23:14 - 28/07/2018

θέλω να σκεφτείς πολύ πολύ απλά..

Διαφημίσεις

Όταν βλέπεις έναν τυφλό άνθρωπο να παραβρίσκεται για να καταγράψει μία κατάσταση και να σου δώσει την εικόνα της…. τι συμπεραίνεις πίσω από την επιφάνεια;

Με απλότητα σκέψης υπάρχει η διαδικασία να σκεφτείς  ότι αυτός ο άνθρωπος ΔΕΝ ΕΙΔΕ  ο ίδιος την κατάσταση… αλλά άλλοι για αυτόν… και του το είπαν…. του μίλησαν δια του λόγου και άκουσε ποια είναι η αλήθεια…. αλλά όχι η δικιά του αλήθεια… η αλήθεια αυτών που ακούει!

Είπα κάτι παράλογο στην παραπάνω πρόταση;

Το ΜΑΤΙ  της Αττικής κάηκε,  τυφλώθηκε Λοιπόν το μάτι…  είναι τυφλή η Αττική… τώρα την αλήθεια της μπορεί μόνο να την παίρνει… από αυτούς που δια του λόγου  θα της πουν την αλήθεια…!

Η Αττικη πλεον μονο μπορει να ακουσει , και σε προστακτικο τονο .. Η αττικη πρεπει να ακουει ..!

Αυτό συμβαίνει σήμερα,  δια του λόγου μαθαίνουμε την αλήθεια… και όχι ότι είδαν τα μάτια μας… Ή θα δουν… η βλέπουν!

Ο λόγος στηρίζεται σε στοιχεία,  αλλά τα στοιχεία τα δημιουργούν αυτοί που ελέγχουν την καταγραφή και το σύστημα αρχειοθέτησης τους!  όσο πιο απομακρυσμένοι από την Πηγή είναι οι φορείς του λόγου τόσο πιο απομακρυσμένοι βρισκόμαστε όλοι από την αλήθεια!

Γιατί λοιπόν επικοινωνιακά τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει αυτό το σύστημα ελέγχου να μας δείχνει έναν τυφλό άνθρωπο Ο οποίος μας λέει δια του λόγου…. την αλήθεια… που δεν είδε…. Αλλά του είπαν άλλοι;

Γιατί αυτό ακριβώς συμβαίνει στην κοινωνία μας στον κόσμο μας και στη χώρα μας, είναι αναγκασμένη να το δείξουν και να το πουν  ώστε στα πεδια ενεργειών που ασχολούνται  να μην κριθούν ως ένοχοι!

Σου λέει ξεκάθαρα η επικοινωνιακή επιστήμη που λειτουργεί με τον κατάλληλο τρόπο ώστε να κάνει το συνειδητό σου κομμάτι να είναι πειθήνιο στα σχέδιά τους,  ότι την αλήθεια που σου δίνουμε… μας τη δίνουν άλλοι…!

Μέχρι ώρας σου χω γράψει κάτι παράλογο;  κάτι που είναι δύσκολο να το δεις με τα ίδια σου τα μάτια;

Το Υπουργείο με τη μεγαλύτερη δύναμη αυτή τη στιγμή και τον περισσότερο κόσμο είναι το υπουργείο προπαγάνδας όπως το λέω… το Υπουργείο τυπου και Επικοινωνιας!Γιατι η πληροφορια σημερα ειναι ο πραγματικος εξουσιαστης και ελεγκτης του τι θα κανεις η θα αποφασισεις ….

Ο πιο ισχυρός  γάτος  της κυβέρνησης ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κύριος Παππάς…. πώς λέμε  Γκέμπελς σε άλλες εποχές!

Δεν έχει σημασία ποια είναι η αλήθεια έχει σημασία τι θα ακούσεις ότι είναι αλήθεια και τι θα πάρει ως αλήθεια το μεγαλύτερο ποσοστό της μάζας… Γιατί όλα σε αυτό τον πολιτισμό τη σχέση Σας έχουν να κάνουν με τους μεγάλους αριθμούς…. με τις νέες συμβάσεις αλήθειας!

Αυτή τη στιγμή να ψάξεις τον όρο Μακεδονία  Θα δεις ότι έχουν εξαφανιστεί εκατοντάδες χιλιάδες στοιχεία και ιστορικές πληροφορίες  πού έδειχναν το αυτονόητο… την πραγματική ιστορία της Ελλάδας… σε προκαλώ να κάνεις μία έρευνα στο ίντερνετ με τον όρο Μακεδονία να δεις πλέον τι υπάρχει εκεί… να δεις πλέον πώς άλλαξε η Υπεροντοτητα  πληροφορίας   όλα τα στοιχεία… Ώστε να πάμε Άμεσα Σε μία νέα σύμβαση αλήθειες για την ιστορία!

Οι ισχυροί και οι πολλοι είναι αυτοί που δημιουργούν την πραγματικότητα και την αλήθεια… γιατί όλα είναι σύμβαση μεταξύ μας Ανάλογα τι μας βολεύει και τι όχι… Άρα όλα αυτά όπως καταλαβαίνεις είναι μακριά από την μοναδική αλήθεια!

Σε έναν δίκαιο πολιτισμό,  σε έναν πολιτισμό εξελίξης,  δεν θα υπήρχε ποτέ η εικόνα ένας τυφλός να σου μιλάει για το τι είδε…..!

Είναι μπροστά στα μάτια μας η εξέλιξη της φυλακής μας και οι ίδιοι είναι αναγκασμένοι να μας το δείχνουν συνέχεια γιατί γνωρίζουν ότι κάποια στιγμή Θα κληθούν  να απολογηθούν για όλα τα εγκλήματά τους!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. Ανωνυμος 07/28/2018 @ 11:46 ΜΜ

    Εμεις φταιμε που ακομη ειμαστε τυφλοι ….αυτοι μας κοροιδευουν μπροστα στα μουτρα μας …και εμεις αγρον αγοραζουμε ……Γιατι επομενως να μη μας σκοτωνουν με οποιο τροπο μπορουν ;;;; Οταν ενας λαοςν δεν εχει μαθει να σκεφτεται ….αλλα καταπινει αμασητο οτι του σερβιρουν …..ειναι επομενο να γινεται αντικειμενο εκμεταλευσης του καθε τυχαρπαστου ……Και ζησαν αυτοι καλα και εμεις χειροτερα
    Υγ….Ολα ειναι ενα μεγαλο ψεμα ……την αληθεια την κουβαλαμε μεσα μας….κυλαει στις φλεβες μας ….και ειναι αυτη που μας κρατησε αιωνες ζωντανους….Το Ελληνικο Πνευμα των πατερων μας….καλο βραδυ…

  2. Κατά Ματθαίον κεφ. 23
    Οὐαὶ ὑμῖν, ὁδηγοὶ τυφλοί… μωροὶ καὶ τυφλοί!

  3. Θα διαφωνισω οτι ενας τυφλος δεν μπορει να δει,ενας καθαρος,ατοφιος ανθρωπος μπορει να δει με τα ματια της ψυχης του πολυ περισσοτερα απο αυτον που βλεπει.Ο συγκεκριμενος εχει πουλησει την ψυχη του ,ζει στο σκοταδι και ξεστομιζει υβρεις και συκοφαντιες οπως ο αγοραστης της ψυχης του.

  4. Παιδί του 80 07/28/2018 @ 11:59 ΜΜ

    Στραβά κ’ ανάποδα είναι όλα με δημοκρατία ‘ (αρηστοκρατηα είναι πολύ πολύ καλό?[ απαπαπα] ) εκεί είναι το κλειδί, (κάθε 17 Ν μας τα ζαλλη ζάν, Με την προπαγάνδα, Νεαρή καθηγητές, ευτυχώς τους έγραφα δυστυχώς πολύ τους άκουγαν,

  5. Πω πω.. μισος !!!!
    Μισος ανειπωτα μεγαλο για αυτους που δεν προλλαβαν να τους εξολοθρευσουν το ’45 – ’47
    Ειναι εδω για να μας εξαφανισουν.

    • Γιώργος 07/29/2018 @ 9:39 ΠΜ

      Αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με τους δημοκρατικούς αγωνιστές του 1940-1947.
      Το ΚΚΕ εσωτερικού και ο ΣΥΡΙΖΑ πάντα προδότες και ρουφιάνοι των Αμερικανοσιωνιστών.

      • Εννοεις αυτους που εσφαξαν σχεδον ενα εκατομμυριο Ελληνες ανρες γυναικες και παιδια πολλα παιδια…μετα την γερμανικη κατοχη…; Ειναι αυτοι οι ιδιοι που μας δολοφονουν σημερα. Το να λετε οτι ο συριζα δεν εχει σχεση με τους κομμουνιστες κακο σε εσας κανει. Να θυμισω τις Πρεσπες το ’49 με τον μπολσεβικο Ζαχαριαδη , που οτι δεν καταφερε τοτε , το εξετελεσε ο ξε -τσιπωτος πρωθυπουργος ανδρεικελο σημερα , εξ’ου και η γραβατα που φορεσε αφου εκτελεσε την αποστολη του; να θυμισω τα κομμουνιστικα μανιφεστα του ριζοσπαστη ;
        ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ. τελος.

  6. Τι να σας πω!…Εγώ είμαι από χωριό και εν ξέρω!…Πάντως θα είχε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ενδιαφέρον αν ένας τυφλός μπορούσε να μας ζωγραφίσει τον κόσμο όπως τον αισθάνεται με τις υπόλοιπες αισθήσεις!..Ίσως μαθαίναμε απίστευτα πράγματα!

  7. …ναι αλλά αυτό θα ίσχυε στο πεδίο αν ο Ελληνικός λαος τούς είχε εκλέξει ο ίδιος. Τότε μονο θα μπορουσαν να ελεγχουν την μαζα. Ειδαλως αυτο που προσπαθουν να περάσουν στον λαο ή στην Αττική… γυρίζει μπουμεραγκ, ξέρεις… Δηλ. οι τυφλοί είναι αυτοι! και ο παππας (υπουργειο επικοινωνιας) δεν κατευθυνει πια τον λαο με αυτά που του λεει. Και το ιδιο βλεπουμε και με την εκκλησουλα. Οι παππαδες εχασαν την αξιοπιστια τους και δεν πειθουν κανεναν με τις ιστοριες και τις παραβολες τους(!)

  8. ΑΛΑ'Ι'ΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 07/29/2018 @ 12:05 ΜΜ

    http://www.iefimerida.gr/news/434290/omologia-koyroympli-ypirhe-i-pliroforia-gia-nekro-den-tin-axiologisame-os-asfali
    ΤΥΦΛΟΣ ΤΑ Τ’ΩΤΑ ΤΟΝ ΤΕ ΝΟΥΝ ΤΑ Τ’ΟΜΜΑΤ ‘ΕΣΤΙ…

  9. μαζι με τον τυφλο πρεπει να φωναξουν και τον κουλο να βαραει παλαμακια

  10. Αν και εσείς εδώ μέσα πιστεύεται ακόμα σε αυτή την απάτη περί αριστεράς και δεξιάς έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Αν για λίγο το δεχθώ και εγώ θα σας απαντήσω ότι η αριστερά είναι αυτή ακριβώς που λέτε. Τώρα ποια είναι η δεξιά. Είναι οι δοσίλογοι των Γερμανών που δεν τιμωρήθηκαν ποτέ αντιθέτως έχουμε αυτούς και τους απογόνους τουςσε όλα τα κυβερνητικά σχήματα. Και οι δύο μαζί με τα παρεμφερή κόμματα άκρα και κεντρώα διοικούνται από γενιές καλά κρυμμένες με αλλαγμένα ονόματα της μιας και μοναδικής σκατορατσας του πλανήτη. Όλοι μαζί παίρνουν εντολές από έξω και δρουν πάντα κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων εναλλασομενοι στη εξουσία και συνεχίζοντας ο καθένας το δικό του μερίδιο της καταστροφής. Εμάς διχάζουν δείχνοντας μας διάφορες επιλογές στις εκλογές. Η νέα Δημοκρατία είναι η σταθερή προδοτική δυναμη η οποία δεν καίγεται ποτε. Τις χοντρές και απροκάλυπτες κινήσεις τις κάνουν οι φανερά αντίπαλοι τους και ουσιαστικά συνάδελφοι τους οι κομήτες. Αυτοί περνούν καταστρέφουν χοντρά και χάνονται καίγονται. Η σταθερή προδοτική δύναμη μένει δεν διορθώνει τίποτα σταθεροποιεί την ως τώρα καταστροφή και ανοίγει το δρόμο στον επόμενο κομήτη καταστροφέα για να τον διαδεχθεί και πάλι όταν θα καταστραφεί καταστρέφοντας μας και αυτός. Αξίζει να μιλάμε ακόμα για αριστερούς και δεξιούς;

    • Γιάννης Καλλιάφαςς 07/30/2018 @ 3:33 ΜΜ

      Καλά το πας Μαρία έχεις σκεφτεί ότι υπάρχει η Συμμορία Μητσοτάκη; Η Συμμορία Μητσοτάκη που άλωσε τη δεξιά. Ο μητσοτάκης ήταν ανιψιός του Βενιζέλου υπαίτιου της μικρασιατικής καταστροφής και αρχηγός του Φιλελεύθερου κόμματος που συνεργάστηκε εκ πεποιθήσεως με τους γερμανούς. Μετά οι δοσίλογοι φιλελεύθεροι συνεργάστηκαν με τους κομμουνιστές και έριξαν τον λαό στον εμφύλιο με προτροπή του Τρούμαν και τη βοήθεια του στάλιν να γλυτώσουν τη τιμωρία οι δοσίλογοι και να διατηρηθεί το δίκτυο δοσίλογων για τους αμερικανούς που θα αντικατάστησαν τη Αγγλική κυριαρχία. Όταν ο φτωχομπινές Κωνσταντίνος Καραμανλής για να διαλύσει τη δεξιά έφερε στη ΝΔ το Μητσοτάκη η ΝΔ μετατράπηκε σε τραβεστί της δεξιας..Το βρώμικο 89 δημιουργήθηκε η Συμμορία Μητσοτάκη αποτελούμενη απο βενιζελικούς δοσίλογους και χαφιέδες κκεδες όπως ο φλωράκης ο φώτης ο κουβέλης κλπ που έκαψαν τους φακέλους των εγκλημάτων των κκεδων Ο Μητσοτάκης φρόντισε η παραταξή του ,βενιζελικοί (δηλαδή Πασοκ που ήταν ένας αχταρμας παλαιών συνεργατών Δοσίλογων βενιζελικών και κκεδων) να εκλέγονται διαρκώς .Τ η Νδ Ο Μητσοτάκης την είχε για να ρίξει στη δεξιά αυτά που έκανε το 89 και επι κυβερνησεώς του και τα βρήκε μετά έτοιμα ο Σημίτης χωρίς να δυσφημιστεί το πασόκ .Αποκλαμός της Συμμορίας μητσοτάκη είναι ο σύριζα παλιοί γνώριμοι με τον Μητσοτάκη ο δραγασάκης φλαμπουράρης κλπ
      Πουλέν του Μητσοτάκη είναι ο τσίπρας, η Παναγιωταρέα τον ψάρεψε κατ εντολή Μητσοτάκη τότε στις καταλήψεις και προετοιμάστηκε απ τη συμμορία για όταν θαρχονταν η ώρα.ΤΩΡΑ ΑΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΡΩΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΩΣ ΑΝ ΈΡΘΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ Ε ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.. Εδώ η Νδ χαράζει την πολιτική της για το Μακεδονικό Με την Ντόρα. Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΌΤΑΝ ΧΑΛΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΡΊΤΟΣ Μετά τα βρήκαν οι μητσοτακαίοι με το μπουχέσα τον Κωστάκη και έριξαν τον Τζιτζικώστα.Το γεγονός ότι ο τσίπρας έβγαλε πρόδρο τον πάκη την ορντινάτσα του κωστάκη δεν σας λέει τίποτα. Η ΣΥΜΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΆ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*