Διαφημίσεις

Αλβανοί «ιστορικοί» το τερματίζουν για άλλη μία φορά.

Πολλοί θέλησαν κατά καιρούς να εκμεταλλευτούν λίγο από την πλούσια ιστορία
της Ελλάδας.

Πόσο μάλλον οι «καλοί μας γείτονες», που πρωτοστατούν σε τέτοιου είδους προκλήσεις.
Έτσι λοιπόν μετά τον ισχυρισμό πως ο Αχιλλέας ήταν Αλβανός και πως ο Τρωικός πόλεμος αφορούσε τους Έλληνες και τους….αρχαίους Αλβανούς της χώρας των Πελασγών, οι γείτονές μας επιστρέφουν με
νέες «ιστορικές αποκαλύψεις».

Αυτή τη φορά ισχυρίζονται πως η ελληνική επανάσταση τελικά δεν ήταν και τόσο…ελληνική, καθώς σε αυτήν πρωταγωνίστησαν Αλβανοί πολεμιστές που απελευθέρωσαν την Ελλάδα από τους Οθωμανούς!

«Οι 90 από τους 100 ήρωες ήταν Αλβανοί. Αλβανοί μετανάστες , ο Μάρκος Μπότσαρης, ο Κίτσος Τζαβέλας, ο Κολοκοτρώνης, η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα , ο Καραϊσκάκης, ο Μιαούλης, ήταν μόνο μερικοί από τους ηγέτες της ελληνικής επανάστασης».
Τα παραπάνω αναφέρονται σε αλβανικό «ιστορικό» ντοκιμαντέρ εν ονόματι:

«1821 – Οι Αλβανοί που έσωσαν την Ελλάδα»

oparlapipas.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

16 σχόλια στο “Mετά Tον Aχιλλέα, παρουσιάζουν ως…Aλβανούς Kαι Tους ήρωες της ελληνικής επανάστασης!”
  1. Χαχαχαχα γαμω το Μ….νι που μας ξεσβουρνισε πάλι γέλασα με αυτά που διαβάζω άκου ο γέρος του Μοριά Αλβανός . Έτσι είναι μόνο για γέλια , εντάξει τώρα είπαμε ο Τσίπρας ναι είναι Αλβανός και καλά κάνει δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο καλά κάνει άλλωστε τον ψηφίσαμε και για κυβερνήτη της Ελλάδας, μην ξεχνιόμαστε.

    1. ΕΣΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΒΟΘΡΕ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΌ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΕΤΕ ΜΠΙΝΕΔΕΣ (ΚΑΙ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΚΙΝΑΙΔΕ).

  2. Περιοδεύει στα Βαλκάνια βλέπω το Τσίρκο Μεντράνο με πλούσιο θέαμα που χαρίζει άφθονο γέλιο.

  3. Ει zombiee. Έχεις μπλέξει άσχημαα… είπε ο Αλβανός ήρωας της επανάστασης στον Τούρκο. Τι καίει το κεφάλι τους επιτέλους.

  4. Αν εξαιρεθούν οι εκτουρκισμένοι Τουρκικής Συνείδησης Αλβανοί (Τουρκαλβανοί), οι Ελληνικές (Βορειοηπειρώτες) και οι Ελληνογενείς φυλετικές ομάδες της Χώρας των Αετών (σκιπ) που κακώς ονομάστηκε από την μικρή φυλετική ομάδα πολεμοχαρών Αλβανών “Αλβανία” μπορούμε να συνυπάρχουμε χωρίς προβλήματα … Τέλος όσοι δεν αντέχουν σε ειρηνική συνύπαρξη μαζί μας, όπως οι μουσουλμάνοι Τσάμηδες, καλά θα κάνουν να πάνε, όπως προβλεπόταν με τις ανταλλαγές των πληθυσμών, στην Τουρκία.

  5. kai den vreisketai enas na tous pei ”orea leventes afou itan diki sas enantion ton tourkon giati eiste me to meros tous simera enantion mas?” ”ara den timate tous ypotithmenous progonous sas ara lete malakies” apla kapoioi sas vazoun na ta lete,o noon noeito.

  6. Ο Αχιλλεας ατοφιος Θεσσαλος οπως ο Ιασονας. Σημερα πολυ δυσκολο να συναντησης θεσσαλο. Συνηθες και ατυχες φαινομενο να συναντας σε θεσσαλικους χωρους ρουμανοβλαχους απο τουρκμενισταν και καζακσταν , τους λεγομενους σαρακατσανους κλεφτομανεις προβατογιδιων απο την σαρματια , καραγκουνηδες της ανατολης με βαθος σκεψης ισια με τρεις ποντους , ρωσους των αγραφων απο το παλαι ποτε των βυζαντινων τρομακτικων χρονων , και τελος τα μιγματα τα ασιατικα του Αλαριχου [Αραλιχου] που εχουν και τρομακτικα δειγματα Γαλατικου βαρβαρισμου μεχρι μογγολικα ξεσπασματα δικαιου της αρπαχτης απο τους Αλβανους που νομιζουν οτι η πρωτευουσα των η Λαρισα , και τελος στην ανατολικη θεσσαλια ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΙΓΜΑ , οπως ολα τα προαναφερομενα διποδα ΑΛΛΑ τετοιο μιγμα ασιατικο του πηλιου δεν ξαναγινε και αυτο αποδεικνυεται οτι δεν ξαναπατησε σαυτα τα εδαφη ποτε ο Χειρων ο Κενταυρος δηλαδη οι πραγματικοι και σοφοι ιππεις θεσσαλοι οπως παλαια.

    1. Υποψιν σε πολλα τεμαχια οτι ο πρωτος εξημερωθεις ΙΠΠΟΣ στον πλανητη ΕΓΕΝΕΤΟ απο θεσσαλους στην θεσσαλια [δεν δινεται το δικαιωμα σε οποιοδηποτε τεμαχι διποδο να αμφισβητηση το παραπανω]

  7. Κάνοντας μια έρευνα ποσοστών(%) η οποια αφορα ατομα πανω απο 18 χρονων αυστηρα!!!!γεννήθηκε μια απορία…
    .εάν πεις…
    σε έναν πουτάνας γιο η κόρη,
    ότι του γαμιέται η μάνα τι συναισθήματα του προκαλούνται στον θυμοειδή αδένα…..
    α)αδιαφορίας;(βρε δεν….. μας παρατάτε)……………….. %
    β)ενοχής ;(ωχ μας κατάλαβαν!!) ……………………. %
    γ)ειρωνείας;(μπράβο.. τώρα το καταλάβατε;) ………… %
    δ)έκπληξης ;(ωχ,που γίνετε να πάω να ρίξω έναν;)….. %
    Τα ποσοστά της έρευνας θα ανακοινωθούν σύντομα…

  8. Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης γεννήθηκε «εις τα 1770, Απριλίου 3, την Δευτέρα της Λαμπρής… εις ένα βουνό, εις ένα δέντρο αποκάτω, εις την παλαιάν Μεσσηνίαν, ονομαζόμενον Ραμαβούνι», όπως αναφέρει στα Απομνημονεύματά του. Ήταν γιος του κλεφτοκαπετάνιου Κωνσταντή Κολοκοτρώνη (1747-1780) από το Λιμποβίσι Αρκαδίας και της Γεωργίτσας Κωτσάκη, κόρης προεστού από την Αλωνίσταινα Αρκαδίας. Η οικογένεια των Κολοκοτρωναίων από το 16ο αιώνα, που εμφανίζεται στο προσκήνιο της ιστορίας, βρίσκεται σε αδιάκοπο πόλεμο με τους Τούρκους. Μονάχα από το 1762 έως το 1806, 70 Κολοκοτρωναίοι εξοντώθηκαν από τους κατακτητές.

    Το 1780, ήταν 10 ετών, όταν ο πατέρας του σκοτώθηκε από τους Τούρκους, ένα γεγονός που σημάδεψε τη ζωή του.

  9. Ο Μάρκος Μπότσαρης έμεινε στην ιστορία για την ανδρεία του και τη σημαντική συμβολή του στον Αγώνα…
    Το καλοκαίρι του 1823 προσπάθησε να ανακόψει το δρόμο στα τούρκικα στρατεύματα που επέδραμαν προς την δυτική Ρούμελη. Στις αρχές Ιουλίου ο Μουσταής πασάς, επικεφαλής 15.000 επίλεκτων ανδρών, εκστράτευσε εναντίον της Επανάστασης και πρόσφατα κατέφθασε ο Ομέρ πασάς και ο Σούλτζη Κόρτσα με τα πολυάριθμα στρατεύματα τους.[13] Ο Μπότσαρης, τη νύχτα της 8ης Αυγούστου, μαζί με τον Κίτσο Τζαβέλα και άλλους 450 Σουλιώτες, επιτέθηκε κατά της εμπροσθοφυλακής των εχθρών, που είχαν στρατοπεδεύσει στο Κεφαλόβρυσο του Καρπενησίου, στη μάχη που έμεινε γνωστή ως μάχη του Κεφαλόβρυσου. Παρά τον αρχικά ελαφρύ τραυματισμό, συνέχισε να πολεμάει και κατάφερε να νικήσει τους τουρκαλβανούς. Όμως μια εχθρική σφαίρα έπληξε το μάτι του. Ιστορικοί αναφέρουν πως τότε ο Μπότσαρης είπε πριν ξεψυχήσει: «Αδέλφια, με βάρεσαν». Εκείνη τη στιγμή, οι Σουλιώτες, αν και νικούσαν, διέκοψαν τον αγώνα για να παραλάβουν τον νεκρό αρχηγό τους και τα λάφυρα. Οι Σουλιώτες σκότωσαν εκατοντάδες εχθρούς χωρίς όμως να σταματήσουν την τουρκική προέλαση. Μεταφέροντας τον νεκρό προς το Μεσολόγγι όπου τελικά τον ενταφίασαν, σταμάτησαν για λίγο στον νάρθηκα της Μονής Προυσσού όπου ευρισκόταν ο Καραϊσκάκης κατάκοιτος. Αυτός τον ασπάστηκε λέγοντας “Άμποτε ήρωα Μάρκο, κι’ εγώ από τέτοιο θάνατο να πάω”

  10. ο Κολοκοτρώνης είπε θα σε τη γκαμησω τη μπουφάν ωρε έχεις μπλέκσει ασκημα!!!!!! Χαχαχαχαχα. πραγματικά κρίμα σε αυτούς τους λαούς που δεν έχουν ιστορία και εξέλιξη ακόμα και μετά από όλα αυτά που τους δώσαμε.επισης θέλω να πω στους Αλβανούς ιστορικούς: ΡΕΕΕΕΕΕ ΚΌΨΤΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΈΝΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΑΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕ ΗΛΊΘΙΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ

  11. Είπαμε:το ολιγωτερο μας φθονούν ,το περισσότερο μας μισούν,τα συναισθήματα τους είναι συγκεκαλυμμένα,τελευταια απόδειξη ,το σκροφιδιο που ταιζεται στην πατρίδα μας τοσα χρόνια,φου,φου…ααα!το θυμηθηκα!φουμαντσου.

  12. ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ !!!!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΕΣΑΥΤΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 1821 !!!!!!!!! ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΟΗΕ ΚΑΙ Η ΕΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΛΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥ ΤΟΥΣ !!!!!! ΤΩΡΑ ΚΡΑΤΗΘΗΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ !!!!!!!!!!!! ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΔΑΦΟΙ !!!!! ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΙΑ ΕΔΑΦΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΤΣΑΜΟΥΡΓΙΑ!!!!!!!!!!! ΤΑ ΕΔΑΦΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΚΕΙ ΚΩΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ !!!!!!!!! ΑΡΑ Η ΜΠΕΝΑΚΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΙ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΗ ?????????? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΕΓΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΑΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!! ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΤΙ Η ΛΟΒΩΤΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΙΧΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΧΕΔΟΝ 95%!!!!!!!! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΣΕ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΘΑΝΟΝ 8 ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!!!!!! ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *