20:25 - 07/05/2018

Να απαντήσουμε στη λάσπη που μας εριξε μόλις  “καθαρός” υποτίθεται “αφυπνιστης” για τα προβλήματα του σήμερα

Διαφημίσεις

Φίλος Μόλις μας ενημέρωσε ότι σελίδα μέσα στο Facebook που ασχολείται με τους ψεκασμούς έκανε μία ανάρτηση στην οποία με ευγενικό τρόπο ξανά αποδομεί την ακεραιότητά μας και το έργο μας!

Δεν είναι δα και η πρώτη φορά και ούτε θα σταματήσουν εδώ και είναι γνωστό, τουλάχιστον όμως οφείλουμε να απαντήσουμε στον κύριο αυτό για τα ψεύδη και τη λάσπη που μας ριχνει!

Πριν μερικές μέρες κάναμε την ανάρτηση αυτή…

Πρόγνωση σκόνης στην Ελλάδα χωρίς μεταφορά από Σαχάρα αλλά από «εγχώρια»παραγωγη 

..που μας την έστειλε παλι ένας φίλος πάλι από το Facebook σαν ένα βίντεο το οποίο είναι καλό να δούμε και αν μας αρέσει να το αναρτήσουμε..

Συνήθως όταν δεχόμαστε μηνύματα από φίλους για να μη  στεναχωρήσουμε κανέναν και για να μην έχουμε δογματική αλήθεια..Άρα να μην συμμετέχουμε στην ύπνωση του πολιτισμού της χεστρας σηκώνουμε όλη την εναλλακτικη πληροφόρηση με στόχο εσείς οι ερευνητές να κρίνεται και να ξεσκαρταρετε την οποια πληροφορια θελει το συστημα υπνωσης να σας περασει!

Και στη συγκεκριμένη περίπτωση κάναμε αυτό το απλό πραγματάκι πήγαμε στο YouTube  όπου το βίντεο έχει σηκωθεί για να το βλέπει όλος ο κόσμος…  όπου εκατοντάδες youtubers κάθε μέρα μας στέλνουν e-mail να παίζουμε τα βίντεό τους γιατί με αυτό τον τρόπο η πληροφορία αυξάνει όπως και η αναγνωρισιμότητά τους…. συν βέβαια ότι αυξάνουν οι θεάσεις που σημαίνει ότι αρκετοί από αυτούς θα βγάλουν και περισσότερα χρήματα αν έχουν συνεργασία με την Google..

εδω το βιντεο δημοσια … (https://www.youtube.com/watch?v=ayQovFGkc-E)

Για όσους δεν έχουν πολύ γνώση και Μπορούν εύκολα να μπερδευτούν από λάσπες ανθρώπων σαν τον κύριο αυτό που λέει ότι πέσαμε στα μάτια του να εξηγήσουμε το εξής…. αν κάποιος θέλει να βγάλει ένα βίντεο το οποίο θελει να είναι απόρρητο και να μην μπορεί να το δει κανείς με ένα κουμπάκι  κάνει αυτή την επιλογή και έτσι αυτο το βίντεο Δεν βγαίνει προς τα έξω για όλους!  Αν το βίντεο είναι ΔΗΜΟΣΙΟ σημαίνει ότι οποιοσδήποτε το αναπαραγάγει κάνει καλό και στο κανάλι που το δημιούργησε… Του δίνει δηλαδή αναγνωρισιμότητα… και στην ίδια την πληροφορία για την οποία όλοι δίνουμε μάχη!

Όταν χρησιμοποιείς βίντεο το οποίο είναι ηδη δημόσιο  δεν βάζεις ποτέ πηγή γιατί πηγη ειναι το ίδιο το βίντεο…  Και βέβαια Κανείς δεν μπορεί να μυρίσει τα νύχια του  ώστε να γνωρίζει πόσοι ακόμα έχουν αναπαραγάγει αυτό το βίντεο και να πάει να γράψει από κάτω  οτι μαζί με εμάς το έχουν αναπαραγάγει άλλοι 10.000 και πάρτε και τα λινκ  να τα έχετε για να μην βγούνε καποιοι σαπιοι της αντινοησης  και επηρεάσουν με την επιφάνεια και την βρώμικη πληροφορία την άποψη για το έργο κάποιων ανθρώπων!

Προσωπικά θα σκεφτόμουνα 10 φορές να διαβάσω μία σελίδα η οποία μιλάει για το θέμα, το πολύ σοβαρό θέμα των αεροψεκασμών, όταν μέλος της η διαχειριστής της συμπεριφέρεται με τόσο ύποπτο και σκοτεινό τρόπο..

Έχουμε ξεκαθαρίσει πολλές φορές και ανάλυση με  άρθρα ότι σήμερα το σύστημα έχει δημιουργήσει δεκάδες χιλιάδες σελίδες που ασχολούνται με θέματα που ενοχλούν τη νέα παγκόσμια τάξη….. και τις έχουν δημιουργήσει με ύποπτους στόχους και σκοπούς…  θέλοντας οι ίδιες αυτές σελίδες να καταφέρουν να χτυπήσουν την πραγματική εναλλακτική ενημέρωση!

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να χτυπήσεις τη ναυαρχίδα της εναλλακτικής ενημέρωσης σήμερα στην Ελλάδα;  δημιουργείς σελίδες που μοιάζουνε και μαζεύεις τον ίδιο κόσμο, στοχευμένο κόσμο που τον ενδιαφέρει αυτή η πληροφορία… κερδίζεις εντυπώσεις ως καθαρός και αγωνιστής  και μετά πετάς την αντινοηση σου!

Εισαστε δυστυχώς πολλοι,  σαν τη Λερναία Ύδρα…  αυτή είναι η δουλειά σας και καλά κάνετε…  στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό… Μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία ότι στο τέλος η αλήθεια δεν θα λάμψει… τότε να έχετε φροντίσει να απομακρυνθείτε γρήγορα γιατί ο κόσμος που κάψατε και επηρεάσετε θα θελήσει την παραδειγματική τιμωρία σας!

Μην το ξεχάσω σε σελίδες με τόσο σοβαρή πληροφόρηση όπως είναι το θέμα των αεροψεκασμών είναι πραγματικά τραγικό να υπάρχει η παραμικρή αντίνοηση…  αν έχετε κοντά σας ανθρώπους που πέφτουν εύκολα σε λάθη και παρεξηγήσεις απομακρύνετε τους, Γιατί Είναι επικίνδυνοι με το μικρό λαθάκι που θα κάνουν να κάνουν την αλήθεια αυτού του προβλήματος να καταρρεύσει σαν να είναι ακόμα μία γραφική πληροφορία!  Σε τέτοιου είδους αγώνες πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ τους συναγωνιστές μας και τους συνανθρώπους μας ώστε να μην αφήσουμε την παραμικρή ευκαιρία σε υποτιθέμενα λάθη να καταστρέφουν το έργο μας! 

Εγώ προσωπικά σε σελίδα που θα έβλεπα  αυτή την πληροφορία ως καταγγελία θα σταματούσα αμέσως να συμμετέχω γιατί είναι τόσο πολύ μεγάλη ανοησία… τοσο πολυ μεγαλη κατινιά… να θέλει κάποιος επιφανειακά να πείσει όσους δεν γνωρίζουν του τι συμβαίνει πραγματικά… για το ποιον κάποιων οι οποίοι ποτέ δεν έκαναν καμία καταγγελία σε κανένα από αυτά τα καλόπαιδα που κάθε μέρα ιδρώνουν για το μεροκάματο και για το έπαθλο που πάντα θα παραμένεις εσύ Και το τι θα πιστέψεις!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. καποιοι στο καλαθι περισευουν στο κοφινι δε χοραν !!! εγω αν εγραφα ενα αρθρο θαταν τημη μου να το παρει ενα μεγαλο site κι να το αναρτισει !!!

  2. Εχεις “πάρει” ένα σωρό άρθα (ενημερωτικά ή άλλα) από τον ιστότοπό μου, Stranger.
    Το χαίρομαι φυσικά διότι όπως σωστά είπες, αναμεταδίδεται η πληροφορία
    και θα το χαιρόμουν ακόμα κι αν δεν έβαζες πηγή. Στην προκειμένη όμως,
    πάντα μα ΠΑΝΤΑ βάζεις πηγή (και όχι μόνο στα άρθρα από το δικό μου σάιτ,
    αλλά και από άλλα). Συνεπώς άτοπο και αδόκιμο όλο αυτό το “κατηγορώ”
    και καλά θα κάνουν οι συνέλληνες να σκεφτούν πιο θετικά, να δουν
    τη συνολική εικόνα, να επιδιώκουν το γενικό καλό,
    γιατί χανόμαστε και είναι ηλίθιο να βουλιάζουμε, να διχαζόμαστε
    και να φρακάρουμε σε μικρότητες.

    • Βίκυ μου το video link το έστειλα εγώ προσωπικά στον Νίκο μέσω messenger, μήπως ήξερε κάτι επ’αυτού και εκίνος με τη σειρά του για περαιτέρω έρευνα. Τώρα γιατί θίχτηκε ο εν λόγω κυριούλης για ένα youtube link τι να πώ δεν ξέρω. Όσο για την πηγή,..πια πηγή? Να παραπέμψουμε στο κανάλι του? Μα αυτή τη δουλειά δεν κάνει το ίδιο το βίντεο? Όπως το είπες. Μικρότητες!

      • Κατοχικά Νέα 05/07/2018 @ 11:54 ΜΜ

        Το θεμα για να το καταλαβουμε ολοι ειναι το εξης ..ο κυριουλης τωρα λεει στην ομαδα του οτι το βιντεο ηταν απορητο…κουφο βεβαια μιας και αν ηταν απορητο δεν θα μπορουσε οπως ειεπ ο ιδιος να το μοιρασει ..ταυτοχρονα με το που μαθαμε τι συμβαινει και καναμε το αρθρο ..το βιντεο ολως τυχαιος επεσε..!!!!…. ποιο σαπιος πεθαινεις ..ΡΕΖΟΥΜΕ…στον τοιχο του στην ομαδα του καταφερε να μαζεψει ενδιαφερον με το ολο θεμα..οπου τωρα ειναι λογαριασμοι κουκουρουκου που ο καθενας ενημερωνει τον κοσμο οτι το κατοχικα νεα δεν ειναι σοβαρο σιτε !!!…. εκανα αιτημα να μπορω να απντησω δεν νομιζω να με δεχτουν …αρα τι καταφεραμε;…Δημιουργουμε ομαδες σε υποθεματα που απασχολουν το κοινο αυτου που θελουμε να στοχευοσυμε…μαζευουμε κοσμο με την πληροφορια που ο ιδιος εδω και χρονια εδωσε….αμα ψαξω ειμασι σιγουρος οτι εχουν κλεψει πολλα αρθρα μας…και μετα αφου εχουμε ενα κοματι του ιδιου κοινου ξεκιναμε την αποδομηση !!!…σε επιφανειακο σταδιο…τωρα οποιος περασει απο αυτο το λινκ απλα παιρνει την εντολη κατοχικα νεα = μαπα το καρπουζι!!…Τι πιο ευκολο; ποσες σελιδες υπαρχουν με 1000 ατομα που κανουν το ιδιο; … και και και ..καλως ηρθατε στην μαχη της πληροφοριας οπου καποιοι την δινουν απο την σκια ..και καποιοι αλοι μαλακες ξενυχτουν μερες να πανε προς την αληθεια!

        • Εν τω μεταξύ το βρώμικο κυνήγι μαγισσών που εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ εναντίον μας από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας δε λέει να κοπάσει. Παντού τεχνητή μαυρίλα, ο ήλιος αποτελεί ήδη είδος προς εξαφάνιση και οι πολιτικάντηδές μας το χαβά τους για τη δήθεν καθαρή έξοδο από τα Μνημόνια και την επιτροπεία, με την ακατάσχετη εκλογολογία των ημερών να καταλαμβάνει τη κύρια ατζέντα της ερπετοσιωΝΑΖΙστικής προπαγάνδας ενόψει των τελικών αποφάσεων που αναμένεται να λάβουν τα τοκογλυφικά αρπακτικά για το τεχνητό χρέος-απάτη που τα ίδια δημιούργησαν εδώ και μια δεκαετία στα τέλη του φετινού καλοκαιριού.

        • Απόστολος 05/09/2018 @ 8:37 ΜΜ

          Ακριβώς όπως τα εξηγείς. Δυστυχώς λάσπη πετάει εύκολα ο καθένας με την μ……..του. Άτομα σε διατεταγμένη υπηρεσία ,με πολύ ρηχή σκέψη. Δήθεν αγνοεί τα αυτονόητα για τις δημοσιεύσεις…(του έδωσες ένα σκασμό θεάσεις και κλαίγεται) .

  3. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 05/07/2018 @ 11:29 ΜΜ

    Αυτος ο κυριος δημιουργει θεμα εκ του μη οντος μου θυμιζει το βιντεο της τζουλιας (με την σαμπανια) που ενω το βιντεο ηταν τρικαμερο με επαγγκελματικους φωτισμους μονταζ και ντβντ στα περιπτερα αυτη φωναζε πως ηταν ιδιωτικες στιγμες τι να πουνε και οι γκαρντασιανς!!!

  4. Αν το βίντεο είναι ΔΗΜΟΣΙΟ σημαίνει ότι οποιοσδήποτε το αναπαραγάγει κάνει καλό και στο κανάλι που το δημιούργησε…
    Του δίνει δηλαδή αναγνωρισιμότητα… και στην ίδια την πληροφορία για την οποία όλοι δίνουμε μάχη !

  5. ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ…..Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ…..ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*