23:43 - 28/04/2018

Μπλεγμένες αλυσίδες…

Διαφημίσεις

Στο ψεύτικο κόσμο που ήρθαμε για να δοκιμαστούμε όλοι είμαστε ζωσμένοι με λογιών λογιών αλυσίδες…
οι οποίες μας κρατούν εδώ πέρα, προσπαθώντας να μας πείσουν ότι αυτό εδώ, που βλέπουμε, είναι η αλήθεια και ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο που θα μπορούσαμε να περιμένουμε.

Οι αλυσίδες είναι πολλές, άλλες έχουν να κάνουν με το σώμα, άλλες με την σκέψη. Τις αλυσίδες τις ονομάζουμε και πάθη ή αμαρτίες σ αυτό τον κόσμο.. είναι ένα φορτίο που όλοι μας σηκώνουμε και απ’ το οποίο πρέπει να απαλλαγούμε. Βέβαια το να απαλλαγείς από μια προσωπική αλυσίδα είναι το εύκολο(σχετικά)…

Τι γίνεται με την μπλεγμένη αλυσίδα όμως…τι μπορεί να γίνει με την αλυσίδα, που ο ψεύτικος κόσμος (μάτριξ) επιβάλει, σαν αναγκαία συνθήκη ύπαρξης.

Θα γίνω πιο σαφής αμέσως. Την προσωπική αλυσίδα του ο καθένας, πχ αλυσίδα της σάρκας, μπορεί να την αντιμετωπίσει, καθώς ο αγώνας του έχει να κάνει με τον εαυτό του και τον ψεύτικο κόσμο. Όταν όμως μπαίνουν στο παιχνίδι και άλλα πρόσωπα; Όταν ένα οικογενειακό σου πρόσωπο, σε βλέπει μελαγχολικό, γιατί απλά ξέρεις 5 πράγματα παραπάνω, αλλά δεν τα λες και νομίζει ότι είσαι στεναχωρημένος… στεναχωριέται και εκείνο. Η αλυσίδα αμέσως-αμέσως, εκτός από σένα με τον κόσμο, πάει και στο κοντινό σου πρόσωπο. Ακόμα και η εξωτερίκευση συναισθημάτων, χωρίς καν να πεις κάτι, δένει στον κόσμο αυτό, τους ανθρώπους που σε κοιτάζουν.

Οι πιο μπλεγμένες αλυσίδες φυσικά στον κόσμο, είναι αυτές μέσα στην οικογένεια. Εκεί τα αισθήματα είναι σαν καταναγκαστικά. Δεν περνάει βέβαια από το μυαλό μου, ότι θα μπορούσα να νιώσω αλλιώς για τους συγγενείς μου, αλλά πως γίνεται με τους άγνωστους να νιώθεις ολόκληρη την γκάμα αισθημάτων, αλλά πχ με τον πατέρα ή την μητέρα σου να νιώθεις μόνο αγάπη και καλοσύνη; Έτσι είπε ο Χριστός; Στην τελική το μέτρο της ζωής μας πρέπει να είναι το πώς θέλει ο Χριστός να συμπεριφερόμαστε και όχι η κοινωνία που μας μεγάλωσε, που μόνο με τον Χριστό δεν είναι…δυστυχώς.

Για να δώσω ένα τελικό παράδειγμα και για να μην κουράζω, θα πω το περιστατικό που με έκανε να γράψω αυτό το άρθρο.

Καθόμουν σκεπτικός και ελαφρά μελαγχολικός, χωρίς να κοιτάζω κάτι συγκεκριμένο. Απέναντι η μητέρα μου, με κοιτάζει με το βλέμμα που καταλαβαίνω ότι στεναχωριέται, επειδή με βλέπει… κάπως. Δεν έχει σημασία τι έγινε μετά. Θα μου πεις μάνα είναι. Ναι. ‘Ομως βλέπετε, ότι κάτι απλό δένει κι ένα άλλο άτομο, έστω και τόσο κοντινό πάνω σ αυτό τον κόσμο; Μια αλυσίδα, κάνεις λίγο κουράγιο και την σπας… ένα πλέγμα όμως…. Ένας Χριστός μόνο, μπορεί να το σπάσει…

Ζητώ συγνώμη αν μπέρδεψα, πιστεύω ότι όλοι έχουμε εμπειρίες με τα κοντινά μας πρόσωπα, παρόμοια με αυτά που ανέφερα.

(Κατά Ματθαίον κεφ. 10 στ 34-39)

34 Μὴ νομίσητε ὅτι ἦλθον βαλεῖν εἰρήνην ἐπὶ τὴν γῆν· οὐκ ἦλθον βαλεῖν εἰρήνην, ἀλλὰ μάχαιραν.

35 ἦλθον γὰρ διχάσαι ἄνθρωπον κατὰ τοῦ πατρὸς αὐτοῦ καὶ θυγατέρα κατὰ τῆς μητρὸς αὐτῆς καὶ νύμφην κατὰ τῆς πενθερᾶς αὐτῆς·

36 καὶ ἐχθροὶ τοῦ ἀνθρώπου οἱ οἰκιακοὶ αὐτοῦ.

37 ῾Ο φιλῶν πατέρα ἢ μητέρα ὑπὲρ ἐμὲ οὐκ ἔστι μου ἄξιος· καὶ ὁ φιλῶν υἱὸν ἢ θυγατέρα ὑπὲρ ἐμὲ οὐκ ἔστι μου ἄξιος·

38 καὶ ὃς οὐ λαμβάνει τὸν σταυρὸν αὐτοῦ καὶ ἀκολουθεῖ ὀπίσω μου, οὐκ ἔστι μου ἄξιος.

39 ὁ εὑρὼν τὴν ψυχὴν αὐτοῦ ἀπολέσει αὐτήν, καὶ ὁ ἀπολέσας τὴν ψυχὴν αὐτοῦ ἕνεκεν ἐμοῦ εὑρήσει αὐτήν.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Ιησούς Χριστός Νικά

G4Alexandros

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (31)

  1. https://www.youtube.com/watch?v=x-24cqQ8-TE………………με αλυσιδες δεθηκα και βασανιστηκα///την φυλακη μου εχτησα και μεσα κλειστηκα!!!!!!!!!

  2. ανωνυμος 04/29/2018 @ 2:31 ΠΜ

    ΕΝΑΣ ΑΠ’ΤΟΥΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ………ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    • ΔΗΜΗΤΡΗΣ 04/29/2018 @ 1:18 ΜΜ

      Γιατι τον λες καμμενο? Δοκιμασες τον τροπο που αυτος λεει να ακολουθησει κ δεν σου αρεσε? Αν ο τροπος που λεει ειναι ο σωστος εσενα πως πρεπει να σε αποκαλει καποιος , σταχτη?

  3. Τα σχεδια τους προωθουνται ποικιλοτροπως, αναγνωριζοντας μας ως ινδοευρωπαιους παγκοσμιως σε ολες τις διαδικτυακες και οχι μονο πλατφορμες. Αφαντοι οι Ελληνες πανεπιστημονες δεκαετιες τωρα, εντος και εκτος Ελλαδος, ποσο μα ποσο βολικο αυτο για να γινει ταυτιση των αραβικων και μη φυλων που εχουν εισρευσει, καπως ετσι ξεκινουν ολα και ειναι πανευκολο η στρεβλωση της αληθειας με τα σημερινα μεσα να διαδωθει “αστραπιαια”. Ποσο βαθια πρεπει να θαφτει οτι εστι Ελληνικο για να μην ενοχλουμε ? Θαβουν την αληθεια οπου βρουν, θαβουν την ιστορια μας, θαβουν και εμας νεκρους και ζωντανους μερα με την ημερα.

  4. ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2018 @ 5:45 ΠΜ

    Ο Χριστός δεν μπορεί να σπάσει καμιά αλυσίδα και κανένα πλέγμα. Η Θεότητα του είναι ένα κατασκεύασμα των ανώνυμων Αγυρτών συγγραφέων των ευαγγελίων και λοιπών παραμυθολόγων ηγετών του Ιερατείου. Χτίστηκε τεχνηέντως με κύριο χαρακτηριστικό το τέχνασμα της τεχνητής επαλήθευσης των προφητειών της ΠΔ. Παράδειγμα Ωσηέ, 11: 1-2 Κατά Ματθαίον, 2: 15. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι προφητείες του ΔΕΝ εκπληρώθηκαν.

    «Σας βεβαιώνω, ότι δεν θα παρέλθει η γενιά αυτή, ώσπου να γίνουν όλα αυτά (η Δευτέρα Παρουσία)» (Ματθ. κδ΄34).

    «Σας βεβαιώνω, πως υπάρχουν μερικοί ανάμεσα σ’ αυτούς που βρίσκονται εδώ, οι οποίοι δεν θα γευτούν το θάνατο, πριν δουν τον Υιό του Ανθρώπου να έρχεται στη Βασιλεία του» (Ματθ. ιστ΄28, Μάρκ. θ΄1 και Λουκ. θ΄27).

    «Ο πάσχων Μεσσίας, η θεότητα του Ιησού και η Τριάδα ήταν μεταγενέστερες εφευρέσεις» Bart Denton Ehrman.

    • ΔΗΜΗΤΡΗΣ 04/29/2018 @ 1:22 ΜΜ

      ΔΕν χρειαζεται να ποσταρεις τοσες πολλες φορες. Απο το πρωτο ποστ μπορει να καταλαβει κ ενας αγραμματος οτι λες μαλακιες.

      • ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2018 @ 5:13 ΜΜ

        Ο Τριαδικός Θεός σου με τα διαστροφικά δολοφονικά ένστικτα.

        Εξοδος 32:27-28. «Οὕτω λέγει Κύριος ὁ Θεὸς τοῦ Ἰσραήλ· Ἄς βάλῃ ἕκαστος τὴν ῥομφαίαν αὑτοῦ ἐπὶ τὸν μηρὸν αὑτοῦ· καὶ διέλθετε καὶ ἐξέλθετε ἀπὸ πύλης εἰς πύλην διὰ τοῦ στρατοπέδου, καὶ ἄς θανατώσῃ ἕκαστος τὸν ἀδελφὸν αὑτοῦ καὶ ἕκαστος τὸν φίλον αὑτοῦ καὶ ἕκαστος τὸν πλησίον αὑτοῦ. Καὶ ἔπεσαν ἐκ τοῦ λαοῦ ἐκείνην τὴν ἡμέραν περίπου τρεῖς χιλιάδες ἄνδρες.»

        Ο ορισμός της διαστροφής.
        Ποιος Πατέρας τιμωρεί τα τέκνα του με τέτοιο τρόπο; Μόνο ένας παΤέρας πραγματικό Τέρας θα μπορούσε να συλλάβει με το μυαλό του μια τέτοια τιμωρία.

  5. ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2018 @ 5:52 ΠΜ

    “Αγία Γραφή” ο σάπιος κορμός του μύθου και του ψεύδους.

    Η τακτική της κατασκευής των προφητειών είναι απλή: «Εξ Αιγύπτου εκάλεσα τον υιόν μου» Γράφει λοιπόν η Βίβλος (μιλάει ο Θεός): «Από πολύ νωρίς απερρίφθη ο Ισραήλ, αλλά είναι νήπιος και εγώ τον αγάπησα κι από την Αίγυπτο μετεκάλεσα τα τέκνα αυτού . Όσο όμως εγώ τους καλούσα τόσο αυτοί με απέφευγαν και στους Βααλείμ εθυσίαζαν…» (Ωσηέ, 11: 1-2).

    Κι ο πιο ηλίθιος (πλην πιστού χριστιανού) καταλαβαίνει πολύ εύκολα τι γράφεται εδώ. Ο Ματθαίος* όμως, όταν επέστρεψε το ζεύγος με τον μικρό Ιησού από την Αίγυπτο, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ «προφητεία». Έγραψε λοιπόν για την επιστροφή του ζεύγους: «…ίνα πληρωθή το ρηθέν υπό του Κυρίου διά του προφήτου λέγοντος “εξ Αιγύπτου εκάλεσα τον υιόν μου”…» (Κατά Ματθαίον, 2: 15). Ετσι, δεν κατέγραψε το υποτιθέμενο γεγονός, αλλά δημιούργησε το ίδιο το γεγονός ΓΙΑ ΝΑ («ίνα») εκπληρωθεί η προφητεία.

    «Ο πάσχων Μεσσίας, η θεότητα του Ιησού και η Τριάδα ήταν μεταγενέστερες εφευρέσεις» Bart Denton Ehrman.
    * Τα ευαγγέλια είναι ανώνυμα συγγράμματα.

  6. ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2018 @ 5:56 ΠΜ

    Η Επιστήμη απορρίπτει την Αγία Γραφή απ` το πρώτο της κεφάλαιο.

    Στην Γένεση 1:16 διαβάζουμε οτι ο θεός έφτιαξε τον ήλιο την τέταρτη δημιουργική μέρα, μετά την δημιουργία της Γης και των δέντρων. Σύμφωνα με την επιστήμη όταν δημιουργείται ένα ηλιακό σύστημα πρώτα γίνεται η γέννηση του ηλίου και μετά τον πλανητών.

    Οι απολογητές / αποδομητές ισχυρίζονται οτι η εβραϊκή λέξη ΄΄Ασά΄΄ που χρησιμοποιείται στη Γένεση 1/α΄ 16 ως ΄΄κάνω΄΄, δεν σημαίνει ‘δημιουργία εκ τού μηδενός’, αλλά ‘διαμόρφωση’.

    Η λέξη asah (עָשָׂה) ΔΕΝ χρησιμοποιείτε στο 1:16 αλλά η λέξη ( וַיַּ֣עַשׂ ) vayáas . Παραθέτω απο Unicode/XML Westminster Leningrad Codex. 1.16. «וַיַּ֣עַשׂ אֱלֹהִ֔ים» Απο τα δεξιά προς τα αριστερά βλέπουμε πρώτα την λέξη ( וַיַּ֣עַשׂ ) έκαμεν, και μετά την λέξη «אֱלֹהִ֔ים» ελοχίμ. Και έκαμεν ο Θεός. Εδάφιο 3:21. «Και έκαμε Κύριος ο Θεός εις τον Αδάμ και εις την γυναίκα αυτού χιτώνας δερματίνους, και ενέδυσεν αυτούς.»
    Και στα εβραικά «וַיַּעַשׂ֩ יְהוָ֨ה אֱלֹהִ֜ים » Και έκαμε Γιαχβέ ο Θεός…

    Οι παπαρολόγοι απολογητές / αποδομητές πολύ θα ήθελαν να ξαναγράψουν την Αγία Γραφή διορθώνοντας όλα τα μελανά σημεία της, αλλά δυστυχώς οι κακόμοιροι δεν μπορούν να πείσουν κανέναν, παρά μόνο τους αφελείς με τα μυαλά στα κάγκελα.

    Σχετικά με την αρχαιολογία η ισχυρότερη φωνή αυτής είπε: «Οι βιβλικές αφηγήσεις είναι πράγματι “ιστορίες”, συχνά φανταστικές και σχεδόν πάντοτε προπαγανδιστικές, που εδώ και εκεί περιέχουν κάποιες έγκυρες ιστορικές πληροφορίες. Τα πορτραίτα της Βίβλου είναι μη ρεαλιστικά και αντικρουόμενα από τα αρχαιολογικά στοιχεία.» William G. Dever

  7. ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2018 @ 6:00 ΠΜ

    Η ιστορικότητα ενός προσώπου ή συμβάντος εξαρτάται από κάποια κριτήρια. Και σε αυτά δεν συγκαταλέγεται η Πίστη. Το θέμα της ιστορικότητας δεν έχει τεθεί στην πραγματική του βάση, με την έννοια ότι ο προσηλυτισμός και η χριστιανική προπαγάνδα, μας φόρτωσε με ένα σωρό μυθεύματα ως αλήθειες που κανείς δεν είχε λόγο να αμφισβητήσει, όντας μέχρι πριν λίγα ακόμα χρόνια σε ένα περιβάλλον θρησκευτικού φασισμού, που οτιδήποτε άλλο εθεωρείτο αιρετικό και απόβλητο.

  8. Ο Κυριος Ημων Ιησους Χριστος νικησε κατα κρατος τον εχθρο η Ωρα 9:11 και ανατιναξε με το πυρινικο οπλο του Διος τον θρονο του απατεωνα στο Pergamon Altar.

    Η Γερμανία θα γίνει ορθόδοξη μετά την καταστροφή της κατά τον επικείμενο….

  9. Ο Ιησους Χριστος Νικα και η Παναγια Θεα Μητερα μας η Ασιατισσα η Αφροδιτισσα Wanasa απο την Κυπρο ηρθε για να σωσει τα παιδια της απο το πνευμα του αρχαιου μπασταρδου και του εριξε μια σφαλιαρα στο σβερκο που θα του μεινει αξεχαστη στους Αιωνες των Αιωνων. Amen.

    Amen Hotep!

    Αλληλουιαχ!

    Για να κλασει ακομα μια μαντρα ο νεοναζι ψευτοΑπολλωνας11 (there is NO COINCIDENCE 11) που παιρνει φορα να κλασει μια μαντρα και στους καντηλαναυτες που κρατησαν ζωντανη την ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και θα ψαλλον μαζι με τον Χριστο που εσπασε το πλεγμα του κακου και με μια χατζαρια εστειλε τον αρχαιο δαιμονα στο Διαολο.

  10. Σε οτι αφορα αυτο που ειπα για τον “γυφτο” τον Aσιατη “μπασταρδο” τον γιο του Αλεξανδρου και την Aσιατισσα “πουτανα” την μανα του θυμηθειτε παιδια μου τι συμβολιζει ο πραγματικος Απολλωνας αυτος που ηρθε απο την Ανατολη και αφηστε τα νεοναζιστικα φρικια και τα ειδωλα τους να καουν στην κολαση αλλιως καειτε μαζι τους.

    Θυμηθειτε παιδια μου οτι ο Απλλωνας ειναι ο Απολλυων και δηλαδη αυτος που Απολλυει και αυτος που θα πληρωσει τον κυκλο του αλαζονα μαλακα που βρωμιζει την ανθρωπινη υπαρξη με ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ καθως με αυτην ταιζει την λαγνεια του εγω και την αλαζονεια του βλακα που παριστανει τον φυλετικα και οχι μονο “ανωτερο” και σε βλεπει αφ υψηλου και σε βλεπει σαν Ασιατη “γυφτο” καθως ειναι τοσο βλακας και τοσο εκτος πραγματικοτητας και τοσο ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ στο ΒΛΕΜΜΑ αυτου που ΒΛΕΠΕΙ μεσα απο το ενα του Ματι που δεν μπορει καν να το χωρεσει μεσα στο αρρωστο και γεματο σκατα μυαλο του οτι ο Απολλωνας ηρθε απο την Ανατολη και οτι ειναι βασικα Ασιατης .

    http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/search.html?lq=%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D%CF%89

    9:11
    Revelation 9:11
    https://www.biblegateway.com/passage/?search=Revelation+9%3A11&version=KJV

  11. Ειναι πλεον ευκολο για να καταλαβουν ολοι και ακομα οι γενετικα και πνευματικα και παντιοτροπως κατωτεροι αρχαιοκαπηλοι νεοναζι οτι ειναι ανωτεροι και οι καντηλα-ναυτες αλλα και γενικα ολοι οι δουλοι, οι φτωχοι, οι αδυναμοι, οι περιφρονημενοι και ολοι οσοι θεωρουνται “κατωτεροι” απο τα “ανωετερα” νεοναζιστικα φρικια που κλεβουν χρονο απο την Ζωη για να σπερνουν το θανατο της αλαζονοπαπαροβλακειας του κατα φαντασιαν απογονου και κληρονομου.

    Το μονο που μπορουμε να κανουμε εμεις οι “αψυχοι” δουλοι για να ελεησουμε τα “ανωτερα” φρικια ειναι να φυλαμε τα Αγια Ουρα μας σε μπουκαλακια και να τα βγαλουμε σε δημοπρασια στο ebay γιατι πλεον μονο αμα βαφτισουμε ολους τους ‘ανωτερους” απογονους κλπ μεσα στα Αγια Ουρα μας θα μπορεσουν να σωθουν απο την βλακεια και την απυθμενη αρρωστια τους και οταν η Ωρα μαλιστα παει 9:11.

    Πρεπει να ειμαστε ελεημονες με ολους τους προνομοιουχους και ολους τους “ανωτερους” και για αυτο τα Αγια Ουρα μας θα πρεπει να τα προσφερουμε και σε σφηνακια σε ολους του μετανοημενους και για τους υπολοιπους συνιστω να φτιαξουμε κεφτεδακια με τα Αγια Κοπρανα μας για να τους δειξουμε πραγματικα ποσο ανωτεροι και ποσο ελεημωνες ειμαστε με τους μαλακες.

    Με Στρατηγο της Παναγια Μητερα Μας που ειναι και η Μητερα τον Αιωνων θα δειξουμε το ελεος μας και την αγαπη μας για τους μαλακες με τον μοναδικο πλεον τροπο που μπορουμε να το κανουμε και δηλαδη με την κοπροκατουροαλχημειες καθως μονο το ανωτερο DNA μας απο τον αστερισμο του Ασιατη Πεοντα μπορει να τους σωσει και παντα μεσα σε ενα υποθετικο πλαισιο καθως το ελεος του Κυριου εχει εξαντληθει απο καθε αποψη.

  12. Η υλιστικη “επιστημη” και μαζι και η ειδωλολατρικη κουταμαρα σε ολοκληρο τον πλανητη πεθανε την μερα του Πι.

    Η υλιστικη επιστημη των αρχαιων ηταν βασισμενη στην ενεργεια του Διος την οποια εκλεψαν οι αρχαιοκαπηλοι υλιστες ειδωλολατρες της δυσης που εστεισαν τον θρονο τους στο Pergamon Altar με την ενεργεια των θεων που ηρθαν απο την ΑΝΑΤΟΛΗ.

    Η απατη της δυσης βασιζετε στα ψεματα και την απατη σε οτι αφορα τον ΠΥΡΗΝΑ του δυτικου πολιτισμου που ηταν η Αρχαια Ελλαδα ο πολτισμος της οποιας βασιστηκε στην ΕΝΕΡΓΕΙΑ και δηλαδη στο ΠΝΕΥΜΑ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ εκει οπου ηταν μυημενοι σχεδον ολοι οι μεγαλοι των Ελληνων οι οποιοι κυνηγηθηκαν και δολοφονηθηκαν απο τους υλιστες δυτικους απτεωνες οπως και ο Μεγιστος των Ελληνων ο Μεγας Αλεξανδρος και ο Ασιατης “μπασταρδος” ο γιος του και η Ασιατισσα “πουτανα” η μανα του που ειναι “πουτανα” οπως η δικη μου η μανα γιατι ειναι Ασιατισσα Χριστιανη απο την Κυπρο.

    Αμα δεν σταματησετε αμεσα την νεοναζιστικη Ελληνοκεντρικη απατη που ειναι ο ΠΥΡΗΝΑΣ της πολωσης αναμεσα στην ανατολη και την δυση το συμπαν θα απαντησει στην ασυλλυπτη αρρωστια σας και το μονο που μπορειτε να κανετε ειναι να πειτε την ΑΛΗΘΕΙΑ καθως δεν υπαρχει πλεον αλλος χρονο για το ψεμα σας. Αρκετο χρονο εκλεψαν οι απατεωνες απο την Ζωη.

    Προσεξτε οτι αυτος που μιλαει στο ακολουθο video ειναι “μπασταρδος” Ασιατης απο την Κυπρο και “γυφτος” οπως ο Αλκινοος Ιωαννιδης.

    https://www.youtube.com/watch?v=XBDkyv7IOE4

  13. Μιλαμε λοιπον για την ΕΝΕΡΓΕΙΑ του ΠΛΑΝΗΤΗ και για τον ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ και οχι για καποια “συνομωσια”. Μιλαμε για ΚΑΡΜΑ και για αυτο εχετε βουλιαξει απο το καρμα του αρχαιου απατεωνα και για αυτο αναμεσα σας τα λαμογια κανουν παρτι καθως εχετε αφησει αυτη την ΕΝΕΡΓΕΙΑ που αλαζονοπαπαρα που νομιζει οτι το συμπαν γυρναει γυρω απο την αρρωστια του να σας κανει καταληψη. Αυτη ειναι η βασικη αιτια του προβληματος η οποια ελκει και τα σκουπιδια οπως ο Σορος και ολοι οι υπλοιποι αθεοι υλιστες καραγκιοζηδες της δυσης που κανουν πειραματα στην Ελλαδα με τη ΕΝΕΡΓΕΙΑ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ με μοναδικο στοχο να εξουσιασουν τον πλανητη με την υλιστικη ΑΠΑΤΗ τους.

    Αυτο που συμβαινει ειναι αυτο που σας ειπαν παρα πολλα καναλια και οτι βασικα εχουν ανοιξει τα ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ και για αυτο θα πρεπει να το χωρεσει το μυαλο σας οτι τα ΨΕΜΑΤΑ και των αρχαιων και των νεων απατεωνων που ευθυνονται για τον εγκλωβισμο της συνειδησης του πλανητη μεσα στην ΑΠΑΤΗ τους εχουν φτασει στο Τελος τους.

    Αφηστε την ΕΝΕΡΓΕΙΑ του πλανητη να απεγκλωβιστει απο την ΑΠΑΤΗ της δυσης αι των αρχαιοκαπηλων αλλιως θα βρεθειτε και εσεις στο ιδιο τσουβαλι και οχι μαλιστα ανεφ λογου και αιτιας. Βαλτε εστω ελαχιστο ΛΟΓΙΚΟ μεσα στο μυαλο σας και ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ αυτη την νεοναζιστικη αρρωστια που παρουσιαζετε και ως Ελληνοκεντρισμος και ενιoτε και ως Ελληνοχριστιανισμος. Τα ψεματα ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. Το συμπαν δεν γυρναει γυρω απο το εγω κανενος εθνους και αυτο αμα ειχατε την ελαχιστη τιμιοτητα θα μπορουσατε να το κατνοησετε και απο τα Ορφικα κειμενα οπου μιλανε για τον ΔΙΚΑΣΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ και οχι για καποιον μαλιστα εθνικιστη Απολλωνα που υπαρχει μονο για να ζαλισει τους ορχεις στο συμπαν με την νεοναζιστικη του αρρωστια και υπεροψια οπως ο ψευτοΑπολλωνας11 που παρηγαγε η δικη σας αρρωστια οπως και τον Σωρρα.

  14. ανωνυμος 04/29/2018 @ 11:27 ΠΜ

    Ρε εδω εγραψε ο αλλος με γυναικειο νικ Γαελανια και το χαψανε 😀 😀 😀
    (εκτος απ’το προσωπικο που’ναι στο μισθολογιο του εκδοτη)

  15. Οστις μαρτυρησει την ΑΛΗΘΕΙΑ οτι ο Κυριος Ημων Ιησους Χριστος ειναι ο αληθινος Θεος και η Παναγια Μητερα Mας η Βασιλισσα και η Μητερα των Αιωνων ουτως θελει σωθει.

    Σε οτι αφορα τους καραγκιοζηδες που νομιζουν οτι θα κανουν πολεμο με την ΑΛΗΘΕΙΑ και τον ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ με την βλακεια και την απατη του αρρωστου μυαλου τους θα τους προτεινω να προσευχηθουν στα ειδωλα τους και στα εθνικα και σε ολα για να τους σωσουν απο την αθλιοτητα τους καθως για αυτους ο Χριστος δεν υπαρχει πλεον. Το παραμυθι τελειωσε και ο πολεμος που ανοιξαν οι ναζι στο ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ εχει καταγραφει στα Ακασικα Αρχεια ως η μεγαλυτερη ΠΡΟΔΟΣΙΑ εναντια στο ανθρωπινο γενος που εχει υπαρξει ποτε. 11

  16. Να σας θυμισω λοιπον τι περιεχει το ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ για να ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ.

    Το αιμα του Χριστου περιεχει το αιμα ολων των Αγιων.

    Το αιμα του Χριστου περιεχει το αιμα ολων των μαρτυρων και ολων σφαγιασθεντων απο την ειδωλολατρικη πανουκλα.

    Το αιμα του Χριστου περιεχει το αιμα ολων των “αψυχων” δουλων που τους εδωσε ψυχη ο Κυριος που πατησε κατω το ειδωλολατρικο πτωμα που τους στερησε ακομα και την ψυχη!

    Το αιμα του Χριστου περιεχει το αιμα ολων των καταφρονεμενων και ολων των φτωχων και των αδυναμων που βρηκαν καταφυγιο στην αγγαλια του.

    Το αιμα του Χριστου περιεχει επισης το αιμα ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ τον αποδεχθηκαν ειτε ειναι φτωχοι ειτε ειναι πλουσιοι καθως το ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ειναι ο μοναδικος μοχλος συνειδησης για τους πλουσιους που τους σπρωχνει προς την συνειδηση και στο να κοιταζουν και των φτωχο και τον αδυναμο ανεξαρτητα και απο την φυλη αλλα ακομα και απο το θρησκευμα και αυτο μαλιστα ηταν το σφυρι του Θωρ Τ που βαρεσε τους αρχαιους αλαζονες συμφωνα και με αυτα που ελεγε ο Ιουλιανος ο γνωστος και ως παραβατης που κατηγορουσε τους εθνικους ιερεις γιατι δεν εκαναν αυτο που εκαναν οι χριστιανοι και δηλαδη να νοιαζονται για τους φτωχους ανεξαρτητως φυλης και θρησκευματος και τους προτεινε να κανουν ακριβως αυτο που δεν μπορουσαν ασφαλως να κανουν γιατι οι αλλοφυλοι και οι “αψυχοι” δουλοι ηταν κατωτεροι και δεν ηθελαν να λερωσουν την βρωμια τους.

    Ειτε εισαστε λοιπον με το ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ειτε με την βρωμια του αλαζονοπαπαρα. Ποτε δεν υπηρξε αλλη επιλογη.

    Τωρα αμα νομιζετε οτι το δικο σας αιμα αξιζει περισσοτερο απο το ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ λογω ταχα μου καποια καταγωγης τοτε λυπαμε πραγματικα αλλα δεν ξερετε τι σας γινεται.

  17. Κωνσταντίνος 04/29/2018 @ 12:11 ΜΜ

    Γιατρουλη ….τι έγινε βρε μπαγασάκο??? Διάβασες πάλι την λέξη Χριστός και σε έπιασε αναγούλα??? Σε έπιασε μανία εεε??? Φοβάσαι Γιατρουλη??? Σαν τον διαβολο το λιβάνι εεε χαχαχαχα…. οτι σκατα και να γράφεις να ξέρεις οτι ακόμα και μέσα στο σκοτάδι μια λάμψη φωτός θα φανεί….οτι και να κανεις και εσυ και το αφεντικό σου….η αλήθεια είναι η αλήθεια….δεν μπα να αποστηθισεις τον κάθε μαλακα δήθεν λόγιο …..η αλήθεια δεν αλλάζει …μιλάει με μια γλώσσα που δεν θα καταλάβεις ποτέ…γιατί μιλάει στην συνείδηση και την ψυχή του ανθρώπου….και εσυ δεν έχεις τίποτα απο τα δυο… ούτε ψυχή ούτε συνείδηση …..για αυτό λυσσομανάς έτσι …απο ζήλια και απο φθόνο…γιατί δεν νιώθεις τίποτα…εύχομαι να βρεις το φως σου γιατρουλη…και για σένα αλλα και για τους άλλους του περίγυρου σου που σε ακούνε ….

    • ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2018 @ 2:31 ΜΜ

      Η “αδιάσειστη” βάση που είναι ο στύλος κάθε θρησκευτικού οικοδομήματος διαφέρει απο θρησκεία σε θρησκεία, αλλά για τους οπαδούς δεν παύει να είναι αδιάσειστη. Είτε η βάση είναι ο Χριστός, είτε ο Κρίσνα, ή ο Αλλάχ

    • ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2018 @ 2:34 ΜΜ

      Είναι ανοησία εκ μέρους σου να ισχυρίζεσαι ότι κατέχεις την αλήθεια, δηλώνοντας μάλιστα με θράσος ότι αυτή είναι η πραγματικότητα, την στιγμή που δεν υπάρχουν αποδείξεις να πλαισιώσουν την “αλήθεια” του ισχυρισμού σου. Αν γεννιόσουν στην Τουρκία η “αλήθεια” σου θα ήταν ο Αλλάχ και η πραγματικότητα σου το Ισλάμ. Αναιδώς βάφτισες την Πίστη σου ως κοινή πραγματικότητα του ανθρώπινου γένους, το οποίο θα γονατίσει εμπρός στον σωτήρα σου Ιησού Χριστό. Και μάλιστα όσοι δεν τον πιστέψουν θα πατηθούν σαν σταφύλια στο πατητήρι του θυμού του.

  18. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 04/29/2018 @ 1:49 ΜΜ

    τι διάλογο να κάνεις με ένα δαιμονισμένο?
    Ολα μα όλα όσα γράφει αυτός που αποκαλεί τον εαυτό του γιατρό
    έχουν απαντηθεί και έχουν συντριβεί από την αλήθεια.(και όχι μια φορά).
    Ο δαίμονας δεν τον αφήνει να ησυχάσει, ειδικά τό βράδυ δεν του
    επιτρέπει να κοιμηθεί.Υποφέρει,είναι λυσσασμένος κατά της αλήθειας του
    Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.Χριστιανοί λαικοί ορθόδοξοι είμαστε και όχι εξορκιστές.Εάν κάποιος γνωρίζει κάποιον ιερέα που ασχολείται με εξορκισμούςκαλό θα ήταν να τον φέρναμε σε επαφή,γιατί ο συνανθρωπός μας είναι σε άθλια
    κατάσταση. ( φανερή έλλειψη ύπνου,λογικής και αυτοέλεγχου).

    • ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2018 @ 5:09 ΜΜ

      Αν θέλεις εγγυημένη θεραπεία άσχετε έλα απ` το ιατρείο μου. Έχω κάτι χάπια που άμα τα φας θα γίνεις άλλος άνθρωπος. Επίσης λόγω του ανταγωνισμού με τους παπάδες οι οποίοι έχουν κλέψει την πελατεία μου, προσφέρω και χημικό εξορκισμό σε άνετη κλιματιζόμενη αίθουσα με αιθέριες υπάρξεις (πιπίνια).

      • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 04/29/2018 @ 5:54 ΜΜ

        Επιβεβαιώνεις πλήρως τα λόγια μου χωρίς να το πάρεις χαμπάρι!
        Επίσης ΛΟΓΩ του ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ τους ΠΑΠΑΔΕΣ οι οποίοι ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ την ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΜΟΥ, ΠΡΟΣΦΕΡΩ και χημικό εξορκισμό σε άνετη κλιματιζόμενη αίθουσα με ΑΙΘΕΡΙΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ (πιπίνια).

        • ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2018 @ 7:40 ΜΜ

          Καλά εσύ άσχετε άμα τα κακαρώσεις και βρεθείς στο Θεικό δικάδικο, θα σε απαλλάξει ο Θεός και οι ένορκοι 144.000 Ισραηλίτες λόγω βλακείας.

  19. Συγνωμη εβαλα λαθος συνδεσμο απο το ιδιο site:

    greek-language.gr/greekLang/ancient_greek/tools/lexicon/lemma.html?id=40

  20. Σε οτι αφορα το Ισλαμ αυτοι δεχονται τον Ιησου ως προφητη και πιστευουν και στον Μιχαηλ κλπ και οι Ινδουσιτες πιστευουν στην ενεργεια του Κοσμικου Χριστου που την γνωριζουν ως Κρισνα. Μονο οι αρχαιοκαπηλοι δεν πιστευουν στον Απολλωνα απο οτι φαινεται.

    Οι Ισλαμιστες πιστευουν και στην δευτερη παρουσια του Κυριου και θυμηθηκα τωρα τον Ιρανο τρελακια τον Ahmadinejad https://www.youtube.com/watch?v=YoLpweto4sY

    Τα παιδια του Μιθρα-Απολλωνα του γιου του Ωρμασδη/Μαρδουκ/Δια φαινεται να εχουν καλυτερη μνημη απο τους αθεους υλιστες δυτικοφρονες και τους ναζι ασφαλως.

    Ασε να μην σας πω και για τους Μογγολους που πιστευαν στον ETERNAL TENGRI = 888 και δηλαδη τον Μιχαηλ HIS NAME IS MICHAEL = 888 και σας πιασει το χεσιμο.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Tengrism

  21. Pantelis DAFNOMILIS 04/29/2018 @ 5:09 ΜΜ

    ΜΟΝΟ Η ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΛΛΟΥΣ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ?????

  22. Ποιος ηλιθιος δεν γινεται ο G4Alexandros οι κουραδες εχουν και αποψη

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*