Διαφημίσεις

Η συριζοψεκασμένη λετσαρία δεν αποφυλακίζει ληστές, δολοφόνους, βιαστές, εμπόρους ναρκωτικών και άλλους διαβόητους εγκληματίες μόνο με τον διαβόητο νόμο Παρασκευόπουλου.

Τα καλά τα παλικάρια, οι Τσιπροκαμμένοι, βρήκαν κι άλλα μονοπάτια και τώρα αποφυλακίζουν τους συντρόφους ληστές, δολοφόνους, κ.τ.λ., με το κόλπο της παρέλευσης 18μήνου!!!

Έτσι, δύο αλλοδαποί κακοποιοί (η χαρά των «αλληλέγγυων» καθαρματοειδών!) που είχαν συλληφθεί για

δύο εν ψυχρώ δολοφονίες και για πολυάριθμες ληστείες, αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης 18μήνου – κι αν τους ξαναδούν ποτέ οι δικαστικές και αστυνομικές «αρχές» να μας γράψουν… γράμμα!
Επιπροσθέτως, προσφάτως αφέθηκαν ελεύθεροι κι οι περισσότεροι από τα «προσφυγάκια» που είχαν συλληφθεί για ληστείες (που γίνονταν με ιδιαίτερη σκληρότητα…) ανυποψίαστων πολιτών και τουριστών στου Φιλοπάππου, στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου κλπ.

Γίνονται όλα αυτά τυχαία; Ασφαλώς όχι! Βλέπετε, τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ως πρότυπό τους τον Νετσάγιεφ, τον Ρώσσο μηδενιστή που μάγεψε τον Λένιν με την «Κατήχηση του Επαναστάτη», στην οποία αποκαλούσε τους κακοποιούς τους «μόνους πραγματικούς επαναστάτες στην τσαρική Ρωσσία» και πρότεινε την «επιστράτευσή» τους από τις κομμουνιστικές συμμορίες! Την οποία, εφήρμοσε αργότερα ο Λένιν και εφαρμόζουν στους καιρούς μας οι παρακρατικές συμμορίες των Τσίπρα-Καμμένου, με την ενσωμάτωση σ’ αυτές των λεγόμενων «ποινικών»!

ethnikismos.net



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

4 σχόλια στο “Η ΣΥΡΙΖΟΨΕΚΑΣΜΕΝΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗΣ 18ΜΗΝΟΥ!”
  1. Πολυ ωραία πράματα… Ευκαιρία να παμε να σκοτώσουμε τα καθικια τους Βουλευτες .. να μεινουμε 18μηνες μεσα κ να βγουμε σε μια καθαρή Ελλάδα… Αντε ντε.. τι κάθεστε κ δεν εχετε παρει τους μπαλτάδες ακόμα… Αμα φοβάστε να λερώσετε τα χεράκια σας.. να δωσετε λεφτα σε λαθρό κ πρόσφυγες με τις δ/νσεις των 300ων @ρχιδιών να ξεβρωμίζουμε.. δωστε τους κ κανα € εεεε να χουν τσιγαρα ναπερνουν 18μηνες στην προφυλάκιση

    1. αυτοι τους θεωρουν ευεργετες σιγα μην τους σφαξουν !! χαχαχαχα πακιστανοι κι τετειοι λενε αγαπω τσιπρα !! σιγα μην τον φαν

  2. Οι τύποι κάνουν εθνοκάθαρση αλλά την καλύπτουν ως εγκλήματα. Αυτό που κάνουν οι τσιπροκαμμένοι το έκαναν οι τούρκοι στην Ίμβρο για να διώξουν τους γηγενείς Έλληνες.
    Εδώ επειδή είμαστε πολλοί και δεν μπορουν να μας διώξουν μας σκοτώνουν. Ό,τι εγκλήματα έχουν γίνει από αποφυλακισμένους με τον νόμο Παρασκευόπουλου πρέπει να θεωρηθεί ηθικός αυτουργός ο Παρασκευόπουλος και όσοι ψήφισαν τον νόμο. Να αποζημιώσουν θύματα και συγγενείς απ την τσέπη τους να εκτίσουν ποινές και μετά να τους αφαιρεθεί κι ελληνική ιθαγένεια κ να φύγουν απ τη χωρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *