Διαφημίσεις

Της γελοιότητας το απάνθισμα βιώσαμε για μια ακόμα φορά, μόνο που τούτη ήταν και γαλαζοαίματη!
Η επίσκεψη του πρίγκιπα Κάρολου στην Ελλάδα, με τα όσα συνακολούθησαν, μόνο με φαρσοκωμωδία συγκρίνεται.

Το μπουφόνικο στοιχείο έκανε βόλτες κι επισκέψεις σε Προέδρους και Πρωθυπουργούς, μαζί και χώρια με τις συζύγους και επισφραγίστηκε με βαρύγδουπες δηλώσεις, ένθεν κακείθεν.

Η προσφώνηση του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου έριχνε σε κάθε της παράγραφο αλάτι σε παλιές και νέες πληγές. Για τον ρόλο της Αγγλίας στην απελευθέρωση της χώρας από τους Τούρκους -άλλαξε η καρέκλα κώλο, κι από του Πασά, έκατσε έκτοτε πάνω της και για τα καλά εκείνου του φίλου του Κάρολου, που λέγεται Rothschild!

Οι “δεσμοί μας” στη ναυτιλία, μας θύμισαν τις ωραιότατες offshore των εφοπλιστών μας στην Αγγλία, οι οποίοι δεν δίνουν μία για τη χώρα τους.

Η συμμαχία μας στον β’ Π.Π. και μετά, έφεραν μνήμες του ρόλου που έπαιξε ο Τσόρτσιλ και πόσο ανακατευόταν στα εσωτερικά της χώρας μας.

Η αναφορά στα Γλυπτά του Παρθενώνα πόνεσε, εμάς μόνο όχι αυτόν που ήρθε με άδεια χέρια, ενώ η αναφορά στην περιβαλλοντική ευαισθησία του πρίγκιπα – άουτς – πόνεσε περισσότερο απ’ όλες!

Γιατί, όσο το πριγκιπικό ζεύγος έπινε το φρέντο του χωρίς καλαμάκι για να δείξει την περιβαλλοντική του ευαισθησία -γιατί μετά τις σακούλες πάνε για κατάργηση ΚΑΙ τα καλαμάκια- οι χειραγωγημένοι ουρανοί στην υπόλοιπη Ελλάδα έριχναν καντάρια και συνεχίζουν μέχρι και τώρα. Για όσους ίσως δεν γνωρίζουν, ο Κάρολος είναι ένας από τους ιερείς της εκκλησίας της υποτιθέμενης “Κλιματικής Αλλαγής”.

Όταν μάλιστα αποφάσισε μια μέρα να το παίξει και μετεωρολόγος βγαίνοντας σε αγγλικό κανάλι να πει τον καιρό, μετά από μια παρατεταμένη περίοδο ανομβρίας, ακολούθησε μια ακόμα πιο παρατεταμένη περίοδος βροχοπτώσεων, η οποία επέφερε απώλειες ζωών, καλλιεργειών και βούλιαγμα οικονομίας.

Η Κλιματική Αλλαγή πήρε κείνη τη μέρα γερό “βάπτισμα”, με τους Βρετανούς να αναρωτιούνται πότε θα ξαναδούν τον ήλιο! ​​

Στην αντιφώνησή του στον Προκόπη Παυλόπουλο, ο πρίγκηπας Κάρολος τόνισε: «Είμαστε όλοι Έλληνες: Οι νόμοι μας, η λογοτεχνία μας, όλα, έχουν ρίζες στην Ελλάδα. Από την πλευρά μου, οι δεσμοί με την Ελλάδα έχουν ιδιαίτερη σημασία. Στο κάτω-κάτω, η Ελλάδα είναι η χώρα του παππού μου».

Μα ναι! Πως είναι δυνατόν να ξεχάσει κανείς τον πατήρ Πρίγκιπα Φίλιππο, Δούκα του Εδιμβούργου,και γνωστό ως “πρίγκιπας Φίλιππος της Ελλάδας και της Δανίας”. Κοντεύει τώρα τα 100 και προσευχόμαστε κάθε μέρα στο Θεό να μην πεθάνει! Γιατί; Γιατί έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει πίσω ως θανατηφόρος ιός και να ξεπαστρέψει μερικά δισεκατομμύρια από τη γη για να “ελαφρύνει” τον πλανήτη – τόση είναι κι αυτουνού η περιβαλλοντική του ευαισθησία!

Αλλά σόι πάει το βασίλειο – κυριολεκτικά – αφού και ο άλλος πρίγκηπας, ο Ουίλιαμ, προτείνει να σταματήσει να γεννάει ο κόσμος άλλα παιδιά, για το καλό του πλανήτη. Το δήλωσε μάλιστα σε φόρουμ, τη στιγμή που ο ίδιος περίμενε το τρίτο του παιδί!

Μανικετόκουμπα με την Ελληνική σημαία και το σταυρό ανάποδα!
Το βασιλικό καραγκιοζιλίκι ήρθε όμως κι έδεσε με… μανικετόκουμπα. Καλά δεν ξέρει ο εξοχότατος Κάρολος πως τα φορούν;

Οι νέοι τη σήμερον δεν γνωρίζουν και πολλά για αυτό το ανδρικό αξεσουάρ που κάποτε φοριόταν απ’ όλους, όλων των τάξεων, πριν το ντύσιμο του δυτικού άντρα καταντήσει χλεχλέδικο, ατημέλητο και αντιαισθητικό. Όλοι φορούσαν μανικέτια στα πουκάμισα, απλά αυτά ήταν και ανάλογα της… τσέπης του παντελονιού – από απλά μέχρι χρυσά με πετράδια ή παραγγελία μονογράμματα και εμβλήματα.

Δεν γνωρίζει η εξοχότητα του πρίγκηπα πως φοριούνται τα ρημάδια; Όταν δεν έχουν αφηρημένο σχέδιο, αλλά κάποιο συγκεκριμένο ή μονόγραμμα, αυτό στο χέρι σε οριζόντια θέση δείχνει προς τα πάνω!

​Και ο Κάρολος έδειξε την αγάπη του για την Ελλάδα, πως; Φορώντας το ιερό σύμβολο της Ελληνικής σημαίας και μάλιστα… με το σταυρό ανάποδα; Πείτε μου ότι ήταν ένα απλό συμπτωματικό λάθος!

 

 

Το κερασάκι στην τούρτα της κακόγουστης φαρσοκωμωδίας, ήταν… οι βέγκαν! Ομάδα vegan κρέμασε πανό για τον πρίγκιπα Κάρολο -«Κάρολε γίνε vegan, η συμπόνια σου πάει πολύ».

 

 

Καλά, μιλάμε οι άνθρωποι είναι ντιπ για ντιπ γκαγκά! Δεν ξέρουν ότι η βασιλική οικογένεια έχει ειδικό διαιτολόγιο που “τους πάει” σε μακροζωία και σε κατακόκκινα μαγουλάκια/ματάκια; “Περιβαλλοντικοί” είναι επίσης οι λόγοι του διαιτολογίου. Αλλά… δεν θα επεκταθώ, αυτά είναι βασιλικά μυστικά!

Το περιβάλλον πάντως το γλέντησε! Ελπίζουμε μόνο να σηκωθεί και να φύγει ο πρίγκηπας δίχως να μας αφήσει άλλο κουσούρι πίσω ή μας βρει άλλο κακό!

 
.igata.gr
&nbsp



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Ο εξοχότατος “Έλληνας” με… την σημαία ανάποδα;”
  1. voria.gr/index.php/article/thessaloniki-limata-ke-nekra-pontika-stin-isodo-tou-dimarchiou-vid
    ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΡΘΡΟ?

  2. Αρε δρακονιανη κολοφαρα !αφου τοπο καταγωγης δεν εχετε στον πλανητη !ρε κολοφαρα αφου λετε οτι ειστε απο γερμανια γοτθια πλευρα ,τοτε προς τι η πουστικη διαμαχη σας τοτε το 1920 οτι δεν θελατε τον διαδοχο κωνσταντινο ;΄ποτε βγηκατε απο τις τρυπες μετα τον τελευταιο κατακλυσμο ;΄γιατι σωνει και καλα να μας δειξετε οτι εχετε ελληνικη καταγωγη ;΄χαχαχα!ρε εισθε πολυ σαβουρα ρατσα,τις μαιμουδες μπορει να τις ξεγελατε ,εμας ομως οχι,αντε δρακογεννηματα,η επικυριαρχια σας τελειωσε.ΡΕ ΟΥΣΤ !

  3. triklopodia.gr/%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%cf%84%ce%b1-%cf%87%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%af%cf%83%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%8e-%ce%ad%cf%87%ce%bf%cf%85/#

  4. ΑΠΛΏΣ Ο ΚΆΡΟΛΟΣ ΉΛΘΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΉ ΣΤΙΓΜΉ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΊΣΕΙ ΌΤΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΆΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΌ ΔΊΚΑΙΟ .ΚΑΙ ΌΤΙ ΌΤΑΝ ΜΟΙΡΆΣΤΗΚΕ Η ΠΊΤΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΠΌΛΕΜΟ ΕΊΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΌ ΤΟΥΣ ΠΙΆΤΟ .ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΊΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΊΩΣ ..ΓΙΑ ΌΣΟΥΣ ΝΟΜΊΖΟΥΝ ΌΤΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΆΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΎΣ …ΞΕΧΝΆΝΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟ ΚΆΤΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ. ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΗΝ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΈΠΕΙΤΑ ΠΟΡΕΊΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ …ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΠΕΡΕΤΑΊΡΩ

  5. ΡΕ ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ PHOTOSHOP?
    ΜΠΑΜ ΚΑΝΕΙ…….!!!
    ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΚΙΟΛΑΣ

  6. δε ειδατε ρε το σκισμενο σακακι στην τσεπη και το ξιλωμενο κουμπι ??? ο τυπος λετσαρια ρε χαχαχαχα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *