Διαφημίσεις

Μίτρα, φωτοστέφανα, φτερά αγγέλων,
περίεργα σύμβολα, σκοτεινά βλέμματα και σταυροί ήταν τα κυρίως αξεσουάρ που φόρεσαν πολλές από τις διασημότητες του Hollywood, από τα… πρότυπα που πλασάρουν στον κόσμο.

Θέλησαν δήθεν να συνδυάσουν σύμβολα της Καθολικής Εκκλησίας και τον κόσμο της φαντασίας για το γκαλά του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης (Met), ένα ετήσιο κοσμικό γεγονός στην Νέα Υόρκη, άτυπη πρωτεύουσα της Νέας Τάξης.

Η εκδήλωση έφερε τον τίτλο «άγιοι και αμαρτωλοί».

Υπήρχαν πολλαπλές αναφορές στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία αλλά και στον Χριστό, τον οποίο ξεφτίλισαν, όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία.

Ο Καρδινάλιος της Νέας Υόρκης, Τimothy Dolan, έφτασε στο σημείο να πει πως ο Θεός βρίσκεται και στην μόδα, ειδικά σε αυτή που θα δείτε στα βίντεο!

Τα σχόλια δικά σας:

Actor Jared Leto arrives at the Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala (Met Gala) to celebrate the opening of ?Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination? in the Manhattan borough of New York, U.S., May 7, 2018. REUTERS/Carlo Allegri

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Σκοτεινά βλέμματα, περίεργα σύμβολα και προσβολή Χριστού σε εκδήλωση στην Νέα Υόρκη”
  1. Οι σατανοπλικτοι συνεχιζουν να ξεφλιζουν το βιβλιο της προπαγάνδαςτους..Οταν το τελοιωσουν θα δοκιμασουν την ποιο μεγαλη εκπληξη της ζωης τους.Οι κατοικοι των Γομορων, και των Σοδωμων απο την “αλλη πλευρα”,τους σιγοψηθιριζουν προειδοποιησεις,αλλα αυτοι ειναι απασχολημενοι εντονα αυτον τον καιρο,και δεν ακουν τετοιους “μικροθοριβους ψυχης”…

  2. ΚΟΠΡΑΝΑ ΚΑΙ ΟΥΡΑ ΝΕΟΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ. ΕΩΣΦΟΡΟΣ, ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ.

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ; ΑΥΤΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΠΟΙΟΥ ΣΩΦΡΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ.

      1. ΕΥΡΥΝΟΜΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.Ο ΜΟΛΟΣΣΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ .ΔΕΝ ΓΝΩΡΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΣΗΜΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΟΥΤΕ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *