Διαφημίσεις

Τους συνέλαβαν χθές στην Κύπρο επειδή τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν για την Μακεδονία μας! Στον τύμβο της Μακεδονίτισσας κατά τα αποκαλυπτήρια μνημείου για τη «Μάνα του αγνοούμενου» όπου βρισκόταν ο Πάνος Καμμένος.

Στην πραγματικότητα ήταν περισσότεροι αυτοί που τον γιουχάισαν για τη συμφωνία των Πρεσπών και τη στάση που τήρησε.

Μπράβο στα παλικάρια μας που τόλμησαν και ύψωσαν ανάστημα ενάντια σε όλους αυτούς παραδίδουν την Μακεδονία μας την ιστορία, τον πολιτισμό μας στους Σκοπιανούς.

Η φωτογραφία που μας έστειλαν είναι μέσα από το αστυνομικό τμήμα Αγίου Δομετίου. Όπως βλέπετε το αγωνιστικό φρόνημα τους είναι υψηλό.. και με πολύ χαμόγελο. Άξιοι

Τι συνέβη χθές

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μετά τις εκδηλώσεις για την επέτειο της τουρκικής εισβολής πήγε στον αστυνομικό σταθμό Αγίου Δομετίου στη Λευκωσία και έδωσε κατάθεση για το γιουχάισμα που δέχθηκε χθες από τρεις Ελλαδίτες στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας κατά τα αποκαλυπτήρια μνημείου για τη «Μάνα του αγνοούμενου». Στην πραγματικότητα ήταν πολλοί περισσότεροι αυτοί που τον γιουχάισαν.

Ο Πάνος Καμμένος ισχυρίζεται ότι έγινε στόχος εξύβρισης από τρεις Έλληνες υπηκόους 56, 43 και 40 ετών, που βρισκόντουσαν στην εκδήλωση.

Άλλοι εννέα φοιτητές ανακρίθηκαν σήμερα για εξύβριση του υπουργού..

Hellas-now.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Μια σκέψη στο “Χαμογελαστοί μέσα στο αστυνομικό τμήμα! Αυτοί είναι οι Έλληνες Πατριώτες που συνέλαβαν στην Κύπρο επειδή διαμαρτυρήθηκαν για την Μακεδονία μας”
  1. Eε βεβαια γιουχάισαν τον προδοτη τον Καμμενο..!!!!!!.. και επειδη εχει το αξιωμα του υπουργου , ο Θεος να κανει αυτο το υποκειμενο υπουργο ,…. μην πω και τιποτα χειροτερο , πρεπει να αποδειξει οτι ειναι μεγαλυτερος ΤΕΝΕΚΕΣ και να τους παει και στο τμημα….!!!! βεβαια οι ανθρωποι μια χαρα και δεν πτοηθηκαν και βγηκαν φωτο ..μπραβο. τους..!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *