Διαφημίσεις

Του Βασίλη Καπούλα

Δόθηκε διαταγή από το Γενικό Επιτελείου Στρατού του Ισραήλ να ανοίξουν τα καταφύγια για τον άμαχο πληθυσμό που βρίσκονται στις περιοχές κοντά στα σύνορα με τη Συρία. Παράληλα έγινε ανάκληση αδειών και ο Ισραηλινός Αρχηγός ΕΔ ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες συναντήσεις του.

ADVERTISING

inRead invented by Teads
Αντιαεροπορικά συστήματα «Iron Dome» έχουν μεταφερθεί και δίνονται οδηγίες στους πολίτες της χώρας.

«Είμαστε σε ύψιστη ετοιμότητα και οι δυνάμεις μας έχουν αναπτυχθεί. Είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα» ανέφερε ο Ισραηλινός Α/ΓΕΕΘΑ

«Εντοπίσαμε ιρανικές κινήσεις στην Συρία. Περιμένουμε ιρανική επίθεση είτε από το Ιράν, είτε από τις ομάδες που ελέγχει» αναφέρουν Ισραηλινές πηγές.

Παράλληλα η πρεσβεία των ΗΠΑ εξέδωσε ταξιδιωτική προειδοποίηση για το Γκολάν λόγω «των πρόσφατων εντάσεων στην περιοχή».

Πρόσφατες φωτογραφίες δείχνουν μεταφορά δυνάμεων και MLRS στο Γκολάν.

Μεγάλη αεροπορική δραστηριότητα παρατηρείται τώρα στο Βόρειο Ισραήλ.

Και επίσημα αποχώρησαν οι ΗΠΑ!

Ο αμερικανός πρόεδρος ξεκίνησε το διάγγελμά του με μια άνευ προηγουμένου επίθεση στο Ιράν. Το «καθεστώς του Ιράν» όπως το χαρακτήρισε πολλάκις, κάνοντας λόγο συνεχώς για τρομοκρατία και πυρηνική απειλή.

«Kαταστροφική» χαρακτήρισε τη διεθνή συμφωνία με το Ιράν, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας ότι υποτίθεται ότι θα προστάτευε την Ουάσινγκτον και τους συμμάχους της, όμως επέτρεψε στην Τεχεράνη να συνεχίσει τον εμπλουτισμό ουρανίου.

Πρόσθεσε ότι διαθέτει «αποδείξεις» ότι το Ιράν ψεύδεται.

«Η συμφωνία για τα πυρηνικά του Ιράν υποτίθεται πως θα προστάτευε τις ΗΠΑ απο την πυρηνική απειλή, όμως μόνο κινδύνους προκάλεσε. Για την ακρίβεια βοήθηκε το Ιράν να εξαπλώσει το πυρηνικό του οπλοστάσιο», τόνισε.

Για να συνεχίσει: «Αυτή η καταστροιφική συμφωνία έδωσε σε αυτό το καθεστώς πολλά δισ. δολάρια, πολλά από αυτά σε μετρητά. Για μένα είναι ντροπή».

«Έχουμε αποδείξεις πως η ιρανική υπόσχεση ήταν ένα ψέμα», συνέχισε, παραθέτοντας μάλιστα τα στοιχεία που παρουσίασε την προηγούμενη εβδομάδα ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

«Αν δεν κάνουμε κάτι, ξέρουμε ακριβώς τι θα γίνει», τόνισε ακόμη ο πρόεδρος των ΗΠΑ, για να συμπληρώσει: «Τους επόμενους μήνες θα υπογράψω νέες κυρώσεις εναντίον του Ιράν. Οποιοδήποτε έθνος βοηθά το Ιράν, θα υποστεί κυρώσεις από τις ΗΠΑ. Δεν θα γίνουμε όμηροι, δεν θα επιτρέψουμε ένα καθεστώς που λέει «θάνατο στην Αμερική» να αποκτήσει πυρηνικά όπλα. Όταν κάνω υποσχέσεις τις κρατάω«.

Κάπως έτσι η υφήλιος παίρνει… φωτιά και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι μέλλει γενέσθαι την ώρα που οι διεθνείς αγορές βρίσκονται ήδη σε αμόκ!

Ο πρόεδρος του Ιράν θα απαντήσει άμεσα με δικό του διάγγελμα.

pentapostagma



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ – Δόθηκε διαταγή να ανοίξουν τα καταφύγια στο Ισραήλ – Διάγγελμα Ν.Τραμπ: Οι ΗΠΑ αποχώρησαν από την συμφωνία για τα πυρηνικά του Ιράν”
  1. Εστω και ενα κράτος να έχει πυρηνικά ή όποια άλλα εξολοθρευτικά οπλικά συστήματα …τότε έχουν δικαίωμα και υποχρέωση να έχουν όλα τα κράτη της γής. Αν θέλετε ΕΙΡΗΝΗ πρέπει όλοι να καταθέσουν τα όπλα και να κλείσουν οι βιομηχανίες τους. Διαφορετικά βρείτε άλλη λέξη που να εκφράζει αυτό που θέλετε. Σίγουρα πάντως δεν είναι αυτή για την οποία λέτε οτι μάχεστε. Τ ακους μαυροψύχη?..ή όλοι ή κανείς..σκάσε τώρα και κολύμπα εκει που έφτυνες!!!!!

  2. ΕΛΑ ΡΕ ΤΡΑΜΠ! ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΣΙΡΙ ΤΣΙΡΙ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 2025 ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΧΡΕΗ.

  3. Ένοπλες Συρράξεις
    ΕΚΤΑΚΤΟ: Το Ισραήλ θα χτυπήσει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν – Σε κατάσταση γενικευμένου πολέμου τέθηκαν και τα πολιτικά νοσοκομεία! Δημοσίευση: 9 Μάϊου 2018,

    pentapostagma.gr/2018/05/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CE%B9%CF%83%CF%81%CE%B1%CE%AE%CE%BB-%CE%B8%CE%B1-%CF%87%CF%84%CF%85%CF%80%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%B7.html

  4. ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ!»ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΡΑΝ»! Posted on 18 Δεκεμβρίου 2016 by Κατοχικά Νέα

  5. croif101 says:

    ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΕΚΕΙ.ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟΣ.
    ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ,ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΕΙΡΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ!!!
    ΛΥΠΑΜΑΙ.
    18 Δεκεμβρίου 2016 at 21:31
    Απάντηση

  6. Ανώνυμος says:

    Δεν θα χτυπήσουν οι Η.Π.Α. και το Ισραήλ το Ιράν…

    έχει ιδρυθεί και υπάρχει το Αραβικό Ν.Α.Τ.Ο. για αυτό τον ρόλο.

    Το «Αραβικό Ν.Α.Τ.Ο» αποτελεί τον στρατιωτικό βραχίονα του Αραβικού Συνδέσμου… όπου μέσα στο 2016 διεξήγαγαν την μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση Northern Thunder, της ιστορίας στην περιοχή.
    http://www.onalert.gr/stories/epidei3h-isxyos-saoudikh-arabia-megalh-stratiwtikh-askhsh-kolpo/48001
    Γράφω εδώ στα Κατοχικά κατά διαστήματα εδώ και σχεδόν 3 χρόνια… δεν γνωρίζω για πόσο ακόμα, αλλά σίγουρα είναι βαρετό κάποιος να γράφει τα ίδια και τα ίδια κατά επανάληψη σε τακτά χρονικά διαστήματα, επιβεβαιώνοντας ναι μεν εκ των γεγονότων η ορθότητα των λόγων του, αλλά κάνοντας στην ουσία κύκλους γύρω από τον εαυτό του, ζώντας και ξανά ζώντας την ημέρα της Μαρμότας! 30 Αυγούστου 2013 @ 21:30 …»ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΥΨΗΛΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ… ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΙ ΝΑΤΟΪΚΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΠΡΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ… Η ΘΑ ΕΞΕΒΡΕΘΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΙΚΟΥΣ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥΣ (ΣΟΥΝΙΤΕΣ) ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ… ΠΟΥ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΕΝΑ «ΑΡΑΒΙΚΟ Ν.Α.Τ.Ο.» ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΡ, ΜΠΑΧΡΕΪΝ, ΙΟΡΔΑΝΙΑ, ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ Κ.Λ.Π.»… http://katohika.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%B1/%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BC%CE%B1-%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CF%8C%CF%87%CE%B9/ Είναι γνωστό ότι οι δυνάμεις του Αραβικού Συνδέσμου, με ηγέτιδα δύναμη της Σ. Αραβία, θα συντριβούν στις ερημώδεις πεδιάδες του Ιράκ. Στην Κούφα… Στην Κούφα ο Περσέας θα σηκώσει την Σπάθα του Αλή… Αυτά.

    18 Δεκεμβρίου 2016 at 21:49
    Απάντηση

  7. Ανώνυμος says:

    Δεν θα χτυπήσουν οι Η.Π.Α. και το Ισραήλ το Ιράν ??? Δεν θα χτυπήσουν οι Η.Π.Α. και το Ισραήλ το Ιράν …. Δεν θα χτυπήσουν οι Η.Π.Α. και το Ισραήλ το Ιράν !!! anargyros61.blogspot.com/2016/07/blog-post_26.html
    «ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ …»
    ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

    «ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΑΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΙΡΑΝ …

    ΟΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ …

    ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ»

    anargyros61.blogspot.gr/2014/02/blog-post_14.html

    «ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ»

    ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΕΧΝΕΣ ΕΡΙΔΕΣ ΗΠΑ – ΙΣΡΑΗΛ !!!
    ΟΜΠΑΜΑ – ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ !!!

    «ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΑΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΙΡΑΝ …»
    (ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΓΕΡΟΝΤΑ)
    19 Δεκεμβρίου 2016 at 01:10
    Απάντηση

    Ανώνυμος says:

    Ναι! Εντάξει αλλά μας τα έχετε πρήξει με τους δήθεν «γέροντες»… δική σας γνώμη ΔΕΝ έχετε; Τόσο άβουλα ανθρωπάκια είστε; Κάποιος άλλος πάλι γέροντας λέει ότι οι Ρώσοι θα επιτεθούν στο Ιράν!… Το πλάνο είναι ακριβώς το ίδιο!… ότι παπαριές μας λέτε ότι θα κάνουν είτε οι Η.Π.Α. είτε η Ρωσία στην Γερμανία… ακριβώς τα ίδια αλλά με κάποιες αλλαγές, μας λέτε για το Ιράν! Τσίπα δεν έχετε; Δεν έχετε βαρεθεί να να παίζεται τον «παπά»; Αυτά.
    19 Δεκεμβρίου 2016 at 15:25
    Απάντηση
    Από μακριά και αγαπημένοι (Γαβρόγλου) says:

    δική σας γνώμη ΔΕΝ έχετε; ΕΧΟΥΜΕ ! ΟΤΙ 300 ( ΕΚΟΝΤΕΣ/ΑΚΟΝΤΕΣ ) ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ+ΜΑΣΩΝΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΔΙΟΙΚΟΥΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ Η ΝΔ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΑΡΑ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΞΩ ΜΕ ΤΟ ΦΑΞ, ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΣΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΑ ΕΔΑΦΗ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ «ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΝΤΑ» ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΝΗΣΙ(ΒΑΣΗ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ) ΑΥΤΑΡΚΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΟΓΩ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, (ΘΕΣΗ ΚΕΡΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ) ΧΡΥΣΟΥ(ΣΚΟΥΡΙΕΣ, «ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟ ΟΡΥΧΕΙΟ» ΧΡΥΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΕΣΥ ΤΙ ΣΗΜΑΝΕΙ ? ), ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟΥ(ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΝΤΑΣΚΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ), ΚΛΠ

    Τόσο άβουλα ανθρωπάκια είστε; ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΓΝΩΜΗ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΒΟΥΛΗΣΗ… ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΑ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, ΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ.. Η ΥΠΑΡΞΗ Η ΜΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΔΕΝ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ (NON-CORELATED) ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ Η ΜΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ…

    Κάποιος άλλος πάλι γέροντας λέει ότι οι Ρώσοι θα επιτεθούν στο Ιράν!… ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ? ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ, ΕΤΣΙ ΔΙΑΤΕΙΝΕΤΑΙ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ !

    Το πλάνο είναι ακριβώς το ίδιο!… ότι παπαριές μας λέτε ότι θα κάνουν είτε οι Η.Π.Α. είτε η Ρωσία στην Γερμανία… ακριβώς τα ίδια αλλά με κάποιες αλλαγές, μας λέτε για το Ιράν! ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ… ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ. (NON-CORELATED). ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ (ΠΕΡΣΙΑ) ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΕΤΣΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ, ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ, ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…

    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ. ΕΑΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΘΕΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ. ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ (ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ) ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ (ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ) ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ… Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ… ΑΠΛΑ… Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ – ΗΜΙ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΙΑ…

    Τσίπα δεν έχετε; ΕΧΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΜΕ ΟΤΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ… ΓΙΝΕΙ/ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ, ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΙΘΑΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ…. ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ, ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΠΑΘΑΝΕ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ….

    Δεν έχετε βαρεθεί να να παίζεται τον «παπά»; ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ… ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ «ΠΑΠΑ»… ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΑΝ Ο ΕΡΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ Η ΟΧΙ, ΕΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΕ Η ΟΧΙ, ΕΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙ-20 Η ΟΧΙ, ΕΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΓΑΠΙΕΤΑΙ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛ, ΜΕ ΡΩΣΙΑ, Η ΜΕ ΗΠΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΧΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΕΞ’ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ… ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΙΝΑΙ… ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ…
    20 Δεκεμβρίου 2016 at 00:38
    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *