21:47 - 13/05/2018

Σε Βεβαιώνω Ότι Μας Έδειξαν Πολύ Πριν Την Ψηφοφορία Το Νικήτη Της Χθεσινής Eurovision

Διαφημίσεις

Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να εντοπίσεις το νικητή της Eurovision δίχως να έχεις ακούσει τα τραγούδια και να γνωρίζεις ένα μόνο φαβορί…την τραγουδίστρια
που εκπροσωπούσε την Κύπρο;

Την ώρα μάλιστα που δεν συμπαθεις και τόσο αυτή τη διοργάνωση;

Εξ αναγκάστηκα να παρακολουθήσω τον τελικό, κάτι που έχω να το κάνω χρόνια, γνώριζα ότι θα πόναγαν τα μάτια μου και θα κούραζε το αυτί μου…. και αυτό συνέβη διότι στο χώρο που ήμουν απλά έπαιζε η οθόνη και η υπεξαίρεση του σόου ήταν ανέφικτη.

Υπήρχε αδιαφορία στο αισθητηριακό μου σύστημα μέχρι που άκουσα το τραγούδι του Ισραήλ.

Εκεί πήρα σακούλα αεροπορικής εταιρίας σε περίπτωση που χρειαστεί να το ξανακούσω.

Δεν χρειάστηκε…

Συγνώμη αλλά σύμφωνα με το γούστο μου , δεν ακουγόταν, πραγματικά….δε σημαίνει ότι δεν είναι καλό και ίσως σε κάποιους να αρέσει πολύ, αλλά προσωπικά…δεν!

Έτσι λοιπόν, όταν τελείωσε και είχα ολοκληρωμένη άποψη για το τραγούδι του Ισραήλ, δεν γνώριζα ποιος θα είναι πρώτος αλλά ήμουν σίγουρος για το ποιος θα είναι ο τελευταίος.

Μέχρι που είδα μια εικόνα στο twitter.

Το πεδίο είχε άλλη άποψη, ο νικητής ήταν προκαθορισμένος και το κοινό έτοιμο να τον βγάλει νικητή.

Τι θέλω να πω…συνοπτικά αλλά πιστεύω ουσιάστικά…

Η γνωστή στους περισσότερους από εμάς, Εβραϊκή Καμπάλα, είναι μια μυστικιστική προσέγγιση του Θείου και της Γνώσης, της δημιουργίας του κόσμου(όπως λένε), κρατάει από πολύ παλιά και έχει πολλών ειδών πρακτικές, έννοιες και γνώσεις, που μόνο οι μυημένοι, μέσω της πρακτικής εξάσκησης και της προφορικής μεταφοράς, μπορούν να την αντιληφθούν.

Το βασικό σχήμα που στηρίζεται η αποκρυφιστική διδασκαλία της Καμπάλα, είναι το Δέντρο της Ζώης, το οποίο διαθέτει 22 βασικά μονοπάτια- κλαδιά που ενώνει τους ανώτερους κόσμους με τον κατώτερο συνειδησιακό κόσμο της Ύλης που ζούμε.

Συνολικά, μαζί με τις 10 σφαίρες-καρπούς του δέντρου της Ζωής έχουμε 32 μονοπάτια της Σοφίας και της γνώσης και υπολογίζοντας και μια κρυμμένη σφαίρα μέσα στο Δέντρο, έχουμε σύνολο 33 μονοπάτια …όσοι και οι γνωστοί τεκτονικοί βαθμοί.

Οι τέκτονες-μασόνοι έχουν υιοθετήσει τη θεοσοφία και τις πρακτικές της Καμπάλα, ακόμη και οι τεκτονικοί ναοί, είναι μια πιστή αντιγραφή του ναού του Σολομώντος και φυσικά οι τεκτονικοί ναοί αντιστοιχούν στο Δέντρο της Ζωής.

Και εδώ είναι το ενδιαφέρον σημείο…

Τα βασικά μονοπάτια του καμπαλιστικού Δέντρου της Ζώης είναι 22…

Εκεί αντιστοιχούν και τα γράμματα του Εβραϊκού αλφαβήτου που είναι 22…..

Τα μονοπάτια του Δέντρου της Ζωής αντιστοιχούν επίσης στις κάρτες Ταρώ που είναι και αυτές 22…

Σε ποια θέση μετά από ……κλήρωση, τραγούδησε η Ισραηλινή Netta;

Τραγούδι νούμερο 22

Το πεδίο, αυτοί που έιχαν πρόσβαση σε αυτό, είχαν προαποφασίσει το νικητή…και μας τον έδειξαν, ήταν μπροστά μας..

Το εντόπισα στην έναρξη της ψηφοφορίας, την ώρα που οι στοιχηματικές εταιρίες έδιναν 1.35 στη Κύπρο και 5,50 στη Netta…

Απόδειξη που την καταθέτω παρακάτω (για κακοπροαίρετους και συμπτωσιολόγους), είναι η διακριτική ανάρτηση του νικητή στη σελίδα facebook του site, στις 12.53 π.μ, 45 περίπου λεπτά πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Όποιος θέλει επιβεβαιώσει την ακριβή ώρα της δημοσίευσης.

Χθες, έπρεπε να βγει το Ισραήλ…δεν είχε σημασία το τραγούδι, ούτε η σκηνική παρουσία, σημασία είχε να παίξει παντού η λέξη Ισραήλ..και θα αποδειχτέι στη συνέχεια το γιατί.

Το πως έγινε αυτός ο προγραμματισμός είναι ένα άλλο κεφάλαιο, όπως φαίνεται προγραμματίζεται ο κόσμος πλέον πολύ εύκολα στις επιλογές του, όπως ακριβώς συμβαίνει στις εκλογικές αναμετρήσεις και σε χίλια δυο άλλα και καθημερινά.

Να πως τα εξής για επίλογο….το χθεσινό αποτέλεσμα στον διαγωνισμό τραγουδιού, έρχεται δυο 24ώρα πριν από την επίσημη μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας στην πρωτεύουσα πλέον του Ισραήλ, την Ιερουσαλήμ…η μήπως όχι;

Είμαστε σίγουροι πως θα γίνει επίσημα η πρωτεύουσα του Ισραήλ η Ιερουσαλήμ ή ήταν η αφορμή για ένα άνευ προηγουμένου αιματοκύλισμα στην περιοχή;

Θα δούμε…
Η μεταφορά της πρεσβείας, αύριο 14/5 , συμπίπτει και με τα 70 χρόνια από ιδρύσεως του Ισραήλ.

Όμως, ας θυμηθούμε κάτι πιο σοβαρό……

Πότε καταστράφηκε ο 2ος ανακαινισμένος, για την εποχή, ναός του Σολομώντος;

Πότε διαλύθηκε το κράτος του Ισραήλ και σκορπίστηκαν οι κάτοικοι του ανά την υφήλιο;

Το 70 μ.χ!

Όσα κεράκια σβήνει αύριο και το Τελ Αβίβ, τα 70!

Συγχαρητήρια για τη χθεσινή σας νίκη Ισραηλίτες αλλά κάποιοι ετοιμάζονται να σας χαλάσουν τη γιορτή, μετά τις 15.

Είμαστε ήδη μέσα στις 120 κρίσιμες ώρες που θα μας δείξουν τη συνέχεια.
Είχαμε πει για θυσίες λίγο πριν ή λίγο μετά τις ανακοινώσεις……στις 14.

Χθες είχαμε την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι.

Σήμερα στην Ινδονησία.

Σιγή ασυρμάτου για τις επόμενες ώρες…

Rick
ministryoftruth.grml



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (19)

  1. Εγω παλι μολις εμαθα ποτε θα γινοταν ο τελικος συνδυασα και το γεγονος οτι στις 14 δηλ. αυριο μεταφερει η αμερικη την πρεσβεια της απο το τελ αβιβ και ημουν σιγουρη οτι θα νικουσε το ισραηλ. Ποτε δεν ειχε ξαναγινει (νομιζω δηλ) τοσο νωρις ο τελικος της γιουροβιζιον . Ισως του χρονου θελουν να ειναι μαζεμενοι εκει κατω πολλοι…….

  2. HTAN SIGOYRO OTI HTAN STIMENO AYTO !!! EVRAIOI PANTA

  3. ανωνυμος 05/13/2018 @ 10:25 ΜΜ

    Έχει γίνει και με την Ελλάδα νούμερο 19 με το νούμερο ένα πάλι. Τώρα για το Ισραήλ και το νούμερο μηνυμα μου μοιάζει…. 22. Αν το πολλαπλασιάσεις τέσσερα βγαίνει αν το προσθέσεις πάλι τέσσερα βγαίνει.αλλα μάλλον η φαντασία μας είναι πολύ οξυμορη σήμερα …
    Αλλά και για την Κύπρο δεύτερη… Με το μήνυμα της και αυτή. Να μαγειρέψω η θα μαγειρέψουν;..
    Και….Ι 1 Κ2 Α(ορατό 2)

  4. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΞΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΤΕ ΦΩΣΤΗΡΕΣ?

    • ΚΑΡΙΜΠΟΥ 05/14/2018 @ 4:26 ΠΜ

      ΜΑ ΤΟ ΕΠΑΙΞΑΝ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΛΑΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΓΟΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΣΤΡΟΦΕΣ Κ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΓΚΑΛΑΜΠΑΚΟΣ Κ ΧΤΕΝΙΖΟΥΝ ΣΑΛΑΜΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ….! ΑΧΧΧΧΧΧ ΟΕΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΓΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΓΕΣ….!!!

  5. katerina imago 05/13/2018 @ 10:58 ΜΜ

    «Φωτιές» άναψε η νικήτρια του φετινού διαγωνισμού της Eurovision, Netta Barzilai, η οποία είπε πως ο επόμενος τελικός θα πραγματοποιηθεί στην… Ιερουσαλήμ, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

    «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που διαλέξατε το διαφορετικό, σας ευχαριστώ τόσο πολύ που αποδέχεστε τις διαφορές μεταξύ μας. Αγαπώ την πατρίδα μου, την επόμενη φορά στην Ιερουσαλήμ», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια του Ισραήλ, που κατάφερε με την εκκεντρική της παρουσία να κερδίσει τον 63ο διαγωνισμό της Eurovision.

  6. 70μ.Χ. +1948 χρόνια = 2018
    Το 1948 ιδρύθηκε το κράτος του Ισραήλ. Φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια.
    70 = Θάνατος – Ολοκλήρωση – ως χρόνος βασιλέως, ως χρόνος ανθρώπου

    Ο αριθμός 70 και ο αριθμός 64

    Όλα στήθηκαν προκειμένου να ανακοινώσει η τραγουδίστρια, οτι του χρόνου ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην Ιερουσαλήμ.

    Rabbi Levi Saadia Nahmani την 1/12/1994
    Η Σεούλ θα καταφθάσει εδώ. Όχι η Συρία, όχι η Περσία, όχι η Βαβυλώνα (Ιράκ) και όχι ο Καντάφι. Γνωρίζετε τι είναι Shĕ’owl (στα εβραϊκά); Είναι η πρωτεύουσα της Κορέας. Θα έρθει εδώ.

    Δευτ. 32,22 ὅτι πῦρ ἐκκέκαυται ἐκ τοῦ θυμοῦ μου, καυθήσεται ἕως ᾅδου κάτω

    Η Εβραϊκή λέξη שְׁאוֹל μεταφράζεται ως Άδης και προφέρεται shᵉʼôwl. Είναι δηλαδή μία λέξη ομόηχη – όπως ακριβώς προφέρεται η Σεούλ.

    strong’s concordance Η7585
    https://www.blueletterbible.org/lang/lexicon/lexicon.cfm?t=kjv&strongs=h7585

    Ψαλμ.9-18 ἀποστραφήτωσαν οἱ ἁμαρτωλοὶ εἰς τὸν ΑΔΗΝ, πάντα τὰ ἔθνη τὰ ἐπιλανθανόμενα τοῦ Θεοῦ.

    Ο Τράμπ υποσχέθηκε να μεταφέρει την πρεσβεία. Σε καμία όμως περίπτωση δε δήλωσε πως η Ιερουσαλήμ θα ανήκει εξολοκλήρου στο Ισραήλ.
    Όπως λέει και το άσμα
    ‘Cause you know sometimes words have two meanings.

  7. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 05/14/2018 @ 12:16 ΠΜ

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ – ΕΡΕΥΝΗΤΗ, ΩΡΑΙΑ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ, ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΛΩΝΕΣΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ; ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΟ;
    2.500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΤΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΡΗ ΜΑΖΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ; ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟΝ, ΕΡΕΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ, ΤΟ ΕΝ, ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ. ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΜΙΑ ΑΞΙΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΕΣΥ. ΦΙΛΙΚΑ ΗΛΙΑΣ.

  8. Ανώνυμος 05/14/2018 @ 12:30 ΠΜ

    Εντάξει ήταν διαφορετική (σαν την Ντάνα) ή την άλλη την μουσάτη ή τα τέρατα ή ότι άλλο θέλετε. Το αδελφάτο της Eurovision είναι που ψηφίζει. Παρ’ όλο που τα κουβεντιάζουμε μεταξύ μας δεν είδα κανέναν να σηκώνει το τηλέφωνο και να πληρώνει για να ψηφίζει το ένα ή το άλλο τραγούδι. Μόνο το αδελφάτο ψηφίζει και σε αυτούς αρέσουν οι διαφορετικές. Επίσης ήταν στην δεύτερη θέση (στην πρώτη η Κύπρος) και βγήκε η δεύτερη πρώτη. Δεν ήταν και η τελευταία που βγήκε πρώτη. Όσο για το τραγούδι και εγώ είπα ότι ήταν μεγάλη λαλακία αλλά τελικά δεν παίζει και μεγάλο ρόλο.

  9. ΓΙΑ ΠΟΙΑ “ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ” ΤΡΑΓΟΥΔΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΚΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΑΔΙ;
    ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΚΩΛΟΝΑΖΙΣΤΕΣ

  10. http://www.news247.gr/ygeia/den-einai-mono-panigyri-mia-niki-sti-eurovision-kanei-kalo-sti-psychologia-olis-tis-choras.6612102.html Παίζονται πολλά πράγματα στο Ισραήλ αυτές τις μέρες.. στα πρόθυρα πολέμου με το Ιράν, εορτασμοί για τα 70 χρόνια ίδρυσης τους, μεταφορά της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ…. Χρειάζονται μία ένεση τόνωσης εθνικού φρονήματος και άφησαν το πόκεμον και κέρδισε …

  11. κεφτεδακι εβραικο

  12. αφου το ξερατε ολοι, περιμένω φωτο με τα κερδισμένα δελτία σας.

  13. ΑΡΑΧΝΗ143 05/14/2018 @ 1:41 ΠΜ

    ο ΠΑΟΚ ειχε 1,35 σιγουρος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
    η ΑΕΚ 5,5 μετα ΑΝΕΤΡΑΠΗΚΑΝ ΟΛΑ
    η ΑΕΚ πηρε πρωταθλημα
    και ο ΠΑΟΚ κυπηλου
    ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΩ!!!

  14. Στέφανος 05/14/2018 @ 3:30 ΠΜ

    Λοιπον, μεγάλε, κατόπιν εορτής, κοντός ψαλμός, αλληλούια… Αφού το ειδες και ήσουν σίγουρος γιατί δεν το λες νωρίτερα? Θα έβαζαν όλοι 100€ στην αδυνατουλα, θα βγαζανε μηνιατικο!!!!! Στην ουσία τώρα: κοίταμηπως βλεπεις νικητη uefa, ch. L., κύπελλο γερμαιαςκαι α

  15. Στέφανος 05/14/2018 @ 3:31 ΠΜ

    Και Αγγλίας. Βγάλε μια ωραία τετράδα!

  16. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 05/14/2018 @ 8:52 ΠΜ

    Εγω δεν θεωρω οτι ειναι θεμα μονο νοητικου προγραμματισμου. Θεωρω οτι μεσολαβησαν πολυ ισχυρες ενεργειες για να γινει αυτο που εγινε. Οταν ειδα το τραγουδι εμεινα με ανοικτο το στομα αλλα το ξανα ακουσα ελαβα κατι το διαφορετικο που εχει να κανει με καποιες ενεργεις που μας “μιλανε” και μεσα απο τα τραγουδια.

  17. προσεξατε και κατι αλλο…. γατονια μου ????

    οπως ητανε η παρουσιαση του Νετανιαχου με τις 2 ντουλαπες με τα cd εναντιον του Ιραν,
    ετσι ητανε και ΟΙ ΔΥΟ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ αυτηνης… της ΝΕΤΑ

    ΝΕΤΑ-νιαχου = 2 ντουλαπες με τα cd
    ΝΕΤΑ-(σκετο) = ΟΙ ΔΥΟ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ αυτηνης…

    για να το θυμαστε για παντα !!!!

    ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ, ΓΑΤΟΝΙΑ ΜΟΥ !!!!!

    ουτε ενας δεν το προσεξε αυτο !!!

    analystsforchange.org/2018/05/blog-post_24.html

    militaire.gr/wp-content/uploads/2018/04/netaniahu11.png

    efsyn.gr/sites/efsyn.gr/files/field/image/2018-05/neteniaxou.jpg

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*