Διαφημίσεις

Πάρτε μια ιδέα από τα «λαϊκά δικαστήρια», από τον τρόπο με τον οποίο με τον οποίο θέλουν να καθορίσουν την πολιτική της χώρας στον τομέα των υδρογονανθράκων! Άνθρωποι ΑΣΧΕΤΟΙ που περιφέρουν την ημιμάθειά τους, κατά πλειοψηφία, αποφάνθηκαν πως θα πρέπει να στείλουν στο… πυρ το εξώτερο την έρευνα για την εξεύρεση αποθεμάτων υδρογονανθράκων.

Τι κι αν τους λες ότι η μέθοδος του «fracking» δεν θα χρησιμοποιηθεί, δεν παίζει κανέναν ρόλο. Έχουμε καταλήξει αξιωματικά ότι κάθε είδους αναζήτηση υδρογονανθράκων έχει απορριφθεί εξ αρχής. Δεν θα υπάρξει κανένα όφελος.

Οι ηλιθιότητες που ακούγονται ακόμα και από μορφωμένους ανθρώπους είναι ασύλληπτες. Τι κι αν σε δεκάδες περιπτώσεις ανά την υφήλιο η αξιοποίηση εξελίχθηκε κανονικά και δεν επλήγη ούτε η γεωργική ούτε η κτηνοτροφική παραγωγή! Τι σημασία έχει! Οι απίθανοι συμπατριώτες μας βρήκαν τον δικό τους ανένδοτο!

Επειδή δεν είχαν ποτέ σχέση με νούμερα ούτε με το πώς γίνονται αυτές οι δουλειές, ούτε πόσα χρήματα χρειάζονται, διαμαρτύρονται για τη λεόντειο σύμβαση υπέρ των εταιριών! Παρότι το κράτος δεν βάζει ούτε μια δραχμή παρά μόνο εισπράττει, παρότι είναι στάνταρ οι τρόποι που γίνονται σε όλη την υφήλιο η κατανομή, «δε μασάνε»!

Με απλά λόγια, οι αφελείς συμπατριώτες μας – αλήθεια, ήταν ανάμεσα σε αυτούς που φωνασκούσαν και για τις ανεμογεννήτριες; – αποφάσισαν να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στις εισαγωγές υδρογονανθράκων, οι χρήσιμοι ηλίθιοι όσων θησαύριζαν πουλώντας σε τιμές έως 50% αυξημένες σε σχέση με την τιμή που απολάμβαναν το αγαθό άλλοι Ευρωπαίοι. Το γιατί ας το σκεφτεί κανένας μόνος του.

Κι όπως λέει ο Ηλίας Κονοφάγος που δημοσιοποίησε στον κόμβο του στο «youtube» το βίντεο που ακολουθεί, κανείς από τα μέλη των «ειδικών» των «δικαστηρίων» δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει τα ισχύει στα 140 κράτη της υφηλίου όπου παράγονται υδρογονάνθρακες.

Το εάν θα παραμείνουμε έθνος ηλιθίων, θα κριθεί στον τρόπο που θα επιλέξει να διαχειριστεί η όποια κυβέρνηση το θέμα. Ο Έλληνας δυστυχώς είναι ανίκανος να συζητήσει ορθολογικά, να ακούσει τους πραγματικά ειδικούς και να σταματήσει το φετίχ της «αντίστασης» στα πάντα. Με τον πιο ηλίθιο τρόπο. Ίσως διότι αυτό μας αντιπροσωπεύει.

defence-point.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Ρε σεις πατριώτες εκεί στην όμορφη Ήπειρο, το κάψατε εντελώς;”
  1. Ρε πατριωτ΄
    Εσύ που κάνεις με τόσο λαρτζ τρόπο το σχόλιο για τους ταγαροκεφαλους τους Ηπειρώτες άκου πως έχει το πράγμα!
    1 .Εστω τα πετρέλαια ότι υπάρχουν στην Ήπειρο (που υπάρχουν)
    2. Έστω ότι μπαίνουν οι πετρελαϊκές και τα βγάζουν.
    3. Έστω ότι όπως λένε θα σώσουν την Ήπειρο

    Πάμε να το εξετάσουμε και όχι για σένα μόνο αλλά για όλους τους υπόλοιπους που το διαβάζουν αυτό και τους διαμορφώνεις άποψη

    1.Ποια πετρελαϊκή πήγε σε έναν τόπο μέχρι σήμερα και ο τόπος σώθηκε?
    Βλέπε Αφρική Μεξικό Βενεζουέλα κ.λ.π. όπου κουμάντο έκανε η πετρελαϊκή και όχι το ίδιο το κράτος π.χ.Εμιράτα.
    Μέχρι και την Λιβύη εκεί που πήραν το πάνω χέρι την κατέστρεψαν.
    Εδώ είμαστε όμορφοι και θα μας τη χαρίσουν?
    2.
    Έχουμε στην Ήπειρο τα μεγαλύτερα αποθέματα νερού στο υπεδάφος πράγμα που δεν το γνωρίζεις μάλλον τόσο που ακόμα και 40 χρόνια ξηρασίας να πέσουν στον πλανήτη εμείς θα έχουμε νερό για όλη την Ελλάδα.
    Μήπως σου λέει κάτι αυτό?
    Μόνο το νερό να πουλάμε τώρα που θα έχει και τιμή εμείς δεν θα έχουμε ανάγκη….(Εδώ είναι που λέμε πασάδες στα Γιάννενα).
    Ποια είναι η τόσο μεγάλη ανάγκη να πουλήσουμε το λιγοστό πετρέλαιο ?
    3.
    Πες μου έναν καλό λόγο με την τόση φυσική ομορφιά που υπάρχει εδώ να καταστρέψουμε τους δρυμούς μας και την ασύλληπτης αισθητικής πανιδα και χλωρίδα μας, τα οποία αν είχαμε κράτος θα μπορούσαμε να παράξουμε εισοδήματα πολύ μεγάλα αν τα αξιοποιούσαμε σωστά φέρνοντας τουρισμό που και χωρίς να κάνουμε τίποτα από όσα κάνουν άλλα κράτη έρχονται οι τουρίστες από μόνοι τους.
    4.
    Ήδη τα θέματα που θέτουν οι ίδιοι οι γεωλόγοι εδώ με τις ρηγματώσεις και τους σεισμούς είναι επιβαρυμένα γιατί πρέπει να τα επιβαρύνουμε κιαλλο?
    5.
    Ποια εταιρεία που έχει το μαχαίρι έχει και το πεπόνι και σου λέει θα παίρνεις και το 20% θα σου δηλώσει από μόνη της τα αληθινά της έσοδα?
    Βλέπεις μέχρι σήμερα όλες αυτές οι μεγαλοεταιρείες με την αλήθεια τους ζουν.

    Τον πρώτο χρόνο τον δεύτερο τον τρίτο θα σου πουν ισοσκελίσαμε τα έξοδα και μετά πάπαλα ….χμ δεν έχουμε μεγάλα κέρδη κ.λ.π. εσύ θα πάρεις το 20% από το ….μακρυτερο. Ετσι δεν πάει το πράγμα?

    Δεν θα πάω παρακάτω.
    Αυτά είναι αρκετά για έναν σκεπτόμενο σωστά πολίτη για το καλό της χώρας του, να δώσουν το έναυσμα να σκεφτεί γιατί τόσο πολύ επιμένουν να συνεχίσουν τις έρευνες και στο τέλος να γίνουν οι εξορύξεις.

    Και μην ξεχνάμε εμείς είμαστε οι υπεύθυνοι για τις επόμενες γενιές. Τι θα παραδώσουμε στα παιδιά μας.
    Θα τους καταστρέψουμε το πεύκο τη βελανιδιά την πηγή το σπιτάκι του παππού τους και θα τους παραδώσουμε
    τα γεωτρύπανα?

    Ένα έργο μπόρεσαν και πέρασαν να το κάνουν σε ένα μόνο σημείο με τις ανεμογεννήτριες και έλα να δεις μόνος σου την τεράστια οικολογική καταστροφή που έκαναν
    Ολόκληρο βουνό ο (Κασιδιάρης το όνομα του βουνού )έχει ισοπεδωθεί.
    Με ποιο Όφελος?

    Βάλτε λοιπόν το μυαλουδάκι σας να σκεφτεί!
    Έτσι έχουν τα πράγματα.

    1. Πολύ σωστός φίλε,επισης να προσθέσω ότι έχουμε μπει σε μία εποχή που ψάχνουμε για εναλλακτικές πηγές ενέργειας και εμείς θα πάμε να πάρουμε το λίγο πετρέλαιο;
      Άσε που σε λίγα χρόνια το νερό θα είναι πιο ακριβό από το πετρέλαιο και νομίζω ότι εκεί στοχεύουν οι μεγάλες εταιρείες.

  2. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Δεν παίρνω θέση για το τι είναι καλό ή κακό για την εξόρυξη πετρελαίου στην ήπειρο αλλά ο κύριος μαρτσεκης Μιχάλης ο δικηγόρος μίλησε διχαστικα λες και η ήπειρος δεν είναι Ελλάδα και η Ελλάδα δεν είναι ήπειρος κυρίε μαρτσεκη ότι υπάρχει στο υπέδαφος σε όλη την Ελλάδα ανήκει σε όλους τους Έλληνες γιατί με το σκεπτικό το δικό σας αν οι Αλβανοί επιτεθούν στην ήπειρο γιατί να πάει ο Αθηναίος η ο Σπαρτιάτης η ο κρητικός Θεσσαλονίκης Μυτιληνιος ηλειος και οι άλλοι να τους πολεμισουν τι θα πρέπει να πουν οι άλλοι; “ξέρετε ήπειρωτες βγάλτε τα πέρα μόνοι σας” κύριε μαλτσεκη δεν είμαστε πόλεις κράτη όλοι οι Έλληνες είμαστε ένα και είναι και δικηγόρος παρ Άρειο πάγο ντροπή του

  3. Eάν θέλουμε καί εάν βέβαια βάλουμε τό χέρι στήν τσέπη βαθιά(καί οι εταιρείες πετρελαίου καί τό κωλοκράτος-από κοινού) μπορούμε νά βγάλουμε τό πετρέλαιο καί οποιοδήποτε ορυκτό ή μέταλλο ή οτιδήποτε χωρίς νά πειραχτεί καθόλου τό περιβάλλον όπως γίνεται σέ κάποιες περιοχές τού πλανήτη όπου έβαλαν τό μυαλό τους νά δουλέψει καί τά κατάφεραν. Δέν χρειάζεται καί πολύ προσπάθεια…Εάν όμως τά θέλουμε όλα δικά μας καί όπως τά θέλουμε καί όπως τά θέλουν καί οί επιχειρηματίες καί οι πολυεθνικές καί οι γραφειοκράτες καί οι όποιοι ανευθυνοϋπεύθυνοι τότε……

  4. ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΡΑΙΔΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ [”ΜΕΝΙΝΑ” ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ] ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΜΙΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΣΜΙΟ.
    ΕΧΩ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΧΩΡΙΑ ΜΕ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡ’ ΟΛΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΠΑΝΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ.
    ΤΟ ΔΕ ΚΑΛΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek