Διαφημίσεις

Ο άθεος Αλέξης Τσίπρας προδίδει τον Ορθόδοξο λαό του…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Οι εκπαιδευόμενοι μάγοι της συμφοράς (σ.σ. κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ) κάθε μέρα πέφτουν και σε μια λακκούβα ανευθυνότητας, απερισκεψίας ανωριμότητας, ή της δουλικότητάς τους στην απόλυτη υποταγή στις ξένες υπηρεσίες, πού καθοδηγούνται από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ και την γερμανική ΕΕ;

Έτσι από το πουθενά, αυτή η άθλια κυβέρνηση των άθεων, κατασκεύασε ατιμωτικές κατηγορίες κατά της Ρωσίας, απελαύνοντας δυο διπλωμάτες της από την Ελλάδα και απαγορεύοντας την είσοδο στη χώρα μας, άλλων δυο.

Κατηγορώντας τους για παράνομες – κατασκοπευτικές ενέργειες εις βάρος της ασφάλειας της Πατρίδος μας. Για προσπάθεια αλίευσης και διακίνησης πληροφοριών που έχουν να κάνουν με την προδοτική για την Ελλάδα, συμφωνία των Πρεσπών και για χρηματισμό κρατικών λειτουργών προς την κατεύθυνση αμφισβήτησης αυτής της κατάπτυστης συμφωνίας! Για υποκίνηση της οργανώσεως των μεγάλων συλλαλητηρίων κατά της κυβέρνησης που εκχώρησε το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς!

Ωστόσο, η ηλίθια αυτή κίνηση είναι υψηλού κινδύνου και ρίσκου, αφού θέτει απολύτως απέναντί μας την υπερδύναμη της Ρωσίας, που ο Ρ. Τ. Ερντογάν προσεγγίζει με προσεκτικά και σίγουρα βήματα, συνάπτοντας και συμφωνίες προηγμένου πολεμικού υλικού!

Αναμένοντας την οδηγία που θα στραγγαλίσει την οικονομία της Μακεδονίας…

Η Μόσχα απάντησε μέσω της εκπροσώπου της στο ΥΠΕΞ Μαρίας Ζαχάροβα και προανήγγειλε συνέπειες κατά της Ελλάδος:

«Τέτοιες ενέργειες δεν είναι χωρίς συνέπειες, δεν εξαφανίζονται χωρίς ίχνος. Δυστυχώς, όλα αυτά ρίχνουν σκιά στις διμερείς σχέσεις, χωρίς να εισάγουν κανένα εποικοδομητικό στοιχείο… Η συμφωνία (Πρεσπών) οδήγησε σε βαθιά διάσπαση τόσο στην Ελλάδα όσο και στην πΓΔΜ. Προφανώς απέχει από την ενίσχυση της ειρήνης και της ασφάλειας στα Βαλκάνια. Είναι μέσο που εξυπηρετεί αποκλειστικά την επίσπευση του σχεδίου για ένταξη της πΓΔΜ στο NATO… Ο ελληνικός λαός να μην παρασύρεται σε βρώμικες προκλήσεις, στις οποίες δυστυχώς τον έσυρε η ελληνική πλευρά. Κατανοούμε απόλυτα ότι η πίεση, στην οποία εκτέθηκε η Ελλάδα, ήταν η μεγαλύτερη»!

Έτσι, αυτήν την στιγμή η ελληνική κυβέρνηση και περισσότερο από όλους ο Αλέξης Τσίπρας, τρέμουν στην είδηση οικονομικών μέτρων κατά της Ελλάδος από τη Ρωσία.

Έχουν χάσει τον ύπνο τους στην κυβέρνηση των δειλών, προσμένοντας την ταξιδιωτική ρωσική οδηγία, η οποία θα προτρέπει τους Ρώσους που θα επισκέπτονταν την Ελλάδα, να μην την επισκεφτούν φέτος, γιατί πλέον η Ελλάδα δεν είναι μια φιλική χώρα για τη Ρωσία. Και όλοι γνωρίζουν ότι μια τέτοια ταξιδιωτική οδηγία θα την ακολουθήσει το 40 με 60% των Ρώσων, που ήδη έχουν επιλέξει να κάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και έχουν προχωρήσει στις ανάλογες κρατήσεις ή είχαν αποφασίσει να προβούν σε αντίστοιχες κρατήσεις.

Όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι πάντες – οι εμπλεκόμενοι με τον τουρισμό στην Ελλάδα – ότι το μεγαλύτερο ποσοστό Ρώσων τουριστών επισκέπτεται τη Χαλκιδική! Άρα θα πληγεί σαφέστατα η οικονομία της Μακεδονίας μας!

Με μόνη ωφελημένη την Τουρκία, όπως αντίστοιχα είχε ωφεληθεί η Ελλάδα από την ταξιδιωτική οδηγία της Ρωσίας κατά της Τουρκίας το 2015!

Ερωτηματικό βέβαια παραμένει, εάν εκδοθεί αυτή η ταξιδιωτική οδηγία, πώς θα ανταποκριθούν οι Ρώσοι του θρησκευτικού τουρισμού, πού επισκέπτονται κατά χιλιάδες τα μοναστήρια και τις εκκλησιές της ελληνικής επικράτειας, λόγω του ότι τους δυο λαούς ενώνει η Ορθοδοξία;

Αλλά, μήπως το σχέδιο της ΝΤΠ, πού εκφράζεται όπως προείπα, από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ και την γερμανική ΕΕ, προσπαθεί την οικονομική αποδυνάμωση της Μακεδονίας μας, μετά και τη συμφωνία Μέρκελ – Τσίπρα για εγκατάσταση σ΄ αυτήν, λαθρομεταναστών από τη Βαυαρία; Προκειμένου να μεταβληθεί η Μακεδονία μας σε περιοχή φτηνής Οικονομικής Ζώνης;

Τα καραγκιοζιλίκια του Καμμένου και η απάντηση της Ρωσίας…

Αλλά ο τραγέλαφος σε αυτήν την κυβέρνηση συνεχίζεται! Η βλακεία της, η ανευθυνότητα και ο τρόμος της μπροστά στις ραγδαίες εξελίξεις, δεν κρύβεται!

Στην αναμονή λοιπόν, της απαντήσεως της Ρωσίας για τις ελληνικές αυθαιρεσίες εναντίον της, ο πολλά βαρύς ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος απένειμε τιμητική πλακέτα με την Διαμνημόνευση Αστέρα Αξίας και Τιμής, στον Ρώσο Ακόλουθο Άμυνας στην Ελλάδα, υποστράτηγο Γεννάντι Μοσάγιεφ!

Σε μια κίνηση εξισορρόπησης της ανοησίας της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατά της Ρωσίας, ευελπιστώντας στη μεγαλοθυμία του Βλαδίμηρου Πούτιν! Ο οποίος με πλήρη νηφαλιότητα και χωρίς καμιά βιασύνη θα αποφασίσει για τα μέτρα που θα λάβει κατά της Ελλάδος, τα οποία εκτιμώ πως θα είναι ηπιότερα, από ότι θα ήταν για οποιαδήποτε άλλη χώρα!

Άλλωστε, τούτο διαφάνηκε και από τις δηλώσεις της Μαρίας Ζαχάροβα, στο σημείο όπου είπε: «Ο ελληνικός λαός να μην παρασύρεται σε βρώμικες προκλήσεις, στις οποίες δυστυχώς τον έσυρε η ελληνική πλευρά»!

Όπου, ξεκάθαρα διαχωρίστηκε ο ελληνικός λαός, με τα φιλορωσικά αισθήματα, από την κυβέρνηση των εθελόδουλων στο ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ και την γερμανική ΕΕ!

Το “πακέτο Ελλάς” το ανέλαβε ο Πούτιν…

Ήταν αναμενόμενο η συνάντηση Ντόναλντ Τραμπ και Βλαδίμηρου Πούτιν στο Ελσίνκι να κρατήσει αρκετές ώρες, σε ένα ευχάριστο κλίμα! Στη συνάντηση – σύμφωνα με πληροφορίες μας – συζητήθηκε και η Ελλάδα!

Μας μετέφεραν, πως υπήρξε κοινή απόφαση, ώστε το “πακέτο Ελλάς” να το αναλάβει ο Πούτιν! Ο πολύ δυσαρεστημένος Βλαδίμηρος Πούτιν με τους τελευταίους χειρισμούς της ελληνικής κυβερνήσεως!

Ωστόσο, η μεγάλη είδηση που μας μετέφερε η πηγή μας είναι, πως ο Αλέξης Τσίπρας θα “χτυπηθεί” ανηλεώς! Θα αναλάβουν οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας! Η πολυδύναμη της KGB! Η οποία θα “ξεσκονίσει” τα οικονομικά του Τσίπρα και όχι μόνο! Μας είπαν πως θα τα κάνουν φύλο και φτερό!

Τι άλλο να πούμε;  Αναμένουμε τις ρωσικές αντιδράσεις!

Αλλά, δεν γίνεται να μην έχουμε την περιέργεια να αναρωτηθούμε!

Λες να είναι έργο της KGB η είδηση (των Παραπολιτικών) πού συντάραξε το Μαξίμου, πώς η τεχνική εταιρεία Δίοδος πού ανήκει στα αδέλφια του Πρωθυπουργού, Δημήτρη και Ζανέτ Τσίπρα, πέτυχε το 2016 τη ρύθμιση δανείου της, ύψους 243.544 ευρώ, με μηνιαίες δόσεις 300 ευρώ; Όπως καταγγέλλει και η ΝΔ, πρόκειται για την ίδια εταιρεία που το 2012 επιχείρησε να λάβει δημόσιο έργο άνω του 1 εκατ. ευρώ από την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, υποβάλλοντας πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα…

Είδομεν…

Ο άθεος Αλέξης Τσίπρας προδίδει τον Ορθόδοξο λαό του και τη Ρωσία…

Πάντως, η μεγάλη ρωσική εφημερίδα Pravda με δημοσίευμά της, που δημοσιεύθηκε στην αγγλόφωνη έκδοσή της, αποδομεί και ξευτελίζει τελείως τον Έλληνα Πρωθυπουργό, με τον εκκωφαντικό τίτλο: «Ο επιθετικός Έλληνας άθεος Αλέξης Τσίπρας προδίδει τον Ορθόδοξο λαό του και τη Ρωσία»! https://archive.fo/CwP8i

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στη συμφωνία των Πρεσπών και στις απελάσεις των Ρώσων διπλωματών! Στέκεται ιδιαίτερα στις ελληνικές κατηγορίες περί οργανώσεως των συλλαλητηρίων κατά της Συμφωνίας από τη Ρωσία!

Η αναφορά όμως που προκαλεί εντύπωση, είναι πως χαρακτηρίζεται ο Αλέξης Τσίπρας ως ελεγχόμενος από τη Δύση! Όπως επίσης εντυπωσιάζει η αναφορά, στον άθεο Αλέξη Τσίπρα!

Τον αποκαλεί επίσης, αντιδημοκράτη, που δεν ακούει και δεν σέβεται τη βούληση του λαού του, που κατά πλειοψηφία τάσσεται κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών!

Εκφράζοντας την αντίθεσή του στην αυθαίρετη παραχώρηση του ονόματος, της γλώσσας και της εθνότητας!

Γίνεται αναφορά ακόμη και στο γεγονός, πως συνέδραμε στο γάμο γκέι και ομόφυλων ζευγαριών! Πως κατάργησε την υποχρεωτική προσευχή στα σχολεία!

Πιστεύω, πως δεν είναι δυνατόν το άρθρο αυτό να μην βρίσκεται σε γνώση του Βλαδίμηρου Πούτιν! Και εμμέσως πλην σαφώς είναι τα πρώτα δυνατά μηνύματα του Ρώσου ηγέτη κατά του Αλέξη Τσίπρα και της σταλινικής παρέας του!

Σε αναμονή λοιπόν των περαιτέρω εξελίξεων κι ο Θεός να βάλλει το χέρι του!

Σύντομα επανέρχομαι…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από panos

17 σχόλια στο “Η KGB ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ”
  1. Μοσάγιεφ;!;!;!;! ΜΟΣΑΓΙΕΦ;!;!;!
    ΜΟΣΑΓΙΕΦ=ΜΟΖΕΣ=ΜΟΫΣΗΣ!!!
    ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ;!;!
    ΟΜΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!!
    ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ!
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΛΕΥΡΟ……

  2. Από όλο το άρθρο κρατάω μόνο την τελευταία απειλητική φράση: “Σύντομα επανέρχομαι…”
    Γιατί ρε φίλε; Τι σου κάναμε;

  3. Τα είπαμε όλα από την αρχή της απέλασης των Ρώσων εδώ:

    ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΥ AXEL CIPRA ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ‘’ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ’’ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟΥΝ…
    https://katohika.gr/ellada/to-moiraio-lathos-tou-koutou-axel-cipra-alla-kai-ton-presveion-pou-ton-chorigoun/

    ” Σας το λέω καθαρά και να δείτε ότι και πάλι θα επαληθευτώ…. ο τουρκοεβραίος Αλ6ς αλλά και ολόκληρος ο μασονικός πολιτικός κόσμος της χώρας μας έκαναν το τεράστιο λάθος να στραφούν φανερά πια εχθρικά απέναντι στη Ρωσία… Απέναντι σε μια υπερδύναμη που είναι μια ανάσα από τα σύνορα της και η οποία απειλείται φανερά από τις ενέργειες τους…. Έκαναν το θανάσιμο λάθος να προωθήσουν αλλαγές συνόρων χωρίς πόλεμο που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των αμερικανων… και ετοιμάζονται να κάνουν ακόμα μεγαλύτερα λάθη ….Από εδώ και εμπρός θα δείτε πόσα προβλήματα θα βγαίνουν συνεχώς μπροστά τους από το πουθενά αλλά και πόσος λίγος χρόνος τους μένει ακόμη στην εξουσία , και ειδικά με τον τρόπο και το θράσος που την ασκούσαν…. Έχουν τελειώσει…. Το ίδιο και τα Σκόπια που θα διαλυθούν! Από αυτό το ‘’λάθος’’ θα δείτε ότι με ρωσικές παρασκηνιακές ενέργειες θα οδηγηθούμε στην γνωστή και αναμενόμενη ‘’πολιτειακή ανωμαλία’’ και στις παρενέργειες της… Πρώτα θα πέσει ο τουρκοεβραίος και μετά, με την οικουμενική κυβέρνηση που σχεδιάζουν να φτιάξουν, θα γίνει ο κακός χαμός! (Διαβάστε επίσης ‘’ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ….’’ )

    Το έχω πει πολλές φορές και θα το πω άλλες τόσες για να το καταλάβετε όλοι όσοι ακόμη αμφιβάλετε…. Αν χαθεί η Ελλάδα, θα χαθεί και η Ρωσία…. ”

  4. Δεν ξερω τι λέτε ολοι, εγω ενα ξερω. Πως αν μας βοηθήσουν οι Ρώσοι η ο Φουφουτος η ακομα ακομα και οι εξωγήινοι να ξεφορτωθούμε τους προδοτες συριζανελ, μια και εμεις μονοι μας δεν μπορουμε, θα τους χρωςταμε μεγαλη χαρη. Και δεν με ενδιαφέρει ποιος η με ποιο τρόπο θα το κανουν. Αρκεί να τους ξεφορτωθούμε πριν κανουν μεγαλύτερη ζημια στην Ελλαδα.

  5. Ρε φίλε στην KGB δουλεύεις?
    Ή το πρωί που ξυπνάει ο Πούτιν σε παίρνει και σε ενημερώνει??
    Για κάτι τρομπες σαν κι εσένα θα έχουμε μνημόνια μέχρι το 50.000μχ…

    1. Ρε Θουβου 007 προς τι η ερωτηση αν δουλευει για την ΚΑΓΚΕΜΠΕ ? Αφου ξερεις την απαντηση. Σε οποιον ”πατριωτικο” ιστοτοπο και να μπεις θα φας καγκεμπιτικη προπαγανδα του κερατα. Ειναι πλεον τοσο φανερο – βγαζει ματι που λεει και ο λαος, οτι το αθλιο αυτο κρατος στην πραγματικοτητα ελεγχεται απο τους σοβιετικους. Τελος παντων εσυ εισαι και ξυπνιος και το καταλαβες με τα αλλα τα βοδια τι θα κανουμε.

  6. Αυτο ειναι ενα μηνυμα απο τον Γιχβεδοαλλαχουαχμπαρ. Μας λεει οτι τις φωτιες τις εβαλαν Ρωσοι πρακτορες για να καψουν την κυβερνηση, και ο ορθολοξ Πουτινιαρης θα παραλαβει την Ελλαδα σε πακετο με την συμφωνη γνωμη του Ελληνικου λα(γ)ου, που οδευει στο Τουρκικο καζανι με την συνοδεια των υπερσυγχρονων οπλων, που εχει προμηθευσει τους Τουρκους μαγειρες ο μαστερ σεφ Πουτιν, που ανελαβε προσωπικα να φτιαξει Ελληνορθοδοξο λαγο στιφαδο.

    Συντομα επανερχομαι κα αυτο ΔΕΝ ειναι προειδοποιηση. Ειναι ΑΠΗΛΗ 23ων μεγατονων εκκρηκτικης και εμπρειστικης υλης. Για αυτο φορεστε τα καλα σας, τωρα που θα συναντησετε τον Χαρο και μην αποσυντονιζεσται απο το 666 Fm. Ερχεται το ΤΕΛΟΣ.

  7. Και εγώ συμφωνώ ότι τα μέτρα εναντίον μας θα είναι ηπιότερα ,οχι για κανένα άλλο λόγο,αλλά δεν μπορείς να τιμωρήσεις το ίδιο, έναν διανοητικά ακέραιο,με έναν διανοητικά…λειψό!!

  8. Επανηλθα ποιο γρηγορα απο οσο θα μπορουσατε να περιμενετε.

    Συμφωνα με αποκλειστικες πληροφοριες του 666 Fm o μαστερ σεφ Πουτιν που ετοιμαζει τον Ελληνορθοδοξο λαγο στιφαδο συμφωνησε με την Αμερικη και τον Donald Trump να μας βαλουν την φωτια οι Αμερικανοι, οπως μας επιβεβαιωνου και οι πληροφοριες της εμπειρου μυστικου πρακτορα Μανιατης Βιρβισαρβε της ορθοδοξης μυστικης οργανωσης 3Π ΚΛΑΝ ΚΛΑΝ ΚΛΑΝ στην οποια συμμετεχουν και ολοι οι βασιλοφρονες αρθογραφοι της Ελευθερης Μορας.

    Ο Τραμπ παρεδωσε την Ελλαδα στον Πουτιν που θα μας σωσει απο τον Τσιμπλα και με αφορμη την απολυτη επιτυχια που ειχαν οι καλλιεργειες χασισοπροφυτειων στην Ελλαδα, παραχωρηθηκε το ελευθερο στον Πουτιν να καλλιεργησει χασισοπροφυτειες σε ολοκληρη την υφηλιο, οπου αυτος γουσταρει σε συνεργσια με τους Αλλαχουαχμπαρ συνεργατες του απο την Τουρκια και το Ιραν που ανακατευουν το καζανι με τον Ελληνορθοδοξο λαγο, που πρωτος θα δοκιμασει ο προκαθημενος βαμπιρ της Σατανιστικης οργανωσης Ορθοδοξια Α.Ε ο Mr Βορθολομαιος, που επιτελους δικαιωθηκε σε αυτα που ελεγε για το μεγαλο λαθος που εγινε το 21 οπου καποιοι αλητες χαλασαν την ομορφη συμβιωση που ειχαμε με τους Μογγολους αφεντες μας. Ολα πλεον βρισκονται στον ορθο δρομο. Μην ανησυχειτε και μην βογκατε, καθως σιγοβραζετε μεσα στο Τουρκικο καζανι. Θα αναλαβει ο Παμμεγιστος Παντοδυναμος Γιαχβεδοαλλαχουαχμπαρ να σας απαλυνει τον πονο με γρηγορο και αποτελεσματικο θανατο αναλοφα φυσικα αμα εισαστε καλα παιδακια και κανετε συχνα την προσευχη σας. ΑΛΛΙΩΣ…

  9. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Δεν είχαν κανένα συμφέρον οι Ρώσοι να βάλουνε φωτιές εδώ στη ελλαδα οι Ρώσοι το μακεδονικό θελαν να χτυπήσουν και ξέραν πως θα το κάνουν πχ με αριθμός λογαριασμών στο εξωτερικό του τσιπρα καμένου κοτζια και άλλους όχι με φωτιές γιατί έτσι χάνουν το παιχνίδι δεν το βλέπετε ότι παίρνουν κεφάλι τα νεοταξιτικα καθάρματα που είναι το μακεδονικό τώρα πουθενά αυτό δεν το θελαν οι ρωσοι

  10. 1..2, 1..2, κάνω όπως στις μικροφωνικες πρόβες στα πανηγύρια. Αφού ότι έχω γράψει δεν παίρνει εγκριση

  11. Ο/Η ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. λέει:

    ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΠΡΟΕΒΑΙΝΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΙΣΧΡΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ.
    ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ.
    ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΜΟΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΜΒΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ.
    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ.
    ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ: ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΛΟΜΠΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΛΥΠΗΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.

  12. Σήμερα 31-7-2018 μάθαμε ότι η Τουρκία εντάχθηκε στους BRICS , που στο εξής θα γίνουν BRICST, οπότε πλέον ο πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας είναι αναπόφευκτος και μάλιστα είναι προγραμματισμένος και κατ’ επέκταση η σύγκρουση Ρωσίας-ΗΠΑ μέσα στο χώρο το δικό μας. Ακολουθεί η αποχώρηση της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ και η ένταξή της στην Ευρασιατική Ένωση. Έτσι πλέον είναι πολύ ουσιαστικό το ερώτημα ποιος μας έκαψε και γιατί και φαίνεται καθαρά ότι είναι οι ΗΠΑ, που προσπαθούν να ακυρώσουν την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρασιατική Ένωση και συνεπώς η πυρκαγιά αυτή όπως άρχισε και εξελίχθηκε είναι μέρος του πολέμου που έρχεται

  13. Ειδατε που σας ειπα?

    Η Μανιατης Βιρσβιρσαβρε ξερει πολυ καλα τι λεει και αρα βασικα τις φωτιες ακομα και αν τις εβαλαν Αμερικανοι, εμεις δεν εχουν αλλη επιλογη καθως το μονο βεβαιο μαλιστα σε οτι αφορα τον πολεμο συμφεροντων ειναι ο ΝΑΟΣ και συγκρουση του Ερντοκλαν με το Ισραηλ και τον Τραμπ.

    Σε οτι αφορα την λογικη του ολο θεματος, απλα να πω οτι το γεγονος επι της παρουσης δεν συνδεετε, εκτος αν η μυστικος πρακτορας του 3Π ΚΚΚ (μυστικες κλανιες) εννοει οτι θα κανει ο Τσιμπρας πολεμο με τους Τουρκους για να εξυπηρετησει τους σχειδασμους του ΝΑΤΟ και μετα μαλιστα το καψιμο του στο διηνεκες.

    Ασφαλως τι φωτιες θα μπορουσαν να τις βαλουν και Ρωσοι, καθως οπως γνωριζουν ολοι ασχετα αμα δεν το λενε ειναι αδιστακτοι και ειδικα οι μυστικες τους υπηρεσιες. Εγω δεν γνωριζω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek