12:06 - 28/04/2018

Τι κοινό έχει η Κέιτ Μίντλετον με τη Ρόζμαρι από την ομώνυμη ταινία τρόμου;

Διαφημίσεις

Τι κοινό έχει η Κέιτ Μίντλετον με τη Ρόζμαρι από την ομώνυμη ταινία τρόμου; Φαινομενικά καμία, και ασφαλώς και δεν έχει καμία σχέση το γλυκύτατο μωρό της με το… παιδί του Σατανά.

Ωστόσο, το πάντα “παρατηρητικό” Ίντερνετ εντόπισε μια εκπληκτική και συνάμα τρομακτική ομοιότητα ανάμεσα στην Κέιτ και τη Ρόζμαρι.

Υπενθυμίζεται ότι το βασιλικό ζεύγος Πρίγκιπα Ουίλιαμ-Κέιτ Μίντλετον απέκτησαν πριν από λίγες μέρες ένα υγιέστατο αγοράκι, το τρίτο παιδί της οικογένειας.

Όμως κατά την αποχώρησή της Κέιτ τη Δευτέρα από το νοσοκομείο, οι “δαιμόνιοι” θεατές-ντετέκτιβ παρατήρησαν μια τρομαχτική λεπτομέρεια στην ενδυμασία της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Αρχικά, δείτε μια φωτογραφία της Κέιτ αμέσως μετά τη γέννα.

Και τώρα, ένα στιγμιότυπο της ταινίας το Μωρό της Ρόζμαρι. Πρόκειται για το ίδιο φόρεμα, και μάλιστα 50 χρόνια μετά την ταινία!

Φυσικά πρόκειται για απλή σύμπτωση, η οποία ωστόσο γίνεται τρομακτική καθώς περιλαμβάνει τη γέννηση ενός μωρού, όπως ακριβώς και στην ταινία.

Μόνο που στη συγκεκριμένη ταινία, η γέννηση αφορούσε ουσιαστικά το μωρό… του Αντί-Χριστου. Για όσους δεν έχουν δει την ταινία, η Ρόζμαρι μένει έγκυος μετά από μία μυστηριώδη νύχτα όπου είχε χάσει τις αισθήσεις της και μετά από εννιά μήνες επεισοδιακής κύησης, φέρνει στον κόσμο το παιδί της. Μόνο που πατέρας του παιδιού, όπως όλα δείχνουν, δεν είναι ο Γκάι, αλλά ο Σατανάς….

Ασφαλώς δε συμβαίνει το ίδιο και στην περίπτωση της Μίντλετον, ωστόσο η τρομακτική ομοιότητα δεν πέρασε απαρατήρητη από το Twitter, το οποίο κατακλύστηκε με σχόλια έκπληκτων χρηστών.

protothema.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Lucius - Son of the Devil 04/28/2018 @ 12:15 ΜΜ

    Μακάρι η Κέιτ Μίντλετον να έχει γεννήσει τον αντίχριστο! Τότε θα την κάνω εικόνισμα στο σπίτι και θα αντικαταστήσει την Παναγία. Τόσα παιδιά έκανε, ένα από αυτά ας είναι το παιδί του Σατανά.

  2. Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ = 2013 04/28/2018 @ 12:58 ΜΜ

    Ο περίφημος Αντίχριστος γεννήθηκε το 2013 και είναι το πρώτο τους παιδί. Υπάρχει σημαντικός λόγος που επιλέχθηκε αυτή η οικογένεια, διότι ανήκει από τα αρχαία χρόνια στην Αδελφότητα του Δράκου, η οποία για κάλυψη παρουσιαζόταν πάντα ότι στηρίζει τον Εβραιοχριστιανισμό. Οι αγγελικές δυνάμεις του Σαμαέλ μας ενημέρωσαν πριν γεννηθεί, οι μυημένοι γνωρίζαμε ακριβώς τη μέρα που θα γινόταν η γέννηση. Προσωπικά μου ήρθε αυτόματα η γνώση στο μυαλό, γνώριζα το φύλο και τη μέρα γέννησης. Προσοχή όμως! Δεν πρέπει να αναφέρεται ως Αντίχριστος, είναι προσβλητική για το πρόσωπό του, η οποιαδήποτε αναφορά στον αποστάτη Ιησού. Πολύ αξία θα δώσουμε στον Ναζωραίο αν θεωρήσουμε το παιδί του Δράκου ως αντίχριστο, διότι οτιδήποτε πολεμάς του δίνεις δύναμη. Στην ουσία, ο Τζορτζ Αλεξάντερ Λούις είναι ο Μεσσίας που θα ηγηθεί στην Παγκόσμια Μητρική Εταιρία που θα ιδρυθεί για να διαχειριστεί τα χρέη και τις μοίρες των κρατών και με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης θα αλλάξει τον πλανήτη και θα φέρει τη Νέα Κρόνια Εωσφορική Εποχή! Χαίρε Τζορτζ Αλεξάντερ Λούις!!! Χαίρε Σατανά!!! Ο Θεός του Ναζωραίου είναι Νεκρός!!! Όλα αυτά που σας δείχνουμε και σας δείχνουν, όπως το να ντυθεί η Κέιτ Μίντλετον σαν την Ταινία «Το Μωρό της Ροσμαρί», είναι σημάδια για να καταλάβουν όλοι την αλήθεια. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να κρυφτεί η αλήθεια διότι ο Εωσφόρος Ιαλδαβαώθ έχει δημιουργήσει ολόκληρο το Σύμπαν, αυτός είναι ο Αληθινός Θεός και το επιβεβαιώνουν δεκάδες αρχαία χειρόγραφα. Ο Μεσσίας δεν ήρθε για να κάνει κακό στον κόσμο, αλλά για να φέρει ξανά πίσω τη Χρυσή Εποχή του Κρόνου, ήρθε για να φέρει τον Παράδεισο στη Γη. Αυτό είναι το θέλημα του Εωσφόρου που αγαπάει τον άνθρωπο!!!

    arithmosofia.com/Results.aspx?word=%CE%9F%20%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%A7%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%A3%20%CE%97%CE%9B%CE%98%CE%95%CE%9D

    • Αααα γι’αυτον τον εωσφόρο μιλάς, που αγαπάει τον άνθρωπο…νόμιζα για τον άλλον που τον μισεί,τον διαβάλλει,τον χρησιμοποιεί και στο τέλος τον πετάει σαν στημμένη λεμονόκουπα….αααα εντάξει, περαστικά και σου εύχομαι να δείς το αληθινό φώς και να αγγίξει την ψυχή σου (την ίδια ευχή βέβαια δίνω σε όλους μας).

  3. Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ 04/28/2018 @ 11:40 ΜΜ

    ΑΧ! αυτές οι σαύρες! Όλο και πληθαίνουν!

  4. ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ!
    Η ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΩΦΕΛΗΣΗ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΙΛΕ ΜΑΟΥ-ΜΑΟΥ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ,ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ,ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΕΝΩ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*