Διαφημίσεις

Προσπαθουμε για το καλυτερο και επειδη εχουμε σκοπο να κανουμε μεγαλες αλλαγες στο επιπεδο πληροφοριας και φιμωσης “δημοκρατικης” απο το συστημα ελεγχου στο κοπαδι προετοιμαζομαστε απο την αρχη …πριν ξεκινησουν οι αλλαγες !

Η υπομονη σας ειναι σημαντικη για εμας , οπως και συντομα ο ενεργος σας ρολος στην προσπαθεια αλλαγης στο επιπεδο πληροφοριας!

Δεν γνωριζω αν εσεις το ανεχεστε αλλα προσωπικα σαν ανθρωπος δεν ανεχομαι αλλο να με φιμωνει κανενα συστημα , καμια κυβερνηση κανενα παγκοσμιο σχεδιο και τα τσιρακια του !

Γνωριζω καλα οτι αν δεν κανω κατι σε αυτο το μεγαλο προβλημα θα εχω συμμετεχει αθελα μου στην συνεχεια του και κατα εξελιξη στην αποδοχη του !

Συντομα λοιπον φιλοι μου θα εχουμε μεγαλες αλλαγες στην πληροφορηση σας και στην αποφαση σας αν θελετε να μαθαινε αυτα που θελουν οι υπνωτιστες σας η αν θελετε να γνωριζετε την αληθεια ..οσο και αν ποναει αυτη οποια και να ειναι αυτη !!

Παμε για το επομενο επιπεδο λοιπον οπου θα μπορουμε να πουμε οποια λεξη θελουμε χωρις τα αυτοματα συστηματα ελεγχου να μας εξαφανιζουν ..οπου θα μπορουμε να γραψουμε και να μιλησουμε για οποια ιδεα-λεξη-νοημα θελουμε σαν ελευθεροι ανθρωποι χωρις να υπαρχουν πια τα συτσηματα αποδομησης να μας φρεναρουν !

Θα ειναι δικη σας η επιλογη αν θελετε να συνεχισετε να τρεφεστε πνευματικα με οτι “επιτρεπει” το πολιτικος ορθο της καθε εξουσιατικης χουντας η οχι !!

Συντομα το παιχνιδι αλλαζει επιπεδο και με την δικη σας υποστηριξη θα μπορεσουμε να δημιουργησουμε ξανα το δικαιωμα στην ελευθερια του λογου .. θα μπορεσουμε να φερουμε την αποψη και την ιδεα του ελευθερου πολιτη ξανα εκει που θα επρεπε να ειναι σε μια δημοκρατια !

Λιγο υπομονη ακομα ….

Σας ευχαριστουμε …



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Για μερικες ωρες θα ειμαστε ξανα σε κατασταση συντηρησης …”
  1. Υπέροχο το κείμενο σας αλλά ακόμη πιο ξεχωριστές και σπάνιες οι ιδέες που έχετε γραπτώς εκφράσει! Μαζί σας στον αγώνα,της ελευθερίας σκέψης και έκφρασης, με τιμή

  2. ΜΟΝΟ Η ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!!!!! ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΗΜΑ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΩΣ. ΟΜΗ ΓΕΝΗΤΟ…….!!!!!!!!!!

  3. Μην ανησυχεις … εδω εχουμε τον Τσιπρα πρωθυπουργο λιγη υπομονη για το site δεν μπορουμε να κανουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *