13:27 - 27/05/2018

Κυριακάτικη Μουσικούλα …

Διαφημίσεις

Κυριακάτικη Μουσικούλα …

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Αδιαμφισβήτητα η Μούσχουρη έχει ερμηνεύσει σημαντικά τραγούδια σημαντικών στιχουργών και μελοποιών. Σίγουρα οι στοίχοι μεταφέρουν κάποια συγκεκριμένα μήνυμα. Το θέμα είναι όμως, ότι από την πρώτη στιγμή που άκουσα τη φωνή της, κάποιοι ισχυρίζονται πως είναι υπέροχη, έκλεισα τα αυτιά μου με τις παλάμες μου, γιατί δεν άντεχα τη φωνή της. Τέτοια αρνητικά συναισθήματα….
    Εξακολουθώ και σήμερα να διαβάζω τους στοίχους χωρίς να μπορώ να την ακούσω.
    Τέλος πάντων, αν και άσχετο με το μήνυμα του «Κυριακάτικου τραγουδιού», ίσως η απάντηση να βρίσκεται στο παρακάτω τραγούδι της.
    Τι και να ‘μουν άγγελος
    τι και να ‘μουν διάβολος
    είναι το ίδιο αβάσταχτο
    (Que je sois un ange)

  2. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 05/27/2018 @ 2:34 ΜΜ


    ΝΙΚΟΛΑ, ΔΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΕΡΠΑΝΔΡΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΗ ΛΕΞΗ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΟΣΟ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝ.
    ΔΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΥΛΙΚΟ. ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ YOUTUBE ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠNΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΑΜΠΡΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ.
    ΦΙΛΙΚΑ ΗΛΙΑΣ.

  3. ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΠΟ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΤΗΣ ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ “ΚΑΛΗ” ΡΙΖΑ ΤΩΝ ΤΥΡΑΝΝΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΑ…

    ΔΙΑΛΛΕΞΕ:
    Ο ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝ
    ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ
    ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ
    Ω ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΕ ΕΛΛΗΝ

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟΥ “ΚΑΛΟΥ” ΦΑΣΙΣΤΑ..

    • ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 05/27/2018 @ 10:13 ΜΜ

      ΚΛΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ. ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ, ΓΕΝΙΚΗ, ΑΙΤΙΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΛΗΤΙΚΗ. ΕΠΙΛΕΓΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΛΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
      ΔΕΞΙΟΥΜΑΙ, Ο ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ.

      • ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΟ ΦΑΪ ΑΠΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΜΑΓΕΙΡΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΟΦΟΥΜΑΡΑ..
        Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΥΡΑΝΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟΥΠΙΑ. Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ.
        ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*