21:01 - 04/05/2018

O Stranger αναζητά για συνεργασία έναν μεταφραστή από Ελληνικά σε Αγγλικά..

Διαφημίσεις

Θα είμαι πολύ ξεκάθαρος και θα το πω όπως το ορίζει η καρδιά μου,  αναζητώ έναν νέο η νέα (Όχι ηλικιακά αναγκαστικά αλλά μέσα στην καρδιά του)… O Όποιος έχει τη διάθεση,  το όραμα,  τη θέληση  να κάνει Μεγάλη αλλαγή στη ζωή του  αλλά και να πετύχει σε ένα τεράστιο έργο και σε μία τεράστια προσφορά προς όλους!

Θεωρω αυτό τον άνθρωπο  που θα συνεργαστούμε ότι θα ειναι ενας πολύ τυχερός άνθρωπος  γιατί γνωρίζω ότι αυτό που θα πετύχουμε θα είναι πάρα πάρα πολύ μεγάλο!

 Αν σου ακούγομαι εγωιστής σου ζητώ συγνώμη,  Δώσε λίγο χρόνο στο να μάθεις τι θέλω να σου προτείνω και  είμαι σίγουρος στο τέλος θα συμφωνήσεις πολύ περισσότερο μαζί μου!

Θα πρέπει να γνωρίζεις άπταιστα αγγλικά και να έχεις διάθεση να αφιερώσεις μερικές ωρες την ημέρα για τους επόμενους έξι μήνες για εργασία συγκεκριμένη!

θα ήταν +  η καλή χρήση ίντερνετ  και ενα  ακόμα +  Η γνώση σε παραγωγή βίντεο…  αλλά όχι με ιδιαίτερες ικανότητες απλά η  γνώση  δημιουργίας υποτίτλων σε βίντεο!

Τα υπόλοιπα προσωπικά σε όσους  ενδιαφερθούν για αυτή τη συνεργασία,  δυστυχώς αυτή τη φορά για να γίνει η συνεργασία θα πρέπει να υπάρξει διαπροσωπική επαφή…. να δούμε ο ένας τον άλλον δηλαδή… λέω δυστυχώς γιατί μέχρι σήμερα έχω δημιουργήσει δεκάδες συνεργασίες μέσα από το ίντερνετ Οι όποιες άλλες εξελίχθηκαν καλά άλλες όχι…. και επειδή αυτή τη φορά το εγχείρημα είναι πολύ σοβαρό  δεν θα αφήσω τίποτα στην τύχη!

Αρα να είσαι έτοιμος να κάνεις και ένα ταξιδάκι κοντινό αν είσαι από την Αθήνα η ένα πιο μακρινό αν είσαι από αλλού..

Σας περιμένω να μιλήσουμε.. 

Στείλτε μου τα στοιχεία σας όνομα και τηλέφωνο στο e-mail katohika@gmail.com  και θα σας πάρω άμεσα τηλέφωνο για την αρχική συνομιλία μας και μακάρι για το προσωπικό ραντεβού μας!

Σας ευχαριστώ Να στε όλοι καλά..

Stranger…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Pantelis DAFNOMILIS 05/04/2018 @ 10:14 ΜΜ

    ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΕΛΕΙΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΕΠΗΣΤΙΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΑ ΤΕΛΕΦΩΝΟ 6987770798

  2. Ο χρόνος είναι χρήμα 05/04/2018 @ 11:06 ΜΜ

    Τι μισθό προσφέρεις βρε Νικολάκη; Αυτό που ζητάς θα σου κοστίσει ακριβά. Αν είσαι σωστός και προσφέρεις και ασφάλιση, τότε πες το μας από πριν για να στείλουμε βιογραφικά.

  3. ΑΝΤΙ ΑΝΤΙΦΑ 05/04/2018 @ 11:41 ΜΜ

    ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΟΥΛΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΛΗΣΕΙ?

  4. Παρασκευη 05/07/2018 @ 3:19 ΜΜ

    Ενδιαφέρεσαι και για Γερμανικά ?Δεν θέλω χρηματικό πόσο ζητάω μονο γνώση και έχω χρόνο …

  5. Απόστολος 05/10/2018 @ 9:58 ΠΜ

    Καλημέρα. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία; Αν όχι ,στείλτε μου περισσότερες πληροφορίες στο mail ,πχ ρυθμός εργασίας,πόσα βίντεο/εβδομάδα . Με ενδιαφέρει σοβαρή,μεθοδική και οργανωμένη εργασία.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*