15:49 - 18/07/2018

Tρέχουν τα κρυπτονομίσματα και Εμείς τρέχουμε από πίσω τους..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Tην τελευταία φορά που σας έγραψα για το θέμα κρυπτονομισμάτων και για το προσωπικό trading που κάνω από δω και πέρα Σας είπα ότι βγαίνω από οποιοδήποτε κρυπτονόμισμα περιμένοντας να γυρίσουν προς τα πίσω για να ξαναγοράσω!

Ο λόγος είναι ότι δεν είχα βρει ακόμα τον τρόπο να μπορώ να παίζω και στις δύο κινήσεις του χρηματιστηρίου και στην ανοδική και στην καθοδική!  επιμένω να λέω ότι χρηματιστήριο προς μόνο μία κατεύθυνση είναι επικίνδυνο χρηματιστήριο το οποίο αργά και σταθερά όσο και καλά να κάνεις τις μελέτες σου θα σε βάλει σε Κουβα!

Tο πρόβλημα μου όμως συνεχίζει να παραμένει σε σχέση με το χρόνο,  έχω πάρα πολλά πράγματα να κάνω ταυτόχρονα μέσα σε μία ημέρα, έχω πολλά πράγματα να υπερασπίζω  και να προσπαθώ να λειτουργούν σωστά…. και η αλήθεια είναι ότι έχω ρίξει το βάρος μου στα δωρεάν  κρυπτονομίσματα…. και το θέμα της gate.Io ο επειδή με απογοήτευσε  σχεδόν το ξεχνάω!

Μάλιστα σήμερα κατάλαβα ότι τελικά είναι μεγάλο αυτο το πρόβλημα που έχω Γιατί δεν γίνεται να τσεκάρω τις τιμές ανά τρεις τέσσερις μέρες γιατί απλά Ξέχασα ότι κάνω και επενδύσεις σε χρηματιστήριο…

Από τύχη και μόνο έγινε μία κίνηση αναγκαστική Γιατί έπρεπε να βάλω κάποια εθεριουμ σε πορτοφόλια σε κρυπτονομισμα και κάνοντας αυτή την κίνηση… αλλάζοντας δηλαδή τα usdt που είχα με etherium για να βάλω σε λογαριασμούς… ξέχασα να τα ξαναγυρίσω  και τώρα βγαίνω κερδισμένος Ίσως και κατά 15%!

Για αυτό και δεν σας έγραψα ότι εγώ μπαίνω ξανά σε ένα κρυπτονομισμα γιατί σκοπός μου ήταν  να αλλάξω Απλά τα usdt σε εθεριουμ και μετά να γυρίσω πάλι στη διαδικασία να περιμένω περισσότερη πτώση  για να μπω σε καλύτερη τιμή!

Για να συμβεί όμως αυτό και να ακολουθήσω αυτό το μοτίβο  θα πρέπει να μελετάω συνέχεια και καθημερινά…. Αλλά εγώ δεν το κάνω γιατί έχω άλλα πράγματα να κάνω που με πιέζουν…. Άρα μία τρύπα στο νερό με το θέμα του Real trading!

Πιεστικά Λοιπόν σήμερα ρώτησα από δω και από κει και μου είπαν και μου συνέστησαν να μπω σε μία συγκεκριμένη χρηματιστηριακή κρυπτονομισμάτων η οποία σου δίνει margin και το δικαίωμα να κινείσαι και πάνω και κάτω… μόνο με αυτόν τον τρόπο έχει λογική να κάνω το real trading πλέον μιας και με αυτό τον τρόπο πρέπει να έχω ένα παράθυρο ανοιχτό και το ένα μάτι να τσεκάρει συνέχεια Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνω κίνηση!  αλλιώς μόνιμα θα ξεχνάω ότι έχω και αυτή την ασχολία!

Άρα σήμερα που πάνε όλα τούμπανο προς τα πάνω και το Bitcoin έχει φτάσει αυτή τη στιγμή σε ανοδο 11,90 %  Εγώ είμαι στην απέξω κανονικά…. δεν το είχα δει…. δεν το είχα μυριστεί… και μόνο από κόλο φαρδιά συμμετέχω…. και με την κόλο φαρδιά δεν θα πάμε μακριά!

Περιμένω λοιπόν να πιστοποιηθεί ο λογαριασμός μου στην poloniex  και μόλις είμαι έτοιμος να κάνω ημερήσιο trading πάνω-κάτω αρχίζω και βγάζω τα άρθρα που θα σας ενημερώνω αν θα φάω τα μούτρα μου ή όχι…

Ακριβως γιατι τα εκααν σκατα με τον φορτο εργασιας δεν θα δινω απο εδω και περα αρθρα με κωδικο αλλα ελευθερα μεχρι αν μπει το θεμα ολο σε ενα λουκι καθημερινοτητας …μετα θα δουμε πως θα ειναι η συμμετοχη απο ολους !

Να στε όλοι καλά Καλά κέρδη…

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. …….EAN εγγραφεις poloniex να μας το πεις

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*