Διαφημίσεις

Αγόρασα ένα tablet MLS PRIME από το κατάστημα της MLS που έχει στο εμπορικό Κέντρο MEDITERRANEAN COSMOS στην Θεσσαλονίκη στις 24 Νοεμβρίου 2017.

Πηγαίνω στο σπίτι, το ανοίγω και βλέπω ότι έχει πρόβλημα η οθόνη. Ενημερώνω άμεσα και το ίδιο βράδυ την mls και πηγαίνω και το κάνω αντικατάσταση την επόμενη εβδομάδα (επισυνάπτω σχετικό email).

Με δίνουν ένα tablet (ΟΧΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, αλλά ΑΝΟΙΚΤΗ) όπου το ανοίγω και βλέπω ότι έχει μέσα εφαρμογές, email, λογαριασμούς, επαφές, κλπ από ΠΡΟΗmakeleio.xios@gmail.comΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ της. Δηλαδή δεν με έδωσαν ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ TABLET όπως αυτό που τους επέστρεψα. Πήραν ένα tablet από προηγούμενο πελάτη που τους το είχε πάει στο service και με το έδωσαν. Επίσης, το συγκεκριμένο tablet δεν φόρτιζε, άνοιγε μετά από πολλές προσπάθειες γιατί είχε χαλασμένο κουμπί, και ΟΣΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ κατέβασα κολλούσαν και ΕΚΛΕΙΝΑΝ αυτόματα εκεί που έκανα τη δουλειά μου.

Η MLS τάχα διαφήμιζε μία υπηρεσία ότι έρχονται και το παίρνουν από τον χώρο σου και το κάνουν Service ΑΜΕΣΑ. Ενώ καλούσα συνέχεια ποτέ δεν ήρθε κανένας. Τελικά αφού τόσους μήνες ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ άκρη με τόσους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ που μιλούσα στις 28/06/2018 το πήγα στο κατάστημα που το αγόρασα για να δούνε το γίνεται. Το προηγούμενο βράδυ το έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να σβηστούν οι κωδικοί και τα δεδομένα μου από μέσα.

Τώρα με έστειλαν ένα Link όπου παρακολουθούν την πορεία του service και σας επισυνάπτω την σχετική εικόνα.

Επίσης, τη Δευτέρα και σήμερα με ήραν τηλέφωνο και με είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, στο tablet δεν κολλάει τίποτα, είναι όλα καλά, και όταν τους είπα να κατεβάσουν κάποιες εφαρμογές που κολλούσαν σε εμένα (facebook, youtube, gmail, chrome, κλπ) και να το ελέγξουν είπαν ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ (σας επισυνάπτω σχετικά email).

Ακόμη, με είπαν όπως θα δείτε στην εικόνα SERVICE 28 Ιουνίου που σας αποστέλλω ότι το πρόβλημα στο καλώδιο usb/pin είναι εκτός εγγύησης ενώ έχουν περάσει μόλις 7,5 μήνες από την αγορά, και δεν το έχω λειτουργήσει καθόλου.

Ειλικρινά, έχω τόση δουλειά και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ με μία ΑΧΡΗΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ αλλά ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΩ γιατί την πλήρωσα. Κι αυτοί με έλεγαν στο τηλέφωνο ότι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΑΦΕΡΕΙ το πρόβλημα. Γιατί άλλωστε να τους ενδιαφέρει, από την τσέπη τους την πλήρωσαν;;;;;

Επίσης, τους ζήτησα μία ενυπόγραφη επιστολή για όσα αναφέρουν για να την προσκομίσω σε εσάς και στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

ΕΤΣΙ, θέλω να τους καταγγείλω ονομαστικά για την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να με εξυπηρετήσουν καθώς και για την κοροϊδία και ειρωνεία στο πρόσωπό μου.

Κ.Σ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Καταγγελία για την MLS”
    1. ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΙ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑΙ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΩΜΙΣΘΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ !!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ !!!!!!!!! ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ SAMSUNG ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΛΥΣΗ ΑΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ SIEMENS ΟΠΟΥ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΧΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΡΕΨΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΒΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΕΛΘΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΗΜΕΡΕΣ !!!!!!!!!!!! ΠΗΡΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΩ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΣΗΚΩΣΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ !!!!!!!!! Η ΩΡΑ ΗΤΑΝ 13:30 ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ SIEMENS ΖΗΤΗΣΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣ !!!! ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΕΝΩ ΕΔΩΣΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΡΑΣΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΝΑΝ ΣΠΙΤΙ !!!!!!!!!!! ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΗΛΘΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΜΑΣΤΟΡΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ !!!!!!!!!!! ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΑ ΡΥΘΜΗΣΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΩΡΑ ΚΑΤ’ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΦΥΓΑΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΙ !!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !!!!!!!!!!!!!!

  1. Αυτό που δεν καταλαβαίνω γιατί πήρες ενα μεταχειρισμένο τάμπλετ και όχι καινούριο όπως αγόρασες;

  2. Dem einai kai to mono provlima me autin ti ypotithemeni eteria….. Polu agorasame meso ios kai play store tous xartes tous kai den litourgousan arxika.. Oute logos gia update stous xartes ….. kai meta apo kairo tous aposirane entelws… Petaxame ta leuta mas na ta fane i anikani auti tipi…. Sugnomi alla de. Eipaexi kanis ap to kratos na vali autin tin moufa etria stin thesi tis ???? Eleos s autin tin xwra.

  3. έλεγξε εάν το SIM της μνήμης είναι ενταξη.
    Ποτέ δεν απευθυνεσαι πρώτα στο service, σύμμαχος σου και αυτός που θα ενδιαφερθεί είναι το κατάστημα που το αγόρασες. Κακώς δεν τους χρησιμοποιήσες από την αρχή, αυτοί έχουν ένα δυσαρεστημένο πελάτη.

  4. Η MLS έχει βάλει τα δικά της προγράμματα μέσα στο android για να καταγράφει τα πάντα, ότι πεις και ότι πληκτρολογήσεις το συλλέγει ο server τους και μετά πουλάνε τα προσωπικά δεδομένα του κόσμου για να βγάλουν παραπάνω χρήματα. Φιλικό άτομο, πληροφορικός, που δούλεψε στην εταιρία μου τα έχει εκμυστηρευτεί. Βέβαια τα προσωπικά δεδομένα πουλιούνται ανώνυμα, όμως δεν είναι ότι καλύτερο να διαρρέουν οι ηχογραφημένες σου ομιλίες και αναζητήσεις ακόμη και χωρίς να φέρουν επάνω το ονοματεπώνυμό σου. Κάθε φορά που ο χρήστης πατάει το κουμπάκι για να δώσει μια φωνητική εντολή στο κινητό του ή στην τηλεόραση MLS, να ξέρει ότι συναινεί στο να αποθηκευτεί η φωνή του για αόριστο χρονικό διάστημα. Προφανώς θα υπάρχουν κίνδυνοι, αφού δεν ξέρει τι άτομα δουλεύουν σε μια εταιρία και τι θα διαρρεύσει επώνυμα.

  5. πρεπει να ειναι και η χειροτερη εταιρεια που εχει υαπρξει το απολυτο σκουπιδι ολα τους τα προιοντα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek