15:15 - 04/05/2018

Εγώ δεν το ανέχομαι άλλο εσυ;

Διαφημίσεις

Τα πάντα είναι πληροφορία,  όλα πριν δημιουργηθούν γεννήθηκαν  σαν ιδέες…  ακόμα και αυτό το λευκό φόντο ντυμένο με σύμβολα που ο εγκέφαλος σας τα μετατρέπει σε νόημα και ήχο,  αυτά τα  ιεραρχικά σύμβολα  που συμβολίζουν τις λέξεις και τα νοήματα και τα ονομάζουμε γράμματα…  και όλα όσα υπάρχουν γύρω σας πριν έρθουν στο υλικό επίπεδο ήταν πληροφορία…. Ήταν μία ιδέα… που κάποιος νους κατάφερε να υλοποιήσει από το άυλλο και ιδεατό  στον υλικό κόσμο!

Τα πάντα κινούνται μέσω πληροφορίας,  το χρήμα υπάρχει εξαιτίας της πληροφορίας…… παράγεται και κερδίζεται μέσω αυτής….. ο υδραυλικός που σου αλλάζει το λαστιχάκι που στάζει προσφέρει  την γνώση του και το χρόνο του για να πληρωθει από εσάς…. πιο απλά το εικοσάρικο που πήρε και το έβαλε στην τσέπη για να το κάνει ψωμί… Έχει μέσα του ίση αξία πληροφορίας και χρόνου…. Και το ψωμί είναι πληροφορία… και ο Φούρναρης έχει γνώση και χρόνο… τα οποία τα μετατρέπει σε χρήμα όταν τον πληρώνεται για ένα Καρβέλι ψωμί…. και αυτό το χρήμα έχει μέσα του… τον χρόνο-κόπο ιδρώτα  και την πληροφορία γνώση εμπειρία του φούρναρη!

Ο  χρόνος σαν αξία κατακτήθηκε από τους αόρατους…. εμείς τους τον δώσαμε απλόχερα  σε ανταλλαγή ενός χαρτιού  άνευ αξίας….  η επόμενη κατάκτηση των αόρατων εχθρών της ανθρωπότητας  είναι να κατακτηθεί η πληροφορία!

Από το 2010 που σας γράφω ξεκίνησα και συνέχισα να λέω ασταμάτητα ότι η μάχη της πληροφορίας χάθηκε από την ανθρωπότητα….  και αυτό δεν θα ήταν η πρώτη φορά που είδα το μέλλον για να σε ειδοποιήσω!

Σήμερα για οτιδήποτε κάνεις ακόμα και για οτιδήποτε σκέφτεσαι υπάρχουν ομάδες,  επιστημονικές ομάδες, ομάδες ηλεκτρονικών, ομάδες ψυχολόγων,  στρατιωτικές ομάδες…. οι οποίες ασχολούνται καθημερινά και χορηγούνται με  μεγάλα κονδύλια για να καταφέρουν να κατακτήσουν το πληροφοριακό σου επίπεδο!

Δεν σταμάτησα ούτε μία φορά να σας φωνάζω ότι το έπαθλο είσαστε εσείς και τι θα πιστέψετε…

Προσωπικά πλέον αρνούμαι να συμμετέχω  σε αυτήν την εξέλιξη  και να προσφέρω το παραμικρό στην ήττα της ανθρωπότητας για τη μάχη της πληροφορίας…

Αρνούμαι να με ελέγχει ο ζούκερμπεργκ   και να αποφασίζει τι από αυτά που λέω Είναι ψευδή είδηση η ρητορική μίσους… αρνούμαι να συνεχίσω να Δέχομαι την κριτική του  πολιτικώς ορθού  από το YouTube  και έτσι να φοβάμαι να μιλήσω και να χρησιμοποιήσω λέξεις όπου αυτόματα ρομπότ επιλέγουν να φιμώνουν και να μην αφήνουν η πληροφορία μου να ταξιδέψει!

Δέχτηκα εδώ και 8 χρόνια έναν ανηλεή πόλεμο,  ύπουλο βρώμικο,  πόλεμο της σκιάς,  πόλεμο του θεάτρου, πόλεμο από ανθρώπους που στημένα ήρθαν δίπλα μου υπηρετώντας την κρυφή πίστη τους είτε αυτή λεγόταν Καμπάλα,  είτε λέγονταν κρυφός χριστιανισμός… Έτσι ώστε να με σταματήσουν να λέω αυτά που δεν θέλουν να μάθετε…

Σε αυτά τα 8 χρόνια που αποφάσισα να μην συμμετέχω άλλο στον πολιτισμό της χεστρας  κατέστρεψα πολλές φορές την προσωπική μου καριέρα και την ήρεμη ζωή που θα μπορούσα να έχω εάν δεν ήθελα να προσφέρω ειλικρινά στην πατρίδα μου και στην ανθρωπότητα!

Κινδύνεψα Πάνω από τρεις φορές να χάσω τη ζωή μου,  έχουν πετύχει να με φτάσουν πέντε φορές στην απόλυτη καταστροφή…  και μέχρι και πριν μερικές ώρες δεν γνώριζα Εάν θα είχα την ευκαιρία να γράψω αυτό το άρθρο που το έχω αποφασίσει να το κάνω εδώ και έξι μέρες!

Αυτή τη στιγμή που σας μιλάω η μεγαλύτερη ανάγκη και ο μεγαλύτερος στόχος τους είναι να ελέγξουν 100% την πληροφόρηση  που έρχεται στα μάτια σας!

Μεγαλοεπιχειρηματίες και μεγάλοι οργανισμοί παγκόσμια οργανώνουν και χτίζουν στρατηγικές για το ποιος θα πρωτο ελέγξει και θα κατευθύνει την πληροφορία του αύριο..

Από τη στιγμή που ανάγκασαν το ίντερνετ και τις ιστοσελίδες παγκόσμια να χρησιμοποιήσουν το σύστημα ssl έχουν πλήρη έλεγχο του ποιοι είσαστε Τι κάνετε και Τι βλέπετε…  και όλα αυτά τα πέτυχαν με τον εκβιασμό του αν δεν έχεις αυτό το σύστημα πλέον δεν θα πρέπει να σε ακουν και να σε βλέπουν οι χρήστες του ίντερνετ!

Προσπάθησα με όλους τους τρόπους που γνωρίζω να μη συμμετέχω σε αυτόν τον εκβιασμό να μην αφήσω τουλάχιστον το δικό μου έργο να συμμετέχει σε άλλη μία κίνηση του πολιτισμού της χεστρας… αλλά είναι ανέφικτο να συμβεί…. η σταματάω σήμερα να ενημερώνω τους συνανθρώπους μου και τους πατριώτες μου η αναγκαστικά συμμετέχω στις κινήσεις που κάνει η νέα παγκόσμια τάξη χρησιμοποιώντας πια και εμένα!

Αυτό όμως που μπορώ να κάνω σίγουρα είναι ένα Σεβαστό πλέον μετά από  8 χρόνια την πληροφορία μου,  την  αυτόφωτη πληροφορία που μοιράζω  και όχι την πληροφορία που μπορώ να  κεντήσω μαζεύοντας από δω και από αλλού απο την πληροφορία Που άφησε το σύστημα ελέγχου και εμπλουτισμού να υπάρχει στο ίντερνετ!

Έχω πλήρη επίγνωση της δύναμης της πληροφορίας που έχω προσφέρει Όσο και αν Αυτό ακούγεται εγωιστικό,  ο πόλεμος εναντίον μου ήταν η μεγαλύτερη απόδειξη ότι αυτά που έχω να πω και αυτά που έχω προσφέρει στους συνανθρώπους μου ήταν τόσο Ουσιαστικά και σημαντικά που δεν κατάφεραν να με κρατήσουν στην  αφάνεια….

Γνωρίζω μέσα από τα καλά σας λόγια ότι έχω βοηθήσει χιλιάδες συνανθρώπους μου να δουν τον κόσμο με το μάτι της αλήθειας και να σταματήσουν πλέον να είναι ελεγχόμενοι όσο το δυνατόν αυτό μπορεί να συμβεί από το σύστημα υπνωτισμού και αποδόμησης, προσπάθησα μέσα σε αυτά τα χρόνια να προσφέρω έργα τα  οποία ήταν ικανά να δημιουργήσουν την αρχική αντίσταση αλλά και ισχύ όπου οι άνθρωποι που το σύστημα τους ήθελες στα γόνατα θα μπορούσαν να έχουν τα αρχικά Τους όπλα να αμυνθούν!  Εκαψα εγώ και οι συνεργάτες μου την μεγαλύτερη φάρμα παραγωγής κρυπτονομισματος Bitcoin για να προσφέρω στους Έλληνες συμπατριώτες μου το πρώτο ελληνικό νόμισμα πριν να έρθει η περίοδο της υπεορντοτητας πληροφορίας να μας προσφέρει το δικό της!

Τεράστιο λάθος μου  γιατί αν σήμερα μπορούσα να διαχειριστώ κεφάλαια δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων τα πράγματα για τους στόχους και τους σκοπούς μου θα ήταν πολύ διαφορετικά!  Η ανάγκη να κινηθώ γρήγορα,  Η Ανάγκη της προσφοράς ώστε να μη νιώθω άλλο το βάρος να πλακώνει τους συνανθρώπους μου γύρω μου με έκανε να κάνω ένα τεράστιο λάθος χωρίς να ζυγίσω σωστά την εξέλιξη του σχεδίου!

Δεν είναι τα μόνα Λάθη που εχω κάνει  αλλά γνωρίζω ότι καθημερινά μαθαίνω από τα λάθη μου γιατί έτσι δίνω χώρο σε αυτούς που ενοχλώ να βγάζουν το κεφαλάκι τους από την αφάνεια και το σκοτάδι για να κοιτάξουν την επόμενη κίνησή μου..!

Δεν θέλω να συμμετέχω άλλο σε αυτό το παιχνίδι της πληροφορίας,  Δεν θέλω άλλο να με φιμώνουν υπηρεσίες και οργανισμοί οι οποίες φοράνε μάσκα προβάτου και τομάρι λύκου…. δεν δέχομαι πια όλα αυτά τα σημαντικά που έχω να πω και να προσφέρω για να δημιουργήσω λύσεις,  να αφυπνίσω τους συνανθρώπους μου  να υπάρχουν στημένα συστήματα ελέγχου της πληροφορίας που σταματούν η την προωθούν κατά το δοκούν!

Δεν δέχομαι με τίποτα να βλέπω την πληροφορία μου να είναι ανύπαρκτη και χαμένη-εξαφανισμένη  και ταυτόχρονα να βλέπω την πληροφορία αποδόμησης να καίει Και να παρασύρει δεκάδες χιλιάδες συνανθρώπους μου!

Δεν ανέχομαι άλλο να βλέπω το μέτριο και το ψεύτικο να υποστηρίζονται από τα  κρυφά λομπι  και τις μυστικές θρησκείες που διοικούν τον κόσμο και έτσι να βλέπω οτι πρώτες σε πληροφορία σελίδες στην Ελλάδα είναι αυτές που έχουν  μεροκάματο Από ξένες  υπηρεσίες η αυτές που εξυπηρετούν μαύρα τούνελ με περίεργες αμφιέσεις!

Η φίμωση του ελεύθερου λόγου είναι το μεγαλύτερο χτύπημα στην Ελευθερία της ανθρωπότητας από έναν πολιτισμό  ο οποιος ζέχνει από βρωμα…

Χθες έγραψα στο Facebook… Το πρόβλημα δεν είναι το πολύ στο πολυπολιτισμικό είναι το πολιτισμικό που είναι ανύπαρκτο στους πολλούς,κατεπέκταση λοιπόν εσείς οι φωτισμένοι που υποστηρίζετε την πολυπολιτισμικότητα δίνεται μία εύκολη δικαιολογία στην ανυπαρξία πολιτισμού και την ανικανότητα όλων όσων εξουσίασαν την ιστορία μας…χαρίζοντάς τους ένα εύκολο συγχωροχάρτι για τα εγκλήματα και την αδικία αυτού του πολιτισμού της χέστρας…… 

Αλλά και αυτό ακόμα είναι νέο πρόβλημα… δεν ανέχομαι πια να έχω ανάγκη τον ζούκερμπεργκ και το λόμπι των Εβραίων έτσι ώστε η πληροφορία μου να περάσει από τον έλεγχο τους και αν τους βολεύει ή όχι Εσείς οι συνάνθρωποί μου Να την δείτε ή όχι!

Βέβαια όλα και όσα εγώ να μην θέλω πια να συμβαίνουν,όλα όσα εγώ δεν ανέχομαι,  όλα όσα δηλώνω σας ενας νέος δον Κιχώτης  δεν έχουν καμία σημασία εάν εσείς που μου  έχετε εμπιστευτεί το χρόνο σας και μου έχετε ανοίξει το μυαλό σας στην πληροφορία και στη συνείδησή σας δεν έχετε έρθει στην ίδια πια αγανακτηση που βρίσκομαι και εγώ!

Αν δεν έχετε καταλάβει το τεράστιο πρόβλημα της φίμωσης του λόγου και της έντεχνης αποδόμησης της πληροφορίας αλλά και των προσώπων κατά εντολή και στόχευση  τότε είναι σίγουρο ότι όλα όσα έγραψα σε αυτό το άρθρο απλά πέταξαν στον αέρα….!

Θα αλλάξω τον τρόπο που μέχρι σήμερα έδινα την πληροφορία μου,  πλέον μετά από 8 χρόνια θα την σεβαστώ όσο πραγματικά της αξίζει,  Θα την υπερασπίσω με τους τρόπους που μου αφήνει να χρησιμοποιήσω αυτός ο πολιτισμός της χεστρας  και θα της δώσω την αξία που θα έπρεπε να έχει η κάθε πληροφορία σήμερα έτσι ώστε να μπορεί να δημιουργήσει μία βάση και μία δυναμική στο να δημιουργηθούν οι άμυνες και τα δικαιώματα Ξανά από την αρχή για την Ελεύθερη φωνή και την αλήθεια!

Έτσι κι αλλιώς στρατηγικά είναι ανόητο να συνεχίσεις ένα πόλεμο παραμενωντας ο ιδιος όταν οι αντίπαλοί σου θεωρούν σαν τη μεγαλύτερη αξία αυτό που εσύ προσφέρεις ελεύθερα και ετσι να δίνεις και δικαίωμα στους ίδιους τους εχθρούς σου μέσω αυτού να σε αποδομήσουν και να σε τελειώσουν στις συνειδήσεις των ανθρώπων που απλά δεν Έμαθαν να κρίνουν σωστά και να ψάχνουν σε βάθος!

Σύντομα λοιπόν θα σας παρουσιάσω τον τρόπο που η προσωπική μου πληροφορία μπορεί να είναι απόλυτα ελεύθερη χωρίς κανείς να την κρίνει, χωρίς κανένα αυτόματο σύστημα να σταματάει τον ήχο της φωνής μου από λέξεις απαγορευτικές, χωρίς το πολιτικός ορθό  του πολιτισμού της χεστρας που ζούμε να βαζει την κρυφες ομαδες να αποδομουν!

Εσείς θα αποφασίσετε αν θέλετε να έχετε συμμετοχή στην προσπάθεια και ετσι να ξανα κερδισετε το δικαίωμα  να μαθαίνετε αυτά που θέλετε Όταν εσείς το επιλέγετε!

Σύντομα θα γνωρίζετε….

Σύντομα….

Stranger….



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (20)

  1. stranger για φροντισε φιλε μου να βαλεις σε επαναληψη την εκπομπη που εισουν στο αστρα tv γιατι δεν τη προλαβα φιλε ..να σαι καλα..

  2. Περίμενα με σιγουριά ότι θα βγεις ξανά στην επιφάνεια

  3. Καλή επιτυχία!

  4. χρήστος 05/03/2018 @ 7:19 ΜΜ

    Νικόλα το άρθρο αυτό είναι όλα τα λεφτά αφού ο χρόνος οπως είπες είναι χρήμα, μου έχεις ανοίξει το μυαλό σ’ευχαριστώ.

  5. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 05/03/2018 @ 7:40 ΜΜ

    Καλησπέρα,παρατηρήσετε πότε προκύπτουν προβλήματα
    και πότε όχι,για να ξεχωρίσει αλήθεια από κάτι σαν αλήθεια.

  6. Ανησύχησα και υπέθεσα ότι με απ έκοψες. Μας έλειψες πολυυυυυυυυυυυύ

  7. Νίκο μη μασάς, προχώρα, είμαστε δίπλα σου!

  8. θεϊκό!!!!!

  9. Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Εδώ και 3 χρόνια ειμαι σε ξένη χώρα έχω νοητικές επιθέσεις σε μια γλώσσα που δεν ξέρω καλά καλά. Σαν συμβουλή όταν γνωρίζουν πιο είναι το όνομα σου και την φωτογραφία σου Τότε μπορούν να κάνουν την επίθεση . Εχει γινει ερευνα απο την Ελληνική παραψυχολιγικη Εταιρεία. Εκτός αν εσύ ενταχτεις στην “Καμπάλα” και πολεμήσεις με τα ίδια μέσα. Ή μαθεις Ποιοι ειναι και πραξεις το ιδιο.Καλό κουράγιο! Φυλάξου άνθρωπε η μάχη τώρα αρχίζει. Πιστευω οτι αυτή η αθλιότητα θα τελειώσει. ο άνθρωπος μπορεί να γίνει δυνατότερος από αυτες τις φαιδρές τακτικές.

    • Κοριβαξ 05/03/2018 @ 11:11 ΜΜ

      Γεια σου “Asxeti”, τι εννοεις νοητικες επιθεσεις? Ακουγεται ενδιαφερον και ισως καποιος να μπορουσε να βοηθησει, θες να γινεις πιο συγκεκριμενη?

  10. Μουσικούλα θέλουμε.. 05/03/2018 @ 10:56 ΜΜ

    Με έκανες να μπω Facebook σήμερα μετά από χρόνια που το έχω κόψει μόνο και μόνο γιατί άνυσηχησα που δεν σας έβλεπα.Χαιρομαι ειλικρινά που τα κατάφερες! Ελπίζω να έχεις τρόπο να σε ακούμε και όλας γιατί ο ήχος έχει άλλη δόνηση το ξέρεις… Πες στο Μπαντιδη να ανεβάσει την εκπομπή Επιτέλους!! Εκτός αν προσπαθούν ακόμη να καταλάβουν τι εννοούσες με όσα είπες.. Την καλησπέρα μου σε όλους!

  11. Pantelis DAFNOMILIS 05/03/2018 @ 10:57 ΜΜ

    ΜΟΝΟ Η ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!!!!! ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΗΜΑ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΩΣ. ΟΜΗ ΓΕΝΗΤΟ…….!!!!!!!!!!

  12. μη μασάς …ειμαστε μαζί σου… ειτε κρυφά είτε φανερά.. <3

  13. Δυναμη κ Κουράγιο Νίκο – ΈΛληνα… ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ – ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ

  14. ΣΩΤΗΡΙΑ 05/04/2018 @ 7:17 ΜΜ

    μαζί σου και περιμένουμε γι’αυτό που λες….

  15. Με σεβασμό πάνω από ολα.. 05/04/2018 @ 8:31 ΜΜ

    περαστικά σας….πρώτη πόρτα δεξιά έξοδος …

    • Με σεβασμό πάνω από όλα... 05/06/2018 @ 2:49 ΠΜ

      Μου αρέσει που εσείς που κατηγορείται τους άλλους…επιλεγεται μόνο Ελληνικά…

  16. Μας έλειψες, αλλά δεν ανησυχήσαμε. Ξέραμε πως θα βρεις τον τρόπο. Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει. Φυσικά και θέλουμε να συνεχίσουμε να σε διαβάζουμε. Ειδικά τώρα, που έχεις ανοίξει τα γκάζια.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*