Διαφημίσεις

Θέλουν να ζει η νεολαία μας ,ο μισθωτός κι ο συνταξιούχος με 450 ευρω ενω δίνουμε εως και 20.000 ευρώ το μήνα , για κάθε βουλευτή..!!!!!! Ακούτε το νεαρό παιδί και το μέλλον που βλέπει μπροστά ? Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ .ΧΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΟΛΑΙΑ…ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ..ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΤΩΧΙΑ ΕΝΩ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΧΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΜΑΣ…..Ειδικότερα, κάθε βουλευτής λαμβάνει ως βασικό μισθό 5.135 τον μήνα (61.623 για κάθε έτος από βουλευτική αποζημίωση), από 664 έως 831 ευρώ το μήνα ευρώ για το επίδομα οργάνωσης γραφείου, 909,31 για την ταχυδρομική ατέλεια, 50 ευρώ το μήνα για οικογενειακή παροχή και έξοδα κίνησης τα οποία κυμαίνονται από 291 ευρώ ως 648, ανάλογα με τη χιλιομετρική απόσταση των εκλογικών περιφερειών τους από την Αθήνα.

Ο λογαριασμός, όμως, δεν τελειώνει εδώ. Εκτός από την εργοδοτική εισφορά υπέρ ΕΟΠΥΥ που είναι 150 ευρώ, κάθε βουλευτής δικαιούται δύο μετακλητούς υπαλλήλους, οι οποίοι μισθοδοτούνται από τη Βουλή. Το συνολικό κονδύλι που έχει προϋπολογίσει η Βουλή φτάνει τα 11.643.000,00 ευρώ και αφορά και τους συνεργάτες ευρωβουλευτών. Περίπου, πάντως, για κάθε μετακλητό –σύμφωνα με τους ειδικούς- το Κοινοβούλιο πληρώνει περί τα 1500 ευρώ (μεικτά).

Οι παροχές των βουλευτών δεν εξαντλούνται στους συνεργάτες, αλλά οι περισσότεροι μετακινούνται με αυτοκίνητα που είναι νοικιασμένα (leasing) και άρα πληρώνει η Βουλή. Το κόστος αυτών είναι ανάλογο με τον κυβισμό του (1400 κυβικά εκατοστά και 1800 υπάρχουν διαθέσιμα) και κυμαίνεται –μετά τη νέα διαπραγμάτευση που έκανε ο Ν. Βούτσης- από 500 έως 800 ευρώ το μήνα. Επίσης, οι βουλευτές της επαρχίας, που η περιοχή τους διαθέτει αεροδρόμιο, δικαιούνται αεροπορικά εισιτήρια, καθώς και διαμονή στην Αθήνα, είτε ένα ποσό εφάπαξ (για ενοίκιο) είτε η Βουλή πληρώνει ξενοδοχείο. Το ποσό αυτό φτάνει τα 1000 ευρώ και αποτέλεσε τον λόγο του σημερινού ανασχηματισμού.

Συν τοις άλλοις στο συνολικό κόστος θα πρέπει να συμπεριληφθούν και οι αποζημιώσεις για τις συνεδριάσεις των επιτροπών, με το ποσό αναλόγως τη συμμετοχή να φτάνει και τα 360 ευρώ.

Τέλος, κάθε βουλευτής δικαιούται είτε έναν αστυνομικό και 4 αποσπασμένους υπαλλήλους, είτε δύο αστυνομικούς και 3 αποσπασμένους, το κόστος των οποίων μπορεί να ξεπεράσει τα 7.500 ευρώ. Εάν κανείς αθροίσει τα νούμερα, ο λογαριασμός φτάνει περίπου τα 20.000 ευρώ χωρίς, μάλιστα, να συνυπολογίζονται τα αεροπορικά εισιτήρια..

thesecretrealtruth



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

14 σχόλια στο “ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ…ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ”
  1. Δικιο εχει και ειναι ακομα πιο χειροτερα απο οτι λεει τελος παντον
    αυτο βγαζει http://prntscr.com/jes0m1 ενα κενο διπλα καθε φορα που μπαινω να το δω
    η σκετες εικονες χωρις να μπορω να δω κατι αλλο διπλα

  2. ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΚΟΥΝΤΕΝΧΟΦ ΚΑΛΕΡΓΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΕΚΑΚΗ ΞΕΔΙΑΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΕΡΓΚΙ ΠΟΥ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΑΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΠΩΣ ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΠΕΝΑΚΗ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ.
    https://www.youtube.com/watch?v=Ozxb1sVgsiM

    1. ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 1933 Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑΣ «ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ» ΑΡΙΣΤΙΝΤ ΜΠΡΙΑΝ, ΚΑΛΕΣΕ 27 ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΤΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ , ΟΜΩΣ Ο ΚΑΟΤΟΧΟΣ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΠΡΙΑΝ ΔΕΝ ΤΗ ΔΕΧΤΗΚΕ. ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ «BRIAND’S MEMORANDUM» ΓΙΑ ΜΙΑ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ» ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΩΣ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ-ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ STATUS QUO». ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΟΤΑΝ «ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ».

      ΩΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΤΟΝ RICHARD COUNDENHOVE-KALERGI Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΠΑΝΕΥΡΩΠΗ» ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΟΥΣΕ ΩΣ ΕΞΗΣ: «ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ(ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ) ΣΚΥΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΧΑΡΗΒΔΕΟΣ ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΝΟΝ ΠΟΡΘΜΟΣ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ. ΚΑΙ Ο ΠΟΡΘΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΗ ΟΠΕΡ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΙΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΙΚΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΔΑΦΩΝ, ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ». ΤΕΛΟΣ ΟΡΙΖΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΗ ΩΣ ΜΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ «ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΔΙΟΡΓΑΝΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΗΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ».
      ΜΑΛΙΣΤΑ, Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΙΑΛΜΑΡ ΣΑΧΤ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1916 ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΣ ΤΟΥ «ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΤΣΜΠΟΥΡΓΚ» ΕΓΡΑΦΕ ΗΔΗ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 1933 ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ «ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ» : «Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ! Ο ΧΙΤΛΕΡ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΗ».
      ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΤΟ 1941 ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΡΛ ΜΕΝΓΚΕΡΛΕ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΟΥ «ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗ» : «Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ, ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΟ, ΙΔΙΩΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ:ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΑΣ. ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΕΜΦΥΛΙΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ. ΣΤΟΧΟΣ:ΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗΣ , ΥΓΕΙΕΣΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. Η ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ Η´ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗ. ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΖΕΣ. Η ΚΕΝΤΡΟΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ. ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΠΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ».
      ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ «MITTELEUROPA» ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ, ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1915, Ο ΦΡΙΝΤΡΙΧ ΝΑΟΥΜΑΝ, ΣΥΝΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ DDP, ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΗΣ», ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΤΑΝ.

      ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ Γ’ ΡΑΪΧ ΓΟΥΟΛΤΕΡ ΦΑΝΚ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΧΤ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ: » ΜΙΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΒΙΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ-ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ- ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ»

      ΥΠΟΨΗΝ

      ΑΠΟ ΤΟ 1925, ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΛΟΚΑΡΝΟ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΓΑΛΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ ΤΣΕΧΟΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΘΗΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΗΤΤΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΠΠ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΙΣΟΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ ΤΗ ΜΟΣΧΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΝΑΚΥΡΗΧΘΗΚΑΝ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΡΑ ΔΕΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΗΣ «ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ». ΤΟΤΕ Η ΠΡΩΣΙΑ, ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΣΥΝΟΡΕΥΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ!
      Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΑΡΘΟΥΡ ΟΡΜΣΜΠΥ-ΓΚΟΡ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΔΙΑΚΥΡΗΞΕ ΑΝΟΙΧΤΑ: «ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΑΛΛΗΛΕΓΚΥΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ(ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ) ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΛΟΚΑΡΝΟ , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΝΟΙΑ: ΠΡΕΠΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ(…). ΤΟ ΛΟΚΑΡΝΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ.

      ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ Γ’ ΡΑΪΧ ΓΟΥΟΛΤΕΡ ΦΑΝΚ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ: ” ΜΙΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΒΙΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ-ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ- ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ”

      9 ΜΑΪΟΥ 1945 ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ. ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ:
      maxome.gr/9-%CE%BC%CE%B1%CE%90%CE%BF%CF%85-1945-%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CE%BC/

      ΣΗΜΕΡΑ, Η ΣΗΜΑΔΙΑΚΗ ΤΗΣ 9 ΜΑΪΟΥ ΕΠΙΣΚΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΣΟΥΜΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΚΑΧ(ΕΟΚ) ΤΟ 1950:
      europa.eu/european-union/about-eu/symbols/europe-day/schuman-declaration_el

      ΡΟΜΠΕΡΤ ΣΟΥΜΑΝ: ΓΑΛΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΚΛΗΡΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΟΠΟΥΣ ΝΤΕΪ, ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΗΣ «ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗΣ» ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ «ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΔΡΑΣΗ» ΚΑΙ( ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΒΙΣΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΝΙΣΧΥΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ «ΚΙΝΗΜΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΛΣΑΤΙΑΣ…

      9ΜΑΪΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΟΧΙ ΠΙΑ Η ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΠΠ ΑΛΛΑ Η «ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ»!
      «ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ» ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΧΤΗΚΕ ΝΑ «ΓΕΝΝΗΘΕΙ» Η «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΡΑΚΑ ΚΑΙ ΧΑΛΥΒΑ» ΕΚΑΧ(ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΟΚ).
      ΟΙ ΕΞΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΘΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΑΧ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΙΑΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΗΤΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΤΕ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ «ΜΑΥΡΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ»…
      Ο ΔΙΕΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΤΟΥ Γ’ ΡΑΪΧ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ SS Κ.Μ. ΧΕΤΛΑΤΖ, ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΕΚΑΧ.
      ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΟΚ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ Ο ΒΑΛΤΕΡ ΧΑΛΣΤΑΪΝ, ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ», ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΚΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ ΤΗΣ ΒΕΡΜΑΧΤ.
      Ο ΧΑΛΣΤΑΪΝ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ «ΤΟ ΑΤΕΛΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΟΙΝΩΤΗΤΩΝ ΥΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΗΓΕΜΟΝΙΑ….
      ΕΙΧΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1943, ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΟΙΝΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΚΟΙΝΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΚΟΙΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ…

    2. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΙΣΩΣ, Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΥ. Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΜΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΡΙΜΠΕΝΤΡΟΠ-ΜΟΛΟΤΩΦ ΓΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΟΤΩΝ. ΕΤΣΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΑΚΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΒΠΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΦΙΛΙΑΣ ΑΓΓΛΙΑΣ/ΓΑΛΛΙΑΣ/ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ/ΙΤΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΗΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΟ ΑΠΟΙΚΙΑΚΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ. ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΡΟΣΑΡΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΡΗΝΑΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΑΝΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΙΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΦΡΑΝΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ.

    3. ΑΞΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΕΡΓΚΙ, ΟΠΩΣ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΕΝΩ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ(Π.Χ. ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΦΥΛΑ… ΑΠΟΨΗ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΦΩΝΟΥΣΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ).
      ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΙΤΙΚΗΣ ΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥ 1821 ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΠΝΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΣ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΠΕΛΩΣΑΝ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ, ΚΑΙ ΚΑΘ’ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΗΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ, ΔΕΝ ΣΥΝΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΗΚΥΙΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ.

  3. ΕΔΩ Ο ΧΑΤΖΙΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕ! ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΥΡΗΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ..
    Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ. ΤΡΕΜΗ, ΣΡΟΙΤΕΡ, ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ..
    ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝΕ.

  4. XAXAXAXA!!!!! NOMIZEI OTI EINAI 20.000 EΥΡΩ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΖΙ.
    ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ 20.000ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΧΕΡΙ (ΜΕ ΜΙΖΕΣ, ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ,ΛΑΔΙΑ, ΞΥΔΙΑ, ΚΛΠ) , ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 7.000 ΤΟ ΜΗΝΑ, ΑΡΑ 84.000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ 336.000 ΕΥΡΩ.
    ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 30++ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ 336.000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΥΤΑ. ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΔΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ -ΟΧΙ ΤΑ ΚΡΥΦΑ- ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΑ 2 ΜΥΡΙΑ, ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ 7.000 ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ 20.000 ΧΕΡΑΤΑ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑ ΜΕ 7.500 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ. ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ, 6.000.000 ΒΟΔΙΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΣΑΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ. ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ??? ΜΠΑΑΑΑΑΑΑ, ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!
    “Τhe best name”

  5. Κακό ψόφο να έχουνε όλα αυτά τα άχρηστα ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ανεξαρτήτως χρώματος και κόμματος ….

  6. Αγνωστε φιλε Θεμιστοκλη…ΔΥΣΤΥΧΩΣ μην τον ξυπνας τον Ελληνα ,αδικο κοπο κανεις,τον υπνο μονο του χαλας…τον χρονο σου τον χανεις…!!!

    1. τα λεει τωρα που ειναι φοιτητης θα τον “γραποσουν” τα κοματα και όταν βολευτει και αυτος θα το βλεπει σαν μια μακρυνη αναμνηση αυτο το βιντεακι
      στην τυχη δεν ηταν σε αυτο το πανελ ( τυποτα δεν ειναι τυχαιο στην “ζωη” ( την ελληνικη)

  7. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΒΟΔΙΑ…ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ…
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 450 ΤΟ ΜΗΝΑ…ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ…
    ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΠΟΤΕ Ή ΟΧΙ;
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;
    ΤΟΣΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ Ε;

    1. ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ ΤΩΝ ΑΡΕΤΩΝ

      Ά ρχιζε πάντα απ’ το Θεό και πάντα τελείωνε μαζί του
      Β… ίου το κέρδος είν’ αυτό: τη μέρα σου καλά να τελειώνεις
      Γ νώριζε όλα τα καλά έργα των δικαίων
      Δ εινόν το να πεινάει κανείς, μα φοβερότερος ο πλούτος ο παράνομος
      Ε υεργετείς; Μάθε λοιπόν πως το Θεό μιμείσαι.
      Ζ ήτα απ’ το Θεό να σου είναι σπλαχνικός, σαν όμως εύσπλαχνος είσαι και εσύ
      Η σάρκα η ανθρώπινη να συγκρατείται πρέπει και να δαμάζεται γερά
      Θ υμό χαλίνωνε, μη πέσεις έξω από τη λογική
      Ί σια ψηλά το βλέμμα σου, στη γλώσσα να ‘χεις μέτρο
      Κ λειδί στ’ αυτιά να βρίσκεται, το γέλιο σου να ‘ναι σεμνό
      Λ υχνάρι να πορεύεται η λογική μπροστά από κάθε σου έργο
      Μ η σου γλυστράει κάτω απ’ ότι φαίνεται, εκείνο που υπάρχει
      Ν α ερευνάς τα πάντα με το νου, όμως να πράττεις όσα επιτρέπονται
      Ξ ένος πως είσαι, μάθε το καλά. Γι’ αυτό τίμα τους ξένους
      Ό ταν στη γαλήνη ταξιδεύεις, τότε να θυμάσαι τη φουρτούνα
      Π άντα να δέχεσαι ευχάριστα, όσα από το Θεό προέρχονται
      Ρ αβδί να σε χτυπά του δίκαιου καλύτερα, παρά ο κακός να σε τιμά
      Σ τις θύρες των σοφών να πηγαινοέρχεσαι, μακρυά απ’ τις θύρες των πλουσίων
      Τ ο μικρό, μικρό δεν είναι όταν σε κάτι μέγα οδηγεί
      Ύ βριν χαλίνωνε, μακρυά απ’ την έπαρση μέγας σοφός να γίνεις
      Φ υλάξου συ απ’ το πέσιμο, σαν όμως άλλος πέσει, μη γελάς
      Χ άρισμα το να σε φθονούν, αίσχος και μέγα, να φθονείς εσύ
      Ψ υχή που στο Θεό προσφέρεται, είναι η καλύτερη θυσία
      Ω, ποιος θα τα φυλάξει όλα αυτά; Αυτός και θα σωθεί!

  8. Το προβλημα δεν ειναι το 20χιλιαρο … το προβλημα ειναι οτι δεν κανουν την δουλεια τους σωστα !!! Ο καθε βουλευτης ως κομματιτης νομοθετικής εξουσιας πρεπει να σταματησει να δεχεται εντολες και κομματικες οδηγιες απο τον πρωθυπουργο δλδ την εκτελεστικη εξουσια … πρεπει να ψηφιζουν συμφωνα με την συνειδηση τους και τα συμφεροντα της χωρας αλλα και της περιοχης που εκπροσωπουν και οχι το κομματικο συμφερον …. Αρα δεν υπαρχει διαχωρισμος τον εξουσιων και κατ’επεκταση δημοκρατια … αυτο ειναι το προβλημα στην συγχρονη “Δημοκρατια” μας …. οτι μια κομματικη οδηγια ενος πρωθυπουργου προς τους βουλευτες του στην ουσια ειναιπροσβολη και παραβαση του Συνταγματος … εδω εαν καποιος βουλευτης δεν ψηφισει συμφωνα με πρωθυπουργικη οδηγια τον διαγραφουν και απαιτουν και την εδρα … για τετοιο χαλι μιλαμε !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *