Διαφημίσεις

Απίστευτη δήλωση του επιτρόπου Χαν: Με τη συμφωνία Ελλάδας-Αλβανίας θα υπάρξει αλλαγή συνόρων!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Απίστευτη δήλωση του επιτρόπου Χαν: Με τη συμφωνία Ελλάδας-Αλβανίας θα υπάρξει αλλαγή συνόρων!”
  1. ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΟΙ “ΒΟΡΕΙΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ” .τους εδωσε ο Τσίπρας κ@λο αλλα θελουν και ενα τρίο με τον Κοτζια .. αχορταγοι αυτοι οι ανθρωποι ..Να δουμε τι θα θελουν συντομα οι Βουλγαροι οι Τουρκοι οι Αλβανοι και παει λεγωντας .Πρεπει να ετοιμαζεται να μπει στο παρε δώσε και ο Καρανικας  ωστε να τους ευχαριστησουμε ολους .Για τον Τσακαλωτο ουτε συζητηση ,εχει μονιμως σηκωμενα τα ποδια στους Γερμανους ..Οπως μας ειπε ο Βενιζελος απο το βημα του “κυνοβουλιου”

  2. Να γελασω η να κλαψω.Τους βλεπουμε να μοιραζουν την Ελλαδα μας με μια απαθεια μια ηρεμια,με δημοσιες δηλωσεις,αλλα κανονιζουν χωρις εμας.Θα παρετε ολοι τα @@@@@ μας.Με δηλωσεις και χαρτια αυτα που θα μπουνε στον κ….ο των προδοτων δεν κατακτιωντε κρατη .Οτι και να κανετε η Ελλαδα ποτε δεν πεθαινει δεν την σκιαζει φοβερα καμια.

  3. Future House” Opened for Jewish Community in Vienna

    Austrian Press Agency (APA) (02/18/2007)

    Hahn: “Lively center for conversation and dialogue”

    Vienna – On Sunday afternoon the Jewish community opened the “Future House,” located in Vienna’s Leopoldstadt. Across the street is the Lauder Chabad Campus, which was devastated last November out of anti-Semitic motives. “It often comes, unfortunately, to setbacks of the most unworthy and inhuman kind,” said Minister of Science Johannes Hahn in his opening speech.

    Hahn’s expectations from the new Jewish cultural center are that it will serve as a “lively center for conversation and dialogue, as well as a place to come together. It is important that Austria be seen as a country with an open society. “I wish the house a lot of room for dialogue and exchange and a strong integrating roof, giving all generations an important home,” said Hahn.

    http://www.jewishnews.at/jewish-news-from-austria-2007/2013/12/10/april-2007

  4. Ολοι θα φανουν εδω ,τωρα ξερουμε πολυ καλα ,τι ερπετοφωλια ειναι η ΕΕ, η αλλως , η χαζαρομαφιοζικη συμμορια ,ωμιλησε ο μετερνιχ, ρε τι μισος μας εχουν !οταν λεμε εβραιος ,ειναι ο χαζαρος η ο κιμμεριος σε αιματα ,γιοχανες χαν,χαγανος,μπορουσε να γινη κατι με μια ελληνικη ,απολυτως ελληνικη κυβερνηση ;όχι βεβαια ,ειναι ασσοι στην εξαπατηση και στην πλαστογραφια,ειδικοι στα ψευδη ,θηριωδως εγκληματιες ,εξ ου και τα ναζιστικα εγκληματα ,ασκεναζι ,ιδιοι ειναι,παθος με το χρημα ,ειναι τα γηινα δουλικα των δρακων στον πλανητη.Τα σχεδια τους για πληρη υποταγη του πλανητη ,εχουν ολα ανατραπει και σαφως προσπαθουν να διαμελισουν την πατριδα.Ετσι ενας ενας βγαζει τον μισελληνισμο του .Οταν βλεπεις πισω απο την κουρτινα ,τους διαβαζεις ολους αυτους .

    1. Πιστευα οτι οι περισσοτεροι ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΈΧΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ …ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ..Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΟΛΉ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ….ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *