19:42 - 29/07/2018

O λόγος που δεν θα σταματήσουν ποτέ οι τραγωδίες και δεν θα θελήσουν ποτέ να δώσουν λύση..

Διαφημίσεις

Διάβασε το κείμενο με προσοχή και Προσπάθησε όσο μπορείς να το κάνεις συνήθεια σου μέσα στη συνείδησή σου μήπως και αύριο μπορέσεις να ζητήσεις τα ουσιαστικά δικαιώματά σου έτσι ώστε να αφήνεις κληρονομιά λύσεων στο μέλλον και όχι να Αφήνεις πίσω σου τα ιδια σκατα  να επιπλέουν!

Η αυθαιρεσία είναι μπίζνα,  Είναι τεράστια μπίζνα  με πολλά φράγκα και όχι μόνο,  υπήρχαν εποχές τότε στην εποχή της συγκομιδής ακόμα δεκαετία 80 που υπήρχαν δήμαρχοι και άλλοι  παρελκαμενοι  της κάθε περιφέρειας Οπου αν ερχόσουν σε επαφή καλή μαζί τους σου έδιναν και την εσωτερική πληροφορία…. Πάρε τώρα εκει ένα κτήματακι,  βάλε μέσα ένα τροχόσπιτο  και σε λίγα χρόνια θα το νομιμοποιήσουμε…!

Δεν θα σταματήσει ποτέ να υπάρχει αυτό το κόλπο,  δίνει ψήφους,  δημιουργεί κλειστό λόμπι,  δημιουργείς πλούτο από το πουθενά…. Για να μην τα πολυλογώ Επειδή θέλω να με διαβάζουν έξυπνοι άνθρωποι…. είναι μία καλή καλή μπίζνα! τεράστια  μπίζνα!

Το κράτος δημιουργεί νόμους Όχι γιατί θέλει να αποφύγει την παρανομία αλλά για να εμποδίσει συγκεκριμένα κομμάτια  της κοινωνικής μάζας  να συμμετέχουν στην κονόμα που συμμετέχουν οι δικοί του…. το κράτος δεν θέλει να παίρνεις από την πίτα του,  δεν θέλει να υπάρχει ισότητα στο θέμα Ποιος μπορεί να κάνει κάτι ή όχι…. το κράτος είναι ο νούμερο ένα κλέφτης και εγκληματίας…. οι νόμοι είναι τα όπλα του να σε εμποδίσει να του φας το μερίδιό του από την κομπίνα! 

Και επειδή κάποιοι νομικοί  Ίσως τώρα θυμώσουν  και είναι ανίκανοι να δουν πίσω από τις λέξεις και τις έννοιες… Ναι υπάρχουν και νόμοι προστασίας,  και νόμοι για να κάνουν τον άνθρωπο ένα φρόνιμο  ον  και την κοινωνία μας να μην  είναι ζούγκλα… αλλά όσο θα υπάρχει η κονόμα τόσο θα δημιουργούνται και νόμοι οι οποίοι δεν θα πρέπει να λέγονται νόμοι…. αλλά ομερτά  της πιο ισχυρής μαφίας του πλανήτη που είναι το ίδιο το σύστημα!

Θέλουν λέει τώρα να πάνε να γκρεμίσουν τα αυθαίρετα,  που για να αποφασίσουμε Αν πραγματικά είνα αυθαιρετα ή όχι Θα πρέπει να μελετήσουμε πολύ την ιστορία στο μάτι,  Στο τι τους έταξαν,  τι νόμους Ήδη έχουν ψηφίσει,  αν ήταν δάσος… και πολλά πολλά ακόμα που κανένας εισαγγελέας δεν θα αγγίξει…. απλά θα περάσουμε στην εικόνα και στην επιφάνεια που θα βολέψει και τους εγκληματίες αλλά και αυτούς Αύριο που θα κονομήσουν περισσότερα!

Για να δημιουργηθεί μία αυθαίρετη κίνηση σημαίνει ότι ένας οργανισμός εποπτείας χωλαίνει,  για να μπορέσει ο κάθε   κυριούλης  να βάλει μία παράνομη μάντρα… σημαίνει ότι μέσα στο χρόνο συγκεκριμένες υπηρεσίες έχουν την ιδιαιτερότητα της τύφλωσης…. και αυτό συμβαίνει εκατοντάδες χρόνια και δεν πρόκειται να αλλάξει αύριο!

Πάντα κάποιοι θα τα παίρνουν πάντα κάποιοι θα συμφωνούν πάντα κάποιοι θα στήνουν τη μεγάλη κομπίνα…. Άρα και να πας να γκρεμίσεις  661 σπίτια….  δεν θα ασχοληθώ με το νούμερό σας έχω ήδη δείξει πολλά!  δεν θα καταφέρεις τίποτα… επί της ουσίας θα πάρεις  το πρόβλημα να το βάλεις κάτω από ένα χαλί και θα μειώσεις λίγο στη Συνείδηση της μάζας την ευθύνη σου!

Το κράτος επιλέγει να θεωρεί τον πολίτη ως ανίκανο να αναλάβει ευθύνες επειδή όσο πιο πολλές ευθύνες δώσεις στον πολίτη  τόσο πιο πολλά μερίσματα είναι ικανός να ζητήσει για την μπίζνα σου!!

Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός για αυτό θα το ξαναπώ αν παραδώσεις  την συνυπευθυνότητα  σε κάποιον  του παραδίδεις και τα δικαιώματα ταυτόχρονα σε αυτό που εσύ κάνεις!  και αυτό δεν βολευει με τίποτα το σύστημα… για αυτό Πάντα θα επιλέγει να στο Παίζει μπαμπάς και μαμά… πάντα θα επιλέγει να έχει τον δικό του τρόπο προστασίας απέναντι σου…. και όπως φάνηκε όταν δεν θα είναι ικανό να σε προστατεύσει θα προτιμήσει να σε θυσιάσει!

Ένα εκατομμύριο αυθαίρετα αν ρίξουμε σήμερα μέσα στην επόμενη 30ετία θα έχουν ξαναδημιουργηθεί… Γιατί δεν θα έχουμε εξαλείψει τη νοοτροπία της μπιζνας   και δεν θα έχουμε δημιουργήσει ποτέ εποπτείες ικανές να σταματήσουν στη γέννησή τους το έγκλημα… γιατί απλά δεν συμφέρει την μπίζνα!

Υπάρχει λύση αν θέλουν ουσιαστικά να τελειώσει το πρόβλημα της Προστασίας του Πολίτη σε σχέση με δάσος και τραγωδίες….!

Δεν γκρεμίζεις τίποτα… Έτσι κι αλλιώς ότι και να κάνεις Είσαι παράνομος…. γιατί και τότε που τα χτίζανε συμμετείχες σαν κράτος…. και στην πορεία συμμετείχες με τους νόμους…. και τώρα πας να καλύψεις δήθεν τα λάθη των άλλων…. δεν γκρεμιζεις  τίποτα  απλά βγάζεις ένα νόμο  συνυπευθυνότητας  ο οποίος θα λέει ότι όποιος θέλει να έχει εξοχική κατοικία σε τοποθεσία Με αυξημένη τη φυσική ύπαρξη  είναι αναγκασμένος να έχει και ανοικτό υπόγειο καταφύγιο στο σπίτι του,  βάζουμε στον νομο τον όρο ότι αν συμβεί κάτι  και το καταφύγιο αυτό δεν προστάτεψε τους ανθρώπους έξω από το σπίτι  ότι θα μπει ισόβια φυλακή…. και διάφορους άλλους νομούς που βαριέμαι να το σκεφτώ…. και έτσι κανείς τον δήθεν παράνομο  πολίτη… συνυπεύθυνο  στην οποία προστασία!

Περιοχές  σαν το Μάτι  είναι χιλιάδες στην Ελλάδα…. και στο μέλλον θα γίνουν κι άλλες τόσες… Τι θα γίνεται κάθε φορά;  θα θυσιάζουμε διακόσιους τριακόσιους  για να έρθει το γκρέμισμα και μετά η ανοικοδόμηση από την αρχή; 

Δώστε τη συνυπευθυνότητα της προστασίας στον πολίτη και στον κάτοικο που αποφασίζει να ρισκάρει Να ζει μέσα ή κοντά σε ένα δάσος,  Δώστε στον πολίτη την ευθύνη να διατηρήσει και να εξελίξει το οικοσύστημα,  Δώστε στον Πολίτη το δικαίωμα να επέμβει για να προστατεύσει τη γη που του ανήκει αλλά και τη γη και την πανίδα της που τον έχει γεννήσει….  με δυο τρεις νομούς απλούς μπορείς να δημιουργήσεις όχι μόνο ενα σωμα κατάσβεσης και προφυλάξεις και παρακολούθησης… αλλά να δημιουργήσεις τα περισσότερα  καταφύγια καταστροφών σε όλη την Ευρώπη…. να κάνεις τους πολίτες σου να είναι οι πιο ευαισθητοποιημένοι και πιο ενημερωμένοι σε όλη την Ευρώπη… και να μην ξανά έχεις στην Ελλάδα ποτέ μα ποτέ τραγωδια από φωτιά!

Δεν θα σταματήσουν οι φωτιές,  δεν θα σταματήσουν οι καταστροφές,  στο μέλλον θα ξαναμιλήσουμε για ολιγωρίες,  για λάθη,  για ανεπαρκές προσωπικό,  για λιγοστα μηχανήματα,  για άχρηστο αεροπλάνα…. και για νεκρούς ξανά δυστυχώς!

Ενώ θα μπορούσε η οποιαδήποτε κυβέρνηση αύριο να δημιουργήσει την Φάρα  των ανθρώπων που θα μπορούσαμε να τους ονομάσουμε  οι φύλακες του δάσους… και να φτιάξει το καλύτερο σύστημα παγκόσμια προφυλάξεις της φύσης  αλλά και άμεσης προστασίας των ανθρώπων!

Γνωρίζω ότι σε αυτή την πρόταση Θα υπάρξουν λιμοκοντοροι ηλίθιοι οι ανεγκέφαλοι μαλάκες όπου θα βρούνε κενα…  για να πουν ότι αυτά είναι αδυνατα… Ίσως να πρέπει να σκεφτούμε για ποιο λόγο μας κυβερνούν συγκεκριμένα είδη ανθρώπων με συγκεκριμένο τρόπο σκέψης… ποιο είναι το βασικό υλικό τους… το βασικό υλικό κατασκευής τους… το DNA τους….. και η κληρονομιά τους!

Αυτά συγχίστηκα τώρα σας αφήνω…

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα... 07/29/2018 @ 8:13 ΜΜ

    οταν φυγει η καμορα και το σκοτος που κυβερνα την χωρα μας αγαπητε φιλε stranger αυτα που γραφεις θα ειναι πλεον αυτονοητα ως προς την φυλαξη των δασων τουλαχιστον…
    με ψι-ψινακιδες, αλεξουληδες και τοσκες και κουληδες θα μιλαμε για κλιματικη αλαγη και παπαρια μεντολες και για ασυμετρες απειλες και για υβριδικους αυνανινσμους…δεν γραφω παραπανω, συμφωνω σε οσα εγραψες…

  2. TI KPIMA , TI KPIMA MAS!!! AISXOS!!

  3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΟΥΗΔΙΑΣ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΚΕΨΗ

  4. χρήστος 07/30/2018 @ 7:40 ΜΜ

    Το άρθρο σου έχει δίκιο αλλά μην ξεχνάς ότι δεν πρόκειται να σε αφήσουν να προστατεύσεις το δάσος γιατί πολύ απλά τούς συμφέρει να καίγονται και να χτίζονται από την αρχή.Όπως είπες όλα είναι μπίζνα Νικόλα δυστυχώς τώρα θα ξεφυτρώσουν ακόμα μεγαλύτερες βίλες και ίσως και εμπορικά καταστήματα και ίσως και καζίνο γιατί όχι δικαίωμα στην μπίζνα έχουν όλοι και οι ντόπιοι και οι ξένοι φίλοι μας και προστάτες.

  5. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ 07/30/2018 @ 7:55 ΜΜ

    ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ 100% ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΚΑΙ 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ. ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*