουρά, φρουρά, φρουρά»;

Αν δεν γίνει αυτό, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε ανίδρωτους καταληψίες, ιδεοληπτικούς, εθνομηδενιστές, πρίγκιπες να καταλαμβάνουν την εξουσία, και λειτουργώντας σαν μια παρέα-συμμορία να κάνουν τα μύρια όσα, να διαλύουν μέρα τη μέρα την πατρίδα μας, να στέλνουν στο θάνατο εκατό ανθρώπους.

Και όλα αυτά χωρίς να υπάρχει ένας θεσμός που θα τους υποχρεώσει να λογοδοτήσουν, αφού ο Άρειος Πάγος έγινε υπάλληλος και στεγάζεται πλέον στο γραφείο του πρωθυπουργού.

Πολλοί θα τα θεωρήσουν όλα αυτά υπερβολικά, γιατί κανείς δεν θέλει να πιστέψει τη σκληρή αλήθεια. Είναι μια φυσιολογική ψυχολογική αντίδραση. Όμως η κατάσταση είναι χειρότερη από αυτήν που περιγράφω.

Η διαδικασία συρρίκνωσης του ελληνισμού ολοκληρώνεται και έχει ήδη αρχίσει η επόμενη φάση, η διάλυση της ίδιας της Ελλάδας.

Μην ελπίζετε στους επόμενους.

Το τρένο πηγαίνει πάνω σε ράγες που οδηγούν στον γκρεμό, και η αλλαγή μηχανοδηγού δεν θα αποτρέψει την καταστροφή.

Τις ράγες πρέπει να αλλάξουμε, για να οδηγηθεί το τρένο σε ασφαλή προορισμό, για να σώσουμε ό,τι έχουν αφήσει όρθιο πολιτικάντηδες συμμορίτες από την Ελλάδα και τον ελληνισμό.

Και αυτό μπορούν να το κάνουν μόνο οι πολίτες. Εμείς έχουμε τη δύναμη, εμάς φοβούνται ντόπιοι και ξένοι επιβουλείς του ελληνισμού. Να μην μείνουμε απαθείς, παρατηρώντας το θάνατό μας.

Ήλθε η ώρα σου Έλληνα πολίτη, για να μη σε σκοτώνει ο κάθε ανίδρωτος καταληψίας με τις επιλογές του.

ΠΗΓΗ

oimos-athina



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 07/31/2018 @ 8:54 ΠΜ

    ΑΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΓΙΑΦΚΕΣ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΑ ΠΟΛΥΟΡΟΦΑ ΓΥΑΛΙΝΑ ΚΤΗΡΙΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Μ.Κ.Ο. (ΜΕΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ) ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΒΙΛΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΜΕ ΜΑΝΙΚΕΤΟΚΟΥΜΠΑ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΠΑΠΙΓΙΟΝ ΤΙΡΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΟΥΙΣΚΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΕΡΠΕΤΑ, Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ. ΚΤΗΡΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΡΩΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗ,
    ΕΚΕΙ ΨΑΞΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ.

  2. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 07/31/2018 @ 9:31 ΠΜ

    Αυτο τουλαχιστον ειναι μια προταση που ομως ασφαλως σε συναρτηση με τα δεδομενα δεν προτεινει καποια αμεση λυση, καθως και η επανιδρυση επι της ουσιας του κρατους χρειαζετε πολυ χρονο, που δεν εχουμε, καθως πρεπει αμεσα μαλιστα να προκυψει εστω καποια προσωρινη πολιτικη σταθεροτητα.

    Εγω ασφαλως δεν ειμαι ειδικος αλλα και τους ειδικους τους ειδαμε και για αυτο απλα θα κανω μερικες προτασεις αν και εφοσον υπαρχει η θεληση και οι ποροι.

    1) Εκλογη Κουλη αμεσα οσο πιο συντομα γινεται για να υπαρξει τουλαχιστον ο χρονος καθως επισης οποιος βιαζεται σκονταφτει και μια προσπαθεια επανΙδρΥσης του κρατους επι της ουσιας χρειαζετε ΧΡΟΝΟ.

    2) Να δημιουργηθει ενας πυρηνας ο οποιος θα μπλοκαρει καθε ειδους τσακκωμους και πολιτικοθρησκευτικες διαμαχες στο εσωτερικο, απο οπου και αν προερχονται και να ανακατευθυνει σε μια ΣΥΖΗΤΗΣΗ και αντι δηλαδη να πινουμε το αιμα ο ενας στον αλλο να γινει ΣΥΖΗΤΗΣΗ οπως προτεινει και ο Σαβας.

    3) Η συζητηση θα πρεπει να αφορα ξεκαθαρα την αναζητηση ενος πολιτικου συστηματος με στοχο την επανυδριση του Ελληνικου κρατους και αυτη θα πρεπει να γινει δημοσια σε καποιο onilne forum οπου θα μπορουν να συμμετεχουν σε διαφορετικο ασφαλως group απο τους ειδικους οι πολιτες για να γινονται και απαραιτητες σφυγμομετρησεις αναφορικα με την θεληση της μαζας.

    4) Ξεχαναμε το παρελθον και στην συζητηση μπορουν να συμμετεχουν οποιοιδηποτε απο οπου και αν προερχονται. Αριστεροι και δεξιοι και παπαρια μεντολες. Μοναδικο κριτηριο η Ελληνικη εθνικοτητα.

    5) Σε οτι αφορα τους πορους θα μπορουσαν να γινουν crowd funding projects που να αφορουν την επανυδριση του Ελληνικου κρατους και του Ελληνικου πολιτισμου, αλλα και του παγκοσμιου πολιτισμου και το πρωτο θεμα που πρεπει να μπει στο τραπεζι της συζητησης ειναι η Υδροχοικη αναγεννηση που ειναι μια παγκοσμια συνειδηση.

    6) Η θρησκεια σε αυτα τα θεματα δεν εχει καμια δουλεια, μαλιστα υπαρχει το δυναμικο να δημιουργηθει ενας νεος Ελληνιστικος ιδεολογικος πυρηνας που να υπερβαινει τις θρησκευτικες διαφορες. Το θρησκευμα δεν μπορει να ειναι κριτηριο καθως μαλιστα αυτο προβλεπει συγκεκριμενη πολιτικη σταση που σχετιζεται με τις εξουσιαστικες δομες του παρελθοντος.

    Εγω βασικα θα μπορουσα να βοηθησω στην δημιουργια ενος νεου ιδεολογικου πυρηνα εξω απο αυτη την προσπαθεια, αλλα σε συναρτηση με την συζητηση για την Υδροχοικη εποχη, που θα μπορουσε να ειναι ενα ξεχωριστο project, που να προβλεπει και την ανεγερση ενος Ελληνιστικου Ναου του Υδροχοου στην Αθηνα, που θα μπορουσε να προσελκυσει την παγκοσμια συνειδηση του Υδροχοου και επενδυσεις απο Υδροχοιστες και ακομα και του Σορος, καθως το χρημα δεν εχει ηθικη. Θα μπορουσα βασικα να ξεκινησω αυτο το project με μονο 100 000 euro και αυτο ειναι το τραγικο της υποθεσης, καθως αμα πουλησετε μια εκκλησια σε καποιο χωριο για ακινητο, θα μπορουσαμε να ξεκινησουμε μια νεα προσπαθεια για την αναγεννηση του Ελληνισμου μεσα στα πλαισια της Υδροχοικης εποχης και να κερδισουμε στην μαχη της συνειδησης που ειναι το μοναδικο πεδιο στο οποιο μπορει να δωσει πραγματικες μαχες ο Ελληνισμος για την επιβιωση του.

    Απλα λεω εγω τωρα. Ολοι αλλωστε κατι λενε.

  3. ..Θα σου κάνω μια παρατήρηση που ισχύει για ολους τους αρθρογράφους, πολιτικούς, σχολιστές, κλπ ιδεολόγους για νεα κοινωνικοπολιτικοοικονομικά “συστήματα”
    Οταν γράφεις κάτι και ξεκινας το κειμενο με την χιλιοειπομένη και ξεφτισμένη γενικευμένη φράση: “Ελληνίδες, Έλληνες…συνέλληνες…πολιτες τής Ελλάδας…. πρέπει να κάνουμε αυτό…πρέπει να αλλάξουμε εκείνο…αν δεν γίνει αυτό…αν δεν γινει εκείνο…” είσαι ήδη εκτος θέματος.
    Ποιοί ακριβώς…Έλληνες πολίτες θα διαβουλευτούν μεταξύ τους;
    Σε ποιό..σημείο θα συγκεντρωθούν(!);
    Πώς θα μιλάνε μεταξύ τους; προφορικά.., με ότο κιού; θα μεταφράζει..κάποιος άλλος λόγω..απόστασης;
    Θα..πιαστεί και η άποψη των αλβανων (αλαβανων) που γεννήθηκαν στην Ελλάδα ως..πολίτες με “δικαίωμα”;
    ..τότε να έρθουν και οι γυφτοι-ρομά να πουνε και αυτοι τι δεν τους αρέσει να το αλλάξουμε(!)
    ..μήπως..να έρθουν και οι σκοπιανοι..;

    ..ως εκ τούτων δεν κάθισα καν να το διαβάσω το άρθρο σου γιατί απο την βάση του είναι λάθος.

    Απλά, για να το μάθεις και να αρχίσει σιγά σιγά να σου εν τυπώνεται μέσα σου το τι θα γίνει στην Ελλάδα…, μάθε, πως τα κόμματα, οι βουλευτες, οι υποψήφιοι πολιτικοί και η βουλή… θα αναγράφονται πια μόνο στα βιβλία τής ιστορίας για να μαθαίνουν οι επόμενες γενιες τα τραγικά λάθη που έκαναν οι προγονοί τους και να μην τα ξανακάνουν.

    Η Ελλάδα έχει Βασίλειο!

    ..και πριν γαυγίσεις…όλοι οι προηγούμενοι βασιλιάδες που υπηρχαν και ετρωγαν με χιλιες μασελες ενω πειναγε και δυστυχούσε ο λαος και έκαναν τα χατηράκια της ευρώπης…, (παύλος, κωνσταντίνος, κόθωνας, φρειδερίκη κλπμ) τούς είχε βάλςι πάλι, με το έτσι γουστάρω, αυτή η γερμανίδα τσατσά (και μετά που τους έδιωξε ο Ελληνικός λαός, η πουτάνα γερμανίδα σκέφτηκε άλλο κόλπο – αυτό των “δημοκρατικών” εκλογών).
    Δεν υπήρχε αληθινός Έλληνας Βασιλιάς μετά το Βυζάντιο. ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ._

  4. Μανιάτη Βηρσαβεέ 07/31/2018 @ 10:48 ΠΜ

    Θα πρέπει να αναλάβουν άνθρωποι άσχετοι με την πολιτική, που θα έχουν ως μόνο κριτήριο την Ορθοδοξία και την Ελλάδα και θα αγωνιούν να αποτρέψουν τη διάλυση του ελληνισμού. Αυτοί, όλοι αυτοί το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα λεφτά και η θέση. Δεν υπάρχουν αρχές, ιδανικά. Δεν υπάρχει πίστη στο Θεό και αγάπη στη Πατρίδα. Δεν υπάρχει αυτό που έλεγαν κάποτε ότι χωρίς την πατρίδα μου δεν ζω. Υπάρχει μόνο η αγάπη στο χρήμα και στην εξουσία και για αυτό οι λογής -λογής εξουσίες διασταυρώνονται μεταξύ τους με αυτό το περίεργο και προκλητικό τρόπο. Αλλά είναι από το Θεό να διαλυθεί το ψευτορωμέϊκο. Η σχέση μας πρώτα με τον Τριαδικό μας Θεό και μετά με την Πατρίδα μας δεν μπορεί να στηρίζεται στο ψέμα.

  5. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 07/31/2018 @ 11:56 ΠΜ

    Λογω της συγχρονικοτητας να πω οτι εγω δεν εχω προβλημα με ης Μανιατης Βιρσβασβαρβε και θα ελεγα μαλιστα οτι την συμπαθω αρκετα και για αυτο θα προτεινα μαλιστα να την βαλουμε συντονιστη στο group με τους Ρωσοφιλους, οπου θα προσκαλεσουμε και ολους τους Ρωσους πρακτορες να μας παραθετουν τα δικα τους δεδομενα.

    Βασικα να φτιαξουμε group για ολους με στοχο να λυσουμε τις διαφορες μας και δηλαδη και για τους μασονους και για ολους οσους προσελκυουν το ενδιαφερον της μαζας για να μας πουν ολοι τις αποψεις τους και τελικα θα αποφασισει ο κυριαρχος λαγος η μηπως οι ειδικοι της καθε ομαδας και τελικα εγω ως ο Συμπανταρχης που θα συντονιζω απο την κορυφη του Ολυμπου? Αυτο το σκεφτομαι. :p

    Περα απο την πλακα εγω ειμαι διαθεσιμος αν εχει καποιος το χρημα.

  6. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 07/31/2018 @ 12:10 ΜΜ

    Ποιος ειναι ο αληθινος βασιλιας?

  7. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 07/31/2018 @ 12:29 ΜΜ

    Εγω δεν λεω οχι στην πιθανοτητα να επιστρεψουμε ειτε στην Βασιλευομενη δημοκρατια ειτε σε κατι αλλο καθως αλλωστε και εγω βασιλεας ειμαι και μαλιστα Συμπανταρχης.

    Αμα εννοειται τον Κοκο δεν υπαρχει θεμα, καθως δεν θα μπορεσει ποτε αυτο να περασει στην μαζα, εκτος και αν εμφανιστει ως σωτηρας και μας βγαλει απο το αδιεξοδο, κατι που αμα μπορουσε θα το ειχε κανει ηδη εκει οπου ο κοσμος ειναι απελπισμενος. Αμα εννοειται βασικα οτι θα πρεπει να φερουμε μια νεα Χουντα για να φερουμε πισω τον Κοκο, βασικα βγαλτε το απο το μυαλο σας, καθως αυτο δεν προκειται να περασει χωρις συγκρουση και πολεμο.

    Αρα βασικα η προταση και αν δηλαδη περι αυτου προκειται απορριπτεται και δεν χρειαζετε να μπουμε σε συζητηση καθως αλλωστε αν μιλαμε για καμμενα μυαλα χουντικων, Χ.Α κλπ αυτοι δεν θα μπορουσαν ποτε να συνισφερουν τιποτε σε μια συζητηση που να αφορα την συνειδηση και την ανοικοδομηση της κοινωνιας πρωτα απο ολα.

  8. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 07/31/2018 @ 12:42 ΜΜ

    Βασικα ακομα και η επιστροφη του Κοκου η ακομα και η δικη μου αναδειξη ως υπερατου αρχοντα του συμπαντος προυποθετει νεο Συνταγμα και σχετικη συζητηση. Απο αυτο το γεγονος καταλαβαινει καποιος οτι καποιοι δεν ψαχνουν για λυσεις αλλα για επιβολη της αρρωστιας του στους αλλους και αυτο εχει παρει απιστευτες διαστασεις μεσα στην κοινωνια πρωτα απο ολα για αυτο και σε οτι αφορα αυτον τον καρκινο αυτης της νεοφασιτικης νοοτροπιας θα πρεπει η νεα οργανωση να φερει εκπεδευμενες ομαδες απο το εξωτερικο (ΟΥΠΣ αυτο εχει γινει) και να ειναι ετοιμη να συγκρουστει με αυτα τα αρρωστημενα φαινομενα αυτων των ηλιθιων που δεν μπορουν πρωτα απο ολα να επικοινωνησουν με το κεφαλι τους και νομιζουν οτι θα μπορουσαν να ειναι αυτοι οι λυση για το οποιοδηποτε προβλημα.

    Θα μπορουσαμε ασφαλως να τους φτιαξουμε ενα underground group μεσα στο νεο Κοινωνικο Δικτυο το οποιο θα ονομαστει epanidrisi.gr (πσσσ σας βρηκα και το ονομα) εκει οπου θα μπορουσαν να μαζευονται και οι Σατανιστες και γενικα ολα τα κατακαθια για να συζητανε για την κολαση που θα αφησουμε πισω μας και για να τελειωνει μια και καλη το θεμα με αυτη την ασυλλυπτη πνευματικη αρρωστια, εκει οπου περα απο τις απειλες τους εκφοβισμους και την ψυχολογικη βια θα πρεπει να αντιμετωπισουν τον Λογο, που θα τους βαραει αλυπητα.

  9. ΡΕ ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΤΙ ΧΑΦΙΕΔΟΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΓΙΑ “ΝΑΙ” ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ 15 ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΠΟΥΛΟ.
    ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΟΤΣΑΛΑΝ ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΣΩΣΤΟΙ ΟΤΑΝ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝΕ ΤΥΦΛΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ.
    ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ….
    Η’ ΚΟΜΜΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η’ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΕΙ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*